maandag 25 juni 2012

Flessen Label

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 25, 2012 40 reacties
Hoi Dames
Allereerst mijn dank voor al jullie felicitaties voor het DT lid zijn. Dit is mijn projectje nr 2. Niet iets wat jullie misschien snel van mij verwachten maar soms moet je ook eens iets maken ( vind ik ) daar je je zelf in uitdaagd. Ik moest wel lachen want toen ik hem af had en wilde fotograferen, kon ik dus nergens een fles wijn of iets derglijks vinden. Ik drink namelijk geen alcohol... Niet omdat ik het niet lekker vind, maar ik ben net zo blij met een sapje,vandaar :-) Kortom, toen moet de plantenspuit er maar even aan geloven LOL
Het papier is van Basic Grey en de digistempel is weer van Mo. Deze heb ik uitgeknipt en  
met mijn wonder-machine ( Silhouette Cameo ) heb ik zelf het label ontworpen. Het moeilijkste was nog het maken van de laagjes. Op de achterzijde heb ik een bijpassend envelopje gebruikt van Basic Grey, die kan je er zo kant en klaar bijkopen. Je kan er ook voor kiezen om hem zelf te maken natuurlijk :-) Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden en of de shock ( dat het geen kaart is ) niet al te groot is LOL
Lieve mensen, een hele fijne avond en groetjes van mij !!!
P.s: Je kan er ook een deurhanger van maken...Zo maar een extra ideetje.
handtekening

zaterdag 23 juni 2012

Be Happy !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 23, 2012 44 reacties
Hoi Dames
Misschien is het sommige van jullie al opgevallen maar ik ben gevraagd om deel te nemen aan het DT Team van Creative Hobbies Group :-) Natuurlijk blijft zoiets altijd een eer en vandaag kan ik dan jullie mijn eerste DT werkje laten zien. Het afdrukje is een digi van Mo Manning. 
Het papier is van Basic Grey : Serendipity. Uit deze serie heb ik een hoop leuke embellisments gebruikt zoals : Metale rode en gele bloem op de strik, Vlaggetje, en aan de binnenzijde van de kaart, de Alphabet stickers. 
Ook heb ik hier een magnolia stempel bij gebruikt, vond het er wel leuk bijpassen :-) 
Het lint is van The Ribbon Girl en Het rood gestipte papier heb ik gestanst met een Tim Holtz Stans : Plaque & Postage
Ik ben benieuwd hoe ik het er volgens jullie vanaf heb gebracht. Het leukste aan de kaart vind ik zelf de frisse kleuren..... Ik wens jullie allemaal een geweldig weekend en nu maar hopen dat de zon wat vaker zich laat zien :-)
handtekening

woensdag 20 juni 2012

Thinking of you ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juni 20, 2012 48 reacties
Hoi Dames
Het heeft even 3 dagen geduurd maar hier is dan mijn nieuwste kaartje :-) Wederom heb ik gekozen voor een afbeelding van mo manning. Ik was eerlijk gezegt een beetje aan het zoeken welk plaatje ik graag wilde inkleuren, en hier zaten nog wel wat leuke uitdagingen in, vooral met de dieptes. Afgelopen week heb ik bij mijn virendin Ann hierover een workshop gegeven en het is dan wel heel leuk om te zien dat met bepaalde aanwijzigen de dames ineens wisten hoe ze meer dieptes moesten creeeren. De resultaten waren echt super :-) 
Het papier is van Echo Park en heb ik gekocht bij Essies hier in Almere. De wolkjes zijn van Memory Box en het gras is gemaakt met een pons van Martha Stewart, ne zo als het hekje. 
De binnenzijde heb ik vrij simpel gehouden, misschien dat ik daar nog een leuke tekst in ga stempelen....Maar daar ben ik nog niet helemaal over uit :-) 
Het lint is een appart verhaal. Zo als jullie misschien weten heeft Ben ruim een half jaar geleden voor mij een super mooi linten systeem gemaakt. Dus ik ben flink aan het sparen geweest om mooi lint op rol te kunnen kopen, en dit is er dus één van. Voor de dames die mij volgen op Facebook, op mijn tijdlijn staan foto's van het lint dat ik gekocht heb. 
De inwendige gele schulprand om het afdrukje is gesneden met de Silhouette. Ik heb zelf een lange tijd een cricut gehad, maar ik moet zeggen dat ik totaal geen spijt heb van de switch naar de Silhouette Cameo. Lieve dames, ik hoop dat jullie het kaartje het wachten waard vonden, en ik wil jullie enorm bedanken voor al jullie leuke reacties op mijn voorlaatste kaartje. Fijne dag gewenst allemaal !
handtekening

zondag 17 juni 2012

Always here for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 17, 2012 44 reacties
Hoi Dames
Afgelopen week kreeg ik van Rian een paar afdrukjes van LOTV en daar zat deze tussen. Is het geen leuk stel zo ? :-) Het papier dat ik gebruikt heb is wederom ven MME en was de perfecte mix tussen niet te zoet en stoer qua kleur. 
De vlaggen lijntjes zijn gemaakt met een gloednieuw stansje van Memory box. Wat een super fijn stansje ! Zonder problemen valt het papier zo uit de stans nadat je hem door je machine hebt gehaald. De bloemen zijn van Prima Marketing. En de tekst is een stempeltje van MFT. 
Aan de binnenzijde heb ik mijn favoriete ovaal stans van spellbinders gebruikt, hij blijft zo mooi. Heeft iets elegants vind ik. 
De borderrand is van magnolia en het lint komt van ebay. 
Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden, en ik hoop dat jullie geen afkick verschijnselen krijgen van mijn bloem toeven LOL :-)
Tot slot nog even het volgende : Ik ga op 30 Juni en op 7 Juli een workshop houden : inkleuren voor gevorderden. Mocht je interesse hebben, mail mij dan even op mazzel36@gmail.com. Lokatie : Almere-Buiten. Mocht je lieve de workshop op een andere datum of bij jou thuis houden, ook dan kan je mij het beste even mailen :-) Fijne vaderdag gewenst aan alle papa's !!!
handtekening

vrijdag 15 juni 2012

Wishing you ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 15, 2012 53 reacties
Hoi Dames
Van sommige stempels krijg ik maar niet genoeg, en dat is zeker geldig voor deze Tilda in haar bijen pakje, ik vind het zo'n leuk stempeltje. De laatste keer dat ik haar gebruikt heb is op een bloem en toen ik gisteren de gieter van magnolia tegen kwam, ben ik direct aan het maskeren gegaan en heb de 2 stempels samen op deze kaart verwerkt. 
Het papier is van MME en de bloemen zijn van WOC. Op deze kaart heb ik ook diverse artikelen verwerkt van Unique Hobby Products, waaronder de : Vlinders, Bloemen en Takjes. De nieuwe bloemen zijn echt heel leuk geworden en ze laten zich makkelijk vormen. Mocht je nu meer van vintage houden, dan je de randjes ook nog beinkten, geeft ook een leuk effect. 
Aan de binnenzijde heb ik ook een magnolia stempel gebruikt en een tekst van C.C.Design. De zwarte lijnen heb ik uit de losse hand gedoodled, zo als ze dat zo mooi noemen LOL
Op de bloemen heb ik met Diamond Glaze druppels aangebracht, zo lijkt het net of en dauw op de bloemen zit. De vleugels van Tilda heb ik bewerkt met stickles: Star Dust. 
De borderrand is ook gemaakt met een magnolia stans.
Ik ben benieuwd wat jullie van het kaartje vinden en wil jullie enorm bedanken voor alle leuke reacties op mijn kaartje "Talk To The Bear".
handtekening

zondag 10 juni 2012

Talk to the bear !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 10, 2012 62 reacties
Hoi Dames
Soms kom je afdrukjes tegen waar je meteen zo iets bij hebt van : Ow die is leuk !!! Nou, dat had ik dus bij deze van Mo Manning. Ik vind hem echt GEWELDIG !!! Dat lekker arrogante snuit van dat meisje en dan die kin zo in de lucht, Heerlijk :-) 
Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design en het kant en lint zijn uit een fornituren winkeltje hier in Almere. De bloemen komen van wild orchid crafts en de bloemen border is gemaakt met een stans van Magnolia. 
De tekst heb ik op de pc gemaakt en uitgestans met een spellbinders stansje. Het metale hoekje komt van ebay. Ik heb deze jonge dame ingekleurd met de flexmarkers.  De takjes zijn gemaakt met een halloween pons van Martha Steward.
Ik vind dit een super leuke kaart om te sturen naar een vriendin die wel wat humor kan waarderen. Gewoon om ze een kaartje te sturen uit plezier of om ze op te vrolijken. Wat mij betreft mag Mo er nog vele van deze maken :-) Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ?
Dankjewel voor al jullie reacties op mijn vaderdags kaart. Vond het erg leuk om jullie meningen te lezen !! Fijne Zondag allemaal :-)
P.s : De tekst ( Talk to the bear ) is gemaakt met het lettertype : Sizzix Girls are weird.
handtekening

vrijdag 8 juni 2012

Just a card to say... Happy Father's Day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 08, 2012 49 reacties
Hoi Dames
Aangezien het bijna vaderdag is, dacht ik... Laat mij ook eens een vaderdags kaartje maken. Deze stempel is van Mo Manning en ik vond hem geweldig toen ik hem zag ! Vooral die grote sokken en dan die voeten, doet me echt denken aan de voeten van mijn vader LOL :-) Hij kijkt ook zo als of hij wil zeggen, Zo ! Nu is het vaderdag en als ze me zoeken, ik zit lekker in mijn luie stoel ! 
Het papier wat ik gebruikt heb is van My Minds Eye en de Charm vond ik er wel heel leuk bijpassen. Het koord is van May Arts en heb ik daar ingekocht op een grote rol, want ik was al langere tijd opzoek naar een zacht koord en spier wit. 
Aan dez binnen kant heb ik eerst de tekst geprint op wit papier en daarna met een spellbinders stans uitgestanst. Voor de rest heb ik het heel rustig gehouden. 
De tekst op de voorkant heb ik gemaakt met behulp van Anneke, aangezien ik een oudere versie van word heb en dus de tekst niet kon buigen, heeft Anneke me even geholpen en hem voor mij op papier gezet. Ik moest hem toen alleen nog uitstansen en met inkt de binnenkant beinkten. 
Ik heb alles weer ingekleurd met flexmarkers.
Tot slot wil ik jullie even enorm bedanken voor jullie medeleven. Het gaat langzaam aan de goede kant op. Heb geen pijnstillers meer nodig, tis alleen nog een beetje beurs en dik, maar ook dat zal wel overgaan ( hoop ik ) hahaha.... Lieve groetjes en een fijn weekend allemaal !!!
handtekening

donderdag 7 juni 2012

Baby Boy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 07, 2012 71 reacties
Hoi Dames
Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie geweldig lieve reacties op mijn berichtje over de tandarts. Op dit moment is het nog niet veel beter maar ik neem netjes een 3 tal keer per dag een paracetamol en ibuprofen, en dan heb ik weinig last. Het staat alleen wat gespannen ( mijn huid in mijn nek en kaak ) maar dat zal ook wel weer wegtrekken :-)  Voor ik vertel over mijn kaartje wil ik graag 2 mensen blij maken met een gloednieuwe stans van whiff of joy, en de 2 dames zijn : Maris & Sjanie. Ik ga met regelmaat mensen bedanken voor de reacties op mijn blog en jullie 2 zijn de eerste 2 die dus van mij een bedankje krijgen op deze manier. Als jullie even je adres gegevens naar mij toe mailen, dan doe ik het zsm op de post.
De kaart van vandaag is gemaakt met een stempel van LOTV en deze heb ik gehad van mijn lieve vriendin Claudia Rosa. Claudia, Thanks so much for this sweet stamp !! 
Na het inkleuren heb ik hem uitgestans met een nieuwe spellbinders stans en deze komt bij 't scraphuis vandaan. De stans heet : Wonky Rectangles. De tekst stempel is ook van LOTV. 
Het papier is van My Minds Eye : Be Amazing. Ik vond het wel een leuk design papiertje voor in de binnenkant van de kaart, omdat er dus vliegers op staan en het zo wel overeenkomt met de ballonnen aan de voorzijde. 
Natuurlijk heb ik alles weer ingekleurd met de Flexmarkers. 
Over flexmarkers gesproken : Ik heb ook nog een aantal markers los te koop, en op = ook echt op. Normaal verkoop ik namelijk geen Flexmarkers. Ik doe alleen de certificeringen en workshops in technieken. Mocht je dus nog een paar Flexmarkers aan je collectie willen toevoegen, klik dan even op deze link naar de advertentie.
Lieve mensen, ik ga stoppen met mijn berichtje en wil jullie heel erg bedanken voor jullie geduld :-)
handtekening

zaterdag 2 juni 2012

Whit love on your wedding day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 02, 2012 47 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik een kaart gemaakt op verzoek van mijn schoonzus Annelies. Annelies, ik hoop dat je hem leuk vind en natuurlijk ben ik benieuwd naar de reactie van de ontvangster :-) Het afdrukje is van Magnolia en de tekst stempel is van LOTV. 
Het papier is van Melissa Frances : C'est la vie genaamd. Er zitten hele mooie zacht rose en lila tinten in. Niet een blokje dat ik misschien snel zou kopen, maar toen ik hem bij De Duif in Leeuwarden zag liggen was ik er wel direct weg van. :-)
Aan de binnenzijde heb ik nog een Magnolia en LOTV stempel gebruikt. Ik vond die 2 wel heel leuk bijelkaar passen. Met een multiliner heb ik wat doodle-lijnen erop gezet om het zo tot één geheel te laten komen. 
Natuurlijk heb ik alles weer ingekleurd met de flexmarkers. 
Tot slot wil ik jullie enorm bedanken voor de leuke reacties op mijn "stoelen dans kaart " ik moest er erg om lachen want zó had ik er nog niet tegenaan gekeken. Zo zie je maar weer dat je met sommige afbeeldingen diverse kanten op kan. Allemaal een heel fijn weekend gewenst en bedankt voor het langs hoppen !! :-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates