maandag 31 oktober 2011

Jingle Bells, Jingle Bells....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 31, 2011 46 reacties
Jingle all the way...Ow what fun it is to ride in a one-horse open sleigh.... Ow sorry ! Hoi Dames :-) Ik moest het liedje even zingen. Kon me niet bedwingen, sorry ! hahaha... Vandaag heb ik op de valreep nog een nieuw kaartje voor jullie. Maar tis Anneke haar schuld dat de belichting niet zo mooi is, want ik moest vandaag mijn Knutselkamer opruimen, want Anneke slaapt bij mij, de dagen van de Kreadoe. En wat denken jullie, die linkmiegel wil perséé op mijn knutselkamer slapen....( heb haar nog niet verteld dat ik detectie poortjes heb geplaats en een grote enge man, die haar fouillieerd bij het verlaten van mijn Knutselkamer ) hahaha LOL Geintje Anneke !!! Oke, nu heb ik genoeg geplaagd en zal ik jullie de details van mijn kaartje even vertellen. Het papier is uit de nieuwe papier blokjes van My Minds Eye. Ik was afgelopen vrijdag bij Doeading in spijkenisse en het lijkt wel of Marlous het expres doet, maar ze had weer zó veel leuke papier blokjes dat zelfs mijn dwangenbuis het niet hielt en ik me weer 4 nieuwe boekjes kado heb gedaan * bloos * De grote sneeuwvlok is van Unique Hobby Products en daar bovenop een geponste sneeuwvlok van Martha Stewart en daarweer een sneeuwvlok bovenop van Karen Foster. De tekst stempel is uit mijn kerst serie en vond ik wel leuk bij deze nieuwe tilda stempel passen.....toch dames ?
De ijsspegel rand is ook gemaakt met een MS pons net zo als de Hulst blaadjes. De super mooie zilvere plakparels zijn van Joy Craft. Het blauwe lint is van Bazzill Basics en het kante lint van Marianne Design. Ik heb dus helaas deze foto niet in de foto tent kunnen maken, maar voor de dames die naar de Kreadoe komen, Hij ligt in de vintrine kast zodat jullie hem daar in het echt kunnen zien ;-) Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en Liberta, Anneke en ik gaan ons klaar maken voor 5 dagen Kreadoe in Utrecht :-) Tot snel !!!!
handtekening

zondag 30 oktober 2011

Veel Sterkte en Beterschap !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 30, 2011 39 reacties
Hoi Dames

Ik kreeg eergisteren een email van de moeder van Marianne Schut, dat Marianne een ongeluk heeft gehad onderweg van het ziekenhuis naar huis. Ik schrok zo enorm van die email dat ik direct besloten heb om een kaartje voor haar te maken. Het papier is van My Minds Eye en De stempel is van Magnolia.

Het lint , kanten lint en hartjes Charm is van The Ribbon Girls. De tekst stempel is uit mijn nieuwe stempelsets. De borders heb ik gemaakt met stansen van Crealies. De blaadjes zijn gestanst met de nieuwe dies van C.C.Design. De plakparels zijn van Joy Craft, echt die hebben zo veel kleuren die perfect bij je papier passen !!Op de achtergrond heb ik met een muziekblad stempel en clear embossing poeder een muziek blad gemaakt en deze gescheurd langs de randjes. Op de achtergrond van Tilda heb ik met een grote achtergrond stempel van Hero Arts een script tekst zet, wel heb ik natuurlijk Tilda eerst gemaskerd :-) Dit alles vond ik wel meer een vintage look geven aan de kaart, en aangezien dat Marianne wel van Vitage houd, wilde ik dat extra benadrukken. Maar daarbij wel zo veel mogelijk in mijn eigen stijl getracht te blijven :-) Tot slot nog even de gebruikte Copic Markers. Ik weet dat Marianne er niet beter van word, maar misschien krijgt ze toch een lach op haar gezicht bij het ontvangen van mijn kaartje :-) Zo, lieve dames.... Ik vrees dat dit even de laatste kaart word, en dat het de komende week heel stil zal zijn op mijn blog. Ik ben nu bezig met het Flexmarker Certificerings programma, want er zijn al een behoorlijk aantal dames die hebben aangegeven dat ze gecertificeerd willen worden. Mocht je ook belangstelling hebben, kan je je aanmelden per email, en anders zorg ik voor aanmeld formulieren op de Kreadoe. Allemaal een hele fijne week gewenst en misschien zie ik jullie in Utrecht :-))

handtekening

vrijdag 28 oktober 2011

Merry & Bright ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 28, 2011 56 reacties
Hoi Dames

Dit keer heb ik mezelf weer eens uitgedaagd. Hoezo ? zullen jullie misschien denken, nou dit nieuwe magnolia papier bevat kleuren die ik persoon nooit zo snel zou gebruiken, het is mij een beetje te hard rood en groen. Ik hou zelf meer van kleuren met meer grijs erin, dus markers met hoge nr's. Maar mijn lieve vriendin Astrid had mij dit papier kado gedaan en vond dat ik het wel moest gebruiken :-) De stempel is uit de nieuwste magnolia serie.
De ondergrond waar Tilda op staat en de kerst slinger heb ik bewerkt met zilvere stickles. In dit papier zitten 2 kleuren groen, een hele donkere en hele felle licht groen, dus na het uitzoeken van het papier heb ik gekozen voor een lichtere kleur lint en daaraan vast heb ik 2 belletjes gehangen, zo leuk, ze maken echt geluid :-) ( te koop bij wild orchid crafts ) Op de kaart heb ik de allernieuwste spierwitte sneeuwvlokken gebruikt van Unique Hobby Products. Ook heb ik op deze kaart een nieuwe spellbinders stans gebruikt, die van de Kerstster bloem ( Layered Pionsettia ). Deze stans is zó leuk, want je kan hem zo echt laten lijken als je wil.

Tot slot heb ik de kaart afgewerkt met de Plakparels van Joy Crafts, echt wat hebben die een grote hoeveelheid kleuren !! Lieve Dames, ik hoop dat jullie het toch een leuk kaartje vinden, ondanks dat het niet echt kleurtjes zijn die ik vaak gebruik :-)

handtekening

woensdag 26 oktober 2011

Nicole's Hobby & Design

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 26, 2011 129 reacties


Hoi Dames

Met grote trots laat ik jullie mijn nieuwe bedrijfs logo zien, deze is ontworpen door mijn lieve vriendin : Marit en ik moet zeggen dat ik hem echt helemaal top vind !! Marit, via deze weg wil ik je echt vanuit mijn hart bedanken voor zowel mijn blog als bedrijfs logo ! Je bent een topper !


Het is altijd al een droom van mij geweest om mijn eigen bedrijf te starten, maar tot nu toe nooit deze droom doorgezet. Maar nu eindelijk is alles rond en sta ik officieel ingeschreven onder de naam :

Nicole's Hobby & Design
Gisteren moest ik wel lachen, want Ben kwam thuis en zei : Kan ik in deze toko even de directeur spreken ?! Ik zei : Ja, dan kan.... Aangenaam, Ik ben Nicole Verkooijen Algemeen Directeur :-) LOL ( niet zo moeilijk als 1 man's bedrijf hahaha... ) Ach we hadden gewoon ff lol met zijn tweetjes !!

Maar goed, ik ga dus komend jaar trachten nog veel meer leuke workshop, demo's en beursen te geven en bezoeken. En daarnaast hoop ik ook met een aantal leuke hobby artikelen te komen in samenwerking met een aantal bedrijven. En natuurlijk hou ik jullie hiervan op de hoogte :-) Namens mij, wil ik echt even al mijn trouwe blogvolgers bedanken voor alle bezoeken aan mijn blog en alle trouwe reactie's en niet te vergeten al jullie hartverwarmende emails die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen. Dank jullie wel !!!!!

==========

Dames: Ik lees dat jullie je zorgen maken dat ik stop met het kaarten maken, maar das niet zo hoor. Ik ga niet stoppen hoor ! Ik kan het knutselen niet missen hoor :-) Ik ga alleen samen werken met bedrijven die hobby producten op de markt brengen en daarnaast workshops en demo's voor de winkels. Ik ga dus niet een webwinkel beginnen ofzo ;-) Ik ga wel nog stempels ontwerpen en misschien zelfs nog een nieuw boekje.....wie weet wat de toekomst brengen gaat :-)
handtekening

Met kerst wens ik je ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 26, 2011 37 reacties
Hoi Dames

Tussen de bedrijven door is het me toch nog gelukt :-) Vandaag heb ik dus een nieuw kaartje gemaakt met het papier van My Minds Eye : Breeze & Market Street. De stempel is van magnolia uit de kerst collectie en die kan je hier vinden.
De tekst stempel is uit mijn eigen sets, en die heb ik uitgestanst met een label stans van Go-Kreate. Na het airbrushen heb ik er met een witte gelpen wat stippels opgezet. De bloemen zijn van wild orchid crafts en de grote onder bloem is van Magnolia.

Op de kaart heb ik ook pareltjes gebruikt en deze komen bij Jane Creative vandaan. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-) Lieve groetjes van mij en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog !!!

handtekening

maandag 24 oktober 2011

Groetjes van de Kerstman

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 24, 2011 41 reacties
Hoi Dames

Ik heb goed en slecht nieuws ! Het slechte nieuws is dat ik deze week weinig tijd zal hebben om kaartjes te maken want vanaf morgen ga ik bezig met het voorbereiden van de Flexmarker Certificeringen , Workshop en Demo's. Inmiddels heb ik de kleuren schema's al uitgewerkt ( uitleg hoe de kleur nummeringen werken enz. enz. ) Pas na de Kreadoe kan ik voor jullie weer een lijstje maken met de favoriete starters kleuren, omdat ik zelf ook dan pas alle 52 kleuren bezit. In de loop van volgend jaar zal ik zelf dus ook langzaam helemaal overgaan op het kleuren met de flexmarkers. Voor mij is het natuurlijk een leuke uitdaging nu ik al bijna alles weet van de Copic Markers om mezelf nu in de Flexmarkers te mogen gaan verdiepen :-) En dat is dan ook meteen het goede nieuws !! Maar voor ik me helemaal ga storten op het werk, is hier nog even een nieuw kaartje. Het papier is van My Minds Eye en van Authentic.
Deze kerstman heb ik zelf bij magnolia gekocht en hij staat te koop hier op mijn blog. Je kan mijn koopjes bovenaan vinden onder het kopje " Nicole's Koopjes " De tekst stempel is uit mijn kerststempel set, en deze kan je daar ook vinden. De mooie metale corners zijn van Jane Creative. De zilvere plakparels zijn van Joy Craft, geloof me, die zijn net echt van metaal, zo mooi !

Hier nog even een foto van de gebruikte Copic's. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en mocht ik jullie even een paar dagen niet vervelen met blog posten, dan ben ik druk aan het werk :-) ( met een lekker bakkie thee erbij ! ) hahaha...

handtekening

zaterdag 22 oktober 2011

Speciaal voor jou ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 22, 2011 61 reacties
Hoi Dames

Zo, de stickles zijn droog dus eindelijk kon ik een foto maken van mijn nieuwste kaartje :-) Het papier is van Maja Design en komt bij creashop Duymelot vandaan. Ook de leuke Tilda stempels trouwens ! Ook heb ik de nieuwe leaf stans gebruikt van magnolia en de bloem, ik blijf die echt super vinden !
In het midden heb ik een frame gemaakt en daarachter een hekje geplaatst. Met witte gelpen heb ik stiksteekjes aangebracht op het frame om het zo iets meer sfeer te geven. Op de bloemen en blaadjes heb ik de stickles gebruikt. De plakparels zijn van Joy Craft en de roosjes van wild orchid crafts.

Hier even een foto van de gebruikte copic's :-) Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden, en voor het geval je het jezelf afvraagd.....Ik ben inderdaad helemaal "into" de bloemen vandaag LOL ;-) Ik wens iedereen een heel fijn weekend en dankjewel voor je bezoek aan mijn blog !!

handtekening

vrijdag 21 oktober 2011

Make a christmas wish

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 21, 2011 47 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik een kaart gemaakt met het nieuwste magnolia papier en stempel. Allereerst heb ik de kaart basis langs de randen geponst met een sterren border pons van Martha Stewart. Daarna heb ik de binnenkant voorzien van dezelfde basis lagen zoals op de voorzijde van de kaart. Zo krijgt de kaart zijn kracht om rechtop te blijven staan, want als je de randen ponst wil de kaart nog wel eens om gaan vallen. Op de achtergrond van Tilda heb ( als je goed kijkt ) met sneeuwvlokken gewerkt en deze met clear embossing poeder aangebracht. Hoe werkt dit : Na het inkleuren van je afbeelding masker je de stempel af, daarna stempel je met versamark de sneeuwvlokken er omheen, je verwijderd voorzichtig het masker en strooit de clear embos poeder er overheem ( en dit verhit je ) Daarna doe je het masker er weer op, en dan airbrush je de achtergrond. Dan verwijder je weer het masker en pakt een doekje waar je een klein beetje handgel op doet ( goed in het doekje in wrijven !! ) dan ga je met die doek over de plaatsen heen waar de sneeuwvlokken zitten en vóila, je sneeuwvlokken komen te voorschijn :-) Ik dacht ik ga gewoon eens kijken of dat werkt :-)

Hierboven op de foto zie je ze nog beter :-)

Helaas is de foto van de gebruikte markers iets onscherp, maar de nr's zijn leesbaar. Ow en voor ik het vergeet, voor de liefhebbers..... Creashop Duymelot heeft een hele gave exclusive magnolia stempel op komst !! Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend en dankjewel voor het bezoek aan mijn blog :-)

handtekening

woensdag 19 oktober 2011

Hello Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 19, 2011 50 reacties
Hoi Dames

Mag ik eerst even jullie mijn grote dank geven voor de massale emails die jullie aan Astrid hebben gestuurd, echt ze werd er telkens emotioneel van en had zulke hartverwarmende reactie's niet verwacht. Straks stuurd ze nog een nieuwsbrief waarin ook heel hartverwarmend nieuws staat, maar ik laat die eer aan haar om het jullie te vertellen :-) Vandaag heb ik wederom een kaartje gemaakt. Het papier is van My Minds Eye : Sunshine.
De stempels is van de nieuwe magnolia collectie. Ook heb ik dit keer een aantal stansjes van magnolia gebruikt, ik bezit er niet zo veel maar ik vind ze wel onwijs gaaf !! De vlinders zijn van Unique Hobby Products. De doily is van nellie snelle en de border is gemaakt met een Martha Stewart pons.

Ook heb ik dit keer weer eens de binnenzijde versierd. En wel met een stans van Cheery Lynn. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden * bloos * Morgen ga ik samen met Marit naar Astrid toe om haar een presentje te geven en even te laten merken dat we er voor haar zijn. Nogmaals mijn gróte gróte dank aan jullie allemaal ! :-)

handtekening

dinsdag 18 oktober 2011

Just for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 18, 2011 66 reacties
Hoi Dames

Vandaag ben ik even iets wat sober in mijn bericht want mijn lieve vriendin en eigenaar van Creashop Duymelot ( Astrid dus ) heeft Maandag moeten vernemen dat ze borstkanker heeft. Lieve Astrid als je dit leest : Ik wens je heel heel veel sterkte en weet dat ik er altijd voor je zal zijn !!! Just call my name !! Het kaartje vandaag is gemaakt met een hele oude lijn van Bo Bunny. Deze had ik al zo lang liggen en aangezien ik een verzoek kreeg om eens een "blauwe" kaart te maken, kwam dit papier er perfect bij uit.
Het kant is van Marianne Design en de overige lintjes uit eigen voorraad. Deze keer heb ik wederom de spellbinders stans gebruikt, ik vind hem zó mooi ! De stempel is van Magnolia. Aan het strikje heb ik 2 leuke belletjes gehangen, ze zijn ook zo tof want ze "bellen" echt :-)

De spiegel sterren zijn van Karen Foster en de geponste sneeuwvlokken zijn gemaakt met een Martha stewart pons. De randen heb ik bewerkt met stickels en ook op het afdrukje zelf zitten stickles. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-)

handtekening

Er is geen betere vriendin ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 18, 2011 48 reacties
Hoi Dames

Vandaar heb ik een kaartje gemaakt in toch wel hele mooie kleuren ( vind ik zelf ) :-) Het papier is van een nieuw merk genaamd : Inkido en kan je kopen bij Creashop Duymelot. Het is zó gaaf papier. Lekker zacht van kleur en heel romatisch. De stempel is uit de nieuwste Magnolia serie en ik moet zeggen, ook wel 1 van mijn grote favoriete !
De tekst stempel is uit mijn eigen set en kan je hier vinden. De vlinder en grote onderste bloem zijn gestanst met Magnolia stansen. Het lint is van mijn favoriete linten winkeltje hier in Almere. De bloemen zijn van wild orchid crafts.

En speciaal voor jullie heb ik ook nog even een foto van de door mij gebruikt copic's erbij gedaan. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden, en wil jullie enorm bedanken voor alle leuke reactie's op de kaart van gisteren :-)

handtekening

maandag 17 oktober 2011

Bloemschikken

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 17, 2011 34 reacties
Hoi Dames


Zojuist heb ik een filmpje gemaakt over hoe ik de bloemen "schik" op mijn kaarten. Ik blijf veel emails krijgen met die vraag, dus ik hoop dat ik hiermee jullie vragen allemaal een beetje heb beantwoord ??

handtekening

Speciaal voor jou ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 17, 2011 67 reacties
Hoi Dames

Vandaag eens een heel licht kleurig kaartje. Ik moet zeggen dat ik zelf wel heel trots ben op het resultaat * bloos * Het papier is van My Minds Eye : Portobello Road. En de stempel is uit de nieuwste Magnolia collectie. Op de achtergrond heb ik de hekjes pons van Martha Stewart dubbel gebruikt. Ook de Sterren zijn van MS.
De sterren van metaal zijn van Karen Foster en de tekst stempel is van mijzelf en met witte embos poeder stempelt. Langs de randjes heb ik stickles gebruikt om het extra laten schitteren. De hartjes en mooie parel op de strik zijn van Jane Creative. De kleine boemen zijn gemaakt met een pons van Nellie Snelle.

Op deze foto zie je ze uitvergoot. Ook heb ik Liquid Applique gebruikt op Tilda haar kerstmuts. Voor het inkleuren heb ik gebruikt : E41 E42 E43 E43 E93 E51 E53 W00 W1 W3 B00 B000 B0000 en de achtergrond is gedaan met B41. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden :-)

handtekening

zondag 16 oktober 2011

Een kaarsje speciaal voor jou

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 16, 2011 53 reacties
Hoi Dames

Allereerst mijn grote dank voor jullie leuke reactie's op mijn geldzakje :-) Alle kaartjes die ik de komende dagen maak zal ik meenemen naar de Kreadoe, zodat jullie ze daar in het echt kunnen zien. Vandaag heb ik wederom een kerstkaartje gemaakt, maar nu eens met het papier van : Authentique. Op de achtergrond heb ik een border pons gebruikt van EK Success en de icicle pons van Martha stewart.

De plakparels zijn van Joy Craft en de bloemen van Wild Orchid Crafts. De takjes zijn ook van Martha Stewart. De tekst stempel vond ik zelf wel heel toepasselijk bij deze nieuwe magnolia stempel. Op de achtergrond heb ik met een sneeuwvlokken gestempelt en daarna bewerkt met witte embos poeder.Als laatste nog even een foto van de gebruikte copic markers. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en voor ik afsluit wil ik jullie allemaal een hele fijne zondag wensen :-)

handtekening

zaterdag 15 oktober 2011

Money Card / Wallet

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 15, 2011 68 reacties
Hoi Dames

Vorige week vroeg Kitty Franken mij of ik een uitdaging wilde aangaan, want zo als jullie misschien weten, is Kitty een kei in het maken van "vouw " projecten. Ze heeft een projectje gemaakt van een geldzakje, erg leuk en super simpel om te maken. En zie hier mijn variant van het geldzakje :-) Op de voor en binnenkant heb ik 2 nieuwe stempels gebruikt van de nieuwe Magnolia Collectie.
Het papier is van My Minds Eye : Christmas. Op de voorkant zitten de nieuwe Takjes van Unique Hobby Products en binnenin heb ik de nieuwe sneeuwvlok gebruikt en op de andere zijde, de swirls. Met een witte gelpen van Signo heb ik de witte stiksteektjes gemaakt.

De sneeuwvlokken zijn van Martha Stewart en de strass steentjes van Marianne Design. Hier onder heb ik speciaal voor jullie de tekst stempel neergezet, zodat jullie hem gewoon gratis kunnen pakken en gebruiken :-) Ik ben benieuwd wat jullie van mijn geldzakje vinden ;-)
Fijn weekend allemaal !!!

handtekening

vrijdag 14 oktober 2011

Wij wensen jou een .....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 14, 2011 63 reacties
Hoi Dames

Allereerst heel erg bedankt voor jullie leuke complimenten over mijn boekenlegger :-) Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een onwijs schattig Tilda stempeltje. ( met dank aan mijn lieve vriendin Marit, van haar kreeg ik dit stempeltje kado ) Het leukste aan de magnolia stempels vind ik zelf het inkleuren van de plooien. Zo breng je je afbeelding nóg meer tot leven heb ik het gevoel. Het papier voor deze kaart is wederom van My Minds Eye : Sunshine + True Bleu ( dus papier uit 2 paper pads gecombineerd )Het lint is van The Ribbon Girls en de tekst stempel is van mij zelf :-) Deze heb ik gestempelt met versamark op crafts cardstock en daarna met witte embossingpoeder bewerkt. De border rand is van Martha stewart, en de bloemen van wild orchid crafts. De Swirls, Vlinders en Corners zijn van Unique Hobby Products, ik blijf ze geweldig vinden en ik vind dat ze juist wat extra sfeer aan een kaart geven. Geralda, heel erg bedankt voor het feit dat je deze hebt ontworpen op mijn verzoek :-)Tot slot natuurlijk een foto van de door mij gebruikte markers. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog :-)
handtekening

donderdag 13 oktober 2011

Ribbon Girl Challenge

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, oktober 13, 2011 43 reacties
Hoi Dames

Eindelijk heb ik weer wat tijd gevonden om te knutselen. Heerlijk dat knutselen, had het echt gemist :-) De laatste dagen ben ik druk bezig met de voorbereiding van de Kreadoe en de Flexmarkers. De 52 nieuwste kleuren komen pas 2 dagen voor de Kreadoe binnen, dus dan zijn ze echt vers van de pers :-) Het liefste zou ik ze nu al gaan ophalen :-P Mocht je nu net zo als ik, niet kunnen wachten ? Op Tiets haar Club geeft ze de 3 allereerste setjes weg als je een boekenlegger maakt zo als ik vandaag heb gedaan. Het is een leuk en simpel te maken project, en ik heb hem speciaal gemaakt voor The Ribbon Girl challenge die op 16 Oktober van start zal gaan op hun blog.Op deze boekenlegger heb ik de allernieuwste swirls gebruikt van Unique Hobby Products. Ze staan vanaf morgen op de site. Ook heb ik Unique Hobby Products gevraagd om leuke grote sneeuwvlokken te maken. Dit idee kwam voort uit de kunststof sneeuwvlokken die ik van mijn vriendin Claudia gekregen had. Ook deze ga ik zsm op een kaartje verwerken ;-)

Hier nog even een foto van de achterzijde. Voor het inkleuren heb ik gebruikt : YG03 YG25 YG63 RV91 Rv93 RV95 E93 E51 E53 E41 E43 E44. De stempel is van Magnolia en dit is een exclusive stempel van Doeading. Het papier is nieuw en van het merk : Inkido Designs en deze is te koop bij Creashop Duymelot. De leuke metale corner is van Jane Creative en kan je hier vinden. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn boekkenlegger vinden :-)
handtekening

zondag 9 oktober 2011

Een bloemetje voor jou !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 09, 2011 71 reacties
Hoi Dames

Hier is dan eindelijk een kaartje met de nieuwste stempels van Joy Crafts. Het papier is van My Minds Eye : Breeze. De kaart basis is van Craft Cardstock en daarop heb ik de laagjes met de machine gestikt in een hele fijne zigzag steek.
De border rand is van MFT : Dainty Lace Border. Het lint en de takjes zijn van Marianne Design en de belletjes en bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan. De plakparels zijn van Joy Crafts en passen qua kleur geweldig bij dit papier. De tekst is van mij zelf en kan je hier vinden. Deze heb ik uitgestanst met een Go-Kreate label stans.

De corners en vlinders zijn van Unique HobbyProducts. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden, en ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe :-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates