woensdag 30 mei 2012

You're invited....To my Party !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 30, 2012 82 reacties
Hoi Dames
Allereerst wil ik jullie danken voor jullie reacties op mijn vorige kaartje. Binnenkort ga ik geheel onverwacht een paar leuke kadootje weggeven aan die dames, die altijd de moeite nemen om een reactie te plaatsen :-) En nee, tis niet bedoeld om meer reacties te krijgen, maar gewoon omdat ik die mensen ook eens wil bedanken. Nu over mijn nieuwe kaartje.... Ik zat door mijn stempels te snuffelen en zag toen dit magnolia stoeltje. Het idee was om er dus 3 naast elkaar te zetten en er dat een uitnodigingskaart van te maken. Het kwam zo spontaan in mijj op * bloos * :-) 
Aan de binnenkant heb ik de rest van de tekst gezet in de nieuwe oval stans van spellbinders. Was wel even een werkje want ik moest de binnen ovalen met de hand knippen. 
Het papier is van MME en de bloemen van wild orchid crafts. Het lint komt bij doeading vandaan. Weten jullie trouwens dat de nieuwe webwinkel van doeading alweer in de lucht is :-) ( eindelijk !! Kreeg afkick verschijnselen LOL )
Ik heb alles wederom ingekleurd met Flexmarkers.
Ik hoop dat jullie ( ondanks dat het eens een andere vorm kaart is ) toch een leuk kaartje vinden, maar je weet...je mag altijd je eerlijk mening geven :-)
P.s : Mochten er nog dames zijn die interesse hebben, ik heb zojuist 14 van mijn kaartjes te koop gezet. Je kan ze hier vinden.
handtekening

maandag 28 mei 2012

Sunshiney Days !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 28, 2012 34 reacties
Hoi Dames
Wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen week gehad hé ?! Nou ik kan jullie melden dat ik het genieten vond :-) Vandaag heb ik een kaart gemaakt met het nieuwe papier van My Minds Eye en deze komt bij doeading vandaan. ( On the sunny side heet het de paper pad ) En dat heb ik maar meteen doorgevoerd in de tekst op de kaart. 
De afdruk is van Magnolia en de vlaggenlijn heb ik gemaakt met een stans van MFT. De charm komt van Jane Creative en de bloemen van wild orchid crafts. 
Aan de binnenzijde heb ik de magnolia visjes gebruikt. Eerst gestempelt, daarna gemaskerd en toen met inkt de achtergrond blauw gemaakt. Met een multiliner heb ik wat lijntjes erop gedoodled, gewoon uit de vrije hand LOL :-) 
Ik heb het geheel weer ingekleurd met Flexmarkers. 
En dan wil ik jullie nog even wat anders vertellen. Ik ben benaderd door Stempelstudio, helaas moet de eigenaresse wegen gezondheidsredenen stoppen met de winkel en zo dus ook met de webwinkel. Ze heeft mij gevraagd of ik de link op mijn blog wilde zetten, want ze houd totale uitverkoop. Op alles zit nu ruim 20% korting en mocht je graag even willen rondsnuffelen, klik dan even op deze link ! :-) Groetjes allemaal en dankjewel voor jullie bezoek en reacties op mijn blog !!!
handtekening

vrijdag 25 mei 2012

You make me happy !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 25, 2012 21 reacties
Hoi Dames
En ? Genieten jullie net zo van het weer als ik ? Vandaag was het wel enigzins te harden in mijn hobbykamer, dus ik heb dit kaartje gemaakt :-) De stempel is van Magnolia en de tekst van Whimpsy stamps. Het ovaal waar Tilda op staat is van spellbinders en het papier is van My Minds Eye. 
Zo als jullie gemerkt hebben doe ik voortaan steeds meer de binnenzijdes van mijn kaarten "aankleden" en zo ook bij deze. Ik kreeg een nieuwsbrief van Stampingcorner dat ze tot 31 Mei een aanbieding hebben van alle magnolia stempels voor € 6.50 !! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een paar hele leuke voor in je collectie, klik dan even hier op de link
Hier heb ik dus de hartjes stempel van magnolia gebruikt. Zeg nou zelf....Staat toch leuk zo aan de binnenkant van de kaart ? 
Hier dan nog even een foto waarop je kan zien dat ik alles in laagjes heb opgewerkt. 
En natuurlijk heb ik alles weer met Flexmarkers ingekleurd. Ik ga nu heel snel mijn hobbykamer uit vluchten, want de zon is inmiddels gedraaid en staat nu dus pal op mijn raam. Allemaal een heel fijn weekend gewenst !!!
handtekening

dinsdag 22 mei 2012

You're the best

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 22, 2012 40 reacties
Hoi Dames
Wat is het warm hé ? Ik heb me de afgelopen dagen echt moeten dwingen om in mijn knutselkamer te zitten. Tis hier zó warm en ik kan je wel vertellen dat mijn inspiratie het dan ook flink laat afweten als het zo warm is. Dus als ik niets post, wil dat niet zeggen dat er iets is, maar gewoon simpelweg te warm om binnen te zitten. Maar goed, ik heb eindelijk een kaartje klaar met een exclusieve Edwin stempel. :-) 
Astrid van Creashop Duymelot had hem mij toegestuurd om er een kaartje mee te maken. Maar ik heb een hele tijd lopen piekeren wat ik met dat bordje in Edwin zijn handen aanmoest. Er gingen van allerlei ideeen door mij heen : Zal ik er hartjes of sterretjes op doen. Zal ik er met de computer een tekst op zetten...en ga zo maar door. Tot ik eigenlijk per toeval merkte dat de tekst stempels van Whimpsy stamps er precies opverheen paste. Ik vind het wel grappig zo....en jullie ?? 
Aan de binnenkant van de kaart heb ik de vlaggenlijn stempel van magnolia gebruikt. Anneke ( mijn vriendin ) was zo lief om hem even aan mij uit te lenen. Anneke, Dankjewel !!! :-)) 
De corners zijn van Cheery Lynn Design en het lint komt bij doeading vandaan. De banner onder het afdrukje is gemaakt met een stans van Tim Holtz. 
Natuurlijk heb ik alles weer met flexmarkers ingekleurd en afgewerkt met wat verschillende kleuren stickles. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden * bloos * :-)
handtekening

zaterdag 19 mei 2012

Enjoy the trip !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 19, 2012 33 reacties
Hoi Allemaal
Ik ben terug van het Toppers avontuur. Het was erg leuk om mee te maken, alleen ben ik bang dat wij totaal verkeerde plaatsen hadden. Ook hebben we enorm last gehad van dronken mensen die tegen een uur of 11 niet meer fatsoenlijk op hun benen konden staan van de drank. Maar een leuke ervaring rijker en heerlijk meegezongen :-) ( onderaan nog even een foto van Anneke en mijzelf in loveboat kledij ) Vandaag heb ik een kaart gemaakt met een stempel van Lilly of the Valley. Deze heb ik gehad van mijn lieve vriendin : Claudia Rosa. Claudia, thanks hun !!! 
De tekst stempel is van Whipsy stamps en komt bij doeading vandaan. De ticket is van magnolia en de tekst daarop is van MFT. 
De lintjes zijn van The Ribbon Girl en de bloemen van WOC.
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-) 
Alles is ingekleurd met flexmarkers en de grond heb ik afgewerkt met wat star dust stickles. 
En tot slot een foto van Anneke en mijzelf, vlak voor we naar de toppers gingen. Lieve mensen ik ga nu snel mijn spullen inpakken en op naar Rozenburg voor het geven van een workshop. Morgen ben ik in het Brabandse land voor een workshop. Dus ik wens jullie een super leuk weekend en tot snel !!! :-)
handtekening

woensdag 16 mei 2012

Speciaal voor jou !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 16, 2012 45 reacties
Hoi Dames
Allereerst wil ik even Ineke bedanken voor het toesturen van de magnolia hart stans. Althans, 2 uitgestanste labels daarvan. Ik had hem nodig voor deze envelop kaart. Binnenin zit dus een losse kaart en om die er uit te kunnen halen wilde ik dus graag zo'n hart label. Ineke ik hoop dat je het leuk vind wat ik er mee gedaan heb :-) 
Het papier is van Maja Design en komt bij Ge-We Hobby vandaan. De digi stempel is van mo manning en de tekst stempel is uit mijn eigen uitgebrachte series
Binnenin zit dus een kaart die je er uit kan halen en waarop je dus je boodschap kan schrijven voor de persoon die de kaart ontvangen gaat. Overigens, waar de tekst op staat : Your friendship warms my hart, is een nieuwe stans van spellbinders. 
De bloemen komen van WOC en de blaadjes heb ik gemaakt met een stansje van C.C. Design. 
Uiteraard heb ik dit alles weer ingekleurd met flexmarkers en daarna bewerkt met stickles en plakparels. Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en ik wil jullie bedanken vanuit hier, voor het bezoeken van mijn blog :-)
handtekening

dinsdag 15 mei 2012

So happy for you ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 15, 2012 47 reacties
Hoi Dames
Deze week zal het iets rustiger zijn dan normaal, omdat ik graag mijn hobbykamer eens grondig wil reorganiseren. En Donderdag komt Anneke omdat we savonds naar de toppers gaan. En in het weekend heb ik 2 workshops. Ik ben dus vorige week al wat dingen aan het voorbereiden geweest, en kon zo vanmorgen de laatste hand aan deze kaart leggen. De digi stempel is van mo manning. 
De banner is van Spellbinders en de muzieknoten zijn van MFT, beide gekocht bij doeading. Het lint is van Bazzill Basics en de bloemen van wild orchid crafts. Het papier is van MME. 
Aan de binnenzijde heb ik debasis voorzien van een vel met muziek noten erop, en daarop een leuke envelop ( Sealed with a kiss ) die verzegelt is met een kus :-)
De grond waar deze kids op dansen heb ik getracht een beetje een dansvloer idee te geven. Ik heb zelf heel veel gedanst en doe dat nogsteeds heel graag. Dus eerlijk gezegt past deze kaart wel erg goed bij mij. Ik vind het wel leuk om te versturen naar iemand die goed nieuws heeft gekregen... Op wat voor gebeid dan ook. 
Ik hoop dat jullie het ook een leuk kaartje vinden en tot slot nog even over de Koe stempel met de wit en zwarte vlekken. Ik heb hem weggegooit, anders had ik hem zeker wel even geshowed. Mocht ik er nog tijd voor vinden deze week, zal ik hem nog wel even opnieuw kleuren en op Facebook zetten. :-)
handtekening

zondag 13 mei 2012

Send with LOVE

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 13, 2012 31 reacties
Hoi Dames
Een paar dagen geleden kreeg ik een email van Jolanda met de vraag of ik iets leuks uit wilde zoeken in haar webshop om een kaartje mee te maken. Jolanda is namelijk haar eigen webshop begonnen en vind je het leuk om een kijkje te nemen, klik dan even hier
Ik heb gekozen voor de koe stempel van magnolia omdat ik het eigenlijk jammer vind dat ik hem zo weinig tegen kom op kaartjes. En juist omdat het toch typisch iets Nederlands is :-) Ik had 2 varianten gemaakt, één met zwarte vlekken en een bruine koe. Ik heb toen mijn vriendin Anneke laten kiezen en zij vond de bruine het mooiste, dus dit is hem geworden. 
Aan de binnenkant van de kaart heb ik de paddenstoelen gebruik van magnolia. Helaas is de foto een beetje wazig maar ik denk wel dat het een beeld geeft van hoe de binnenkant er uit ziet. 
De borderrand is van Martha Stewart en het lint is uit eigen voorraad hihihi...

Voor het kleuren van de bloemsteeltjes heb ik de nieuwe nibs voorop de promarkers gebruikt, en eindelijk krijg ik die ook voortaan binnen de lijntjes gekleurt. LOL Echt super handig die nibs ! Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, en neem echt even een kijkje in de mooie winkel van Jolanda, 't Scraphuis genaamd :-)
handtekening

zaterdag 12 mei 2012

You are FABULOUS !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 12, 2012 30 reacties
Hoi Dames
Deze week was ik weer aan het surfen op het internet en kwam toen deze nieuwe digi stempel tegen van Mo Manning. Natuurlijk sprong deze er voor mij uit omdat ik zo gek ben op katten :-) Het is net Pebbles die bovenop de sofa ligt te slapen. Pebbles ligt ook altijd het liefste zo dicht als mogelijk bij mij. Maak niet uit of ik nu TV kijk of aan het knutselen ben. Het enigste waar ze niet bij wil zijn is als ik de was opvouw. Blijkbaar word ze bang van het uitslaan van de kleding.
Deze jonge dame zit te computeren en muziek te luisteren. Dus Ik op zoek naar papier wat er precies bijpaste. Op de achtergrond heb ik dus een design papier met tekst en met muzieknoten. Ik dacht misschien zit ze wel youtube filmpjes te kijken, en dus heb ik een stukje filmstrip van Tim holtz gebruikt en een filmklapper als tekst. ( Deze heb ik beide gekocht bij doeading ) 
De border rand is van Martha Stewart en de bloemen van Wild Orchid Crafts. Het papier van MME en het lint van The Ribbon Girl. 
Voor het inkleuren heb ik de volgende flexmarkers gebruikt : Saffron, Blush, Light Fawn, Cocoa, Pastel Green, Meadow Green, Mint Green, Dusky rose, Antique Pink, Tea rose, Caramel, Sandstone.
Natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie mening :-)
handtekening

donderdag 10 mei 2012

A True Friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 10, 2012 32 reacties
Hoi Dames
Het is dat jullie het niet kunnen horen, maar ik ben al helemaal in de stemming van de Toppers. Nog 7 dagen en dan is het feeeeeessstt !! ( Heb op de achtergrond youtube draaien met video's van de toppers ) LOL :-) Dus ik zit te swingen en typen tegelijk ( zie je het voor je :-P ) Oke, over naar mijn kaartje.... Omdat jullie zulke leuke reacties hebben gegeven op mijn moederdag kaartje, dacht ik... Ik maak nog een langwerpig kaartje. De basis heb ik met de Silhouette gemaakt. Was even een werkje, maar wel super om het tot een geheel te zien komen. 
De tekst heb ik gestempelt op de labels stans van spellbinders. Deze heb ik met inkt daarna ietsjes blauw gekleurt, dan krijg je wat diepte erin :-) 
Het kant is van Doeading en het blauwe lint komt van The Ribbon Girl. De bloem is van wild Orchid Crafts. Het papier wat ik voor deze kaart gebruikt heb is het nieuwste papier van My Minds Eye en voor iedereen die lid is van mijn youtube kanaal, ga even daar kijken want ik heb vanmorgen een filmpje opgenomen met een super leuke aanbieding erin van doeading ! 
Voor het inkleuren van deze Mo Manning Digi stempel heb ik de volgende flexmarkers gebruikt : Saffron, Blush, Tea Rose, Cyan, Celeste Blue, Cloud Blue, IG 10 8 6 en 4. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden :-)
handtekening

woensdag 9 mei 2012

Lieve Mama ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 09, 2012 62 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik in opdracht van Ge-We Hobby een kaartje gemaakt met stansen van Spellbinders & Memory Box. De Spellbinders stans is de : Romantic Rectangles  En van Memory Box : Spring Border. Het afdrukje is van Magnolia en vond ik zelf wel super leuk bij dit kaartje. 
De binnenkant heb ik ook voorzien van de spellbinders stans en daarop heb ik met stempels de tekst en hartjes gezet. 
Op de achtergrond bijde tekst zien jullie wolkjes, deze zijn ook gemaakt met stansjes van Memory Box. Ik vond het wel leuk om eens een kaart te maken die totaal anders is als mijn andere kaarten, en omdat ik al diverse moederdag kaarten zag, bracht het mij uiteindelijk op dit idee... Wat denken jullie, zal mams hier blij van worden ? :-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates