vrijdag 30 november 2012

~ Februari 2013 ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, november 30, 2012 24 reacties
Hoi Dames
Sorry dat het even duurde. Mijn moeder belde me al met de vraag of alles wel goed met me was omdat ik 3 dagen niets gepost had.... Nee, zei ik ! Ik had gewoon ff geen zin.... Vanmorgen ben ik ook maar meteen even naar de kapper geweest, heb weer een verse bos met krullen :-) ( foto staat er op )
Ik vond jullie reacties erg leuk op maand Januari, van sommige kreeg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Dankjewel dames !! Maar ik heb besloten om er helemaal geen stempel op te doen maar één van mijn andere grote passies....bloemen ! 
Ik heb er ook blaadjes, een corner en een muziek balk bij gebruikt en deze zijn allemaal van Unique Hobby Products. Het vreemde blijf ik alleen vinden dat de kleuren wederom heel anders overkomen als in het echt want de bloemen lijken op de foto wel zalm kleurig, maar ze zijn echt het zelfde rose als de strik....tis mij een raadsel ! 
Zow, en hier nog even een foto van mijn nieuwe bos met krullen :-) * bloos * Nu maar eens verzinnen wat ik ga doen met de maand Maart....iemand suggesties ??
handtekening

dinsdag 27 november 2012

~ Januari 2013 ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, november 27, 2012 41 reacties
Hoi Dames
Ik ben eens een kalender aan het maken voor 2013. Dus eerst heb ik 12 chipboard stukken op maat gesneden, netjes overal 3 gaatjes in maken, want dan kan ik er 3 ringen doorheen doen en zo alle maanden samen voegen. 
Het handige van je stempels digitaal maken is dat je ze ook kan verkleinen en zo passen ze toch op plaatsen waar ze in originele grote, eigenlijk te groot voor zouden zijn ;-) Het papier wat ik gebruikt heb is van Carta Bella : Winter Fun. Tilda is uit de voorlaatste serie die is uitgekomen. De sterretjes heb ik ooit op ebay gekocht. De tekst heb ik met mijn Silhouette Cameo gesneden en voorzien van een schaduw randje.
Nu ga ik eens even bedenken hoe ik Februari ga "aankelden". Ik wens jullie allemaal een fijne dag en bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog :-)
handtekening

zondag 25 november 2012

Because you're special

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 25, 2012 26 reacties
Hoi Dames
Jeetje wat waait het hard buiten, vanmorgen werd ik wakker van de wind. Pebbles liep onrustig door het huis want die zag door de ramen heen, overal blaadjes dwarrelen. Je kan haar bijna horen denken...als ik kon greep ik jullie allemaal :-) Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een afdrukje van Lilly of the valley. Rian, enorm bedankt voor je leuke afdrukjes !! 
Ook de tekst stempel is van LOTV en deze heb ik op een pin van timholtz gedaan en daarna achter de bloemen gestoken. Het lint is van The Ribbon Girl en het kroontje heb ik gehad van mijn goede vriendin Claudia Rosa. Claudia stuur mij wel eens embellisments op waar ik zelf niet zo snel aan zou denken om te gebruiken. Maar achteraf moet ik zeggen dat ik dat wel heel leuk vind, die uitdaging.
Het papier is van Basic Grey en heb ik uit 2 van de nieuwste paper pads gehaald. Namelijk : Lucille en Clippings. Het fijne van Basic Grey is dat je vaak de blokjes onderling kan mixen en combineren.  
De bloemen zijn wederom van wild orchid crafts en ik blijf nog heel vaak de vraag krijgen : waar koop je die. Ondanks dat ik het er toch altijd bij zet. Vele weten waarschijnlijk niet dat dat de naam is van die winkel in Engeland. Je kan ze ook kopen bij doeading in spijkenisse, mocht je niet in het bezit zijn van paypal. 
Lieve dames, ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en waarschijnlijk zal ik pas dinsdag de kans hebben om weer een blogpost te doen, want vanavond reis ik af naar onze zuiderburen. Ik ga een bezokje brengen aan ElkeVerschoten in Antwerpen.
Allemaal een hele fijne zondag gewenst !!
handtekening

vrijdag 23 november 2012

Wat ik je graag wil zeggen...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, november 23, 2012 32 reacties
Hoi Dames
Hebben jullie dat ook wel eens, je wil graag wat maken, maar je hebt totaal geen inspiratie ? Nou, dat gebeurde mij de afgelopen 3 dagen. Maar op een gegeven moment zat ik achter mijn pc een spelletje te doen en bedacht me deze kaart. Dus snel aan de slag en voila :-) 
Deze kaart heeft zijn eigen bijpassende standaard. De kaart zelf kan niet openklappen, maar je kan op de achterzijde je tekst schrijven. Wel heb ik de standaard zo gemaakt dat deze uit te vouwen is en het geheel dus gewoon in een envelop past. 
De tekst : Wat ik je graag wil zeggen, komt uit mijn nieuwste stempelset en is te koopt bij Krea2day. De tekst Merry Christmas heb ik gemaakt op de Silhouette Cameo. Het papier is van Authentic en de grote en kleine sneeuwvlokken komen bij Unique Hobby Products vandaan. 
Voor de dames die nieuwsschierig zijn hoe ik de kaartstandaard gemaakt heb... Aan de ene zijde heb ik een sleufje gemaakt en aan de andere zijde een half rondje. Dat halve rondje kan je dan zo door dat sleufje heen sshruiven en dan blijft je standaard dicht zitten. Je ziet deze soort sluitingen vaak op kartonne verpakkingen van etenswaren.
Ik ben benieuwd hoe jullie het kaartje vinden :-)
handtekening

maandag 19 november 2012

~ Something Diffrent ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, november 19, 2012 52 reacties
Hoi Dames
Gisteren was ik aan de knutsel en bedacht me ineens een kaart die je op 2 manieren kan openen. Natuurlijk moest ik even worstelen met de afmetingen, maar tis me gelukt hoe ik voor ogen had ;-) Deze kaart kan dus op 2 manieren open. 
De eerste manier is aan de voorzijde, je kan hem als een boek openklappen. Ik vond dit wel een heel leuk idee, Weer eens iets anders als een easel card.... Ik heb voor de binnenkant de zelfde spellbinder ovaal stans gebruik als op de voorkant, zo komen er niet allerlei rare dingen onderuit. ( Als je begrijpt hoe ik bedoel ) Het papier is overigens van MME en de stempel van Fiskar Quotes. De "Handmade" tekst stempel heb ik hier gekocht. Ook de tekst "Look Inside" heb ik daar gekocht. Het is een erg leuke webwinkel !! Je bent dus gewaarschuwd :-D 
Op deze foto zie je goed hoe de kaart dus op 2 manieren open kan vouwen. De blaadjes die ik gebruikt heb zijn van Memory Box en de bloemen van WOC. Het ronde tekst stempeltje is door mijzelf gemaakt en deze wilde ik op mijn blog zetten zodat jullie hem gratis konden pakken van mijn blog, maar blogger geeft er heel de tijd een fout melding op, dus die houden jullie van mij tegoed. 
Hier nog een keertje de kaart in helemaal dichtgeklapte staat. Eerlijk gezegt ben ik er zelf wel erg trots op, en dat heb ik niet zo vaak op een kaartje van mijzelf. Maar ik ben heel benieuwd hoe jullie hem vinden. 
Voor de dames die het graag willen namaken, of de afmetingen van de kaart basis willen hebben om je eigen versie te maken. Dit is hoe is de kaart basis gesneden heb : 1 vel van 17cm x 13cm , 1 x 16cm x 13cm. Dan de 17 x 13 heb ik aan de 17cm zijde één cm flapje aan gerilt, en deze gebruikt om de achterzijden eraan te plakken. Daarna heb ik een stuk papier gesneden van 26cm x 16cm en deze dubbelgevouwen, en daarna 1 van de zijdes naar buiten weer dubbelgevouwen. Ik hoop dat dit een beetje helpt :-)
handtekening

zondag 18 november 2012

The Ribbon Girl Color Challenge

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 18, 2012 34 reacties
Hoi Dames
Wat voelt het weer heerlijk om terug te zijn in het Team van The Ribbon Girl. Het zijn zulke aardige mensen en ze hebben zó verschrikkelijk mooi lint en nog veel en veel meer !! Elke week hebben ze wel een hele gave challenge, waar je hun mooie spulletjes zomaar kan winnen. 
Jullie raden het al, de Challenge die er nu aankomt is een kleuruitdaging : Lavendel.

Ook kan je een tegoedbon ter waarde van 10 pond winnen ( zo'n 12 a 13 euro ) die je vrij mag besteden !! 
Het kaartje wat ik gemaakt heb is met een Tilda uit de kerstcollectie en het design papier is van Bo Bunny. Het was wel even spannend want ik kon in mijn gehele papier voorraad niets in de kleuren paars vinden. Ik koop het haast nooit, puur omdat ik er geen voorstander van ben. Maar het gekke is, nu ik de kaart zie vind ik het toch wel weer een mooi kleurtje ;-) De tekst stempel kan je vinden in mijn allernieuwste set via deze link.
Op de bloemen heb ik gebruik gemaakt van Diamond Dust. Een soort groffe poeder van doorzichtige stukjes hard plastic. Althans, zo komt het bij mij over. Je kan het in diverse winkels in nederland kopen. 
Wat ik gedaan heb is de randjes van de bloemen ingesmeerd met Glossy Accents ( die fungeerd als lijm ) en daarna doop je je bloem in de Diamond Dust. Even laten droger en je bloemen zien er uit als of ze bevroren zijn/ Leuk voor op je kerstkaarten ;-) 
Tot slot is hier nog even een foto van het pakket dat je winnen kan bij The Ribbon Girl op hun blog als je dus mee doet aan hun kleuruitdaging. Dus is Lavendel of paars " jou " kleur dan kan je alle verdere info ook op hun blog vinden.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag !!
handtekening

donderdag 15 november 2012

Het is weer zover ! :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, november 15, 2012 76 reacties
Lieve Dames
Het is weer zo ver, vandaag word ik weer één jaartje ouder :-) 38 jaar, Om precies te zijn ! Maar over een weekje is ook mijn Oma jarig. En speciaal voor haar heb ik dit kaartje gemaakt. Ik zie haar helaas te weinig en daarom vond ik het belangrijk om haar even te feliciteren met een speciaal kaartje. 
Het papier is van My Minds Eye : Honey De tekst heb ik op mijn pc gemaakt en uitgestanst met Nestalilities Foral ovals en ik heb er ook wederom wat bloemen op verwerkt van woc. 
De charm vond ik er wel leuk bijpassen en dit keer heb ik eens niet gekozen voor een stik, maar voor bakers Twine van The Ribbon Girl. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. En ik wens jullie een geweldige dag toe en van mij een stukje virtueel gebak en een toast , op naar de 39 !! :-)
handtekening

dinsdag 13 november 2012

No Matter What !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, november 13, 2012 26 reacties
Hoi Dames
Zo ! Ik moest eerst even een kaartje maken voor het DT team van The Ribbon Girl. Ik ben sinds kort weer DT lid geworden en ik moest mijn kaartje voor 16 november uploaden op het DT blog, dus dat moest even tussen door ;-) Waarschijnlijk komt dat kaartje op 18 November op mijn blog. Maar voor vandaag heb k een heel ander kaartje. Ik heb dit kaartje speciaal voor mijn lieve vriendin gemaakt. 
Ik vond de " I heart YOU " stempel ( hij is van Magnolia overigens ) en toen wist ik eigenlijk meteen wat ik wilde maken. Eens een kaartje zonder "poppetje" Want tenslotte gaat het om wat ik tegen haar zeggen wil. 
Het papier is van My Minds Eye : Tangerine en samen met het Cardstock komt dit bij Doeading vandaan. De kleine tekst heb ik op mijn pc gemaakt en uitgeponst. Het lint is van Bazzill Basics en de bloemen Komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. 
Ook de binnenkant van de kaart heb ik netjes "aangekleed", puur omdat ik dat toch wel heel leuk vind om te doen. Het maakt echt één geheel van je kaart. 
Tot slot wil ik jullie nog even onwijs bedanken voor alle super leuke reacties op de Candy. Geloof mij, ik gun ze jullie allemaal ! Lieve mensen, dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog en ik wens jullie allemaal een hele fijne dag :-)
handtekening

zaterdag 10 november 2012

Gefeliciteerd

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, november 10, 2012 76 reacties
Hoi Dames
Allereerst heel erg bedankt voor al jullie hulp bij het omzetten van mijn blogadres. Ik ben blij te zien hoe masaal jullie mijn blog volgen, ik blijf nog steeds mailtjes krijgen van mensen die geschrokken zijn en denken dat ik met mijn hobby en ook bloggen gestopt ben. Maar geen zorgen... Ik ben er nog steeds. :-) Voor de mensen die mijn op hun blog hebben staan ( lijstje waar mensen kunnen zien welke blogs jij volgt ) ook deze link werkt niet meer, en ik zou het super vinden als jullie de link even willen wijzigen in de nieuwe. Maar zo als jullie zien heb ik vandaag weer een nieuw kaartje gemaakt en dit keer heb ik me eens uitgeleefd met mijn Silhouette Cameo. Ik was nieuwe online workshops aan het maken voor mijn clubje dames en kwam toen op dit idee... Dus dames, dit word les 8. 
Ik koop niet zo vaak een magnolia ink omdat er genoeg inspiratie te vinden is op het internet, maar toen ik hoorde dat er een stempel bijzat, kon ik het niet weestaan en heb dus deze leuke Tilda erbij gekregen. 
Hier zien jullie even een close-up van de letters die boven op de kaart lijken te staan. Ik vind het wel een erg grappig en leuk idee....of niet dan dames ? 
Zo als je ziet kan je de kaart gewoon openen zonder dat de letters dubbelvouwen. Het papier wat ik gebruikt heb is van My Minds Eye en de bloemen heb ik gekocht bij wild Orchid Crafts. 
Dan tot slot, voor iedereen die mijn blog in hun bloglijst hebben staan en dit hebben aangepast naar het nieuwe adres, laat even een berichtje ? Ik ga als dank tussen jullie iets héééééél gaafs verloten :-) Ik wens jullie een fijne avond en tot snel !!
handtekening

woensdag 7 november 2012

Speciaal voor Charlotte

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, november 07, 2012 32 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik speciaal voor een hele lieve jonge dame een kaartje gemaakt. Haar naam is Charlotte en ik ben trots dat ze een hele trouwe volgster is van mijn blog. Charlotte kwam op de Kreadoe naar mij toe met een heel klein doosje, met daarin zelfgemaakte lichtgewicht klei figuurtjes. Ik vond dit zo ontzettend lief dat ik haar beloofd had dat de eerste kaart die ik zou maken, voor haar zou worden. 
Dus even speciaal een close-up foto van het vogeltje dat Charlotte in het doosje had gestopt. Charlotte, ik ga met veel liefde deze kaart morgen naar je toe sturen, uit dank voor je lieve kadootjes :-) 
Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey : Lucille. De borderrand is van Crealies ( nr : 23 ) Je kan hem hier vinden in haar webshop. Ook heb ik op deze kaart één van mijn nieuwste tekst stempels gebruikt. 
En aan de binnenzijde drie dikke zoenen voor Charlotte. Overigens, ik heb deze uitgestanst met de word window pons van Stampin up. 
Hier nog even een totaal foto van de kaart. :-) 
Ik ben heel benieuwd hoe jullie het kaartje vinden, en Charlotte... Dankjewel voor het zo trouw volgen van mijn blog xoxoxo
handtekening

dinsdag 6 november 2012

Winter time ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, november 06, 2012 41 reacties
Hoi Dames
Gisteren heb ik de laatste hand gelegd aan deze klok. Ik had hem vorige week al helemaal geschilderd en inelkaar gezet. Maar nu moest ik hem nog gaan pimpen. 
De klok basis komt bij Krea2day vandaan en de tekst uit mijn nieuwste set clearstempels. De grote sneeuwvlok en het grote witte vlak achter de klokstans, heb ik met de Silhouette gesneden. De klok stans is van Marianne Design
De bodemplaat heb ik eerst voorzien van een stofje dat lijkt op sneeuw, deze heb ik bewerkt met stickles en daarna wat ijsbloemen opgeplakt. Overigens : Deze ijsbloemen komen bij The Ribbon Girls vandaan. Op de foto lijken ze niet zo wit als de stof, maar dat zijn ze wel in het echt. 
Op deze foto zie je ze van dichterbij. Zijn ze niet super ?! 
Hier nog even een close-up van de mooie klok stans van Mariannen Design :-) 
Ik ben heel benieuwd hoe jullie mijn klokje vinden. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en natuurlijk ontzettend bedankt voor je bezoek aan mijn blog :-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates