donderdag 29 maart 2012

Ik mis je ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 29, 2012 38 reacties
Hoi Dames

De afgelopen 2 dagen heb ik heerlijk van het zonnetje genoten en wat opdrachten gemaakt, die ik nog had liggen. Dus vandaag pas een nieuw kaartje ;-) Het papier is van MME : Market Street.
Het stempeltje is van Magnolia en de rechte borderrand is gemaakt met een ek success pons. De cirkel is gestanst met een spellbinders stans en de tekst is uit één van mijn stempelsets.
De charm is van Jane Creative.

Ook dit keer heb ik de binnenkant van de kaart weer voorzien van een mooi design papiertje en ik vond de tekst wel heel leuk bij deze kaart passen.

De takjes zijn gemaakt met een stansje van all that scraps en de bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en ik wil jullie even ontzettend bedanken voor al jullie leuke reactie's op mijn vorige kaartje :-) Ik ga vanavond mijn koffer inpakken en reis alvast af naar mijn vriendin Anneke. Zaterdag geef ik bij haar in zuidlaarderveen een workshop met de flexmarkers. Dus ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend alvast en tot snel !!

handtekening

dinsdag 27 maart 2012

Totally Special

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 27, 2012 48 reacties
Hoi Dames

In de afgelopen 2 weken kreeg ik regelmatig het verzoek of ik weer eens een kaartje wilde maken met de Faber Castell potloden. Dus ik gisteren aan de slag en dit is hem geworden :-) Het afdrukje is van Magnolia en het papier is van My Minds Eye : Blush.
Het witte brede lint komt bij doeading vandaan en daaroverheen heb ik een groen/ blauw lintje geknoopt zodat die mooi overeen komt met tilda haar strik :-) De tekst heb ik gestempelt op craft cardstock en met witte embossing poeder bewerkt.

De binnenkant van de kaart heb ik ook dit keer voorzien van een mooi vel papier dat ik het boekje van MME zat. Was wel een makkie dit keer, want de versiersels staan al op het design papier.

De 4 kleine knoopjes zijn officieel brads, maar heb ik met gluedots op de kaart verwerkt. Zo lijkt het net of er een vaandel op de kaart zit. De inspiratie voor deze lay-out vond ik bij mijn goede vriendin Claudia Rosa. Lieve dames, ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden ;-) Ik wens jullie allemaal een fijne dag en geniet van het zonnetje want ik hoorde zojuist op het nieuws dat het zaterdag weer rot weer word :-(

Ow, over zaterdag gesproken. Mochten er nog dames zijn die graag mee willen doen aan de flexmarker workshop in zuidlaarderveen van aankomende zaterdag, mail mij dan even op mazzel36@gmail.com.

handtekening

maandag 26 maart 2012

Uitleg werking speciale stans

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 26, 2012 6 reacties
Hoi Dames


Hier is dan het filmpje waarin ik wat tips geef mbt het nieuwe stansje dat uitgekomen is bij de nieuwe stempelset. Je kan beide verkrijgen bij Creashop Duymelot onder het kopje : Nicole Verkooijen. Ik hoop dat dit filmpje het duidelijk maakt hoe je het stansje kan gebruiken :-)

handtekening

zaterdag 24 maart 2012

Als ik kon vliegen ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 24, 2012 34 reacties
Hoi Dames

Toen ik de nieuwe magnolia stempels zag en deze Edwin was ik meteen verkocht wat deze stempel betreft. Ik vind hem zó leuk met zijn vliegtuigje. De papieren die ik gebruikt heb zijn van MME : Dilly Dally.
De tekst heb ik zelf verzonnen en uitgeprint op de pc. Daarna heb ik hem uitgestanst met de nieuwe spellbinders stans : Labels 25 En daarna met inkt de randjes bewerkt. Edwin heb ik ingekleurd met de Flexmarkers nr's : IG4 IG8 R445 R244 R735 R665 C528 C429 C555 G829 C119 G817 O928 O727 O535. En na het inkleuren heb ik hem uitgeknipt met een klein wit randje er omheen, zodat hij nog meer opvalt. De charm is van Jane Creative. Het lint is van Bazzill Basics en Ebay.
De wolkjes zijn van MFT en komen bij doeading vandaan. De vlaggen lijn heb ik gemaakt met een beetje ribbel lint en ook een stansje van My Favorite Things. Zo heeft de binnenkant van de kaart ook een beetje aankleding ;-)
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. Ik wens jullie allemaal een héél fijn weekend en dankjewel voor al jullie lieve reacties en bezoekjes aan mijn blog :-)
handtekening

vrijdag 23 maart 2012

May dragons take flight ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, maart 23, 2012 29 reacties
Hoi Dames


Aangezien Anneke mij vorige week een uitdagings opdracht had gegeven met het thema beterschap, heb ik haar de uitdaging gegeven met de "draak" stempel van magnolia. Ze was enorm aan het sputteren over die stempel want ze had geen idee wat ze er mee aan moest. ( eerlijk gezegt vind ik het ook best een moeilijke stempel omdat als je iemand deze kaart stuurt wil je hem niet vergelijken met een draak natuurlijk. Dus heb ik besloten er een kaartje mee te maken voor een lief klein kereltje die nog vaak denkt dat er spoken onder zijn bed zitten of draken in zijn kast ;-) Ook de tekst vond ik er wel helemaal bijpassen : May dragons take flight in your dreams tonight !
De Flexmarker kleuren die ik gebruik heb zijn : IG4 IG6 IG8 IG10 O535 O727 O928 Y635 Y334 G136 Y724. De tekst heb ik op de pc gemaakt en uitgestanst met een nestabillitie.

De corners zijn van Cheery Lynn Design en komen bij Krea2day vandaan.


Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en als je het leuk vind , kijk dan ook even naar Anneke haar kaartje. Zij heeft er haar eigen draai aan gegeven en ik vind hem echt heel leuk geworden :-)

Over Anneke gesproken.... Op Zaterdag 31 Maart geef ik een workshop met de flexmarkers in Zuidlaarderveen bij Anneke thuis. Mocht je nog willen deelnemen aan deze workshop er is nog ruimte voor maximaal 4 personen. Je kan mij mailen op : mazzel36@gmail.com voor meer informatie.

handtekening

donderdag 22 maart 2012

Ik wens je veel succes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 22, 2012 25 reacties
Hoi Dames


Wat is het toch heerlijk als het zonnetje schijnt. Het lijkt wel of iedereen dan vrolijker is en gisteren toen ik even in de stad was, hoorde ik een vogel enorm mooi fluiten en heb er zelfs even voor stilgestaan. Het gaf mij echt een voorjaarsgevoel :-) Voor vandaag heb ik dus ook een kaartje met heerlijke voorjaars-kleuren en een nieuwe stempel van magnolia.
De tekst stempel is uit mijn aller nieuwste set en in het midden heb ik wat sterren geplakt om de tekst wat aan te kleden. Eerlijk gezegt had ik achteraf de sterren wat moeten beinkten, dan kon je ze nog mooier zien, maar ze zijn zó verschrikkelijk klein, ik krijg ze niet vast gehouden met mijn dikke vingers LOL

De bloemen zijn van wild orchid crafts en het lint is van stampin up. Voor het inkleuren heb ik de volgende Flexmarkers gebruikt : R327 R438 R838 R738 O228 Y367 Y417 Y516 O928 O535 O727. Fijne dag gewenst allemaal !! :-)
handtekening

dinsdag 20 maart 2012

De nieuwe stansjes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 20, 2012 7 reacties
Hoi Dames


Zo als ik al tegen jullie vertelde, zijn de nieuwe stansjes binnen voor de ronde stempelsets die ik samen met Creashop Duymelot heb uitgebracht. In dit filmpje laat ik zien hoe ze werken en welk resultaat ze geven ;-) Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid geeft... Op dit moment zijn ze weer in bestelling, dus staan ze nu niet in de webshop, geen nood.... Je kan je bestelling altijd mailen :-)

handtekening

maandag 19 maart 2012

Welcome Little One

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 19, 2012 42 reacties
Hoi Dames

De beurs is weer achter de rug en ik ben weer een beetje tot mezelf gekomen :-) Als je dan thuis komt heb je weer zo veel om uit te pakken, mailtjes beantwoorden, post lezen en snuffelen naar alle nieuwe dingen op hobbygebied, want je wil toch bijblijven. Dus nadat ik alles klaar had ben ik aan dit kaartje begonnen met één van de nieuwste magnolia stempels.
Ook heb ik één van de nieuwste spellbinder stansen gebruikt : Splendid Circles. De tekst stempel is een samenstelling van mijn kader stempelset en een tekst stempelsetje van papertray ink. Toevallig paste de teksten van hun precies in de kaders :-)

De vlinder is een magnolia stans, de blaadjes zijn stansjes van all that scraps en de border is ook een stans van magnolia.

Speciaal voor alle Flexmarker fans heb ik hier even een rijtje van de door mij gebruikte flexmarkers : G817 G829 C119 O228 R738 R327 O928 O739 R738 O535 O727
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, en via deze weg wil ik jullie nog even enorm bedanken voor alle geweldig leuke reacties op mijn vorige kaartje :-)

handtekening

woensdag 14 maart 2012

~ I ( Heart ) You ! ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 14, 2012 58 reacties
Hoi Dames

Eigenlijk zou ik vandaag geen tijd hebben omdat ik naar het ziekenhuis moest. Maar het is me toch nog gelukt om een voorbeeld kaartje te maken voor de beursdagen in Den Bosch :-) Het papier is van Bo Bunny : Ambrosia Trellis.
De magnolia stempels komen bij Creashop Duymelot vandaan. En de bloemen bij wild orchid crafts. De swirls zijn ook van de hobbyboederij en het lint komt bij doeading vandaan. Maar het allermooiste vind ik persoonlijk de nieuwe spellbinders stans genaamd : Floral Ovals.

Ook aan de binnenzijde heb ik deze stans gebruikt en voorzien van een klein randje inkt zodat je het onderscheid in de papier soorten goed kan zien. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden * bloos * :-) Voor het inkleuren heb ik e volgende flexmarker kleuren gebruikt : R738 R438 R327 R346 IG6 IG8 IG10 O739 O535 O727 O928.

handtekening

dinsdag 13 maart 2012

Ik wens je beterschap !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 13, 2012 28 reacties
Hoi Dames

Een week of 2 geleden zaten mijn beste vriendin Anneke en ik aan de skype en was ze bezig aan een kaartje voor The Dutch Magnolia Chickie Blog. Toen viel mij pas op dat ze eigenlijk nooit magnolia papier gebruikte en vroeg toen aan haar : Waarom niet ? Nou, ze ging er spontaan van proesten en zei : Omdat ik nooit weet wat ik met dat papier aan moet. Aangezien Anneke nogal van de "uitdagingen" is, heb ik haar meteen voor het blok gegooit en ik zei : Dan word dat eens hoog tijd ( met een vieze grijns op mijn gezicht ) LOL :-) Tenslotte vind ik dat als je een magnolia blog hebt, je ook met Magnolia papier moet werken...toch dames... ( zeg nou ja alsjeblieft hahaha ) Maar even zonder gekheid, ik heb toen bij Creashop Duymelot voor haar van alle magnolia papieren 1 vel meegenomen en deze heb ik afgelopen zondag bij haar gebracht toen we gingen uiteten. Anneke had mij trouwens ook mooi tuk, want nu moest ik er ook aan geloven en met de zelfde papieren en stempel een kaart maken. ( dat risico loop je eenmaal als je iemand uitdaagt * bloos * ) Zo gezegt, zo gedaan.... Hier is dus mijn kaartje. Anneke heeft het thema "beterschapskaart" gekozen en we zijn vanmiddag aan de knutsel geslagen.
Het doily hart achter het afdrukje is van het merk : Cottage Cutz en van dit merk kan je heel veel leuke stansen vinden in de webwinkel van Krea2day. De sterrenborder is gemaakt met een pons van Martha Stewart en het lint is van ebay. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts.

Ook de binnenkanten van de kaarten doe ik tegenwoordig en hier heb ik een borderstans gebruikt van Crealies en de overige stansen zoals de vlinder, sterrenborder en het label zijn van Magnolia en kan je hier vinden. Anneke zal morgen waarschijnlijk haar kaartje afhebben en op haar blog plaatsen, dus als je het leuk vind om te zien wat zij er van gemaakt heeft, kijk dan even hier op haar blog :-) De afbeelding is volledig ingekleurd met Flexmarkers en speciaal voor de liefhebsters heb ik hier even een lijstje gemaakt van de gebruikte kleuren : O535 O727

O928 IG6 G519 R528 R247 R327 R738 G817 G829 O739 R438

Nu ik het toch over flexmarkers heb, aankomende Donderdag t/m Zaterdag zit ik op de Knotsgekke kaartdagen in Den Bosch te demonsteren met de flexmarkers bij de kraam van De Hobbyboerderij stand nr 119. Dus heb je vragen of vind je het leuk om te komen kijken, je bent van harte welkom :-) Nu ga ik mijn spullen alvast inpakken voor de beurs en ik hoop jullie aankomende maandag weer te kunnen verrassen met een nieuw kaartje :-)

handtekening

maandag 12 maart 2012

Just want to say....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 12, 2012 34 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met het nieuwe papier van echo park. De stempel is uit de nieuwste magnolia serie en ik vind hem zó schattig :-)
De border is gemaakt met een martha stewart pons en de tekst is een stempel uit mijn nederlandse kader stempelset. Het lint is van bazzill basics en de bloemen van wild orchid crafts.

Tegenwoordig doe ik ook alle binnenkanten bewerken zodat je ook aan de binnenkant een nette kaart hebt. Ik ben alleen vergeten er een foto van te maken. Had juist de leuke hoek stempel van magnolia gebruikt. Maar goed, mocht je interesse hebben, ook deze kaart staat te koop in mijn kaarten hoek :-)

handtekening

zaterdag 10 maart 2012

Je kan het !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 10, 2012 37 reacties
Hoi Dames

Sorry dat het even geduurd heeft, maar de laatste 2 weken heb ik het ongeloofelijk druk met workshops en demo's. En aankomende week zit ik vanaf donderdag op de KKD in Den Bosch dus ook dan heb ik geen tijd om iets te freubelen. Maar zojuist heb ik dit kaartje toch weten af te maken en wil ik hem graag met jullie delen, want ik heb hierop mijn nieuwe tekst stempels gebruikt én een gloednieuwe stempel van magnolia.
De border rand is van Crealies en het papier is van My Minds Eye : Howdy Doody. Het lint is van Marianne Design en dat heb ik met de slit punch van Making Memories door het afdrukje heen geregen. Je knoopje in het midden word dan wel wat dikker omdat het kanten lint is, en daarom erk ik hem graag af met een bloemetje erop :-)

Op het gestreepte papier heb ik een stansje gebruikt van Bosskut : Fancy Hinge. Deze heb ik al heel lang en bijna nooit gebruikt, dus ik dacht.....laat ik dat maar eens gaan doen :-) Ik ben benieuwd hoe jullie de tekst en het kaartje vinden. Ow voor jullie het je afvragen... Ik heb het tekst stempeltje nog even met de hand uitgeknipt. Want als het mee zit komen de stansjes volgende week pas binnen. Fijn weekend allemaal !!!

handtekening

vrijdag 9 maart 2012

De nieuwe stempels

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, maart 09, 2012 5 reacties
Hoi Dames


Hier is even een kort filmpje over de nieuwe stempels die binnen zijn gekomen. Gisteren ben ik de gehele dag bezig geweest met ze in te pakken, zodat ze verstuurd konden worden. Als het mee zit komen dinsdag de bijbehorende stansjes binnen :-) Alles is te bestellen bij : Creashop Duymelot.

handtekening

woensdag 7 maart 2012

Card + Present for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 07, 2012 42 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik weer eens een kaartje gemaakt met de Faber Castell Potloden en Craft Cardstock. Ik krijg vaak de vraag waar ik dat koop, nou dat is bij Doeading in spijkenisse :-) Het papier komt ook daar vandaan en de 2 stempels ( Bad en Tilda ) komen bij Creashop Duymelot vandaan.
De bloemen heb ik gestanst met bloemstansjes van MFT en het lint is van The Ribbon Girl. De kern van de bloemen heb ik voorzien van hele kleine knoopjes. De corner is gemaakt met een stansje van Cuttlebug.

De borders zijn stanzen van Crealies en de tekst stempel heb ik op de PC gemaakt en als dank aan jullie voor het zo trouw volgen van mijn blog, geef ik hem bij deze gratis weg :-)


Je kan dus gewoon op het plaatje klikken en hem opslaan op je pc. Ik zou zeggen....Veel plezier ermee, tis jullie gegunt :-))

handtekening

maandag 5 maart 2012

Kleine wonder

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 05, 2012 50 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik weer eens een "speciaal" kaartje gemaakt. Het is namelijk een kaart met een verborgen kaartje erin :-) Het cardstock is van Bazzill en komt bij de duif vandaan. Het design papier is van My Minds Eye : Be Happy. Het lint komt beide bij doeading vandaan en heb ik om de kaart heen gewikkelt. De "honigraad" papier heb ik verhoogt opgeplakt met foam blokjes zodat ik een ruimte krijg achter het ovaal.
De stempel is uit de nieuwste magnolia serie. De tekst stempel is uit mijn ronde sets.

Aan de binnenzijde heb ik ook wat decoratie gemaakt met de hartjes borderpons van Martha Stewart.

Achter het ovaal zit dus nog een klein kaartje verstopt en daarop heb ik met stempels van Fiskars Quotes de tekst : BABY gestempelt.

Als je het kaartje er daarna helemaal uithaalt en binnenin kijkt....

Kan je daar de naam van de baby in verklappen. Ik vind het zelf wel een leuk idee, maar ben benieuwd wat jullie er van vinden :-)

handtekening

zondag 4 maart 2012

De nieuwe Stempels + Stansjes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 04, 2012 24 reacties
Hoi Dames

Eindelijk mag ik jullie wat leuk nieuws brengen. Vanaf vanavond kunnen jullie in de webwinkel van Creashop Duymelot mijn nieuwe stempelset bestellen én er komen maar liefst 4 stansjes uit voor mijn stempelsets. Ik zal het even uitleggen. De nieuwe stempelset is dit keer iets of wat vintage achtig, ze hebben "oud gemaakte stempel lijnen" natuurlijk is dat lastig om dat mooi uit te knippen en er zijn ook geen ponsen voor te koop. Dus heeft Go-Kreate nu op ons speciale verzoek een stansje gemaakt dat ( nadat je de tekst stempel hebt afgestempelt ) je de stans met de snijkant naar beneden kan leggen en hem zo kan uitstansen zonder enige problemen. Je krijgt er dan een mooi klein wit randje omheen :-)


De stansjes hebben ( naar mijn mening ) een extreem vriendelijk prijsje van € 5,95 per stuk. Je kan ook de stempelset inclusief stans kopen voor een leuke prijs met korting, namelijk : € 18,25 dus let goed op welke optie je kiest in de webwinkel.
--------------------------------
Dan kennen de meeste van jullie wel mijn ronde stempelsets die ik ook met grote regelmaat op mijn kaarten gebruik. Er was zo veel vraag naar stansjes die die mooi konden uitstansen en ook daar hebben we een oplossing voor gevonden in de vorm van stansjes.


Hierboven vind je de stans voor een geschulpt cirkeltje, deze schulprand steekt dus heel leuk nat achter je tekst stempel vandaan.

Hier vind je 2 cirkel stansjes. de maat 1 1/4 is voor de tekst stempel zelf en de maat 1 3/8 is voor een "matje" achter de uitgestanste stempelafdruk.

Ook deze hebben weer een leuk prijsje van maar € 5.95. Dat scheelt je niet alleen veel met een pons in deze maten, maar ook nog eens het feit dat dit brievenbus post is en een pons altijd pakket post is. Dus dames, mocht je interesse hebben ---- hier is de link rechtstreeks naar alle nieuwe stansjes en stempels die uitkomen---- Ik heb van Kees en Astrid begrepen dat met een beetje geluk het al heel snel binnen gaat komen :-)

handtekening

zaterdag 3 maart 2012

Uitnodiging !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 03, 2012 56 reacties
Hoi Dames

Sorry dat ik deze week zo weinig post, maar het is enorm hectisch hier en veel dingen die ik nog moet en moest regelen. En ik denk dat ik die rot kabouters ook maar ga ontslaan, want het huishouden doen ze ook niet voor mij ! :-P Maar goed, ik heb toch in de tussentijd steeds een paar momenten gevonden van rust en heb een kaartje gemaakt met één van de nieuwste magnolia stempels. Ik vind deze één van de allerleukste uit de nieuwste serie.
Het papier is van My Minds Eye en de tekst stempel is uit mijn nederlandse stempelsets. Het lint is van ebay en de roosjes van wild orchid crafts. De border is van my favorite things.

De lichtjes slinger is een nieuwe stans van All That Scraps. Hij is zó leuk !! Vooral als je bijvoorbeeld een jongens kaartje maakt, dan kan je hem hiermee erg goed "aankleden". Ook ben ik helemaal vergeten de winnaar bekend te maken van de Metallic markers. De winnaar is : Pouwla !!! Van harte gefeliciteerd met je gewonnen markerset en als je mij je adres gegevens mailt, stuur ik hem zsm aan je op !! Tot slot ( en dan hou ik op met mijn gebabbel ) Als het mee zit dan show ik dit weekend mijn nieuwe tekst stempelset én er komen een paar héle bruikbare stansjes aan die jullie kunnen gebruiken om mijn ronde stempelsets die ik eerder heb uitgebracht, perfect en zonder moeite kunnen uitstansen. Dit alles doe ik natuurlijk weer in samenwerking met Creashop Duymelot :-) Dus hou hun nieuwsbrief en mijn blog in de gaten als je nieuwsschierig bent ! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en lieve groetjes van mij !

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates