zondag 26 augustus 2012

Nieuwe border stansen: Crealies

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 26, 2012 2 reacties
Hoi Dames
Eindelijk lukt het mij om ook dit filmpje te uploaden. In dit filmpje laat ik jullie de nieuwe borderstansen zien van Crealies. Je kan ze op haar website vinden onder de : Creative Borders. Border nr 20 word dus nog even "hersteld" en ook deze zal je dus binnenkort kunnen vinden in de webwinkel.
handtekening

Witte embossing

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 26, 2012 8 reacties
Hoi Dames
Hier is een filmpje over hoe ik de witte ge-emboste delen heb gedaan op het craft cardstock. Soms liggen dingen zo voor de hand, je moet er maar net even opkomen ;-)
handtekening

vrijdag 24 augustus 2012

Voorbeeld kaartje Kerst

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 24, 2012 34 reacties
Hoi Dames
Sorry dat ik gisteren het beloofde filmpje niet online heb gezet, maar hij geeft steeds een foutmelding bij het uploaden, ik ben er 4,5 uur mee bezig geweest en toen heb ik uit frustratie de moed even opgegeven. Ik ga zo weer een nieuw filmpje opnemen en hopen dat deze het wel doet. Dus ik beloof nog niets, maar doe mijn best om zsm filmpjes toe te voegen aan mijn youtube kanaal.
Verder heb ik het erg druk met de voorbereidingen voor ons huwelijk ( en ik geniet er van met volle teugen !! ) Ben moet gewoon werken dus die heeft weinig tijd, dus komt veel op mij neer. Maar vind ik stiekum niet erg hoor * grijns * :-P Morgen gaan we shoppen voor zijn pak en jullie willen niet weten hoe ik uitkijk naar het moment dat ik mijn lieve schat voor het eerst in een pak zie. Ik denk dat ik stiekum ga zitten zwijmelen hahaha....
Maar goed, ik kan er nog uren over praten, ga ik jullie niet mee vervelen... Ik ga het over mijn kaartje hebben. Het is een voorbeeld kaartje voor een filmpje die ik ga maken. Ik kreeg namelijk veel vragen over hoe ik het witte heb gedaan op het craft cardstock....Uitleg volgt dus. 
Alle materialen die ik gebruikt heb komen bij doeading vandaan, behalve het bolletjes lint en de ijzere corners. Deze komen van ebay. Het papier is van Giltz Design en deze nieuwe paper pads kan je ook in de webwinkel van doeading vinden. 
De ovale stans is van Marianne Design, ik vind het echt een beauty ! De binnekant van de kaart ben ik vergeten te fotograferen, maar ook die heb ik "aangekleed" 
Alles is ingekleurd met de flexmarkers.
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartjes vinden, en mocht je je afvragen waar de grote sneeuwvlok van is, die is gemaakt met een pons van Martha Stewart, maar is helaas niet meer te krijgen. Ik dacht ik bespaar jullie het speurwerk :-) Fijne dag allemaal en tot snel !
handtekening

woensdag 22 augustus 2012

Embos tip

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 22, 2012 18 reacties
Hoi Dames
Allereerst heel erg bedankt voor al jullie geweldige reacties en felicitaties. Ik heb de kriebels in mijn buik en krijg geen kaart uit mijn handen, want vanmiddag gaan we in ondertrouw :-) Gisteren ben ik al aan het zoeken geweest naar een kapper voor mijn haar, langs een bloemist geweest voor info over mijn boeket en op internet aan het snuffelen geweest naar mijn jurk. Alleen het zoeken en rondkijken is al een genot om te doen. hihihi...
Tussendoor heb ik even een filmpje opgenomen over embossen. Ik weet dat voor vele van jullie dit allang duidelijk is, maar er is ook een groep dames die met deze hobby beginnen en eigenlijk heb ik dit filmpje speciaal voor hun gemaakt. In het tweede deel van het filmpje geef ik ook nog een leuke embossing tip. Ik gebruik in het filmpje een vette inkt, en ik weet dat je daar eigenlijk geen versamark bij nodig hebt, maar er zijn ook inkt soorten die van zichzelf geen kleefkracht hebben. En daarom heb ik het gewoon algemeen gehouden en er toch versamark bij gebruikt. Ik hoop dat jullie het een nuttig filmpje vinden.
Morgen ga ik weer een filmpje posten, dan over nieuwe stansjes die uitgekomen zijn. Dus tot morgen dames :-)
handtekening

vrijdag 17 augustus 2012

Create with heart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 17, 2012 14 reacties
Hoi Dames
Wat een hitte hé. Zijn de meeste mensen al weer aan het werk, word het warm ?! Maar goed, das Nederland zullen we maar zeggen ;-) Zo als sommige van jullie misschien gelezen en gezien hebben, geef ik op 1 september een leuke mini workshop bij Keli Hobby. Voor de middag met de Distress Markers en na de middag met de Faber Castell potloden. Het kaartje van vandaag heb ik ingekleurd met de Faber Castell potloden, dit dient als voorbeeld voor de mini workshop. Mocht je je willen opgeven voor deze workshop, mail dan even naar Keli Hobby, er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar !!!
Het papier is van MME en de tekst van Whimpsy Stamps. De haren heb ik bewust wat groffer gekleurd zodat het oogt als of het dus echt structuur heeft. Overigens, Faber Castell heeft een hele leuke aanbieding, wil je er meer over weten, kijk dan even op deze link : http://stampsandcards.blogspot.nl/
Tot slot wil ik iedereen even bedanken voor de super leuke reacties op het workshop project ( blog post van gisteren ). Kitty en ik zijn druk met de voorbereidingen en het gaat super gezellig worden :-)
handtekening

zaterdag 11 augustus 2012

Gepimpt hangertje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 11, 2012 13 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie hebben kunnen zien in het filmpje hieronder. Had ik van Doeading 2 super leuke hangertjes kregen. Één van de 2 heb ik zojuist gepimpt en vond het leuk nu al een deel van mijn idee met deze hangertjes te delen. 
Hier even 2 close-up foto's. Je hebt alleen maar wat verschillende kleuren bloemen nodig en een kantje. Ow en niet te vergeten een lijmpistool !! 
Op de klemmetjes heb ik ook ieder een roosje gelijmd. Nu ga ik morgen verder en doe mijn best om het hele idee klaar te krijgen, maar ik beloof nog niets. Er zit nog al een werk in. Fijne avond allemaal :-)
handtekening

vrijdag 10 augustus 2012

Filmpje van Paperpads

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 10, 2012 10 reacties
Hoi Dames
Hier is dan het beloofde filmpje van de spulletjes die ik bij doe@ding vandaan heb. En Karin, speciaal voor jou heb ik er een uitgebreid filmpje van gemaakt, moest zo lachen om je reactie :-)
Dankjewel voor jullie leuke reacties op mijn kaartje van vandaag !!
Groetjes en een fijne avond gewenst.
handtekening

I love you...Just the way you are !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 10, 2012 25 reacties
Hoi Dames
Soms vraag ik me wel eens af waarom een dag maar 24 uur heeft, je wil zo veel dingen doen op een dag, en als je dan aan het eind van de dag kijkt...iser zo veel wat nog is blijven liggen. Gisteren wilde ik 2 filmpjes opnemen...Steeds telefoon. Dus weer wissen en opnieuw beginnen. Toen wilde ik een kaartje maken....visite aan de deur..ga zo maar door :-) Maar...Het kaartje is af. Yeah !! LOL Kan ik nu gaan wachten tot de postbode komt met de nieuwe artikelen van Doeading en Keli hobby. Over Keli hobby gesproken.. Op 1 September bestaan ze 5 jaar en ik mag op deze dag bij hun een aantal leuke mini workshops komen geven. Mocht je hier graag meer info over willen, klik dan even op deze link. Ik ga leuke dingen doen met de Distress Markers van Tim Holtz en na de middag ga ik mini workshops geven met de Faber Castell potloden. Je kan je eventueel al inschrijven, Vol = Vol !!! 
Het kaartje van vandaag is gemaakt met het allernieuwste design papier van My Minds Eye. Ik krijg vandaag als het mee zit nog een paar nieuwe boekjes binnen en ik zal ze weer even laten zien in een filmpje. ( Of jullie moeten zeggen....Neeee niet doen Nicole hahaha ) 
De stempel ( I heart you ) en de uil zijn beide van magnolia. De losse tekst heb ik op de PC gemaakt en daaronder zitten swirls van My Favorit Things. Het lint is van My Aerts en de bloemen van wild orchid crafts. 
Ik vond het gewoon leuk eens wat zomerse kleuren te gebruiken en ben dus heel benieuwd hoe jullie het kaartje vinden. Ik wil jullie bedanken voor he bezoekje aan mijn blog en wens jullie een super leuke dag allemaal !!!
handtekening

woensdag 8 augustus 2012

So Sweet !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 08, 2012 12 reacties
Hi Lady's
I do this blogpost in my best english, because I was so suprised when I got in the mail today. I have had such a sweet card from a very very nice lady who follows my blog. Her name is : Chris Christensen. Chris if you read this, please know I am very thankful for all your nice comments in your card. And ofcourse I really LOVE youre gift to me. Thanks so much from my heart. This is what make life wonderful, knowing you have such nice friends that suprise you when you'r not expect it :-) 
I am going to use one of your sentiments on the card I am going to make tomorrow and if you email me your adress, I will send it to you to show you my graditude :-) This is one of the resons I still love to make cards and blog after 6 years, you really made my day !!! :-)
handtekening

dinsdag 7 augustus 2012

Something diffrent this time...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 07, 2012 47 reacties
Hoi Dames
Dit keer heb ik eens geen stempelafdrukje gebruikt op mijn kaart. Een lieve vriendin van mij vroeg of ik die uitdaging eens wilde aangaan en dit is het resultaat :-) Als je zo'n kaart maakt terwijl je zo gewent bent om een kaart met stempelafdruk te maken, dan is het nog wel even een puzzel "hoe" maak ik het toch interressant. Aan jullie de keuze of ik er in geslaagd ben * bloos * 
Het papier is van MME en de tekst is van Fiskars Quotes. Het vierkant en swirl vierkant zijn beide stansen van spellbinders. Het aller lastigste aan dit papier was dat er een oranje rose en een echt rose kleur in zaten. Ik moet zeggen dat in het echt de rose kleur van het lint minder fel is, en mooier een geheel vormt. Ik baal er altijd van dat het nooit zo overkomt als in het echt, terwijl ik zo veel tijd steek in het kiezen en combineren vand e kleuren. 
De binnenzijde heb ik afgewerkt met een designpapiertje waarop wel een toepasselijke tekst stond en de bovenzijde heb ik gedaan omdat ik eigenlijk moest smokkelen, ik had me een halve cm vergist en dus was mijn papiertje met tekst net iets te klein, en zo ziet niemand het die het niet weet hihihi... 
Nou dames, ben ik een beetje geslaagd ?
Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog !!
handtekening

zaterdag 4 augustus 2012

De vakantie is voorbij...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 04, 2012 39 reacties
Hoi Dames
Eindelijk weer een kaartje door mij gemaakt en gepost. De vakantie van Ben en mij is voorbij en we hebben er echt heerlijk van genoten ! Ik vind het wel super lief dat jullie zo bezorgd waren de afgelopen dagen, ik kreeg mailtjes of ik nog leefde en of alles wel goed ging...Geen zorgen... Ik had gewoon even een time-out nodig. Ik spendeer heel wat uren in mijn hobbykamer en ik was gewoon echt toe aan wat knutselrust :-) Maar weer fris en fruitig ga ik jullie hopelijk weer de komende tijd verrassen met leuke kaarten en andere nieuwtjes. Over nieuwtjes gesproken....Voor de mensen die het nog niet weten... Stampin up komt naar Nederland en zo als vele van jullie al gezien hebben aan mijn allereerste kaartjes en mijn blogadres...Ik ben ooit mijn kaarten maak hobby begonnen met Stampin up artikelen. In Oktober van dit jaar word ik dus Stampin up Demonstratrice en dit ga ik naast mijn andere werkzaamheden doen. Dus ik blijf gewoon leuke workshops geven en nu dus ook Stampin up artikelen verkopen. Ik zal deze week even wat informatie over het hoe en wat op mijn blog zetten. Dus heb je interesse om ook demo dame te worden en je zou het leuk vinden om hierin door mij begeleid te worden, dan mag je je altijd melden via de email. Doe dit dan even met de melding SU demo, dan kan ik de emails die binnenkomen makkelijker sorteren. Maar goed, binnenkort ga ik nog netjes alle info op mijn blog zetten. 
De kaart van vandaag is gemaakt met papier van My Minds Eye en de stempel is een nieuwe van Magnolia. De tekst stempel is van Lilly of the Valley en deze heb ik gestempelt met versamark op craftcardstock en witte embossing poeder. 
De bloemen heb ik dit keer eens zelf gemaakt met een stansje van My Favorite things en in de kern heb ik flowersoft gedaan om het zo meer op een echt bloemetje te laten lijken. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden :-) Ik wil jullie bedanken voor jullie geduld en wens iedereen een hele fijne avond toe !
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates