maandag 31 december 2012

~ LIVE ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 31, 2012 28 reacties
Hoi Dames
Per email krijg ik regelmatig de vraag of je Flex en copic markers doorelkaar heen kan gebruiken. Het antwoord daarop is : Jazeker ! :-) Hier heb ik een voorbeeldkaartje waarbij ik de Flexmarkers en copic doorelkaar heen gebruikt heb. Zo kon ik de rose / paars kleur heel mooi benaderen en ook in het geel en groen zitten zowel Flex als copic kleuren verwerkt. Voor de dames die de online lessen volgen : Jullie krijgen allemaal ook een vijfde les van mij en daarin laat ik het "in actie" zien, zo als ze dat zo mooi noemen. 
Deze kaart heb ik gemaakt met papier van My Minds Eye : Honey genaamd. De afdruk heb ik van Rian gekregen ( dankjewel Rian ) en hij is van Lilly of the Valley. Het lint is van Bazzill Basics en de tekst is van Whimpsy Stamps en komt bij doeading vandaan. 
In de paper pads zitten vaak paginas waarvan je denkt : Hoe ga ik die gebruiken...nou bijvoorbeeld voor aan de binnenkant van je kaart. Staat toch heel mooi aangekleed zo, of niet dan dames ? 
Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden. Het zijn geen kleuren die je mij veel ziet gebruiken, maar nu de kaart klaar is moet ik toegeven dat ik dit wel erg mooie kleuren combi's vind...en jullie ?
Ik wil jullie allemaal een heel gezond en gelukkig 2013 wensen. Ook wil ik jullie enorm bedanken voor het volgen van mijn blog, het afgelopen jaar. En ik hoop dat ik jullie nog lang mag inspireren met mijn creaties. Lieve mensen : Gelukkig 2013 !!!
handtekening

vrijdag 28 december 2012

Happy new Year

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, december 28, 2012 36 reacties
Lieve Blogvolgers
Allereerst heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes mijn mijn vorige blogpost. Ik heb een heerlijke week gehad, lekker rustig en niet zo heel veel bijzonders ondernomen, maar gewoon genoten van het feit dat Ben thuis was en Pebbles verzorgd. Pebbles was namelijk afgelopen week ziekjes. Niets ernstigs ( detail zal ik jullie besparen ) maar gelukkig na een check van de dierenarts is ze langzaam weer ons Lotje ( das haar koosnaampje ) Ik kreeg nog wel een compliment over haar vacht en tandjes, dat ze er heel goed uitzagen. Doet je toch goed ;-)
Over mijn nieuwste kaartje. Ik heb er bijna 3 dagen aan gewerkt. Natuurlijk wel met grote onderbrekingen, maar ik wilde een speciaal kaartje maken voor een heel bijzondere vrouw. Meer kan ik helaas niet zeggen, want dat zou de verrassing verpesten.
Op de voorkant heb ik mijn lievelings Tilda gebruikt.

De tekst heb ik gemaakt met de Silhouette Cameo, en voor de dames die de online lessen bij mij volgen, deze banner met tekst ga ik jullie stap voor stap uitleggen en leren hoe je die kan maken met de Print en Snij optie. Ook laat ik diverse leuke trucjes zien in deze les. 
Als je dan het eerste deel open klapt, dan zie je Edwin die klaar staat om je een dikke knuffel te geven. De tekst is uit mijn nieuwste stempelset en deze is te koop bij Krea2day. De tekst aan de rechterzijde heb ik gemaakt in word en is mijn eigen bedachte nieuwjaars wens voor de ontvangster van deze kaart :-) 
Hier nog even een close-up van Edwin en... 
ééntje van de tekst. 
Hier zie je de kaart in zijn geheel opengeklapt en aan de rechterzijde zie je een al ietsjes oudere Tilda, maar die beeld wel uit wat je eigenlijk met een kaartje doet, Je zend de liefde over naar iemand per post. 
Ook dit is een stempel van Magnolia, maar deze heb ik digitaal en gewoon heel simpel uitvergroot geprint en uitgeknipt zodat je daar iets kan schrijven.
Tot slot nog een close-up foto van Tilda die de liefde naar de ontvangster van de kaart blaast. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. Misschien dat ik morgen even mooiere foto's maak, bij echt dachtlicht, want nu moest ik het in mijn foto tent doen en eigenlijk was mijn kaart er te groot voor. Tot slot :
Lieve Blogvolgers,
Ik wil jullie tot slot enorm bedanken voor weer een jaar trouw volgen van mijn blog. Geloof mij... Ik vind dat echt een voorrecht om zo veel blogvolgers te mogen hebben. Ik wens jullie allemaal het geen ik in mijn gedicht heb geschreven en mijn grote dank voor al jullie trouwe berichtjes hier op mijn blog. Heel veel liefs en dank !!!!!
handtekening

donderdag 20 december 2012

Inkleuren van dieptes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, december 20, 2012 11 reacties
Het kleuren van dieptes ( Flexmarkers )

Hoi Dames

Hier een leuk kort filmpje over hoe je meer diepte kan kleuren in je afbeelding. Ik ben op dit moment bezig om een online workshop te maken die je kan volgen via youtube. Mocht je hier graag aan willen deelnemen geef je dan op via email op : mazzel36@gmail.com

In deze workshop ga ik echt alles uitleggen wat te maken heeft met inkleuren. Ik vraag er wel een vergoeding voor dus hou hier rekening mee. Wat behandel ik in deze totaal workshop : Hoe kies ik kleuren bijelkaar, hoe maar ik mooie kleur overgangen, hoe kleur ik dieptes ( en dan uitgebreidere uitleg als in dit filmpje ) en toe maak ik mooie achtergrond schaduwen en grond schaduwen. En tot slot voor iedereen die deel neemt, zal er ook nog een extra filmpje volgen over het kleuren van plooien.

Wacht niet te lang met je op te geven, want er kunnen maximaal 50 dames deelnemen.

Zo hoef je de deur niet uit en kan je toch een workshop bij mij volgen. Je kan de filmpjes kijken waar en wanneer en hoe vaak je maar wil.
handtekening

dinsdag 18 december 2012

Voor Mama

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 18, 2012 30 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie weten post ik met grote regelmaat een kaartje, en soms krijg ik dan van mijn moeder een email met de vraag of ik hem niet naar haar wil sturen. Mama, Deze is dus speciaal voor jou :-) Ik had in eerste instansie een foto van de kaart gemaakt met mijn mobiele telefoon ( bij daglicht ) en dan zie je pas hoe verschillend de kaart overkomt tenopzichte van, gefotografeerd in mijn fototent. 
De kleuren lijken wat bleker. Dus ik ga eens even kijken hoe ik dat ga oplossen want ik vind ze met mijn mobiel mooier als die gemaakt in mijn fototent. Maar dat even ter zijde : Het papier is een mix van my minds eye en Basic Grey. 
De tekst stempel is van lotv en deze had ik al heel lang liggen maar nog nooit gebruikt, dus daar moest maar eens verandering in komen. Het lint is van Bazzill Basics en de chipboard letters zijn van Maya Road. Deze heb ik met een cats eye voorzien van wat kleur en daarna opgeplakt. 
Ook dit zijn weer kleuren die ik niet zo vaak gebruik op kaarten, geel en zwart als hoofdkleur. Ook heb ik dit keer mijn stickles weer eens van stal gehaald en op bepaalde plaatsen wat glittering aan gegeven. Ik ben benieuwd hoe jullie mijn nieuwste kaartje vinden :-) Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en hou mijn blog in de gaten want er zit weer een hele gave candy aan te komen !!
handtekening

zaterdag 15 december 2012

Jij geeft mijn leven meer kleur.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 15, 2012 27 reacties
Hoi Dames
Wat zijn ze leuk hé, die stempels van Lilly of the Valley. Hier is er wederom ééntje die ik van Rian heb gehad :-) Te samen met één van mijn nieuwste tekst stempels. Ik heb ze dit keer in clear uitgebracht ipv rubber, zodat je ze mooi kan buigen en stempelen. Na het stempelen heb ik de tekst uitgeknipt met de hand, dus helaas dames het is geen stans. 
De ovaal is een stans van Spellbinders en de bloemen zijn van wild orchid crafts. Het lint is van Bazzill Basics en het design papier is een mix van 2 paper pads van Basic Grey : Lucille en Clippings. Ik vond het wel tijd voor wat warmere kleuren. Ook betrapte in mezelf erop dat ik niet zo vaan donkerblauwe kleuren gebruik, en dus was dit een mooie gelegendheid om die eens uit het stof te halen :-) 
De kaart heb ik verder vrij rustig gehouden omdat zo de aandacht echt naar de afbeelding gaat. Toen ik vanmorgen de kaart aan Ben liet zien ( doe ik altijd voor ik een kaart post , tenslotte vind ik zijn mening erg belangrijk ) en hij zei : Het heeft wel iets vintage maar dan wel in jou bekende stijl. Nou, das een mooi compliment toch dames :-) 
Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. Tenslotte zijn dit kleuren die je mij niet zo heel vaak ziet gebruiken. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en tot snel weer.
handtekening

donderdag 13 december 2012

Wat ik je graag wil zeggen ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, december 13, 2012 18 reacties
Hoi Dames
Allereerst heel erg bedankt voor al jullie geweldige reacties en tips op de maand Maart en voor de maand April. Er zitten een paar tips tussen waar ik wel wat mee kan :-) ( ik broed er even op door hahaha maar gaat helemaal goed komen ) Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt en ook deze is voor een bijzondere dame. Ik zeg even niet wie want dat verpest de verrassing. 
Het afdrukje is van Lilly of the Valley en ook deze heb ik wederom van Rian gekregen. Ze heeft echt een gigantische stapel voor me gemaakt, dus ik vermoed dat jullie de komende weken nog wel meer LOTV stempels op mijn kaarten gaan zien. Het design papier is van My Minds Eye : Quilting Bee. Het is een ietsjes stoerder design papier, maar vind hem wel erg mooi qua kleuren. 
De tekst stempel is uit mijn laatste nieuwe set en deze kan je hier vinden. De bloemen zijn weer van wild orchid crafts en het lint is van Marianne Design. Ik heb eerst een breed wit lint aangebracht en daarover het kante lint, en dat uiteindelijk gestrikt. De blaadjes zijn gemaakt met een stans van Cheery Lynn design. En deze heb ik ooit gekocht bij doeading in spijkenisse.
Per email krijg ik veel vragen over het kleuren van dieptes in mijn afbeeldingen. Nou bij deze ga ik jullie beloven, deze week een filmpje te maken waarin ik die techniek laat zien, althans hoe ik dat doe. Dus hou mijn youtube kanaal in de gaten, en als je al geabonneerd bent, krijg je van zelf een mailtje als hij online staat. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en wederom mijn grote dank voor jullie bezoek aan mijn blog !!
handtekening

woensdag 12 december 2012

~ Maart 2013 ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 12, 2012 22 reacties
Hoi Dames
En hier is dan mijn versie van de maand Maart. Ik heb echt al jullie tips gelezen en ook zeker gezocht naar afbeeldingen die voor mij uitbeelden wat de maand Maart in houd. En toen ik deze Tilda vond was ik er uit. Dat bloemtje in haar hand is een voorteken van het begin van de lente. 
Het papier is van My Minds Eye en het lint komt bij The Ribbon Girl vandaan. Zo ook het knoopje en het bakkers floss dat ik door het knoopje heb heen gestrikt. Gelukkig had ik zo'n dingetje ( ik weet die naam niet * bloos * ) dat je door het oogje van een naald kan doen om je draad doorheen te rijgen. Hierdoor werd het mogelijk dat ik een dubbele draad door de piepkleine gaatjes kon krijgen van het knoopje. 
Soms moet ik wel lachen, want dan krijg ik per email de vraag voor wie ik die Kalender aan het maken ben en of ik jullie adres wel weet ( met een knipoog ) maar helaas dames, hij is al vergeven op het moment dat hij klaar is. 
De tekst heb ik wederom met de Silhouette Cameo gemaakt en dit keer uit design papier gesneden. De bloemen komen van wild orchid crafts en de grasrand heb ik met een martha stewart pons gemaakt. Zo ! Nu ga ik me eens beraden op de maand April, dus als jullie me weer willen helpen....heel erg graag. Jullie tips zijn erg welkom ! :-)
handtekening

zondag 9 december 2012

Dare To Be Different, It's...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 09, 2012 23 reacties
Hoi Dames
Oke, ik beken...Ik MOEST even een kaartje tussendoor maken, met veel bloemen en lint. Whahaha stel je voor dat ik anders afkickverschijnselen krijg :-D De afdruk is van Lilly of the Valley en deze heb ik wederom van Rian gekregen. Zij heeft een erg grote verzameling van LOTV stempels en deze mazzelaar kreeg een heel stapel afdrukjes * bloos * Ik vind ze zó leuk !! 
De tekst vond ik wel heel toepasselijk : Durf anders te zijn, dat is wat jou speciaal maakt. Vroeger toen ik klein was kreeg ik wel eens de opmerking dat ik qua kleding nooit met de mode mee ging. Maar ik zei dan altijd : Ik draag wat ik mooi vind en niet wat iedereen wil dat ik draag. Dus toen ik dit afdrukje zag en de tekst, had ik zo iets...Stja...die horen bijelkaar. ( De tekst stempel is van Whimsy Stamps en heb ik gekocht bij doeading ) Het papier is van My Minds Eye en de lintjes komen bij doeading vandaan. En voor de oplettende mensen...Ik heb sinds een week de nietmachine van Tim Holtz, en heb hem voor het eerst op deze kaart gebruikt, van die hélé kleine nietjes om je kantjes op een speelse manier te bevstigen aan je kaart. Hij werkt geweldig kan ik wel zeggen. 
Dan heb ik dit keer ook 2 swirls gestempelt op mijn afdrukje, ik vond het weer eens iets anders dan geinkte randjes op een stiksteekje. Staat wel mooi vind ik zelf.... Het kroontje ( boven de tekst ) is van Melissa Frances. 
Lieve dames, enorm bedankt voor jullie geweldig toffe reacties op mijn vorige kaartje en ik hoop dat jullie deze ook weer wat inspiratie mag geven. Lieve groetjes en een hele fijne zondag !!
handtekening

vrijdag 7 december 2012

Merry Christmas... From us to you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, december 07, 2012 41 reacties
Hoi Dames
Eerlijk gezegt was ik een beetje te laat met het maken van mijn DT kaart voor The ribbon Girl. Ik schaam me diep !! Maar ik heb er dit keer eentje gemaakt zonder lint en bloemen. Was best wel een uitdaging die ik me zelf stelde hihihi...Jullie weten tenslotte hoe gek ik ben op lintjes en bloemen ;-) 
Wat heb ik dan wel gebruikt, nou The Ribbon girl stuurde me Glossy Accents en soort jutte draad, ik vind dat erg mooi, en daarom heb ik het meerdere malen om de kaart gewikkelt en na het strikken een druppel glossy accents onder de strik en het knoopje gedaan en daardoor blijft het perfect zitten.
De uitdaging bij The Ribbon Girl op het blog is, maak een kerstkaart in de kleuren rood en groen. En vind je het leuk om een heel gaaf pakket lintjes en toebehoren te winnen, zorg dan dat jou creaties snel toegevoegd word aan deze challenge.
Lieve mnensen ik wens iedereen een geweldig en sneeuwwit weekend toe !!
handtekening

zondag 2 december 2012

Wishing you happiness

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 02, 2012 27 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik weer even lekker een kaartje gemaakt ( tussen het kalender maken door ) Moet me nog even beraden over de maand Maart. Maar jullie tips en suggesties werken wel, de raderen draaien ;-) LOL Vandaag dus een kaartje met een afdrukje van LOTV. Dankjewel Rian voor het mooie afdrukje !! 
Het papier is van My Minds Eye en de tekst is ook van LOTV. Ook heb ik dit keer eens gebruik gemaakt van mijn houte swirls die ik al jaren heb liggen. Ze zijn meen ik van Kaiser Craft.... Heb de verpakking niet meer dus het is even een gokje. 
Het lintje is samengesteld uit 2 lintjes. Ik heb het blauw/groene lintje voorzien van lijm met een lijmroller, en daarna het kante lintje eroverheen gelegd. En beide heb ik dan gestrikt om de kaart en met een kartelschaar de eindstukjes afgeknipt. Ach, is weer eens wat anders als gewoon recht ;-) 
Nou, deze krullebol wenst jullie allemaal een hele fijne zondag en nog bedankt voor jullie leuke reacties op mijn nieuwe kapsel hihihi....
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates