donderdag 29 september 2011

Meet me under the mistletoe

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 29, 2011 64 reacties
Hoi Dames

Aankomende 4 dagen ben ik er niet want aankomende zondag is mijn schat ( Ben ) jarig en dat gaan we natuurlijk vieren !! Dus ik hoop niet dat jullie het vervelend vinden dat jullie even tegen dit kaartje aan moeten kijken :-) Voor ik over het kaartje begin, de winnaar van het trouwpaar stempeltje is : Sandra Welgraven. Sandra je mag mij mailen en ik stuur je de stempel zsm op !Het papier van mijn nieuwe kaartje is van My Minds Eye : Christmas. Het afdrukje is van Stampavie : Mice under the mistletoe. Het lint is van : The ribbon girl. De hulsttakjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons en de parels die op besjes lijken zijn van Marianne Design. Het afdrukje heb ik uitgestanst met een spellbinder stans en de laag er achter met de grand labels four. Deze heb ik door de helft geknipt om het zo wat breder te maken. De inspiratie voor deze kaart gehaald bij Deconstructed Sketch nr 19.en bij Amy. Soms als ik echt even in een inspiratie dip zit ga ik daar kijken :-)
Ik heb op de kaart ook stiksels aangebracht, zowel met de witte gelpen als met de naaimachine. Deze heb ik heel speels en golvend gedaan om voor het vintage achtige effect iets te versterken. Ik heb express eens niet gekozen voor bloemen maar voor hulst takjes met besjes. Tis weer eens iets anders. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden ! Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend en na het weekend heb ik een hele gave candy !!
handtekening

dinsdag 27 september 2011

Op speciaal verzoek :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 27, 2011 79 reacties
Hoi Dames

Angelique ( anlou ) ik hoop dat het het wachten waard was, maar hier is dan speciaal op jou verzoek eerst een kaartje met de nieuwe stempel van Marianne Design : Just Married. Het papier is van My Minds Eye : Market Street. De border stans is van my favorite things : Faux Crochet Border.
De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en daarachter heb ik blaadjes gebruikt van Marianne Design. De tekst stempel is uit mijn nieuwste set en deze heb ik gestempelt met Versamark en daarna met witte embossing poeder bewerkt. Dit keer heb ik eens gekozen voor kant lint van The ribbon girl en deze heb ik door het afdrukje heen geregen en daarna gestrikt op de kaart.

Voor dit afdrukje heb ik een hele berg Copic's gebruikt zo als jullie zien. Ik heb veel met grijs tinten gewerkt. Voor zijn kostuum de N kleuren, voor haar sluier de W kleuren en voor de achtergrond de C kleuren. Tot slot wil ik jullie even enorm bedanken voor al jullie leuke reactie's op mijn vorige kaartje en de winnaar van die stempel is geworden : Pouwla. Pouwla, als je mij een mailtje met je adres gegevens stuurt, dan komt het stempeltje zsm jou kant op :-) Morgen verloot ik het stempeltje van deze kaart :-) Fijne avond allemaal !!

handtekening

maandag 26 september 2011

Prettige Feestdagen

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 26, 2011 58 reacties
Hoi Dames

Sorry dat ik jullie even heb laten wachten maar ik heb 2 hele hectische dagen achter de rug, steeds als ik aan een kaart wilde beginnen dan ging de telefoon of kreeg ik weer een email binnen waar ik weer tijd in moest steken :-) Maar hier is hij dan, mijn allereerste kaartje met de nieuwste stempels van Marianne Design. Het papier is van My Minds Eye : Darling Dear.
Achter het afdrukjes heb ik een nieuwe spellbinders stans gebruikt genaamd : Ironworks Motifs. Deze set is erg gaaf, want hij heeft wat weg van een mooie sierlijke sneeuwvlok. Na het uitstansen heb ik hem in 2 stukken geknipt en hem verwerkt onder het afdrukje. Daarna heb ik hem voorzien van Stickles zodat hij een mooie schittering krijgt. De tekst stempels is uit mijn eigen set, en kan je hier vinden. Het lint is van Bazzill Basics en daaronder zit lint van The Ribbon Girls.

De sneeuwvlokken zijn van Karen Foster en heb ik ongeveer 2 jaar geleden al ergens gekocht, maar weet zo even niet meer waar, sorry ! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creaties vinden en ik hoop dat het het wachten erop waard was ;-) Dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog en ik wens jullie een hele fijne avond !!!

handtekening

donderdag 22 september 2011

Make a Christmas wish

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 22, 2011 53 reacties
Hoi Dames

Allereerst heel erg bedankt voor jullie leuke reactie's op mijn nieuwe stempels :-) Ik ben wel heelhuids thuis gekomen gisterenavond, maar ben wel geflitst * bloos * ik vermoed dat ik 10km te hard reed op dat moment.... I know : Shame on me ! Eindelijk had ik vandaag tijd om mijn kaartje af te maken die jullie in het filmpje konden zien. Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie er van vinden, want ook al denken jullie misschien dat bij mij nooit wat mislukt, geloof me...dat is echt NIET zo ! Ik heb naast mijn toestenbord 2 half gemaakte kaarten liggen waar ik het zelf maar niet over eens kan worden argghh....#$#!%$#! De kaart van vandaag is gemaakt met het nieuwste papier van Maja Design én een hele nieuwe papierlijn ( Inkido ) die op dit moment alleen nog maar bij Creashop Duymelot is te krijgen, je kan hem hier vinden.
De border rand is gemaakt met een Martha stewart pons : Icicle. De leuke charm is van Jane Creative en als ik jullie een tip mag geven, ga even kijk op haar website want ze heeft hele leuke nieuwe artikelen binnen !! De tekst stempel is uit mijn kerst set en kan je hier vinden. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en de groene onderblaadjes zijn gemaakt met ponsen van Nellie Snelle.
Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Voor de bont randjes heb ik dit keer dus spierwitte flock gebruikt en een gluepen ( zie filmpjes ) Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en heel erg bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog ! :-)

handtekening

dinsdag 20 september 2011

Een paar leuke tips

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 20, 2011 26 reactiesHoi Dames

Vandaag heb ik de tijd genomen om weer even wat filmpjes op te nemen. Het is wel een heel werk die filmpjes, want ik ben per stuk toch wel ruim 2 uur zoet. Daarom hoop ik ook dat jullie er iets aan zullen hebben. Het filmpje hierboven gaat over het bewerken van je afdrukje met stempelrandjes. Ik had dit filmpje al een tijdje geleden beloofd, dus bij deze :-) ( Helaas moet ik tijdens het afstempelen wel met mijn hoofd in beeld zitten, anders kon ik niet zien wat ik aan het doen was. Maar ik laat uiteindelijk wel zien hoe het word na het stempelen )

Het filmpje hierboven gaat over een alternatief voor Liquid Applique. Er zijn toch een hoop dames die geen embossing fohn hebben en toch graag een leuk alternatief willen voor de Liquid Applique. De Flock is verkrijgbaar bij Doeading in spijkenisse, hij staat nu nog niet in de webshop, maar mocht je het toch willen bestellen kan je Marlous mailen.
In het filmpje zeg ik dat het een soort van foam achtige substantie is, maar das niet het juiste woord. Het is een Fluweel-achtige poeder. Ik heb de foto's erbij gevoegd om nog iets beter te laten zien hoe het er uit ziet, maar ook dat geeft niet helemaal een goed beeld. Het is echt een heel leuk en bont-achtig effect ! Ik ben benieuwd of jullie het al kende en wat jullie er van vinden. Ik zal morgen mijn best doen om de kaart te showen die ik er uiteindelijk mee gemaakt heb :-)
handtekening

donderdag 15 september 2011

Lots & Lots of Love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 15, 2011 59 reacties
Hoi Dames

Hier is een kaartje vers van de pers :-P Ook dit keer heb ik een afdruk gebruikt van LOTV. Het papier is van My Minds Eye : Market Street. Ik heb het ooit gekocht bij Doeading maar das al een tijdje geleden. De tekst stempel is van Hero Arts en ik vind hem wel erg leuk bij dit plaatje passen....toch dames ??
De swirls en vlinders zijn van Unique Hobby Products. Ik lijm ze vast met een Quickie Glue pen, hiermee kan je erg gedetaillerde spullen opplakken ( erg handig ! ) De bloemen zijn afkomstig van Wild Orchid Crafts en deze lijm ik vast met flowersoft lijm.

Langs de randen heb ik de kaart helemaal gestikt met de machine. Het is even een werkje maar geeft wel een leuk effect op je kaart. Het lint is van : The Ribbon Girl en deze heb ik door 2 eyelets heen geregen, tis weer eens wat anders ;-) Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden !! :-)

handtekening

Wat zit er in een Marker ??

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 15, 2011 29 reacties
Hoi Dames

Ik kreeg gisteren een copic marker binnen, zodat ik deze kon openmaken ( zeg maar gerust slopen ! hahaha... ) Ik wilde jullie namelijk laten zien wat het verschil is qua inhoud van beide markers. De witte tampon is de inhoud ( je inkt reservoire ) van een Flexmarker en de Rosé tampon is de inhoud van een Copic Ciao Marker. Je ziet dus dat de tampon van een Flexmarker aanzienlijk groter is, en dus ook meer inkt bevat. Letraset heeft uit beide markers een tampon gehaald, en deze vooraf ( gevuld ) gewogen. Daarna hebben ze ze beide gedroogd in een speciale droog machine en toen wederom een weeg test gedaan. Uit die resultaten blijkt dat er maar liefst 78% meer inkt in een Flexmarker gaat. Kortom je kan dus bijna 4 keer zo lang kleuren met een Flexmarker voordat hij leeg is :-) Ik wil ook nog even graag toevoegen aan dit verhaal, dat je beide merken markers gewoon te smaen kan gebruiken, en de kleur techniek voor de copic het zelfde is als voor een flexmarker. Op de Kreadoe in November hoop ik ook mijn eerste 52 kleuren ter beschikking te hebben, zodat ik voorbeelden kan gaan maken. Ze zijn nu nog erg druk met het produceren van de nieuwe Flexmarkers, want de vraag is echt gigantisch ! Maar goed, ik dacht : Jullie vinden het vast leuk te zien wat er nu in zo'n marker zit, vandaar even deze blogpost ! :-))
handtekening

dinsdag 13 september 2011

Wishing you a Great day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 13, 2011 48 reacties
Hoi Dames

Eigenlijk wilde ik gisteren nog een kaart posten, maar ik kwam handen te kort. Dus eerst netjes het huishouden gedaan en nu had ik lekker tijd om te freubelen :-) Het afdrukjes is van LOTV en Chantal, ik ben je erg dankbaar want ze zijn echt heel leuk !! Het papier is van My Minds Eye : Blush.
De grote sneeuwvlok is presentje van mijn goede vriendin Claudia. Claudia, Thanks sweetie, I love these big snowflakes a lot !! De cirkel is van gemaat met een nieuwe stans van Spellbinders : Star Circles. De losse sneeuwvlokken zijn met MS ponsen gemaakt.

In de sterren rondom het meisje heb ik de nieuwe Metallic Markers gebruikt van Letraset. Ow die zijn gaaaaaaaaf !!!! Ze geven het een metaal glans, helaas niet goed te zien op de foto maar in het echt wel :-) Deze markers zijn te koop bij de winkels die ook Promarkers en Aquamarkers verkopen. Ze zijn er nu alleen nog in Zilver en Goud maar er komen in November nog 4 enorm gave kleuren bij !!!

De tekst stempel is van mijn engelse set en uitgestanst met een label stans van spellbinders. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en schroom dus niet om je eerlijke mening te geven :-)

handtekening

zondag 11 september 2011

I Treasure your Friendship !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 11, 2011 41 reacties
Hoi Dames

Ik hoop niet dat jullie het erg vinden dat ik vandaag 2 kaartjes post ? :-P Na zoveel dagen niet knutselen had ik gewoon zin om nog een kaart te maken. Chantal was weer eens zo onwijs lief om mij de allernieuwste afdrukjes te sturen van de Lilly of the Valley Stempels. ( mocht je ze willen bestellen , dan kan je dat doen bij Creashop Duymelot, maar dan wel via email ze staan namelijk niet in de webshop ! ) Chantal, dankjewel !!! Tis weer even wat anders dan Magnolia :-)
Het papier is van My Minds Eye : Rosy. De vlinders en corners die ik gekregen heb van Unique hobbyproducts heb ik hier ook op gebruikt, zijn ze niet super ??!!! Geralda, ik vind ze echt helemaal top en dank je wel dat je zo snel, en zulke mooie embellisments gemaakt hebt ! De tekst stempel is uit mijn engelse stempelset en kan je hier vinden. Hij is gestanst met een stans van Go-Kreate. Het lint is van The Ribbon Girl en de plakparels van Kars.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om het plaatje in te kleuren. Omdat er veel kleine vlakjes in dit soort stempels zitten, zie je al snel dat je meer kleuren gaat gebruiken. Maar goed, ik ben heel benieuwd of jullie het een leuk kaartje vinden :-) Morgen ga ik eens kijken of ik jullie nog kan verwennen met een hele gave candy. Fijne avond allemaal !!!

handtekening

De allerbeste wensen !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 11, 2011 44 reacties
Hoi Dames

Ein-de-lijk heb ik weer een nieuw kaartje kunnen maken en ik moet zeggen dat het wel een persoonlijke favoriet is geworden. Ik weet dat sommige mensen niet zo "into" het kerst rood en groen zijn, maar persoonlijk vind ik het wel wat hebben. De afdruk is van Magnolia en het papier is van My Mind Eye : Christmas & Teresa Collins : World Traveler. De tekst stempel is uit mijn kerst stempelteksten en kan je hier vinden.
De borderrand is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Het lint komt bij The Ribbon Girl vandaan en de achtergrond Doily is gemaakt met een stans van doeading. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en Prima Flowers. De takjes zijn gemaakt met een halloween pons van Martha Stewart. Helaas ben ik vergeten een foto te maken van de door mij gebruikte kleuren. Maar ik heb ze hier even genoteerd : YG91 YG93 YG95 YG97 E11 E13 E15 E51 E52 E93 R24 R35 R39 R59. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en ik wens jullie allemaal een enorm fijne zondag toe !! :-)
handtekening

Vlinders en Corners

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 11, 2011 10 reacties
Hoi Dames

Een aantal weken geleden heb ik het met jullie gehad over de Vlinders die ik op mijn kaartjes gebruik. Jullie hebben mij toen gevraagd waar die vandaan kwamen, maar helaas worden die niet meer gemaakt heb ik jullie toen vertelt. Vervolgens heb ik toen contact gehad met Geralda van Unique Hobbyproducts. En zij zou er mee aan de slag gaan :-) Afgelopen week kreeg ik dus tot mijn grote verbazing al een email van haar dat de vlinder klaar waren ( zie foto's ) Ze zijn van vlinterdun karton en je kan ze dus precies zo gebruiken als op de kaartjes die ik er als voorbeeld bij deze post heb neergezet. Je kan ze zelfs al in haar webwinkel bemachtigen, klik op deze link. Ze heeft ze op speciaal verzoek gemaakt in Anjer wit en Spier wit, zodat als wij willen, we ze zelf in een kleur kunnen maken met onze markers.
Op de beurs had ik ook een kaart bij waarop ik de Corner gebruikt van van Cuttlebug. Ook hier zou Geralda naar kijken en zien wat voor leuks ze kon maken, zodat wij wat meer afwisseling hebben in corners. Zelfs deze zijn al klaar en kan je hier vind haar webwinkel vinden. Ik heb van Geralda 4 vellen gekregen om ze aan jullie te tonen en om te gebruiken op mijn kaartjes. Dus ik ga zsm een kaartje maken, zodat jullie een voorbeeld hebben. Geralda , dankjewel dat je zo snel actie hebt genomen om ons te voorzien van die mooie Corners en Vlinders !!! Ik ben er in iedergeval enorm blij mee :-)

Hier even wat voorbeelden waar ik heb over heb.

Op deze kaart heb ik de corners van Cuttlebug gebruikt.

handtekening

zaterdag 10 september 2011

De reis naar Letraset

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, september 10, 2011 47 reacties
Hoi Dames

Hier is dan eindelijk mijn verslag. Het is een heel verhaal en ik kan met recht zeggen dat ik het geweldig vond om mee te maken !!! Op de foto hierboven zien jullie dat we in Calais aangekomen zijn en bijna de trein in gaan rijden met de auto.
Het was een hele steile helling want we stonden in het bovendek van de trein :-) Ik was nog nooit met de trein in de tunnel gegaan, dat opzich was dus al een hele leuke ervaring !

Eenmaal op het bovendek mocht je de auto verlaten en langs de zijkanten gaan staan als je wilde. Heerlijk, kon ik even mijn benen strekken hihihi....

Na een 33 minuten in de trein en daarna een half uurtje rijden kwamen we eindelijk bij Letraset aan. Mijn hart ging sneller kloppen en ik kon niet wachten om naar binnen te gaan. Tenslotte heb ik hier al die weken naar uitgekeken !!!

Dit is vlakbij de ingang van het gebouw.

We werden heel hartelijk ontvangen door de Letraset mensen en begeleid naar de vergader kamer. Daar stonden tot mijn grote verrassing een hele hoop nieuwe producten klaar om aan ons te tonen. Ook lag er een gloednieuwe map met de allereerste 24 nieuwste Flexmarkers klaar, en die waren voor deze bofkont * bloos * :-)

Hier zien jullie de map en van dichtbij :-) Nadat we wat hadden gesproken over de nieuwe producten zijn we naar de fabriekshal gegaan waar de markers gemaakt worden.......ik kon niet wachten om het eindelijk eens in het echt te zien hoe dit er aan toe gaat.

Het was een grote uitzondering dat ik foto's mocht maken, dus werd mij ook duidelijk vertelt dat ik ze niet van te dichtbij mocht nemen. Ik begrijp dat wel want tenslotte wil je sommige dingen als bedrijf liever geheim houden. Op deze foto zien jullie hoe een dame elke markers met de hand controleerd voordat ze ingepakt worden. In elk doosje gaan 200 flexmarkers.

Dit is de machine die de Flexmarkers maakt. Bij elk stapje krijgt de marker meer vorm. Ze hebben van die trechtervormige bakken, daarin doen ze alle onderdelen verdelen, en stap voor stap pakt de machine een onderdeel en zet de marker inelkaar. Er gaat tijdens het proces een tampon in de marker en daarna gaat er een naald in die de marker vult met de inkt. Ow dit is zo leuk om te zien, vooral voor mij omdat ik zelf fijnmachanisch bankwerkster van origine ben, en dus vaak de onderdelen maakte voor dit soort machines.

Hier zien jullie het rek waarin de label rollen liggen, want de Flexmarker heeft ook een nummer op de dop !!! Alle labels en stickers worden ook door Letraset zelf gemaakt, want hun produceren de stickers zo dat de kleur van de sticker ook overeenkomt met de kleur die er in de flexmarker zit !

Hier zie je de doosjes staan met daarin al de eerste flexmarkers die klaar zijn om verzonden te worden. ( Patty en ik moesten nog lachen want we zeiden : Het past vast wel in de kofferbak. Kunnen we ze meteen meenemen hahaha....Je word echt hebberig als je hier rond mag lopen ! )

Hier zien jullie de stelling met alle stickers die om de body van de flexmarker gaan. Echt net een regenboog aan allemaal mooie kleuren !!!

Ook kregen we de machine te zien die de Promarkers maakt. De man op de foto was echt een lolbroek !!! Hij zorgt voor de technische gang van zaken van de machines.

Dit is bij de inpak afdeling en hierwerden de eerste setjes van 6 flexmarkers gemaakt. Als je die foto's ziet zou je toch zo die markers willen meegraaien LOL ( ik heb me weten in te houden hoor dames :-) hahaha )

Sávonds zijn we naar een onwijs mooi restaurant gereden midden tussen de bergen. In dit restaurant werd alleen eten gemaakt met producten die rechtstreeks van het land kwamen. Ow ow ow wat smaakte het lekker........het water loopt zo nog uit mijn mond als ik er aan denk !

Deze rode telefooncel moest ik even fotograferen. Het is toch wel een typisch engels "Ding" , helaas zat hij van binnen wel helemaal vol met spinnen ! ! HELLUUUP !!!!!! Ik ben zo bang voor spinnen. bah !Hier nog even een foto van binnen in het restaurant :-)
Dit was het 4 sterren hotel waar we geslapen hebben. Over luxe gesproken, echt het was een super groot en deftig pand !!!Hier nog even wat foto's van de terugweg, ook weer genomen vlak voordat we de trein weer inmoesten. Mooie bergen en heel veel jonge meeuwen.

Er stond ook nog een kraampje waar je wat te eten kon nemen.

Terwijl Ben nog snel even ging roken, moest ik voor de zoveelste keer weer plassen. Ik werd al het zeikwijf genoemd, maar ja.........als de natuur roept.....dan moet je ! hahahaha...Kortom het was een enorm leuke en toffe ervaring. Ik heb enorm veel geleerd over de nieuwe Flexmarkers !!! En in de komende weken tot aan de Kreadoe ga ik jullie alles wat ik er over weet vertellen :-) Ik ga diverse filmpjes maken en ik ga ook een aantal hele gave candy's weggeven. Deze kreeg ik van Letraset om jullie te bedanken voor jullie reactie's op mijn blog, ze hebben ze met veel plezier gelezen !! Om jullie toch wat meer antwoorden te geven over de Flexmarkers : In een Flexmarker blijkt 78% meer inkt te zitten dan in een Copic Ciao Ik heb met eigen ogen gezien hoe groot het verschil in het formaat van de tampon is van beide markers, dat was echt groot ! De Flexmarker gaat er komen in 200 kleuren en op de Kreadoe in November mag ik jullie de eerste 52 gloednieuwe kleuren laten zien ( deze zijn uniek omdat ze niet in de promarker gemaakt worden ) daarna gaat Letraset alles op alles zetten om ook van alle promarker kleuren een Flexmarker uit te brengen. Helaas krijgen ze dit simpel wel technisch niet eerder voorelkaar. Maar geen zorgen je kan alle Alcohol markers tergelijkertijf gebruiken. Of het nu een copic, pro of flexmarker is. Nog een heel groot voodeel van een Flex en Pro marker is, en copic gebruikers zullen dit absoluut herkennen !! Je krijgt met deze markers absoluut geen witte vlekken in je kleur werk !! Hierover ben ik nog het allermeeste enthousiast !! We hebben ook gesproken over navulflesjes, een airbrush en een mooi opberg systeem. en ook die gaan er komen, maar dat kost wat tijd, hoeveel konden ze mij ook nog niet met zekerheid zeggen. Maar op mijn aandringen gaan ze er eerst voor zorgen dat de navul flesjes er gaan komen en een opberg systeem. De airbrush gaat even wat langer duren omdat de vraag hierna op dit moment nog minder groot is als naar de flesjes en het opberg systeem. De prijs van een Flexmarker kan ik jullie helaas niet precies gaan geven omdat elke winkelier zijn eigen prijzen bepaald, maar ook daar zal ik zo snel als ik kan meer duidelijkheid in geven. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en ik hoop dat jullie een beetje genoten hebben van mijn verslag :-)

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates