donderdag 26 april 2012

Promarker Tip

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 26, 2012 13 reacties
Hoi Dames
Ik heb weer een filmpje opgenomen met een leuke tip. Er zijn namelijk voor de promarkers nieuwe opzet punten uitgebracht. ( Nibs genaamd ) En door deze op je promarkers te zetten kan je heel simpel in de kleintste details toch schaduw aanbrengen. Zelf heb ik de kleuren die ik extreem veel gebruik in Promarker gekocht inclusief zón opzet stukje en zo als ik in het filmpje laat zien, werkt dat geweldig. Ik dacht ik ga deze tip even met jullie delen ;-)

Aanvulling : Je kan de nibs gewoon wisselen per marker. Het enigste wat je even moet doen is hem "leeg" kleuren als je hem van de marker gehaald hebt. Ik heb zelf 10 van deze nibs gekocht zodat ik ze op de veel gebruikte kleuren kan laten zitten. Ook kan je de markers opbergen met de nibs erop, want er word een passende dop bijgeleverd :-)
handtekening

dinsdag 24 april 2012

With Love... Just for you.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 24, 2012 42 reacties
Hoi Dames


Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reactie's op mijn vorige kaartje. Het werken met zwart vind ik soms ook erg moeilijk, omdat het zo aanwezig is op de kaart qua kleur. Eerlijk gezegt is wit eerder mijn ding....maar je zelf uitdagen is soms niet verkeerd. Zo heb ik gisteren een nieuwe kaart gemaakt met de kleur paars. Mocht je daar alvast een gilmp van willen zien, kijk dan even op mijn facebookpagina. Vandaag heb ik een kaartje met het nieuwe papier van Kaisercraft : These Days Collection. Het zit niet in een paper pad maar 30 x 30 vellen.
De afbeelding is van Mo Manning... Is het geen een schatje ?! De tekst stempel is van LOTV en in het midden heb ik een tekst gebruikt van Hero Arts. Het fijne van veel tekst stempels bezitten is dat je ze soms zo mooi kan combineren :-) ( moet toch een smoes bedenken waarom ik zo veel tekst stempels koop LOL )
Aan de binnenzijde heb ik een nieuwe stans van spellbinders gebruikt, zodat je daar je bericht op kan schrijven voor de ontvanger van de kaart.

De border stans is van Magnolia en het kanten lint van Martha stewart. Het blauwe lint komt van ebay. Ik heb voor mijn doen dit keer de kaart eens rustig gehouden, zodat het plaatje alle aandacht krijgt. Ik ben heel nieuwsschierig wat jullie er van vinden :-) Fijne dag gewenst allemaal !!!
handtekening

maandag 23 april 2012

Thank You ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 23, 2012 29 reacties
Hoi Dames

Vanmorgen kreeg ik een heel vaag mailtje van mijn lieve vriendin Anneke. En dus ik bloednieuwsschierig wat ze me te melden had. Na een paar keer heen en weer mailen belde ze me op om te vertellen dat ze 2 kaartjes gekocht had voor ons om naar de Toppers te gaan op 17 Mei. Ik was echt super verrast en kan nu al niet meer wachten. Lieve Anneke, dankjewel voor deze geweldig lieve verrassing !!! Door deze verrassing ben ik wat laat met plaatsen van mijn kaartje, sorry dames :-) Het papier wat ik gebruikt heb is van Websters pages : Clean & Simple serie.
De stempel van Tilda en het Tafeltje ( binnenzijde kaart ) zijn beide uit de nieuwste magnolia serie. De vlinders zijn gemaakt met stansjes van magnolia en de bloemen zijn van wild orchid crafts.

Hier even een foto van de binnenzijde waarin ik het tafeltje van magnolia gestempelt heb en daarna ingekleurd.


Voor het inkleuren heb ik de volgende flexmarkers gebruikt : Saffron, Blush, Tea Rose, Black, Bleu Grey 4 en 3. Antique Pink, Dusky Rose, Pastel Pink, Medaow green, Apple, Mint Green. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje !!!

handtekening

zondag 22 april 2012

Speciaal voor jou ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, april 22, 2012 43 reacties
Hoi Dames

Eindelijk voel ik me weer een beetje beter. Ik heb de afgelopen echt me helemaal suf lopen niesen en snotteren. Maar goed, eindelijk gaat het weer beter, nu alleen mijn reuk nog terug krijgen en minder hoesten... dat zou wel fijn zijn ;-) Vandaag heb ik een kaartje die ik jullie graag wil laten zien. Het is een voorbeeld kaartje voor een workshop die ik ga geven in Hoensbroek. ( mocht je je nog willen schrijven voor deze workshop, mail me dan even op mazzel36@gmail.com ) Het stempeltje is één van de nieuwste magnolia stempels. Als je dan de voorkant omklapt...
Dan zit er een klein envelopje achter met 2 tickets voor de film. Er kan ook een gift card in. Het paneel sluit met 2 kleine stukjes klittenband. Het papier is van My Minds Eye en de borderrandjes zijn nieuwe stansjes van Magnolia.

Aan de binnenkant van de kaart zelf, kan je je berichtje schrijven. Leuk om als uitnodiging te sturen naar een vriendin, die je mee naar de film wil nemen en daarna samen nog even langs de MC Donalds wil gaan.

Aan de voorzijde heb ik een boomstans van Memory Box gebruikt en deze onder de bloemen verwerkt. Zo kan je een stans voor meerdere doeleinde gebruiken. Het lijken zo net allemaal kleine blaadjes die onder de bloemen vandaan komen. Het label waar Tilda opstaan is van Go Kreate.

Voor het inkleuren heb ik de volgende flexmarkers gebruikt : Tea Rose, Dusky Pink, Pastel Pink, Saffron, Blush, Cocoa, Sandstone, Caramel, Chartreuse, Firebrick. Ik ben benieuwd wat jullie van het kaartje vinden. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag en dankjewel voor jullie bezoekje aan mijn blog :-)

handtekening

donderdag 19 april 2012

Moments with you are ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 19, 2012 38 reacties
Hoi Dames

Gelukkig beginnen de medicijnen aan te slaan voor wat betreft mijn arm, daar heb ik weinig last meer van. Maar die verschrikkelijke verkoudheid....zucht... Ik nies me suf !! Dus toen ik gisteren even naar het postkantoor moest, ben ik ook snel naar de visboer gelopen en heb toen een broodje haring met uitjes gehaald. ( mijn vader bracht dit altijd voor me mee als ik de griep had omdat er veel mineralen en voedingsstoffen in zitten ) Meestal als je verkouden bent proef je er niet veel van, maar hij smaakte echt naar meer ! Dus ook verse sinasappels, appels en manderijntjes gehaald, als ik nu niet opknap weet ik het echt niet meer ;-) Je voelt je zo futloos als je verkouden bent ! Maar ondanks dat het wat langer geduurd heeft, heb ik weer een kaartje gemaakt met één van de nieuwste magnolia stempels.
Wat jullie misschien niet weten van mij is dat ik zeepaardjes altijd erg fascinerend heb gevonden, en toen ik deze stempel zag was ik meteen verkocht. Ik heb het zeepaardje een oranje rugvin en zij-vinnen gegeven en ik moest er zelf wel erg om lachen. Tis net een punkerd met een oranje hanenkam LOL !! De charm is van Jane Creative en het lint is van The Ribbon Girl. Op de achtergrond heb ik met een grote bubbelstempel van magnolia waterbubbels gestempelt en deze bewerkt met diamond glze zodat ze echt op waterdruppels lijken.

De tekst stempel is van Whimpsy stamps en komt bij doeading vandaan. Ook de binnenkant van de kaart heb ik weer voorzien van een leuke lay-out, ben hem alleen vergeten te fotograferen ( sorry ! ) Voor de dames die interesse hebben... Ik heb onder het kopje bovenaan mijn blog weer nieuwe kaarten te koop gezet waaronder ook deze kaart.

Voor het inkleuren heb ik de volgende flexmarkers gebruikt : Saffron, Blush, Tea Rose, Cocoa, Caramel, Sandstone, Pumpkin, Amber, Gold, Moss, Marsh Green, Olive Green, Duck Egg, Cool Aqua. Ik ga me nu voorbereiden op de workshop van morgen en zaterdag. Dus mocht ik jullie tot die tijd niet spreken.... Alvast een heel fijn weekend gewenst !!!

handtekening

dinsdag 17 april 2012

Happiness is .....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 17, 2012 45 reacties
Hoi Dames

Allereerst dankjewel voor jullie medeleven met mijn arm. Maar of dat nog niet genoeg is, krijg ik vanmorgen ook nog eens enorme keelpijn ..... zucht. Maar goed, ik kom niet om te klagen, maar om jullie even mijn nieuwe kaartje te showen :-) Het afdrukje is van Magnolia en het papier van MME.
De zwarte cirkel met de omgekeerde schulp heb ik met de Silhouette Cameo gemaakt. Dit figuur is er ook in een spellbinder stans en heet dan : Inverted Scalloped Circles maar de grootste maat was nog te klein voor dit afdrukje, dus even snuffelen in de shop bij silhouette en ja hoor... Daar stond hij ook tussen. Dus snel gedownload, uitgesneden en dit is het resultaat.

De binnenkant heb ik voorzien van wat restjes design papier en de hoekstempels zijn van lily of the valley.

De tekst stempel is van whimpsy stamps en komt bij doeading vandaan. De charm is van Jane Creative en het lint is van Bazzill Basics. De vlinders zijn van Rayher en de plakparels van Joy craft.

Voor het inkleuren heb ik de volgende flexmarkers gebruikt : Saffron, Blush, Tea Rose, Caramel, Sandstone, Cocoa, Pastel Green, Mint Green, Soft Green, Soft Aqua, Cool Aqua, Duck Egg, Canary, Buttercup, Gold, en tot slot Sunflower. Over het water heb ik een beetje stickles gedaan zodat het water een beetje fonkelt.

handtekening

maandag 16 april 2012

Create with heart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 16, 2012 49 reacties
Hoi Dames

Het was even afzien want ik heb sinds gisteren een fikse pees onsteking in mijn linker arm. Ik werd vanacht wakker van de pijn en vanmorgen dus eerst naar de dokter geweest. Maar goed, wat pillen rijker en hope dat het nu snel overgaat ;-) Vandaag heb ik dus zo goed en kwaad als het ging een kaartje gemaakt met één van de allernieuwste Magnolia stempel, is hij niet geweldig ?
Het papier is van MME : Howdy Doody. De tekst is gestempelt op één van de nieuwe labels van magnolia en de border is ook een nieuwe magnolia border.

Aan de binnenzijde van de kaart heb ik ook één van de nieuwste magnolia stempels gebruikt en deze ingekleurd. Ik begin het steeds leuker te vinden om de kaartjes ook aan de binnenzijde te bewerken ;-)

Lieve dames, ik hou het kort want typen met 1 hand is niet wat. Maar ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden * bloos * :-)

handtekening

donderdag 12 april 2012

Hello Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 12, 2012 21 reacties
Hoi Dames

Aangezien ik deze week toch een beetje aan het expirimenteren ben met kleuren dacht ik, Ik ga dit lieve chines meisje en haar krekel eens op een kaartje verwerken. Als je dan naar kleuren gaat zoeken kom je vaak bij rood en zwart uit. Maar git zwart dat vond ik een beetje hard van kleur, dus ik heb gekozen voor heel donker grijs cardstock en rood. Het is overigens een digi stempel van Mo Manning.
Gisteren kreeg ik van Marianne Design haar nieuwste stansjes binnen, en geen idee of jullie ze al gezien hebben....Maar er komen onwijs leuke blaadjes uit, wel 10 verschillende. Maar om jullie een idee te geven hoe ze er uit zien, heb ik 2 verschillende soorten op deze kaart gebruikt. Het bedeltje vond ik er ook wel heel toepasselijk bij, als ik me niet vergis komt deze bij Jane vandaan.

Het papier is van My Minds Eye en het lint is van The Ribbon Girl. Voor het kleuren heb ik de volgende Flexmarkers gebruikt : Saffron, Blush, Linen, Cyan, Sapphire, Dove Grey, Black, Blue Grey 1 t/m 4, Crimson, Berry Red, Lipstick Red.

handtekening

woensdag 11 april 2012

Speciaal voor jou

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 11, 2012 35 reacties
Hoi Dames


Aankomende Zaterdag en Zondag geef ik een demonstratie met de flexmarkers bij de stand van De Hobbyboerderij. Het Art Specially Event in Zeist is een erg leuke beurs als je helemaal gek bent van stempels :-) Deze kaart heb ik gemaakt met één van de nieuwste spellbinder stansen
en het nieuwe papier van Kaisercarft. Silver Lining & Sencerely om precies te zijn. Zowel het lint, als de bloemen komen ook bij de hobbyboederij vandaan. De stempel is een exclusieve magnolia en hun hebben er nog een aantal. Dus zoek je exclusieve magnolia stempels, ga dan even in hun winkel kijken :-)Voor de binnenkant heb ik de spellbinderstans gebruikt en hierop kan je dan je bericht zetten naar de persoon die de kaart gaat krijgen.

Op de beurs zal ik ook mijn stempelsets, stansjes, perfect blending papier en natuurlijk de flexmarkers bij me hebben. Dus mocht je naar het Art Specially Event komen, breng dan zeker even een bezoekje bij mij :-)

handtekening

dinsdag 10 april 2012

Hey Girlfriend...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 10, 2012 48 reacties
Hoi Dames


Allereerst mijn hartelijke dank voor al jullie leuke reacties op mijn vorige "expiriment" kaartje. De kleuren waren echt wennen, dus bij dit kaartje ben ik weer een beetje terug gegaan naar voor mij meer bekende kleuren LOL. De digistempel is van Mo Manning. Ik vind haar Digi's zo leuk omdat er zulke mooie details inzitten, je kan dan heel mooi zien waar je de dieptes in je kleuren kan leggen en daardoor gaat je afbeelding helemaal leven voor mijn gevoel.
Het papier is van MME en het gras is gemaakt met eem Martha Stewart pons. Het hekje is van Memory Box en deze materialen komen bij doeading vandaan. Ik weet niet of het jullie meteen opvalt maar ik heb deze keer mijn bloemen eens anders op de kaart verwerkt * bloos * Ben vond het wel mooi en weer eens heel anders dan dat ik normaal doe. Je kan wel zeggen : Hij was er erg over te spreken :-P ( ik moet er aan wennen, maar vind het wel grappig op de manier waarop ze uit het gras lijken te komen )
Ook de binnenkant heb ik weer voorzien van een leuk design papiertje. Om alles in te kleuren heb ik de volgende Flexmarkers gebruikt : Canary, Buttercup, Gold, Amber, Blush, Satin, Linnen, Cyan, Cloud Bleu, Celestial Bleu, Dove Grey, Honey Dew, Apple, Meadow Green.

De wolken zijn ook van Memory Box en het lint komt van ebay. De tekst is uit één van mijn stempelsets en ik heb er zelf drie puntjes achter gezet, als of het lijkt dat deze jonge dame haar vriendin roept om haar uit te nodigen. Ik heb getracht met deze kaart een mix te vinden tussen een stoere maar toch echt meiden kaart te maken.... Ben ik een beetje geslaagd dames ?

handtekening

zondag 8 april 2012

Net iets anders dan....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, april 08, 2012 64 reacties
Hoi Dames


Vandaag heb ik een kaartje die Net iets anders is dan dat ik normaal gesproken maak. Ik bedoel dit eigenlijk qua kleuren. Ik ben nogal van de blauw groene, rose en lichtbruine kleurtjes. Maar aan gezien ik zo af en toe het wel eens leuk vind om mijzelf uit te dagen dacht ik....ik doe een poging ;-) Het papier is van MME : Dolled up.
De hartjes border is een pons van Martha stewart en de tekst is van Lily of the valley. De digi stempel is één van mijn grote favoriete en hij is van Mo Manning.
An de binnenzijde heb ik designpapiertje geplakt waarop staat : Start everyday with a smile.

De strik heb ik gemaakt met de bow easy en daarop heb ik eens een knoop verwerkt ipv een bloemtje. Ik ben zó benieuwd hoe jullie hem vinden.... Zelf moet ik er echt aan wennen want hij valt enorm op tussen de kaartjes die ik gemaakt heb en hier op mijn desk staan. Dus heb je zin en tijd.... geef me gerust je mening :-) De door mij gebruikte Flexmarkers zijn : Satin, Blush, Blue Grey 1t/m 4, Black, Tea Rose, Canary, Sunflower, Buttercup, Crimson, Berry Red, Lipstick, Moss, Marsh Green, Olive Green.

handtekening

vrijdag 6 april 2012

Kaart met envelop

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 06, 2012 43 reacties
Hoi Dames

Ik moet bekennen dat ik helemaal verliefd ben op mijn nieuwe Silhouette Cameo. Toen ik bij Anneke was afgelopen week, zijn we lekker in de online shop aan het snuffelen geweest en kwamen toen een aantal van deze elegante enveloppen tegen.
Hier boven zie je een plaatje waarop ik de envelop geopend heb.
En dit is het kaartje. Het papier is van MME. De digi-stempel is van Mo Manning.
De tekst stempel is van LOTV en deze heb ik met een knoopje in het midden een beetje opgesiert.

De binnenkant van de kaart heb ik bewerkt met een papier waar wel een toepasselijke tekst op staat ;-)

En dan tot slot heb ik de kaart weer afgewerkt met ( hoe kan het ook anders ) heel veel bloemen van wild orchid crafts. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de envelop en kaart vinden. De door mij gebruikte flexmarkers zijn : Soft green, Mint Green, Pastel Green. Antique Pink, Cocktail Pink, Tea Rose, Caramel, Cacao, Sandstone, Satin, Blush, Light Fawn.

handtekening

donderdag 5 april 2012

With you, every day's a picnic !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 05, 2012 31 reacties
Hoi Dames

Allereerst moest ik weer eens kostelijk lachen om mijn engelse tekst blunder op de LO. Maar ik heb hem inmiddels aangepast hoor * bloos * :-) Vandaag wil ik jullie een kaartje showen die ik gemaakt hem met een nieuw stempeltje van Marianne Design. Ik zie hem al bij verschillende winkels in pre-order staan, dus ik dacht dan kan ik jullie ook wel de gehele kaart tonen.
Het papier is van My Minds Eye : Dolled up en komt bij doeading vandaan. De groene swirls zijn gemaakt met een stans van MFT en de bloemen zijn van wild orchid crafts.

De rood geblokte banner heb ik gesneden met mijn nieuwe Silhouette Cameo, en mocht je het nu leuk vinden om te zien hoe ik dat gedaan heb, klik dan even op deze link. Daisy heb ik ingekleurd met de volgende Flexmarkers : Soft Aqua, Cool Aqua, Duck Egg, Lipstick Red, Crimson, Berry Red, Saffron, Tea Rose, Canary, Sunflower, Buttercup, Caramel, Pale Citrus, Meadow Green, Apple, Bright Green.

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates