dinsdag 31 januari 2012

You warm my heart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, januari 31, 2012 62 reacties
Hoi Dames

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve kaartjes en emails die Ben en ik hebben mogen ontvangen. Gisteren is mijn schoonmoeder gecremeerd. Het was een mooie ceremonie, precies zo als mijn schoonmoeder graag wilde. Het zal allemaal nog wel een plekje moeten krijgen, maar dat is logisch. Dit alles is ook de reden dat er maar weinig uit mijn handen kwam de laatste dagen. Ik heb nog nooit zo lang gedaan over het maken van een kaart. Maar zojuist heb ik hem afgemaakt en nu wil ik hem graag met jullie delen. Het papier is van Glitz en heet Frence Kiss. Het komt bij doeading vandaan.
De vlinder is gemaakt met een stans van Cheery Lynn design en de swirls zijn gemaakt met een stans van MFT. Allemaal afkomstig van doeading. De tekst is van Papertray ink. Het lint is van Marianne Design en deze heb ik rondom de kaart gestrikt.

Hier is nog even een totaal foto van de kaart. Ook wil ik graag even deze foto van Pebbles met jullie delen. Ik was donderdag bezig met de goodiebags voor de workshop in Hoensbroek. En Pebbles besloot er bij te gaan liggen, alsof ze wilde zeggen : Ik bewaak de tasjes wel voor jou :-)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en dankjewel voor jullie geduld. Het is zo lastig als je verdrietig bent, om creatief te zijn. Maar ik denk dat jullie dat wel begrijpen.

handtekening

vrijdag 27 januari 2012

I Love You ( Double Tag Card )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 27, 2012 51 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik mijn laatste kaartje als gast DT lid voor Stampfairy. Ik wilde erg graag iets bijzonders van maken wat jullie van mij niet gewend zijn ;-) Het is een Dubbele Tag Card geworden. De basis voor deze kaart heb ik gesneden met de silhouette. Ik heb deze nu nog van Kitty Franken te leen maar hij bevalt zo goed dat ik hem nu ook ga kopen * yeah ! *
Het papier voor deze kaart is van MME en de border rand is van Martha Stewart. De letters heb ik ook met de silhouette gesneden, en deze heb ik onderlijnt met een gelpen. Als je dan het eerste klepje openvouwt zie je de leuke digistempel van stampfairy.

Daarachter zit nog een opening, maar dan moet je wel even de lintjes eruit halen :-)

Hier is de binnenkant van de Tag Card. Ik heb het randje bewerkt met een pons van EK Success zodat het net een papiertje lijkt dat uit een notitieblokje komt.

Ik ben benieuwd hoe jullie voor mij " apparte " Dubbele tag kaart vinden * bloos * :-) Het allerleukste is dat deze kaart op dit moment al druk door de dochter van Nora beschreven word met haar woorden, voor haar vriendje. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en dankjewel voor jullie bezoek ana mijn blog !!

handtekening

donderdag 26 januari 2012

I { heart } You * Mwah ! *

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 26, 2012 41 reacties
Hoi Dames

Ook vandaag heb ik weer een digi stempel gebruikt van Mo Manning. Ik had hem al een tijdje en toen ik gisteren het nieuwe Glitz papier binnen kreeg van Doeading wist ik meteen dat ik deze digi daarvoor wilde gebruiken. Doeading heeft 3 nieuwe papier blokjes binnen van het merk Glitz en ze zijn echt heel leuk. Het is wel wat dunner papier als MME, maar echt super mooie designs !! Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt uit : Happy Travels & Pretty in Pink.

De hartjes border is een stans van Memory Box. Het gegolfde lint is van Bazzill Basics en de bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en van mijn lieve vriendin Anneke :-)

De tekst heb ik op de zelfde manier gemaakt als die van de kaart van gisteren. ( Trouwens, nog enorm bedankt voor alle reactie's die ik daarop gekregen heb van jullie !!! ) Het kusje aan het einde van de tekst vond ik wel grappig staan, hij is afkomstig uit een alfabet wat ik toevallig op mij pc had staan. Ik ben heel benieuwd hoe jullie hem vinden :-)

====================

Daarnaast heb ik nog leuk nieuws voor de dames die zich hebben ingeschreven voor de workshop op 4 Maart in Hoensbroek. Die dag gaan jullie niet alleen een leuke workshop krijgen, maar ook een goodie bag vol met leuke knutsel spulletje van bekende merken. Ik heb vanmiddag van diverse leverancier toezegingen gehad, dat ze wat leuks opsturen voor in het tasje met kadootjes. Ook ik zal er een leuk kado voor jullie indoen. Puur uit dank dat jullie een workshop bij mij komen doen :-)

handtekening

woensdag 25 januari 2012

Friends

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 25, 2012 90 reacties
Hoi Dames

Deze kaart wilde ik graag even met jullie delen. Ik vind hem zelf wel erg leuk en Ben zei toen hij de kaart zag : Wow die is eruuug leuk. * bloos * en geloof me, dat zegt hij niet snel :-) Het papier is van MME : Sunshine Het afdrukje is van Mo Manning.
De border is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Het lint is van Bazzill Basics en de bloemen zijn van wild orchid crafts. De vlinders zijn van Unique Hobby Products.

Rond het afdrukje heb ik de tekst geplaatst. Eerst heb ik de letter gemaakt in word, daarna ver uitelkaar uitgeprint zodat ik er tussen door kon knippen. Daarna heb ik ze bevestigd aan de achterzijde zodat ze er net een stukje onderuit komen. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en hoor graag jullie mening :-)

handtekening

Onze oprechte dank !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 25, 2012 39 reacties
Lieve Blogvolgers

Ben heeft mij het verzoek gedaan om namens hem ( en natuurlijk ook namens mijzelf ) Jullie enorm te bedanken voor al jullie lieve woorden en condoleances. Zijn moeder is 69 jaar geworden. Rond okober / november afgelopen jaar kreeg ze te horen dat ze kanker had. Ze heeft daarvoor al borstkanker gehad en poliepen in haar blaas. De artsen vermoeden dat die poliepen er toch voor gezorgd hebben dat er uitzaaiingen hebben plaats gevonden in de lympe klieren in de kleine bekken en in de bovenbuik. Dit is haar dus helaas fataal geworden. Ze heeft altijd geroepen dat ze niet wilde lijden. En dat is gelukkig ook niet het geval geweest want ze werd afgelopen zaterdag onwel, zondags zijn we allemaal opgeroepen om naar haar toe te komen ( om haar nog te kunnen spreken ) en smaandags smiddags om 12:00 uur blies ze zelf haar laatste adem uit. Als of ze wilde zeggen, nu heb ik afscheid kunnen nemen van al mijn dierbare, nu kan ik naar onze lieve heer. Ben heeft hele wisselende buien en dat is natuurlijk logisch. Maar hij heeft mij dus gevraagd om jullie via deze weg enorm te bedanken voor al jullie medeleven, hij heeft gisteren met dikke tranen in zijn ogen, al jullie reactie's gelezen. Ben is een man van weinig woorden, maar ik kon echt aan hem zien dat hij het super vond om te zien hoeveel mensen er met hem mee leven ! Ik zal straks even een kaartje posten die ik al klaar had liggen. Lieve mensen.... Van uit ons hart : Dank Jullie Wel !!!
handtekening

maandag 23 januari 2012

Tot nader bericht

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, januari 23, 2012 208 reacties
Beste blogvolgers
Het spijt me, maar wegens het plotseling overlijden van mijn schoonmoeder, maak en plaats ik even geen kaartjes.
Mijn hoofd staat er niet na, en ik wil graag even mijn lieve Ben tot steun zijn. Hij is in en in verdrietig !
Voor de mensen die aankomend weekend een workshop hebben bij pasman boek en hobby en die hier bij mij thuis op zondag
Zullen gewoon doorgaan !! Ook wil ik jullie vragen om mij even geen emails te sturen met vragen omdat ik niet weet wanneer ik ze kan beantwoorden en jullie anders heel lang op mijn antwoord moeten wachten.
Een lieve groet van mij en Ben.

Dear blog followers
I am so sorry to let you know i am not posting any cards this week. My Mother in law is past away and my
Husband is very very Sad. Hè needs my support.
Greetings Nicole
handtekening

donderdag 19 januari 2012

Love Ya !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 19, 2012 44 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt voor het blog van Stamp Fairy. Hopelijk mag deze kaart jullie inspiratie geven voor deze leuke digistempel. Ik ben een beetje vroeg met het posten, maar morgen heb ik het razend druk dus vandaar dat ik hem nu al laat zien. Morgen ( vrijdag ) kunnen jullie op het blog van Stamp Fairy kijken wat alle andere DT leden met deze stempel hebben gemaakt ;-) Ik heb papier gebruikt van MME.
De blaadjes zijn gestanst met een stans van Crealies. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en het lint is van The Ribbon Girl. De metale corners komen weg bij Jane Creative. De beer heb ik geheel gekleurd met de Flexmarkers en het hart heb ik bewerkt met hagel witte Flower soft. Dan krijgt hij ook nog eens een hoog "aaibaarheids" gehalte ;-) De tekst heb ik gestempelt en uitgestanst, en deze heb ik in een " memo pins " gestopt van Tim Holtz. Vond het wel een leuk idee.

Hier heb ik even een foto van de door mij gebruikte Flexmarkers. Vandaag heb ik de hele dag besteed aan de uitdaging die ik kreeg van stamp fairy voor volgende week. Zelf ben ik er helemaal weg van want het is echt iets heel anders als wat jullie van mij kennen. Maar 1 ding zal ik verklappen, het is wel een kaart :-) Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden ?
handtekening

woensdag 18 januari 2012

Opgeruimd staat netjes !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 18, 2012 54 reacties
Hoi Dames

Ik moet het bekennen... Ik ben zwaar verslaafd aan lintjes * bloos * :-) En al een tijdje had ik me voorgenomen om er eens wat orde in te scheppen en toen heb ik op marktplaats van die ouderwetse wasknijpers gekocht. Van die ronde, met een sleufje erin. Ideaal voor je lintjes. Dus ik 1 van de 5 boxen lint op de kop gegooit en één voor één alles op kleur gesorteerd.
Zo zag het al iets beter uit en dus vol goede moed, ben ik de witte en creme kleurige lintjes op de wasknijper aan het rollen gegaan. Maar weet je.....tis dan niet zo fijn om een kat te hebben, die helemaal bezeten is van lintjes ( daarom pas Pebbles ook zo goed bij mij hahaha ) Ze ziet dus mij een lintje pakken en meteen ging ze tot de aanval over en ik had 4 nagels in mijn bovenbeen staan. Naar wat gevloekt de schade bekeken en mijn been is weer 4 gaatjes rijker ( Aaargghh ) LOL :-)

Oke, dus zo ziet het stapeltje eruit als je het netjes hebt opgerolt en met een speltje hebt vast gestoken. Als ik straks dus de hele berg klaar heb, wil ik even naar Ikea gaan ( de ultime winkel voor goedkoper opberg mogelijkheden !!! ) En daar wil ik 8 van deze windlichten gaan kopen.

En daarna wil ik de windlichten op mijn kast zetten. Mooi , overzichtelijk en op kleur gesorteerd. Kan ik eindelijk zien welke lintjes ik allemaal heb, en misschien koop ik dan voorlopig niets meer bij Hahahaha.... ( ik beloof alleen niets !! :-P ) Ik dacht, misschien is het een leuk idee om met jullie te delen, dus vandaar even deze tip :-)

handtekening

dinsdag 17 januari 2012

Friends Forever

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, januari 17, 2012 56 reacties
Hoi Dames

Het heeft heel wat voeten in aarde gekost, maar eindelijk heb ik Tilda met de Koala. Ik had hem namelijk besteld bij Shopbron. Maar helaas is hij tot 2 keer toe niet aangekomen. Ik heb toen heel netjes mijn geld terug gekregen en Bronlyn mailde mij dat ze er voor zou zorgen dat ik hem via Krea Teja zou krijgen. Dus vol verbazing was ik toen hij vanmiddag op de deurmat viel. Mocht je hem willen kopen, je kan hem dus vanaf nu krijgen bij Krea Teja.
Voor mijn kaartje heb ik vellen gebruikt van MME. De metalen embellisments zijn afkomstig van ebay, en de link staat in de rechter zijbalk. De bloemen zijn van wild orchid crafts en het lint is ook van ebay. De charm komt bij Jane Creative vandaan. Ik vond hem er wel leuk bijpassen die verrekijker :-)

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.... ? Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond en lieve groetjes van mij ! :-)

handtekening

vrijdag 13 januari 2012

Lieve Maria

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 13, 2012 57 reacties
Hoi Dames


Deze kaart is een hele speciale kaart en ik zal jullie uitleggen waarom. Telkens als ik een nieuwe kaart post krijg ik een email van Maria Schoonen en ze geeft dan haar ongezouten mening op mijn kaart. Ze doet dat via email omdat ze niet zo'n computer kennis heeft, maar ik neem mijn petje voor haar af want aankomende Donderdag word Maria 70 jaar. Haar lieve dochter stuurde mij een week geleden het verzoek of ik tegen betaling een kaart wilde maken voor Maria, en natuurlijk zei ik ja....maar op 1 voorwaarde....ik wilde hem geven en ze mocht geen geld overmaken. Dus lieve Maria, ik weet dat je nog niet jarig bent, maar via deze weg van je lieve dochter en mij, schenk ik je deze kaart die ik met extra veel liefde voor je gemaakt hebt. En ik wens je alvast via deze weg nog onwijs veel gezonde en gelukkige jaren toe !!!
De afbeelding is van Mo Digital Pencilshop en beide teksten zijn van Fiskars Quotes. Het papier is van MME en de border stans is er één van fiskars. De bloemen zijn van wild orchid crafts, en de blaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies.
Speciaal voor Maria, omdat ik weet dat ze dat leuk vind, heb ik ook de binnenzijde van de kaart voorzien van enige aankleding. De vlinders zijn van Magnolia en heb ik ook weer ingekleurd. Ik heb dit gedaan op het Perfect Blending paper waar ik al mijn afbeeldingen op kleur. Dit is geweldig papier om op te kleuren met alcohol markers. Ik wens iedereen een geweldig weekend toe. Ik zal weinig posten dit weekend, want ik zit morgen voor een certificerings workshop bij Hip & Happening in Maassluis en Zondag heb ik een Certificerings workshop bij mij thuis voor 4 dames. Dus knutsel ze allemaal en tot zondag of maandag :-)
handtekening

Flexmarker Color Chart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 13, 2012 12 reacties
Hoi Dames


Nog iets meer als een maandje geduld en dan zijn de 40 nieuwste flexmarker kleuren in Nederland verkrijgbaar. Ik kan niet wachten tot ze er zijn !! Van Letraset kreeg ik zojuist de lege kleuren kaart toegestuurd en ik heb hem even laten aanpassen zodat jullie op het plaatje kunnen klikken en hem zo kunnen uitprinten.
Zowel de ingekleurde als de lege variant kan je dus zo van mijn blog halen en je kan alvast de vakjes inkleuren met de Flexmarkers die je hebt. En straks kan je hem dan invullen met de markers die je bij gekocht hebt. Zo heb je een super net overzicht van al je kleurtjes :-)
Veel plezier ervan gewenst !!!
handtekening

Guest DT for stamp fairy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 13, 2012 31 reacties
Hoi Dames

Zo als jullie weten ben ik deze maand Gast Designer voor StampFaiy. Ze geven bij deze nieuwe release ook een sneewvlok gratis weg. Je kan hem hier vinden. Ik heb eens getracht een hele andere kaart te maken als jullie van mijn gewend zijn. Ik vind dit konijn zó leuk, en wilde hem graag in de sneeuw zetten ;-) Het is eigenlijk een hele makkelijke kaart om te maken. Na het inkleuren heb ik het konijn uitgeknipt en daarna verhoogt opgeplakt. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met ponsen van MS en deze heb ik voorzien van stickles. Het papier wat ik gebruikt heb ik een hééééle oude lijn van Basic Grey.
Hier zie je nog even een overzicht van de nieuwe stempels die stampfairy heeft uitgebracht. Gisteren en vanmorgen ben ik al bezig geweest voor de kaart van volgende week, en ik moet zeggen dat ik die erg mooi geworden vind, meer de stijl die jullie van mij kennen. Maar goed....die mag ik pas volgende week plaatsen :-P Lieve groetjes allemaal en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog.
handtekening

donderdag 12 januari 2012

The road to a friend's house is ..

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 12, 2012 57 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik een kaart gemaakt met ook één van de nieuwe Magnolia stempels. Het papier is van Maja Design : Vintage Winter.

Ik heb deze afbeelding ingekleurd met diverse middelen. Flexmarkers, Copic markers en de Faber Castell potloden. De fiets en de ondergrond ( gras ) heb ik met de Potloden gekleurt. Haar shirt en hart, met de copic en de broek en deel van de achtergrond met de flexmarkers en ook heb ik met de potloden de achtergrond nog wat bewerkt. De fiets charm heb ik gehad van Simone. Simone, dankjewel ik vind hem geweldig bij deze kaart :-) Het lint is van Bazzill en de tag stans zit achter de afbeelding verborgen en als je hem eruit haalt, staat er ( vertaald in het nederlands : De weg naar een vriend(in) zijn huis is nooit te lang. Of beter gezegt, nooit ver weg ) De tag stans is overigens van magnolia.Hier nog even een close-up van de tag en de leuke fiets charm. Mocht je ook op zoek zijn naar de fiets charm, Hij komt bij Jane Creative vandaan :-) Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en onwijs bedankt voor jullie leuke reactie's op mijn cupido kaart !!!


P.s. : Mochten er nog dames ( of heren natuurlijk :-) zijn die graag eens een workshop willen volgen met de Faber Castell Potloden willen. Ik heb hier een overzichtje gemaakt van de datums die ik nog beschikbaar heb. Ik ga er zodadelijk ook nog datums bij plannen.

handtekening

woensdag 11 januari 2012

Valentine Card

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 11, 2012 68 reacties
Hi Lady's

Before I begin, I would like to thank you all for being followers on my blog. The last few days I have got a lot of followers extra and I think it is a great honor ! I am so sorry for doing my blog posts in Dutch but this is because my english writing is not so great and I do not always know how to explane things I did on my cards in english. I promiss that I will do lot more big candy's on my blog this year. Just to thank you for being a follower.

==============

Hoi Dames

Allereerst wil ik echt iedereen bedanken voor het volgen van mijn blog. De laatste dagen heb ik onwijs veel blogvolgers erbij gekregen en geloof mij, ik vind het een grote eer dat jullie mijn blog willen volgen. Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met Cupido van Magnolia. Ik vind hem zo leuk en hij is er in het groot en klein. Het papier wat ik gebruikt heb is van Fancy Pants : Winterland.

De hartjes border is een stans van Magnolia en het lint en kant komen beide van The Ribbon Girl. De blaadjes is ook een stans van magnolia en de charm komt bij Jane Creative vandaan.

Op de vleugels, pijl, bloemen en kaart rand heb ik stickles gebruikt om het geheel een extra sprankelend effect te geven. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en mijn dank voor je bezoek aan mijn blog ! :-)

handtekening

maandag 9 januari 2012

Bedankt voor de geweldige dag !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, januari 09, 2012 61 reacties
Hoi Dames

Afgelopen week was ik bezig met het filmen van een aantal online workshops en toen heb ik er ook één gemaakt voor de dames die bij mij een kist faber castell potloden hebben gekocht. In dat filmpje heb ik deze tilda ingekleurd om de grond beginselen uit te leggen. Ik vond het jammer om hem daarna weg te gooien, dus heb ik er een kaartje meegemaakt. Dus voor de mensen die aan de online workshop hebben deelgenomen, zullen hem wel herkennen. :-) Ik blijf het een leuke afwisseling vinden , dat kleuren op crafts cardstock. Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe jullie hem vinden * bloos * :-)
Het papier is van My Minds Eye en de border rand is van My Favorite Things. Het hart is van Cheery lynn Designs en het lint komt van Ebay. De tekst stempel is uit mijn ronden tekst stempel serie en deze heb ik gestempelt met versamark en witte embossing poeder. De witte stik steekjes heb ik gemaakt met eenw itte gelpen. En voor het inkleuren heb ik de volgende kleuren potloden gebruikt : 101 , 108 , 109 , 113 , 132 , 189 , 182 , 180 , 179 , 154 , 156 , 153 , 162 , 268. Mocht je ook interesse hebben in deze potloden, kijk dan even hier. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en ik ga me opmaken voor morgen. Dan word mijn lieve vriendin Debbie gecremeerd en gaan Petra van Eijsden en ik haar de laatste eer bewijzen. Petra heeft vrijdag het bloemstuk besteld en ik vind het een eer dat ik hem samen met Petra mag geven uit naam van alle donateurs. Lieve groetjes en dank jullie wel voor het bezoek aan mijn blog !!
handtekening

zaterdag 7 januari 2012

Zomaar een kaartje ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 07, 2012 53 reacties
Hoi Dames

Ik heb de laatste dagen, momenten dat ik echt helemaal nergens zin in heb. Je herkent dat misschien wel : Zo'n "uit het veld geslagen" gevoel. Ik moet nog zó veel aan Debbie denken ! Wat ik wel helemaal geweldig vind en toch even gezegt wil hebben is dat we met heel veel lieve dames een bedrag van 155 euro bijeen hebben gehaald om voor Debbie een mooi bloemstuk te kopen. Ik meen het heel serieus, ik bewonder dat enorm, jullie kennen haar niet en dan toch een donatie willen doen. Ik ben jullie héél dankbaar !!! Ook voor alle lieve berichtjes en condoleances mijn grote dank, en waardering ! Gisteren had ik ook helemaal geen zin om een kaart te maken en zat lekker met Ben op de bank TV te kijken. Wij kijken dan vaak naar de zender TLC. Deze zit op het zelfde kanaal als Animal Planet. En op vrijdag komt daar mijn meest favoriete programma genaamd : Extreem Couponing. Geweldig om te zien hoe ze in Amerika voor honderden en soms duizende euro's boodschappen kunnen doen en door alle kortings bonnen, hoeven ze maar 20 dollar te betalen aan het einde van de rit. Zo iets zouden ze in Nederland ook moeten doen :-P Ook het programma : Cake Boss vind ik super leuk. Die bakker is een italiaan en samen met zijn hele familie runt hij een bakkerij en maken de meest geweldige creaties ! Misschien wel raar dat ik dat zó leuk vind want ik lust geen gebak * bloos * Iedereen verbaasd zich er altijd over, maar ik heb liever een gevulde koek dan een slagroom taartje of vlaai. Maar goed, ik zit weer eens op mijn kwebbel stoel. Ik ga jullie even wat vertellen over mijn kaartje :-)
Het papier is van MME en de border randjes zijn van MFT. Beide gekocht bij Doe@ding. De stempel is uit de nieuwste Magnolia serie Tilda going bananas. De grote witte onder blaadjes zijn ook van magnolia en de zwarte onder blaadjes zijn gemaakt met stansjes van MFT.

Van mijn lieve vriendin Janny heb ik de nieuwste Nellie Snellen ponsen gehad, en ik ben er zó blij mee. Lieve Janny, enorm bedankt !! Janny heeft trouwens op haar blog een leuke candy voor de nieuwste stempeltjes van Nellie Snellen. Als je op haar blog kijkt, ze heeft er nu toch iets leuks mee gemaakt...iets met een wigwam, meer verklap ik niet. Moet je maar even gaan kijken :-P

De tekst stempel is van mij zelf en kan je vinden onder Nicole's Koopjes. Het hart er onder is van Cheery Lynn Design. Ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend, en ik ga morgen beginnen met de kaart voor volgende week. Ik mag er één maken voor stampfairy waar ik gast designer ben. Dus een fijne Zondag alvast en tot maandag !!

handtekening

vrijdag 6 januari 2012

Leuke nieuwe workshops

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 06, 2012 17 reacties


Hoi Dames
In dit nieuwe jaar ga ik beginnen met diverse leuke en nieuwe workshops. Ik ga met meerdere producten kleuren zoals de Flexmarkers en de Faber Castell potloden. In de afgelopen tijd werd mij vaak gevraagd of ik ook eens met iets anders kleurde als Markers. Ik ben toen op zoek gegaan naar een potlood waarbij ik een vergelijkbaar resultaat kon behalen. Ik bedoel dan op de kleur intensiteit. Hierboven zie je één van de kaartjes die ik gemaakt heb met de Faber Castell potloden en ik vind dit persoonlijk ook erg leuk om te doen.
Mocht je nu zo iets hebben van : Ik wil ook wel eens weten hoe die potloden nu kleuren.... Dan kan je bij mij een workshop doen, en je hoeft dan niets mee te brengen, alles zit inbegrepen in de workshop. Het gebruik van de potloden, afdrukjes en overige materialen. Ik heb op Zondag 22 Januari nog plaats voor 2 personen en de workshop word gehouden bij mij thuis in Almere. Ook heb ik eventueel op 19 Februari nog één plaats beschikbaar bij mij thuis.
Op Zondag 29 Januari heb ik nog 2 plaatsen beschikbaar voor een Flexmarker Certificeringsdag bij mij thuis in Almere. Bij deze Certificering krijg je uitgebreid uitleg over de Flexmarkers. Allerlei kleurtechnieken en aan het einde van de certificering krijg je een officieel Certificaat en een luxe opberg koffer voor je flexmarkers. Ook word je bloglink en naam met eer vermeld op het flexmarker team blog. Dit blog is speciaal voor alles over de flexmarkers. In Maart komen de 40 nieuwste kleuren uit en dan ga ik ook startersets samen stellen en nog veel meer leuke dingen die we in petto hebben met de Flexmarkers.
Kortom : Wil je mee doen aan 1 van de workshops, mail mij dan op : mazzel36@gmail.com
handtekening

donderdag 5 januari 2012

You're in my heart !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 05, 2012 47 reacties
Hoi Dames

Om mijn gedachte maar een beetje proberen te verzetten, ben ik aan een kaartje begonnen, met Debbie in mijn gedachte. Daar heb ik dus uiteindelijk ook de tekst op gebaseerd en deze in een hart verwerkt. Inmiddels zijn er weer 3 lieve dames die een kleine donatie hebben gedaan en geloof me, dat stel ik enorm op prijs. Tussen alle donateurs wil ik dus graag deze kaart verloten als mijn dank. Want ik blijf het geweldig vinden dat er mensen zijn die Debbie niet kennen maar toch een donatie doen !! Ik kreeg zelfs een lieve email uit Belgie van een blogvolgster die een donatie wilde doen. Echt geweldig !!! Dank Jullie Wel !!!
Het papier wat ik gebruikt heb is uit een oude lijn van my minds eye en heet : Happy go lucky. De tekst heb ik gemaakt op mijn pc en daarna uitgestanst met een stans van MFT. De blaadjes komen bij Unique Hobby Products vandaan en het lint van : The Ribbon Girls.

Hier nog even een foto van de door mij gebruikte markers. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden. Heel veel liefs van mij !!!

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates