zaterdag 30 juli 2011

Je bent een Engel !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 30, 2011 34 reacties
Hoi Dames

Gisteren kreeg ik 3 nieuwe stansjes binnen van Crealies en ik kon het niet laten ze meteen te gaan gebruiken op een kaartje. De stansjes die ik gebruikt heb zijn : cl cs 16 & cl cf 20. Het papier is van Maja Design en kan je hier vinden. Het afdrukje heb ik gehad van Chantal, dankjewel Chantal !! Hij is van C.C.Design en kan je vinden bij All that scraps.
Het lint heb ik gekocht bij een naaigaren winkeltje hier in Almere. Onder de strik hangt een charm van Jane Creative. Ze heeft trouwens hele leuke charms binnen die precies passen bij de nieuwste stempels van Magnolia, helemaal toegespist op het sport thema. Echt een kijkje waard !! Het border randje is ook gemaakt met een stans van Crealies.

De tekst stempel is uit mijn aller nieuwste set en kan je hier vinden. Tot slot wil ik jullie nog even verwijzen naar het veiling blog want je hebt nog maar heel even om je bod uit te brengen en dan sluiten de veilingen. Marit ( de vrouw die mijn blog heeft ontworpen ) heeft zelfs een geheel eigen ontwerp voor jou eigen blog aangeboden, helemaal naar jou smaak gemaakt !! Alle opbrengsten komen tengoede van het dieren asiel :-)

handtekening

Copic tip

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 30, 2011 22 reacties


Hoi Dames


Deze video heb ik gemaakt om te laten zien hoe je je Copic Markers schoon kan houden en er voor zorgen dat ze niet langzaam uitdrogen. Ik hoop dat jullie iets aan de video filmpjes hebben die ik maak. Als jullie de filmpjes beu worden hoor ik het graag want dan stop ik er mee en val ik jullie er niet meer mee lastig ;-)
handtekening

donderdag 28 juli 2011

Please say ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juli 28, 2011 32 reacties
Hoi Dames

Ik vandaag wederom een Mo Manning stempel gebruikt. En wel eentje die ik gewoon weg GEWELDIG vind ! Het papier is van My Minds Eye en komt bij doeading vandaan. De wangen van de baby heb ik getracht een beetje smoezelig te kleuren, want dat zie je vaak bij baby's ook, dat die wangen zo lekker "korrelig" rood van kleur zijn. :-)
De tekst heb ik zelf verzonnen en uitgeprint. De super leuke charm komt bij Jane Creative vandaan, maar ook de kleine roosjes in de bloemen. Voor de dames die het zich afvragen ik heb ze vastgezet met gluedots mini. De bloemen heb ik uitgestanst met een MFT stansje. Daarna heb ik ze met een emboss pens gebold en opgeplakt.

Dan tot slot weer even een foto van de door mij gebruikte copic markers. Ik zie alleen dat ik vergeten ben de Y21 er aan toe te voegen, deze heb ik voor de haren gebruikt ;-) Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. Ik heb hem met opzet heel simpel gehouden, want zo komt het plaatje nog meer tot zijn recht....toch dames ??
handtekening

woensdag 27 juli 2011

Are you smiling yet ?

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juli 27, 2011 30 reacties
Hoi Dames

Zo als jullie op het blog van Marit al hebben kunnen lezen hebben wij 2 ons zitten vermaken met rondsnuffelen in de digi shop van Mo Manning. Ik vond dit meisje met een veeeeelste grote onderbroek en moest zo lachen ! Het papier is van My Minds Eye : Happy Go Lucky.
De tekst stempel is uit mijn ronde serie. De charm is van Jane Creative, ze heeft enorm veel leuke charms echt een bezoekje waard !! Het lint is van : The Ribbon Girl. De swirls zijn met een stansje van Bosskut gemaakt en de border met een martha stewart pons.
Ik krijg vaak via email de vraag waar ik mijn bloemen koop, of dat ik ze zelf maak. Dames, speciaal voor jullie is hier de link naar Wild Orchid Crafts. Echt een hele slechte winkel voor je portemonnee !! Dus niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb !! :-)) Ik lijm ze vast met de lijm voor de flower soft. Zo blijven ze echt goed zitten, maar wel even de lijm laten drogen. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en ik wil jullie even mijn grote dank geven voor al jullie trouwe reactie's !!!
handtekening

maandag 25 juli 2011

This HUG is for you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 25, 2011 43 reacties
Hoi Dames

Deze kaart heb ik op speciaal verzoek gemaakt voor een blogvolgster van mij. Ze mailde mij met het feit dat ze het jammer vond dat ik weinig andere stempels meer gebruikte dan de Magnolia stempels en ze miste de Mo Manning stempels. Dus Anita, ik hoop dat ik het zo goed gemaakt heb :-) Het papier is van Basic Grey : Oxfort en komt bij doeading vandaan. De border is gemaakt met een pons van EK Success.
De tekst stempel is uit mijn stempelsets en kan je hier vinden. Het lint is van Bazzill Basics en daaroverheen heb ik wat dikker garen gewikkelt. De roosjes komen bij wild orchid crafts vandaan. Het taksje is gemaakt met een pons van Martha stewart.

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb om het geheel in te kleuren. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en voor ik het vergeet wil ik jullie nog even bedanken voor alle biedingen op het veiling blog. Op 1 augustus lopen alle veilingen af, dus wil je nog mee bieden, klik dan even op de veiling hamer links boven aan mijn blog. Veel liefs !!

handtekening

dinsdag 19 juli 2011

Hartelijk gefeliciteerd !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juli 19, 2011 39 reacties
Hoi Dames

Allereerst heel erg bedankt voor jullie cijfers :-) hahaha...Ze waren veel beter als die op mijn rapport. Behalve voor knutselen en gym had ik altijd hele hoge cijfers. Maar als het op wiskunde aankwam, dan mocht ik blij zijn met een 6,5. Maar ach, zo heeft iedereen zijn favoriete vakken, niet dan ;-) Vandaag geeft Eric me een 7 voor mijn kaartje, dus ik vermoed dat ik toch wat aan mijn stijl moet doen, want Eric zegt : Tante Nicole het is niet mijn smaak :-( Hij vind mijn stijl niet mooi zegt hij. Nou, daar kan ik het dan mooi mee doen....snik snik snotter.... Hopelijk vinden jullie het wel een mooi kaartje :-P Het papier is van Basic Grey : Oxfort.
De border heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons . De sterretjes bij de bloemen en het kleine hartje bij de tekst, komen van Jane Creative. De tekst stempel is van mijn nieuwe stempelsets en die kan je hier vinden.

Met de restjes heb ik ook weer de binnenkant van de kaart versierd. Ik vind het steeds leuker om ook de binnenkant wat op te fleuren ;-)

Tot slot nog even de gebruikt Copic Markers. Dames ik wil jullie enorm bedanken voor jullie bezoekjes aan mijn blog, en ook enorm voor alle leuke reactie's. Eric vraagt steeds : Tante Nicole, hebt u al nieuwe reactie's. Dus dan log ik in en gaat hij heel aandachtig alles lezen, regelmatig schiet hij dan in de lach om jullie leuke berichtjes !! Dank jullie wel allemaal namens Eric en mijzelf natuurlijk !!

handtekening

maandag 18 juli 2011

Bring me a visit

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 18, 2011 43 reacties
Hoi Dames

Gisteren hebben Ben en ik, Eric opgehaald. Eric is mijn petekind en aangezien ik hem al een tijdje niet gezien had ( omdat hij zo ver weg woont ) schrok ik van het feit hoe groot hij gegroeit was. Hij logeert nu een weekje bij ons en aangezien hij heel graag gamed, heb ik mooi kans om te knutselen. Hij vind ook alles heel interresant , want steeds als ik iets uitstans of een tool pak die hij niet kent, zit hij heel aandachtig te volgen wat ik er mee ga doen :-) Kortom, we vermaken ons zelf prima ! Voor vandaag heb ik een kaartje gemaakt met het nieuwe papier van Basic Grey : Oxford. De tekst is uit mijn nieuwe stempelsets en dan de engelse serie. Op de achtergrond heb ik 2 verschillende randponsen gebruikt en 2 doily's van wilton. Het lint is van Bazzill Basics en heb ik in een dubbele laag overelkaar heengelegd en 1 daarvan in een strik geknoopt.

Dit keer heb ik weer eens de binnenkant van de kaart bewerkt. Ik vind het toch wel leuk om dat soms te doen, maar je kaart word er wel zwaar van...al die laagjes :-)

Tot slot nog even een foto van de door mij gebruikte copic markers. Ik kreeg van Eric een 7,5 voor mijn kaartje ( hij vind het leuk om overal school cijfers voor te geven, dus dames....ik ben benieuwd welk cijfer ik van jullie krijg * bloos * :-)

Groetjes van Eric en mijzelf natuurlijk !!!

handtekening

zondag 17 juli 2011

Just Because ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 17, 2011 38 reacties
Hoi Dames

Aan dit kaartje zit een klein verhaaltje aanvast. Het afdrukje heb ik namelijk ongeveer één jaar geleden ingekleurd tijdens één van mijn workshops. Vaak vertellen dames mij dat ze eerst hun afbeelding inkleuren en daarna pas hun papier uitkiezen. Ik zelf doe dat namelijk altijd andersom. Ik kies eerst mijn plaatje, dan het design papier en daarna ga ik aan de hand van het design papier mijn copic markers kiezen. Gisteren was ik door mijn afdrukjes aan het bladeren en kwam toen deze ingekleurde Tilda tegen en dacht, oke...ik ga het ook eens proberen om hierbij papier uit te kiezen. Ik moet toegeven , het kan dus wel maar echt ideaal vind ik het niet echt ( als ik zo eerlijk mag zijn :-) ) Ook vind ik persoonlijk dat dit afdrukje niet zo mooi is ingekleurd als dat ik tegenwoordig doe, zo zie je maar dat door veel te oefenen je kleur werk steeds mooier word ( als je dat van je zelf mag zeggen ) * bloos * Als ik het nu zou moeten inkleuren dan zou ik veel meer de plooien in haar jurk accentueren. Ook zou ik de plooien in haar sokjes gekleurd hebben en ik zou het kantje aan de bovenkant van haar jurkje nu wit gelaten hebben. Maar desondanks hoop ik dat jullie het toch een leuk kaartje vinden :-) Het papier voor dit kaartje is van de nieuwste blokjes van Basic Grey ( out of print ) en deze zijn te koop bij Doeading. Het lint is afkomstig van : The Ribbon Girl en deze heb ik gevormd met de bow easy, op die manier kan je heel makkelijk een strik maken met meerdere lussen. De charm en de parel op de strik komen beide bij Jane Creative vandaan. De border heb ik gestanst met een martha stewart pons. Het spijt me dames dat ik deze keer geen foto heb van de door mij gebruikte markers, maar dit komt omdat ik de afbeelding dus al lang geleden heb ingekleurd, maar een gokje is dat ik de BG10 11 13 en de R81 83 en 85 gebruikt heb.
handtekening

Color Challenge #10

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 17, 2011 23 reacties
Hoi Dames

Vandaag is het weer tijd voor de kleuren Challenge van : The Ribbon Girl. Zo als ik jullie een paar dagen geleden al vertelde heb ik de kleur voor deze Challenge mogen kiezen en dat is geworden : Blauw/Groen of te wel Aqua. Naast rose en sepia vind ik dit toch wel een hele mooie kleur en gebruik ik hem regelmatig op mijn kaarten.
The ribbon girls gaan daarom een mooi lint pakketje verloten en jij kan hem winnen door je kaart met deze kleur te maken en hem vervolgens op het blog van de ribbon girl the zetten.

De kleuren van dit plaatje hierboven komen iets "blauw" over, maar het is in het echt een hele mooie blauw/groene kleur. Voor de duidelijkheid dus de "BG" kleuren van de copic markers. Ik wens iedereen die mee doet veel succes en hopelijk mag mijn kaartje jullie een beetje inspiratie geven :-)
handtekening

zaterdag 16 juli 2011

You did it !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 16, 2011 40 reacties
Hoi Dames

Op speciaal verzoek heb ik vandaag een kaartje met Tenissende Edwin gemaakt. Esmeralda, ik hoop dat je mijn versie leuk vind :-) Het papier is van My Minds Eye en het Cardstock wat ik gebruikt heb is van Bazzill Basics. ( ook bij Doeading vandaan )
De tekst is van Hero Arts : Everyday Saying en deze heb ik in stukjes geknipt om hem vervolgens te kunnen stempelen op de Mini tickets van My Favorite Things. Dit is een enorm leuke stans en samen met Marit ga ik trachten om speciaal voor deze stans, wat leuke teksten te maken zodat je die kan printen en vervolgens kan uitstansen. De stervormige knopen heb ik al heel lang en eerlijk gezegt heb ik geen idee waar ik deze ooit gekocht heb.

Dit zijn de door mij gebruikte copic markers. Ik ben heel benieuwd hoe jullie mijn kaartje vinden en zie jullie reactie's graag tegemoed :-) Ik wens iedereen een heel fijn weekend en voor de vakantie gangers.....veel plezier !!!

handtekening

vrijdag 15 juli 2011

Cling stempels

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juli 15, 2011 6 reactiesHoi Dames

Hier is zoals beloofd het filmpje over de nieuwe Cling stempels van Inkadinkado. Ik hoop dat jullie het een nuttig filmpje vinden, en mocht je nog vragen hebben, mag je mij altijd mailen ;-)
handtekening

woensdag 13 juli 2011

I just want to say ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juli 13, 2011 45 reacties
Hoi Dames


Esther van Joys scraps and stamps had mij gevraagd eens een kaartje te maken met de nieuwe stempels en papier van Forever Friends. Helaas had ik het nog enorm druk de laatste dagen dus was ik er niet aan toegekomen. Maar vanmorgen ben ik vol goede moed begonnen aan dit kaartje. Hij is heel anders dan jullie van mij gewend zijn, maar ik kreeg diverse verzoekjes via de email of ik eens een langwerpige kaart wilde maken. Dus om meteen aan meer verzoekjes te voldoen heb ik getracht ze allemaal samen te brengen in deze kaart ;-)
De tekst stempel is van mij kan kan je hier vinden. Het lint is van : The Ribbon Girl en heb ik in de lengte gehalveerd zodat het minder breed werd en wat ging rafelen. Daarop heb ik een brad geplakt met glue dots. De kaart randen heb ik geponst met een Martha Stewart pons en daarachter heb ik een kaart basis gemaakt. De afmetingen van deze kaart zijn 12 x 17 cm. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. De gebruikte copic markers zijn : E31 E33 E34 Y38 & YG93
handtekening

maandag 11 juli 2011

Made with all my love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 11, 2011 26 reacties
Hoi Dames

Sorry dat het even stil was op mijn blog, maar ik heb het vreselijk druk gehad het afgelopen weekend. Vrijdag ben ik samen met mijn vriendin Elly en haar dochter Chantal naar Gerda's Hobbyshop in Putten geweest. Ik heb daar een papierblokje gekocht van : First Edition Paper by Mindy Terasawa. Summer Breeze genaamd. Er zitten hele zachte kleurtjes in en was er direct weg van. De stempel is van Magnolia en in de hoeken heb ik een klein stempeltje gebruikt van Rico Design, deze heb ik embossed met zilvere embossing poeder van Inkadinkado.
De tekst stempel is van mijzelf en kan je hier vinden. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en de blaadjes zijn van Marianne Design. De charm ( hartje ) heb ik gehad van Claudia Rosa, Thank you hun !! De vlindertjes zijn van Rayher en helaas niet meer te krijgen voor zover ik weet.

Dit zijn de door mij gebruikte copic markers. Voor ik afsluit wil ik alle winkeliers even bedanken voor het meedoen aan de veiling voor het dierenasiel. Ik doe mijn best elke week nieuwe spullen aan te bieden voor de veiling, dus heb je een webwinkel en wil je wat aanbieden... mail mij dan alsjeblieft. Op die manier kan ik mijn best doen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het asiel. Wil je een bod uitbrengen op de artikelen, klik dan hier voor een overzicht ;-) Zo, nu ga ik weer de online workshops opnemen en uploaden. Aan de dames die meedoen hieraan, heel erg bedankt !!!

handtekening

zaterdag 9 juli 2011

Importeren in Word

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 09, 2011 4 reacties
Hoi Dames

Sorry dat ik even een email doe in het algemeen maar ik kom niet door mijn emails heen anders. Ik typ me echt helemaal suf omdat ik 2 dagen bijna niet achter de pc ben geweest. Maar ik zag dat ik een paar emails had van dames die mij vertelde dat ze de kaders niet geopend krijgen in word. Wat je moet doen is als volgt. Je download de kaders die je wil. Deze zet je op je pc en daarna open je word 2007 dit is even belangrijk want ik leg het uit volgens het gebruik van de word versie 2007. Heb je een andere versie dan werkt het weer anders. Maar de meeste gebruiken de 2007 versie. Daarna ga je naar invoegen afbeelding, en kies je een kader. Dan moet hij gewoon zichtbaar worden in je scherm. je kan hem dan eventueel nog aanpassen qua formaat. Ik hoop dat dit het een stukje duidelijker maakt ;-) Ik moet nu rennen want ik ben vandaan aan het workshoppen in Hazerswoude rijndijk !
handtekening

donderdag 7 juli 2011

So glad you're my friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juli 07, 2011 29 reacties
Hoi Dames

Allereerst namens Ben en mijzelf enorm bedankt voor jullie leuke reactie's op de gratis download kaders. Ben zat gisteren de reacties te lezen en ik zag gewoon zijn gezicht glunderen LOL Geloof me dames, dat maakt echt zijn dag, die complimenten !!! hahaha... Vandaag heb ik wederom een kaartje gemaakt met 1 van de nieuwe papier blokjes van My Minds Eye. Voor de kaart basis en de andere laagjes heb ik bazzill cardstock gebruikt en dit komt ook bij doeading vandaan.
De borders heb ik gestanst met stansen van Crealies. Ik vind haar border stansjes geweldig omdat ze zo fijntjes zijn. Je kan ze goed gebruiken als je nog maar beperkt ruimte hebt op je kaart. De tekst is uit mijn stempelsets en kan je hier vinden. Hoe ik deze kaart gemaakt heb laat ik in de online workshop zien, mocht je ook mee willen doen. Meld je dan aan :-)

Deze kaart is speciaal voor mijn lieve vriendin Elly, zij steun mij altijd door dik en dun. Ze belde me gisteren dat ze morgen langskomt, en aangezien we van wegen de afstand elkaar niet zo vaak zien, verheug ik me er nu al op :-) Ow sorry, ik dwaal af * bloos * Dames, ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. Liefs van mij en groetjes van Ben !!!

handtekening

woensdag 6 juli 2011

Kado & Veiling

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juli 06, 2011 38 reacties
Hoi Allemaal

Vandaag heb ik wat nieuwtjes die ik graag met jullie wil delen. Ben ( die schat van mij ) heeft op mijn verzoek voor jullie een aantal nieuwe " kaders " getekend en deze heeft hij aan de rechterkant van mijn blog gezet, zodat jullie ze GRATIS kunnen downloaden. De kaders zijn precies zo gemaakt dat als je ze in word opend, ze precies het goede formaat hebben en jullie ze alleen nog maar hoeven te printen. De stempel teksten die ik dus heb uitgebracht samen met Creashop Duymelot, passen precies in de kaders. Mocht je de kaders nu voor andere teksten willen gebruiken, kan je ze zelf zo groot maken als je wil zonder kwaliteit te verliezen ( de lijnen blijven mooi ) Ik kwam op dit idee omdat ik jullie graag wilde bedanken voor het kopen van mijn tekst stempels :-) Veel plezier ervan gewenst dames, tast toe !!
Daarnaast heb ik vandaag diverse winkeliers aangeschreven, en mensen benaderd die ik ken, met de vraag of ze misschien iets beschikbaar wilde stellen voor de veiling die ik elk jaar hou. De opbrengst daarvoor gaat allemaal omgezet worden in goederen voor het Dierenasiel. Dus mochten jullie willen mee bieden op de veilingen, hier is de link naar de site : http://stampsandcards.blogspot.com/
Mocht je zelf een winkel hebben en ik heb je nog niet benaderd, maar je wil ook iets beschikbaar stellen. Wil je mij dan een foto mailen van het object en een kleine beschrijving. Ik zorg dan dat het op het blog erbij word gezet. Nadat alle veilingen afgelopen zijn maak ik de kas op en natuurlijk maak ik ook dit jaar weer foto's van mijn bezoek aan het asiel, zodat jullie ook echt kunnen zien dat het geld daar terrecht is gekomen :-)
Even voor de duidelijkheid, ik geef het asiel geen contant geld, maar alleen goederen die ze echt hard nodig hebben. Ik wil gewoon zeker weten dat het geld ten goede komt aan de dieren en niet aan iemand zijn portemonnee !
handtekening

dinsdag 5 juli 2011

Je bent een schat !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juli 05, 2011 53 reacties
Hoi Dames

Zo als jullie weten ben ik DT lid bij : The Ribbon Girl . Elke maand doen ze een Challenge en dan mogen de DT leden een kleuren thema kiezen. Nu was ik deze maand aan de beurt en heb ik gekozen voor de kleur : Turquoise en Creme. De kaart van vandaag heb ik gemaakt met het papier van My Minds Eye : Portobello Road. De stempel is van Magnolia.
Achter de cirkels heb ik een doily geplakt en daarachter heb ik kanten lint, met daar weer satijn lint overheen. Al het lint komt dus ook van The Ribbon Girls. De borders heb ik gemaakt met een pons van Fiskars. Het thee kannetje kreeg ik in mijn DT pakket en aangezien ik nogal een grote thee fan ben kon ik het niet laten hem aan het strikje te hangen ;-)

De tekst stempel is van mij zelf en kan je hier vinden. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. Hou trouwens mijn blog deze week in de gaten want ik ga iets leuks weg geven....wat het is vertel ik nog niet, maar het is voor iedereen ;-) Fijne avond nog allemaal en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog !!!

handtekening

zondag 3 juli 2011

Merry Christmas !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 03, 2011 44 reacties
Hoi Dames

Nee, geen zorgen ik weet wel dat het nog geen kerstmis is :-P hahaha... Maar ik kwam deze kerstman tegen tussen mijn afdrukjes en kon het gewoon niet laten om er een kaartje mee te maken. De kerstman is van Magnolia en het papier is van MME uit de serie : Union Square.
De tekst heb ik op de computer gemaakt met het font : High Tower Text. De brads komen van mijn lieve vriendin Claudia Rosa. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en van Prima Marketing. Het lint is van Bazzill Basics en de Pins zijn van : The Ribbon Girl.

Langs alle randjes heb ik met de naaimachine stiksteekjes gemaakt, om de kaart nog meer sfeer te geven. Ik ben eerlijk gezegt wel trots op de kerstman ( ook al zeg ik het zelf * bloos * ) vind ik hem erg mooi van kleur geworden. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kerstkaartje vinden :-)) Fijne zondag nog !!!

handtekening

zaterdag 2 juli 2011

Een bloemetje voor jou !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 02, 2011 40 reacties
Hoi Dames

Hier is mijn eerste kaartje met het nieuwe papier van my minds eye ( uit het filmpje ) Het afdrukje is van Magnolia. Dit is een exclusieve magnolia stempel van het event waar ik naar toe geweest ben. De kaart basis heb ik gemaakt met mijn Cricut Expression en de cartridge : Elegant Edges en George & Basic Shapes.
Het lint is van American crafts en komt bij doeading vandaan. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en de swirl is gemaakt met een Bosskut stansje : #0728 Leaf Flourish. Rondom de cirkels heb ik stipjes gezet met een witte gelpen van Signo.

Dit zijn de markers die ik gebruikt heb, de 2 promarkers heten : Pastel green G829 & Soft green G817. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kaartje vinden en lees heel graag jullie reactie's ;-) Het is weer eens wat anders dan een recht toe recht aan basis kaartje....toch dames ? Fijn weekend allemaal !!!

handtekening

Een echte mazzelaar !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 02, 2011 26 reacties
Hoi Dames


Soms vragen mensen aan mij waarom ik nooit mee doe aan Candy's. Nou, omdat ik al een vreselijke mazzelaar ben. Ik zal het uitleggen :-) Sinds ik al kleur met de Copic Markers vragen mensen mij.... Is er ook een marker die het zelfde kan als een Copic Marker, maar die een stuk goedkoper is ? Want om eerlijk te zijn is het natuurlijk ideaal als je het krijgt om mee te werken maar wij moeten het kopen, en zijn de Copic's toch erg duur en dus niet voor ieder zijn portemonee geschikt. Dit klopt helemaal, ik heb ooit voor mijn eerste Copic marker bijna 10 euro betaald, en die moest ik dan nog kopen in het buitenland omdat ze hier niet of nauwelijks te krijgen waren. Ik kreeg de koffer nadat ik zelf al ruim 252 Sketch markers zelf had gekocht. Dus ik herken het dillemma goed. Maar zo als jullie mij kennen heb ik dit probleem eens onder de loep genomen en contact gezocht met de importeur en die eens gevraagd of die een oplossing hadden. Ja zeker, zeiden ze ! En voordat ik er erg in had kreeg ik vorige week deze geweldige koffer toegestuurd met daarin 144 Promarkers van Letraset. Echt, ik wist niet wat me overkwam !! Ben je dan een mazzelaar of niet ?!
Deze koffer is op het moment nog niet te koop en vermoedelijk komt hij pas in het nieuwe jaar op de markt. De promarkers zijn al wel te koop in ruim 100 winkels in Nederland. Nu had ik dus al wel eens een Promarker getest en vond eerlijk gezegt dat ze niet zo fijn kleurde als de Copic Markers omdat ze zo'n harde kleur punt hebben, vergeleken bij de Copic Markers. Maar vandaag heb ik een leuke ontdekking gedaan, want zo als jullie weten heb ik die nieuwe papierblokjes van MME binnen gekregen en in de Market Street zit een groen / blauwe kleur die ik maar niet kon bereiken met mijn Copic Markers. Toen dacht ik....misschien zit er wel een goede kleur in de koffer. Dus ik die koffer erbij gepakt en wat denken jullie....daar zat precies de kleur in die ik miste !

Soft Green en Pastelgreen heb ik gecombineerd met de BG10 en de E41 van de Copic Markers en nu is de kleur exact als de kleur van het design papier ! ( misschien klinkt dit raar, maar zo iets maakt mij dan heel blij ! ik kan het gewoon niet uitstaan als ik een kleur niet kan bereiken ) Maar goed, om een lang verhaal kort te houden, je kan dus Copic en Promarkers combineren want het zijn beide markers op alcohol basis. Het enigste nadeel blijf ik vinden dat de Promarkers een harde kleur punt hebben. Ik zal dus mijn manier van kleuren iets moeten aanpassen....dus ik ga eens oefenen :-) Deze mazzelaar wenst jullie allemaal een heel fijn weekend en sorry voor mijn gekwebbel. Ik ga maar snel mijn kaart afmaken, dan zien jullie wat ik uitgespookt heb met de markers :-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates