maandag 24 september 2012

Just Saying Hello

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 24, 2012 52 reacties
Hoi Dames
Ik ben werkelijk snip verkouden. Vermoedelijk heb ik het in Belgie opgelopen want er liepen heel wat mensen te proesten en niesen op de beurs. Maar ach...Vitamine pillen, paracetamol en een hele berg zakdoekjes doen wonderen :-) Ik moet dan altijd denken aan dat reclame spotje waarin die man in zijn kantoor zit met een mega berg gebruikte zakdoekjes op de grond hahaha...
Maar tussen het niesen door heb ik weer een voorbeeld kaartje gemaakt met de Faber Castell potloden. Dit keer een easel kaart. De beer heb ik heel bewust een beetje rommelig gekleurd zodat het een beetje een vacht effect geeft. De tekst heb ik dit keer eens anders dan anders verwerkt. Eerst heb ik met mijn silhouette een cirkel gesneden en een schaduw cirkel in het geel. Daarna heb ik een tekst stempel genomen van Hero Arts ( clear stempel ) en deze in de curve van de cirkel op mijn acrylblok geplakt. Das wel een voordeel van clearstempels, je kan ze buigen zo je wil. 
Daarna heb ik wat dubbelgevouwen scrappersfloss om de kaart gewikkelt en dit gestrikt.  
Toen heb ik een "opklapbaar" gras randje gemaakt met middenin een hekje verwerkt. Beide heb ik met de ponsen van Martha stewart gedaan. Het design papier is overigens van My Minds Eye : My Favorite Things & A Mothers Love. Ik heb heel bewust niets op de voorgrond geplakt, omdat ik het een beetje op een tegelvloer wilde laten lijken. 
Hier zie je de kaart van de zijkant. Als je de kaart dicht wil vouwen, dan klap je gewoon de grasrand naar beneden en dan krijg je dit te zien... 
Een beetje een ondergaande zon idee. Ook de hartjes en de smiley zaten op het tekst stempelset. Dus die heb ik gebruikt om het "te beschrijven gedeelte" op te vrolijken. Ik ben best wel nieuwsschierig hoe jullie de kaart vinden. Dus ik zou het super vinden om jullie reacties en meningen te mogen lezen :-)
handtekening

vrijdag 14 september 2012

Voorbeeld kaart 2

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 14, 2012 40 reacties
Hoi Dames
Hier is eindelijk weer eens een kaartje. Ik wilde al veel eerder een kaartje plaatsen, maar helaas zat alles ff niet mee. Ik had namelijk nog al een "hoepel-dillemma" In de bruidswinkel vroegen ze € 150,= euro voor dat ding. Ik zeg het een beetje oneerbiedig want het heeft me echt kopzorgen gebracht....Grrrrr. Dus mijn lieve vriendin Elly zei : Je mag mijn hoepel wel lenen. Maar niet denkende aan het feit dat toen zij trouwde, ze maatje S had en ik heb maat XL voor de lengte en omvang. Dus ik dacht ( met nadruk, dacht ! ) slim te zijn en een goedkope via marktplaats te kopen. Nou, toen ik die onder mijn jurk aandeed kon ik wel janken. Het zag er niet uit. Dan pas heb je in de gaten wat zo'n pokkeding voor een belangrijke functie heeft onder je jurk. Dus vanmiddag heb ik er één gekocht bij een bruidswinkel hier in Almere en Diana komt met zo ff helpen om te kijken of het nu wel het gewenste resultaat brengt. En dan hoop ik dat Hoepel-gate achter de rug is....zucht... ( update : De hoepel past en zit als gegoten onder de jurk YEAHHH ! ) LOL
Maar genoeg geneuzel over de voorbereidingen.... Hoe vinden jullie de nieuwe kaart ? Ben zei : Ik vind hem zo kaal. Ja duh...er zitten geen bloemen op :-) Als ik een kaart maak zonder bloemen vind Ben het meestal niets. 
Het afdrukje is van Mo Manning en deze word ook uitgebracht in een stempel. Te koop bij Elke Verschoten. Voor de dames die naar de hobby salon gaan...Ik zal de kaart meenemen als voorbeeldje :-) 
Het papier is van Glitz Design en komt bij doeading vandaan. De tekst is van All That scraps en de plakparels zijn van Marianne Design. 
Alles is weer ingekleurd met de flexmarkers. Ik heb dit keer een hele leuke nieuwe mix gevonden, hierdoor krijg je een een lichte spijkerbroeken blauwe kleur. Ik heb gebruikt : Cadet Blue, Storm Blue & Duck Egg. Deze combi had ik zo nog nooit gebruikt, maar vind het wel erg mooi combineren.
Lieve blogvolgers, ik wens jullie nog een fijne avond en ik doe mijn best zsm weer een kaartje te posten :-)
handtekening

zondag 9 september 2012

Congratulations !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 09, 2012 38 reacties
Hoi Dames
Hé hé eindelijk kan ik weer eens een kaartje posten. Ik had hem al grotendeels klaar, maar toen gooide deze sufkop er Thee overheen. Terwijl ik toch echt niet op zoek was naar een vintage look ofzo :-) Dus ben ik weer opnieuw begonnen en gisteren avond had ik hem klaar. Dit kaartje heb ik als voorbeeld kaartje gemaakt voor Elke Verschoten. Zij verkoopt erg leuke Sarah Kay stempels en vroeg mij voor de beurs met deze stempels een aantal voorbeeldjes te maken. Dan kunnen jullie zien hoe leuk ze zijn als ze ingekleurd zijn. 
Vaak word gedacht dat je dit soort stempeltjes alleen kan inkleuren in vintage kleuren. Maar niets is minder waar. Ook heldere en sprekende kleuren staan heel erg leuk. Het papier is van Glitz : Cashmere Dame. De tekst stempel is een combinatie van Whimpsy stempel en Magnolia tekst stempel. Gestempelt met versamark en afgewerkt met witte embossing poeder. 
De plakparels heb ik met een flexmarker dichter bij de blauwe kleur gebracht door er gewoon overheen te kleuren. Zo kan je dus elke willekeurige kleur plakparels maken.
Lieve dames, ik ga mijn best doen om weer wat vaker kaartjes te posten. Maar geef me nog even de tijd. Ben en ik zijn nog heel veel van die kleine dingen aan het regelen en bekijken en daar gaat toch nog veel tijd in zitten. Zo zijn we gisteren rondjes aan het rijden geweest op zoek naar een mooie lokatie ( dicht bij Almere in de buurt ) voor het maken van de trouwfoto's. Toen nog even naar Koog a/d Zaan voor een Bustiere en naar een bedrijf voor het eten en drinken. Op die momenten realiseer je je goed wat er vooraf gaat aan een bruiloft. Maar ik moet wel bekennen dat ik het super leuk vind om te doen :-)
handtekening

vrijdag 7 september 2012

Handige tip

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 07, 2012 16 reacties
Hoi Dames
Hier is even een filmpje over een heel handig koffertje dat Marlous van Doeading mij heeft laten zien. Ik vond het een super topf systeem, dus vandaar dat ik het even met jullie wilde delen. Het koffertje en de extra inleg vellen zijn te koop bij doeading in spijkenisse of via hun webwinkel ;-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates