dinsdag 30 augustus 2011

Deze kaart bevat iets ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 30, 2011 93 reacties
Hoi Dames

Eerlijk gezegt ben ik best wel een beetje trots op mijn nieuwe kaartje, en vooral het idee. ( Zelf verzonnen * bloos * ) Het papier is van My Minds Eye : Blush. De border rand eromheen is van Crealies. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts.
De swirls zijn van Bosskut : Leaf Swirl #0728. In deze kaart heb ik dus een envelop in varborgen van Maya Road. Eigenlijk had ik deze envelopjes gekocht voor in mijn smashboek, maar toen dit idee in mij opkwam, kon ik het niet laten om ze ook voor mijn kaartje te gebruiken. Het afdrukje heb ik uitgestanst met een Label stans van Go-Kreate en die heet : Concentric Tag #1.

De tekst stempel is er weer 1 die uit mijn nieuwste serie komt. Ben benieuwd hoe jullie hem vinden :-) Als je dus aan de tekststempel trekt, haal je het envelopje er achter vandaan en daarin kan je dus geld of een ander leuk kadootje doen :-)
Hier is even een filmpje waarin ik de kaart laat zien :

En tot slot nog een foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben heeeeeel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden :-)
handtekening

zondag 28 augustus 2011

Ik hou van jou ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 28, 2011 72 reacties
Hoi Dames

Ik heb vandaag weer een nieuw kaartje voor jullie :-) Het afdrukje heb ik gehad van Chantal , Dankjewel Chantal !!! Hij is van C.C.Design en Je kan hem hier vinden. Het papier is uit 2 boekjes van My Minds Eye : Darling Dear & Sunshine. De zijkanten van het papier heb ik met een Martha Stewart pons bewerkt, geeft wel een leuk effect...toch dames ?
De parel swirls en het lint komt allemaal bij The Ribbon Girl vandaan. De tekst stempel is één van de grote favorieten van mij zelf. Hij zit ook in het nieuwe set stempels dat over een week of 7 uitkomt bij Creashop Duymelot. De charm is van Jane Creative.

Hier heb ik even een foto van de kaart gemaakt toen hij open stond, zodat jullie goed kunnen zien wat voor een effect dat geeft, zo'n geponste zijkant.

Tot slot nog even de door mij gebruikt copic markers :-). Volgende week zal het misschien weer wat rustig op mijn blog zijn want ik moet morgen naar het ziekenhuis voor een ingreep. Ik heb geen idee hoe ik me daarna voel, dus heb heel even geduld met me als jullie geen reactie krijgen op emails of geposte berichtjes. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag en dankjewel voor al jullie reactie's en bezoekjes aan mijn blog !! :-)

handtekening

zaterdag 27 augustus 2011

Ik wens je .....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 27, 2011 56 reacties
Hoi Dames

Is het geen geweldig knutselweer vandaag ? Vanmorgen werd ik wakker en toen had de postbode mijn nieuwste stempel gebracht, Nurse Tilda. Het papier is van My Mind Eye en komt bij Doeading vandaan, de paper pad heet : Rosy. ( heb ik ook in mijn youtube filmpje laten zien )
De tekst stempel is er ook weer één uit mijn allernieuwste stempelset die over een week of 7 verkrijgbaar zijn bij Creashop Duymelot. Beide lintjes die ik gebruikt heb zijn afkomstig van The Ribbon Girl. De bloemen komen bij Wild Orchid Crafts vandaan en dit keer heb ik de ijzerdraadjes die aan de bloemen vast zitten, opgekrult. Zo krijgt het een nog speelser effect.

Vaak krijg ik de vraag : Hoe kleur ik iets "wit" met mijn markers. Dat gaat dus niet, maar je kan het wel met je grijstinten witter laten lijken. In het jurkje van Tilda heb ik de "C" kleuren gebruikt. In de spuit, de "N" kleuren en voor de ondergrond waar tilda op staat de "W" kleuren. Mocht je willen weten wat de verschillen zijn in de grijskleuren, kijk dan even bij mijn youtube filmpjes. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden :-)
handtekening

donderdag 25 augustus 2011

I hope your ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, augustus 25, 2011 58 reacties
Hoi Dames

De laatste 2 dagen wilde ik echt heel graag een kaartje maken maar op de één of andere manier kwam er niets uit mijn handen. Steeds zoeken naar een plaatje die ik wilde kleuren, dan weer twijfelen over de papier keuze, ik werd gek van mijzelf. Dus daarom heb ik nu pas een kaartje klaar * schaam * Ik ben er nog niet helemaal tevreden over, maar ik wilde hem toch met jullie delen :-) Het papier is van Basic Grey uit de nieuwe serie : Nordic.
Het lint is van Bazzill Basics. De border rand heb ik gemaakt met een MS pons. De grote kunstof sneeuwster is een kadootje van mijn vriendin Claudia Rosa. De tekst is uit mijn nieuwste kerst stempelset. Het kader er omheen is uit mijn vorige stempelserie. De teksten passen in allebei de kaders, wel zo makkelijk ;-) Langs alle randen van het papier heb ik stickles gebruikt, in dit geval : Star dust. Het afdrukje heb ik uitgestanst met een Go Kreate stans, en voor iedereen die belangstelling heeft is er goed nieuws, want vanavf nu kan je ze gewoon kopen in de webwinkel van Kitty Franken ( beter bekend als de vrouw van de scor-pal )

Ik ga morgen eens kijken of ik weer een kaartje kan maken wat ik zelf wel leuk vind. Ach ook ik heb van die dagen dat je wel graag wil knutselen, maar dat alles wat je maakt niet word zo als je uitgedacht hebt :-( Voor ik afsluit wil ik iedereen nog even bedanken voor alle leuke reactie's op mijn blog candy. Ik wilde gewoon eens iets groots voor jullie trouwe bezoekjes en reacties terug doen :-)
handtekening

maandag 22 augustus 2011

Love you to the moon ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 22, 2011 45 reacties
Hoi Dames

Wat is het toch heerlijk om weer te kunnen knutselen ! Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan en heb toen deze kaart gemaakt. Hij bevat 3 magnolia stempels, namelijk het bankje, de maan en natuurlijk astronaut tilda. Het papier is van My Minds Eye en heet : Away we go ! De tekst heb ik zelf bedacht en op de computer gemaakt en uitgeprint. Het lint heb ik door het afdrukje heen geregen en het sleufje daarvoor heb ik gemaakt met de instant setter van Making memories en deze slot punch set. Deze passen namelijk inelkaar en zo hoef je geen hamer te gebruiken, echt een ideaal ding !!!
Ik ben eerst begonnen met alle afdrukjes in te kleuren. Daarna heb ik het bankje uitgestanst met een spellbinders stans. Tilda en de maan heb ik met de hand uitgeknipt en beide voorzien van Stickles : Star Dust Daarna heb ik de achtergrond voorzien van wat grijze wolken met de copic airbrush en een zelf geknipt wolken sjabloon.

Over de "helm" van Tilda heb ik Diamond Glaze gedaan en dit goed laten drogen. Als je het opbrengt trekt je hoofje wel iets bol, maar als het opgedroogd is dan is het weer helemaal vlak. Ik heb even een apparte foto gemaakt, zodat jullie een beetje een idee krijgen wat voor een effect die diamond glaze geeft. Het lijkt zo net echt een glaze bol die ze over haar hoofd heeft. De sterren heb ik geponst met een martha stewart pons uit 2 kleuren cardstock.

Ik vind het een leuke kaart om voor bijvoorbeeld valentijnsdag, ik vermoed dat mannen dit leuker vinden dan een hele zoete rose kaart :-) Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, en jullie weten het, je mag altijd je eerlijke mening geven ( ik heb een brede rug LOL )

handtekening

zondag 21 augustus 2011

Wat een geweldig nieuws ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 21, 2011 45 reacties
Hoi Dames


Eindelijk is er weer een nieuw kaartje. Sorry dat ik jullie zo lang heb laten wachten ! Het papier is van My Minds Eye uit de nieuwe paper blokjes die bij Doeading vandaan komen. Het blokje heet : Blush. Het afdrukje is van Magnolia en de bloemen komen bij
Wild orchid crafts vandaan. Het lint heb ik al heel lang, geen idee waar ik het gehaald heb. Op deze kaart zien jullie de allereerste glimp van 1 van de nieuwste tekst stempels die over een week of 8 uit gaan komen. Er was zo veel vraag naar nieuwe ronde teksten dat Astrid besloten heeft een nieuwe editie uit te brengen, ik ben heel benieuwd wat jullie van deze vinden ! ( de overige 11 teksten zal ik zo door de weken heen aan jullie showen, geloof me...er zitten erg leuke tussen : Al zeg ik het zelf * bloos * ) hihihi... Op de achtergrond heb ik een grote border pons gebruikt van EK Success : Flower Burst.

Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, en dat het het wachten waard was * bloos *. Iedereen enorm bedankt voor alle bezoekjes aan mijn blog :-)
handtekening

Look what I found !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 21, 2011 12 reacties
Hoi Dames

Eindelijk ben ik weer thuis en uitgerust van de beurs. Het was extreem rustig op de beurs in Zwolle en van bijna niets te doen hebben word je erg moe kan ik je melden. Maar als het zo rustig is krijg je wel de kans om eens rond te snuffelen bij andere winkeliers en ik vond iets wat ik graag even met jullie wil delen. Tijdens de beurzen in Den Bosch en Zwolle kreeg ik met enige regelmaat de vraag waar ik de kleine vlinders vandaan had, die op de bovenstaande kaart zitten. ( de kaart had ik bij als voorbeeld )
Hierboven zie je het vel met de vlinders die ik dus regelmatig gebruik, maar helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar. Maar ik vond op de beurs een stand waar ze soortgelijke vlinter dunne vlinders verkochten. ( zie foto hieronder )

Ze zijn van Unique Hobby Products en bestaan uit een dubbel laagje. Ik raakte in gesprek met de ontwerpster van deze producten en heb met haar gesproken over het feit of zij misschien eens een keer wil kijken of ze vlinders kan maken die net zo veel details hebben als die andere, en ze stond er helemaal voor open. Dus ik ben heel benieuwd waar ze tzt mee gaan komen. Ze heeft ook nog veel meer leuke toebehoren, dus neem gerust een kijkje op haar website !! Zo, nu ga ik alle emails beantwoorden en daarna snel verder met mijn kaart, ik krijg bijna knutsel afkick verschijnselen met al die beurzen ! hahaha....

handtekening

dinsdag 16 augustus 2011

Girls just wanna have fun !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 16, 2011 31 reacties
Hoi Dames

Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar hier is dan een nieuw kaartje met een nieuwe Tilda. Het papier is van Jillibean Soup : Dutch Mostard Soup genaamd. Achter tilda heb ik voor het eerst een stans gebruikt van Go-Kreate, Ik moet zeggen dat ik ze echt heel leuk vind ! Het zijn weer eens wat andere vormen dan die van spellbinders.
De baseball pet en knuppel met bal charms komen bij Jane Creative vandaan, ze heeft erg leuke charms helemaal in het teken van allelei sporten. De tekst heb ik op de pc gemaakt en daar overheen heb ik 1 van mijn kaders gestempelt. Ik print ze meestal uit in de lettertype grote 12 of 14 en dan passen ze precies in de kader stempels. Onder het lintje heb ik een strookje gestanst met een border stans van Crealies. Het lint zelf is van Bazzill Basics.

De bloemen komen wederom van Wild Orchid Crafts. Tot slot nog even een foto van de door mij gebruikte markers. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-) Ik heb mezelf dit keer eens flink uitgeleeft met de bloemen, had ik gewoon zin in :-P hahaha...

handtekening

maandag 15 augustus 2011

Het knippen van je stempelsets

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 15, 2011 11 reactiesHoi Dames

Hier is even op verzoek een filmpje over hoe ik de kerststempel teksten "los" knip van elkaar. Het belangrijkste is echt de schaar, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Deze schaar is echt een hele goede aanwinst want ik knip er echt van alles mee. Zelfs de steeltjes van mijn roosjes, en geloof me, hij word er niet bot van ! Voor de dames die naar de beurs in Zwolle gaan, vergeet vooral je kortingsbon niet mee te nemen, want dan krijg je 10% korting op mijn stempelsets en als je de achterkant van de bon voorziet van je naam en email adres of telefoon nr, maak je ook nog eens kans op de vlaggen lijn die ik gemaakt heb, of een kado bon voor de webshop van Creashop Duymelot. Als ik het goed begrepen heb van Astrid gaat ze maar liefst 5 kortings bonnen weg geven ! Mocht je opzoek zijn naar een Tim Holtz schaar, Astrid neemt ze mee naar de beurs.

=========

For all my foreign blogfollowers. If you like to buy my new stamps sets, you can send me an email on mazzel36@gmail.com or look into the webshop from Creashop Duymelot. They are made from the finest red rubber and they will take any kind of ink.
handtekening

dinsdag 9 augustus 2011

Door jou ben ik weer ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 09, 2011 23 reacties
Hoi Dames
Waarschijnlijk zal dit even mijn laatste kaartje zijn voor deze week, want morgen moet ik alles gaan inpakken voor de beurs in Den Bosch. Ik heb er heel veel zin in en hoop vele van jullie daar te mogen gaan zien en spreken :-) Voor vandaag heb ik gekozen voor Tilda die aan Yoga doet. Het is net of ze wil laten zien hoe goed ze in balans is, en daarop heb ik mijn tekst dus ook afgestemd. Het is naar mijn idee een leuke kaart om te sturen naar je Yoga leraar, of je vriendin die je ergens mee geholpen heeft.
Het papier is van Maja Design uit de Fika Serie. Voor de border heb ik een pons van EK Success gebruikt. Het lint is van Making Memories en ik had echt nog maar net genoeg om een "valse" knoop. te maken, dus met een beetje smokkel werk is het toch gelukt ;-)
En hier nog even een foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Om mijn dank aan jullie te tonen, heb ik hieronder even een copie gezet van mijn tekst stempeltje, dat ik op deze kaart gebruikt heb. Ben zal hem zo dadelijk toevoegen aan de te downloaden bestandjes in de rechter zijbalk van mijn blog. Dus als je het een leuke tekst vind, kan je hem gewoon daar weghalen ;-)


Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond verder, en natuurlijk mijn grote dank voor jullie bezoekjes aan mijn blog :-)

handtekening

maandag 8 augustus 2011

We're in this fight together !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 08, 2011 31 reacties
Hoi Dames

Toen ik deze stempel zag was het eerste wat in mij opkwam, dat het een mooi plaatje is voor iemand die ziek is en wel wat steun kan gebruiken. Daarop heb ik dus ook mijn tekst gebaseerd : We're in this fight together !! Het papier is van My Minds Eye en komt bij doeading vandaan.
De tekst heb ik op de computer gemaakt, uitgeprint en weer voorzien van een kader. Het lint komt beide van The Ribbon Girl. De 3 bloemetje rechtsboven in de hoek, inclusief de charm komen bij Jane Creative vandaan. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts.

Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en ben benieuwd naar jullie reactie's :-) Tot slot wil ik even iedereen bedanken voor het volgen van mijn blog maar ook mijn Youtube kanaal. Op mijn blog nog 22 volgers te gaan voor ik de 2600 gehaald heb, en op youtube nog 13 volgers en dan heb ik daar ook 500 leden. Dat houd in dat ik met een super gave candy ga komen puur om jullie te bedanken !! Want jullie zijn echt toppers !!

handtekening

zondag 7 augustus 2011

Mijn Nummer 1

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 07, 2011 34 reacties
Hoi Dames

Vandaag had ik een uitdaging, want ik wilde een kaartje maken met deze nieuwe magnolia stempel, maar ik vond hem zo groot. Maar ineens ging het lampje boven mijn hoofd branden en dacht ik aan iets wat ik eerder gedaan heb. Ik heb de afbeelding namelijk eerst gestempelt, daarna uitgestanst en op een ander stuk papier nogmaals de afdruk gezet. Die laatste heb ik vervolgens ingekleurt, uitgeknipt en op de uitgestanste ovaal geplakt. Zo bespaar je ruimte op je kaart en kan je hem toch nog heel leuk aankleden met papier en dergelijke.
Het papier is van Pion Design en het lint is van Bazzill Basics. Ik heb met de naaimachine een zig zag steek aangebracht langs de randen van het papier. De tekst heb ik op de computer gemaakt en uitgeprint, daarna heb ik met een van mijn stempels een kader overheen gestempelt.
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-) Tot slot wil ik Inge nog even bedanken voor haar reactie op mijn Smash Book, ik ben stiekum op je blog gaan snuffelen en tot mijn vreugde heb ik bij jou hele leuke ideeen opgedaan, zelfs een linkje naar een smash blog. Sorry hoor, ik ben nog een groentje op het gebied van smashen :-) Maar wilde je er toch even voor bedanken !!
handtekening

zaterdag 6 augustus 2011

Secret Sentiment Card

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 06, 2011 48 reacties
Hoi Dames

Eindelijk is mijn kaart klaar...pfff... Ik had namelijk een idee en wist even niet hoe ik het tot uitvoer moest gaan brengen. Ik wilde namelijk een soort van openklapbaar afdrukje op de voorkant van mijn kaart. In eerste instantie had ik het idee om het "matje" achter het afdrukje wat groter te maken, zodat ik dat extra stukje kon gebruiken om vast te lijmen aan de voorkant van de kaart. Maar Marit zei toen : Waarom maak je er niet een dubbelgevouwen "matje" van. Dat was DE oplossing voor mijn dillemma, en dus is dit het resultaat :-)Het afdrukjes is uit de nieuwste magnolia serie en zo ook het papier. Ik heb hier ook magnolia papier gebruikt uit een wat oudere serie, maar ik vond dat grijze hout effect er wel mooi bijpassen. Het lint was wit en heb ik met een copic marker voorzien van kleur. Ik heb het zo gedaan dat hij ook wat vintage-achtig eruit kwam te zien. Dit door hem niet te airbrushen, maar gewoon met de marker direct op het lint te kleuren. De Charm en Chabochon ( op de stik in het midden ) zijn afkomstig van Jane Creative. De schulp randjes zijn gemaakt met een border stans van Crealies.

Hierboven zie je wat ik dus wilde creeeren. En openklapbaar afdrukje, met daar binnenin een tekst. De tekst is overigens van Fiskar Quotes. Door de strik wat groter te laten, en door op de hoek wat roosjes te plakken, blijft het afdrukje uit zichzelf dicht zitten ( lang leven de zwaarte kracht ! hahaha )

De bloemen en het lint van Tilda heb ik voorzien van stickles, dit geeft net dat beetje extra charme aan de kaart. Nou dames, ik ben heeeeeeeeeel benieuwd wat jullie van mijn idee vinden !! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog !! ;-)

handtekening

woensdag 3 augustus 2011

Wat een klus !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 03, 2011 109 reacties
Hoi Dames

Hier zijn dan eindelijk alle 15 foto's die ik gemaakt heb van mijn nieuwe vlaggelijn. Ik heb hiervoor het papier van Pion Design gebruikt en de vlaggestans van Spellbinders. Het label wat er steeds tussen hangt is gemaakt met een stans van Magnolia en daarop heb ik een alfabet gebruikt van Quickutz en de blaadjes zijn geponst met een Martha stewart pons.


Ik heb deze vlaggelijn gemaakt voor in de kraam te hangen op de beurs. Het was echt een hele klus maar het blijft leuk om ze te maken. Op deze manier kan je heel veel stempels bijelkaar gebruiken ;-) Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden * bloos * :-)

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates