dinsdag 31 mei 2011

Made with all my Love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 31, 2011 47 reacties
Hoi Dames

Afgelopen week heb ik het nieuwe Magnolia Design papier meegenomen bij Astrid en toen ik thuis kwam dacht ik, eigenlijk zijn dit wel hele felle kleuren voor mijn doen. Maar zo als jullie mij kennen, hou ik wel van een uitdaging en heb dus dit kaartje gemaakt. De stempel en het papier zijn beide uit de nieuwste collectie. Het lint komt bij the ribbon girl vandaan en deze heb ik eens getracht op een andere manier te verwerken dan dat ik normaal doe.Eerst heb ik een paar eyelets door het papier heen gedaan en daarna het lint zo geregen dat ik een zigzag effect kreeg. De tekst stempel is uit mijn nieuwste set, en ze vliegen werkelijk de deur uit, dus wil je nog een set bemachtigen....wacht dan niet te lang met bestellen !! Op = echt OP !

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb. En nog even speciaal voor mijn buitenlandse blogvolgers : If you like to order my new stamps sets, please hurry because they are running out very fast ! These are limited edtions and you can find them here. If you still have questions, please email me and I will help you out :-)

Tot slot wil ik iedereen enorm bedanken voor de leuke reactie's op mijn laatste kaart en ik wens jullie ondanks het regenachtige weer een hele fijne dag !

handtekening

zondag 29 mei 2011

Bring me a Visit !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 29, 2011 32 reacties
Hoi Allemaal

Ow ik ben vandaag zo lekker aan de knutsel, ik had er gewoon zin in, dus vandaar dit 2 de kaartje :-) Het papier is van Pion Design en de stempel van Magnolia uit de laatste nieuwe collectie.
Dit keer heb ik de tekst stempel rechtstreeks bij het afdrukje gestempelt met behulp van de stamp-a-ma-jig. Ik vond deze tekst er wel leuk bij staan, het is net of Tilda zo wil zegen van : Yoehoe...ben ik in beeld :-) Het strikje heb ik eerst gemaakt met de Bow-Easy en daarna met scrappers floss aan de kaart vast geknoopt.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en wil jullie tot slot even bedanken voor de super leuke reactie's op de tekst stempels ;-)

handtekening

I treasure your friendship !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 29, 2011 33 reacties
Hoi Dames

Ik heb een beetje de balen van de foto's want de kleuren komen op de foto niet overeen en in het echt juist wel. Ik heb een kaartje gemaakt met het nieuwe papier van Magnolia. Ook de stempel is uit de nieuwste serie en kan je hier vinden. De vierkante border heb ik met een Martha stewart pons gemaakt. En het design papier heb ik voorzien van een zilver laagjes embossing poeder langs de randjes. Tis best even een werkje om het zo te krijgen maar ik vind het wel de moeite.

De parel op de strik komt bij Jane Creative vandaan en kan je hier vinden. De blaadjes zijn gemaakt met een stans van Marianne Design. Ik vind dat blaadje echt helemaal geweldig omdat het zo fijntjes is. Ik blijf het trouwens jammer vinden dat ze die roosjes niet in spier wit hebben, dit zijn de roosjes die wild orchid crafts "wit" noemt maar ik blijf ze cremé kleurig vinden. Ook op deze kaart heb ik weer 1 van mijn nieuwe teksten gebruikt.

Ik wil jullie even bedanken voor de leuke reactie's op de nieuwste stempels en daarom heb ik vanmiddag leuk nieuws voor jullie. Dus hou mijn blog vandaag in de gaten :-P
handtekening

vrijdag 27 mei 2011

Uitleg Copic Kleur Nummering

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 27, 2011 50 reactiesHoi Dames

In dit filmpje geef ik uitleg over de Copic Kleur Nummering. Hoe zijn kleuren opgebouwd en hoe kan je heel simpel kleuren vinden om met elkaar te mengen zodat je toch een donkere een midden en een lichte tint hebt. Wat ik altijd doe als ik dus wil weten of kleuren echt goed "overlopen" dan pak ik zo als in het filmpje een stukje afval papier en daarop test ik het uit. Ik hoop dat jullie het een nuttig filmpje vinden ;-)
handtekening

How are you doing ?

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 27, 2011 51 reacties
Hoi Dames

How are you doing ? is 1 van de nieuwe engelse teksten in de nieuwe stempelsets die uit gaan komen. Gisteren kreeg ik van Kees een email dat de bestelling geplaatst is dus.... ze zijn in de maak ;-) Voor deze kaart heb ik diverse spullen van Magnolia gebruikt. Het papier, de stempel en de grote onderste bloemblaadjes. De opengewerkte blaadjes zijn van Marianne Design.Ik heb me dit keer erg uitgeleefd met de blaadjes en roosjes, daar had ik gewoon zin in :-P De randjes van het papier heb ik met een distress tool bewerkt. Het nieuwe magnolia papier is erg leuk dit keer, want nu hebben ze vellen gemaakt waarmee je kan combineren, vaak miste ik net in een bepaalde tint een ander patroontje, maar deze serie is echt super !

Hier nog even de gebruikte Copic Markers. De N3 en N1 heb ik gecombineerd met de BV20, zo krijg je een iets grijs blauwe kleur en dat paste net iets beter bij de kleuren van het papier, dan alleen maar neutraal grijs. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het kaartje vinden en natuurlijk hoor ik heel graag jullie mening over de nieuwe stempels :-D

handtekening

woensdag 25 mei 2011

Suprise !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 25, 2011 84 reacties
Hoi Dames

Wat een dag gisteren ! Gelukkig had ik wel goed geslapen maar ondanks dat was ik vroeg wakker. Ik ben tegen 08:10 vertrokken naar Raalte en kwam er tegen 09:15 aan. Astrid, José en Martijn waren er al en nadat ik de mooie nieuwe winkel had bewonderd ben ik gaan beginnen aan het signeren van alle boekjes. Mijn god, dat was echt een mega klus !! Astrid en Kees hadden al heel veel werk voorbereid ( enveloppen al voorzien van adres gegevens en lijsten uitgedraait van dames die een handtekening of bericht in hun boekje wilde hebben ) Toen kreeg ik van Astrid en José het eerste exemplaar in mijn handen en heb vol trots mijn eerste echte boek zitten bewonderen. Ik had niets gezien vooraf dus het was heel heel spannend wat ze er van gemaakt hadden. Ik vind het zelf een heel mooi boek geworden, er zijn natuurlijk altijd dingen waarvan je zegt "dat doen we de volgende keer anders" maar ja, tis voor ons ook de eerste keer en van je "fouten" moet je leren toch ;-) Maaaaaar....Hij is is echt heel mooi geworden ! Dus dames, als het mee zit hebben jullie hem vandaag nog op de deurmat en ik ben heel heel benieuwd wat jullie er van vinden * Bloos * :-D En geef gerust jullie eerlijke mening mocht je hem binnen hebben !!! De dames die hem gisteren zijn komen ophalen heb ik dat ook gevraagd en ze zeiden oprecht tegen mij dat ze hem heel heel mooi vonden. Astrid vroeg meteen : En ? Ben je nu gerust gesteld hihihi :-) Weet je, het is altijd spannend om zo iets te doen en zelf vind je je eigen werk nooit zo bijzonder, gewoon omdat dat jou stijl is en je er zo aan gewend bent. Ik zie vaak genoeg kaarten waarvan ik zo iets heb : WAUW die is mooi ! Ik zou willen dat ik zulke mooie kaarten kon maken !! Maar ik vermoed dat we dat allemaal wel eens hebben bij het zien van andermans kaarten....toch dames ?? Ik heb er in iedersgeval kaarten in staan die voor zowel beginnende kaarten maker als de gevorderde onder ons, hopelijk leuk vinden en een beetje inspiratie zullen geven ;-) Tegen 17:30 zijn we met 5 grote dozen vol enveloppen naar het postkantoor gegaan en toen we terug bij de winkel kwamen, waren we bek-af. Daarna ben ik met Kees en Astrid naar huis gegaan en toen we daar aankwamen lag er tot onze grote verrassing een pakje in de brievenbus. Ze zeggen wel eens dat soms alles tegelijk komt, nou dat klopt wel want in het geheim heb ik nieuwe stempels ontworpen en de proefdrukken lagen dus gisteren al in de bus !!!
Ik heb even een foto gemaakt voor jullie :-)
Er komt dus weer een Nederlands en een Engels set met stempels uit en voor de mensen die Zaterdag naar Creashop Duymelot komen, jullie kunnen ze daar al komen bekijken ! Vandaag gaan we de opdracht geven om ze in productie te nemen en met een beetje geluk hebben we ze dan over een paar weekjes in huis en kunnen jullie ze bestellen. Het zijn 12 teksten en elke tekst past dus in zowel de vierkantige als in de ovaal-achtige vorm. Zo kan je een heel mooi tekst label op je kaarten maken. Dus dames, het duurt nog even voor ze er voor iedereen zijn, maar als het zo ver is laat ik dat zeker weten. Dus ga ons nog niet mailen over de stempels, we zijn er mee bezig maar heb nog even geduld !!! :-))
handtekening

maandag 23 mei 2011

You give me butterflies !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 23, 2011 42 reacties
Hoi Dames

Afgelopen week heb ik een aantal Hanglar & Stanglar stempels binnen gekregen en ik vind ze zo leuk !! Ik had nog een stapeltje magnolia papier liggen waar ik eerlijk gezegt een beetje tegenop zag om te gebruiken, vooral omdat het Geel en Paars was, precies 2 kleuren die ik niet zo vaak gebruik. Dus om mezelf uit te dagen heb ik een poging gedaan om er een leuk kaart van te maken.
De kleine vlinders zijn stansjes van Magnolia die ik nadien met een witte gelpen voorzien heb van witte stipjes. De cirkels heb ik met de cricut expression gesneden en daarna met nestabilities een frame gemaakt. Hierop kon deze dame mooi plaats nemen ;-)

Dit zijn de gebruikte copic markers voor het inkleuren. De bloemen heb ik gekocht bij Wild Orchid Crafts. Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden, want hij is wel wat fel van kleur voor mijn doen * bloos * :-D

handtekening

zondag 22 mei 2011

Because I Care

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 22, 2011 40 reacties
Hoi Dames

Zow, vers van de pers ! :-) Vanmorgen was ik al om halg 9 op want ik moest en zou een kaartje maken vandaag. Natuurlijk heb ik hiervoor mijn exclusieve magnolia stempel gebruikt en de stoel heb ik gemaskerd en deze is van Hanglar & Stanglar. Het papier is van Maja Design en dan uit de Fika Serie.
Op deze kaart heb ik ook de nieuwe Magnolia stansen gebruikt met de vlinders. Morgen komen de nieuwe stansen weer binnen en dan kan je ze hier vinden. De tekst stempel is van Whiff of Joy en de bloemen van Wild Orchid Crafts. Voor de franse lelie border heb ik een pons van EK Success gebruikt.

Hier zijn de markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden :-D Heel erg bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog en allemaal nog een hele fijne zondag gewenst !!!

handtekening

donderdag 19 mei 2011

A True Friend ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 19, 2011 37 reacties
Hoi Dames


Sorry dat het even geduurd heeft maar hier is dan een nieuw kaartje :-) Ik had enorm last van een creatieve dip en alles wat ik ook maar probeerde, niets was naar mijn zin ! Eerst begon ik met het afdrukje....welke zal ik nemen...geloof me, ik kwam gisteren maar niet tot een beslissing. Toen ik eindelijk gekozen had, was ik door me papier aan het worstelen. En zo ging het maar door en door. Uiteindelijk heb ik alles aan de kant gelegd en dacht, morgen weer een nieuwe dag ! Dus vanmorgen begon ik met frisse moed aan dit kaartje en toen ik alles uitgezocht had en het stempeltje ingekleurd en uitgeknipt, kwam het weer naar boven......ik werd er gek van. Helemaal 100% tevreden ben ik niet maar ik heb besloten dat ik er zo wel mee kan leven ;-) Het afdrukje is van Magnolia en het papier is van Pion Design.
De tekst is van Fiskars Quotes en het lint is van : The Ribbon Girl. Op de achtergrond heb ik een border stans gebruikt van Crealies.

En dan nog even een foto van de gebruikte Copic Markers :-) Ow ik moet jullie nog even laten lachen voor ik afsluit. Vanacht heb ik weer eens gedroomd over mijn boek, ik word er gek van. Ik moest er vanmiddag wel erg om lachen, want ik had gedroomd dat de drukker zich vergist had en mijn boek geprint en ingebonden had als scheurkalender !! Vanacht dacht ik echt even.....was ik er maar nooit aan begonnen !! LOL ;-)
handtekening

woensdag 18 mei 2011

You Complete Me !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 18, 2011 14 reacties
Hoi Dames


Ook deze kaart heb ik weer gemaakt op verzoek van een blogvolgster. Annette vroeg mij een kaart te maken en daarbij absoluut geen gebruik te maken van bloemen. Nou ik kan jullie vertellen, dat was best lastig als je bloemen verslaafd bent ;-) Maar ik hoop dat ik er in geslaagd ben * bloos * Het afdrukje is van Whiff of Joy en heb ik te danken aan Chantal !
Het papier is van My Minds Eye en komt bij Doeading vandaan. De parel op de strik komt bij Jane Creative vandaan en kan je hier vinden. Het lint komt bij : The ribbon girls vandaan en ga even kijken op hun blog want ze hebben weer een geweldige Candy !!

De kaart heb ik zo getracht te maken alsof het een envelop lijkt aan de voorkant. Ik heb hem afgewerkt met een geschulpt hart en daarop heb ik een tekst van Whiff of joy gestempelt en deze komt bij : cute stamps & cards vandaan. Ik hoop dat jullie het toch een leuke kaart vinden ondanks dat hij heel rustig is :-)
handtekening

dinsdag 17 mei 2011

Airbrush Promarkers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 17, 2011 12 reactiesHoi Dames

Zo als beloofd zou ik een filmpje maken over de Airbrush van de Promarkers. In dit filmpje laat ik zien hoe je het één en ander aan moet sluiten en hoe je ook met deze airbrush bijvoorbeeld wolken achtergronden kan maken. Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vinden. En vergeet niet om mee te doen aan de Candy want ik geef 2 airbrush sets weg !!
handtekening

Sending Love !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 17, 2011 53 reacties
Hoi Dames

Het heeft even geduurd maar hier is dan een nieuw kaartje ;-) Het papier is van My Minds Eye en hierbij heb ik Bazzill Cardstock gebruikt, beide komen van Doeading vandaan. Voor de achtergrond heb ik een wolken patroon gebruikt uit dit boekje. Daarna heb ik de achtergrond voorzien van een hekje die ik gemaakt heb met een Martha Stewart pons. Daarna heb ik uit design papier het gras geponst, ook met een MS pons.
De tekst is van Whiff of Joy en het lint komt bij Doeading vandaan en is er in diverse verschillende kleuren lint die door het kant geweven zijn. De bloemen heb ik met mijn copic markers gekleurt en daarna vastgelijmd met flowersoft lijm. De vlinder charm komt van The Ribbon Girls.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Ik kan niet wachten tot de nieuwe magnolia stempels uit zijn, hebben jullie ze al gezien ? Ze zijn weer erg leuk ! Lieve dames, dankjewel voor jullie bezoekje weer aan mijn blog, ik wens jullie allemaal een hele fijne dag !! :-)

handtekening

vrijdag 13 mei 2011

You are so special to me !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 13, 2011 59 reacties
Hoi Dames

De lijm is nog niet droog onder de bloemen , maar ik vond het zo leuk hem jullie te laten zien hihihi. Ik heb deze kaart gemaakt voor de nieuwe Challenge van The Ribbon Girl. Morgen komt hij als het goed is online en het thema is dit keer : Paars en Roze. Als je mee doet kan je echt een heel gaaf pakket lintjes en toebehoren winnen, geloof me die is echt de moeite waard !! Het papier is van My Minds Eye en kan je hier vinden. De stempel is van Magnolia en komt bij Duyemlot vandaan.
Het lint is dus van : The Ribbon Girls en ik heb 2 kleuren lint over elkaar heen gebruikt. Op de achtergrond heb ik een embossing folder gebruikt van Crafts Concepts en daarover een rond kader plakt. Zo zit Tilda in een leuk frame.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties ( mochten jullie mee doen aan de challenge ) Anders hoop ik dat jullie mijn kaartje geslaagd vinden ;-) Tenslotte is paars niet zo mijn ding, maar ben ik gek op rose :-D

handtekening

dinsdag 10 mei 2011

Uitgedaagd !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 10, 2011 25 reacties
Hoi Dames

Een vriendin van mij heeft mij gevraagd om eens een kaart te maken waarbij ik absoluut geen cardstock mocht gebruiken. Behalve voor de kaart basis dan. Nou, ik moet zeggen dat ik het erg moeilijk vond omdat ik zelf nogal een groot verbruiker ben van cardstock en dus vond ik het best moeilijk. Maar hier is dan het resultaat, Lienna ik hoop dat ik een beetje geslaagd ben ik je uitdaging * bloos * :-)
Het afdrukje is van C.C.Design en heb ik van Chantal gehad. Chantal, dankjewel !!! Het papier is van My Minds Eye en de tekst stempel is van Hero Arts. In het midden heb ik gesmokkelt en heb een piep klein stukje cardstock gebruikt om een randje mee te ponsen zodat ik er een lintje doorheen kon doen. De rand is gemaakt met een Martha Stewart pons.

Dit zijn de door mij gebruikte copic markers. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn "kale"kaartje vinden hihihi. Ik moet er zelf enorm aan wennen want die laagjes cardstock maken en plakken mis ik wel. :-)

handtekening

zondag 8 mei 2011

Handmade Flowers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 08, 2011 55 reacties
Hoi Dames

Vorige week heb ik van Ben een fotolijstje gekregen van Riverdale en ik wist meteen hoe ik die wilde gaan gebruiken. Ik heb alles met de hand gemaakt en het is allemaal van papier.
Ik heb er even een foto ingedaan van mijn poes Pebbles, maar er komt nog een andere van Pebbles in ! Deze is iets te blauw van kleur. Maar ik heb nog een hele mooie foto van haar.

Hier even een close-up van de bloemen die ik gemaakt heb. Ik ben benieuwd hoe jullie mijn gepimpte fotolijst vinden :-))

handtekening

vrijdag 6 mei 2011

Just for you on Your ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 06, 2011 39 reacties
Hoi Dames

Op de stempelbeurs in Zeist had ik 2 Kenny K stempels gekocht omdat ik eens iets anders wilde uitproberen. En ik moet zeggen dat ik best een beetje trots ben op het resultaat. Ik heb extra veel aandacht besteed aan het inkleuren en zelfs Ben vond hem erg mooi geworden. Het papier is van My Minds Eye en komt bij doeading vandaan.
De tekst stempel is van Lili of the Valley en de bloemen van Wild Orchid Crafts. Het lint is van satijn en komt bij The Ribbon Girl vandaan en is erg fijn lint om te strikken. Op de strik heb ik een soort van parel geplakt met glue dots en deze parel kan je in vele verschillende kleuren krijgen bij Jane Creative.

Ook voor dit plaatje heb ik een beste berg Copic Markers gebruikt. Mocht je willen weten met welke kleur ik de haren heb gedaan : Y 21 Y26 E35 en E57. Haar shirt heb ik gekleurd met : RV69 V06 V04 en V01. Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden, dus als je zin en tijd hebt, laat gerust je mening weten ;-) Morgen ben ik naar Elst want bij Do-It Creatief hebben ze opening van de nieuwe winkel. Heb je zin, kom dan gerust langs want er zijn verschillende leuke demo's !!
handtekening

donderdag 5 mei 2011

You give me butterflies

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 05, 2011 38 reacties
Hoi Dames

Een 2 tal weken geleden werd ik benaderd door Sylvia van Wee-stamps met de vraag of ik nog eens een kaartje wilde maken met haar getekende stempels. Ze had namelijk deze gezien op mijn blog en vond die zo leuk gemaakt dat ze graag nog een kaartje als voorbeeld wilde hebben. Natuurlijk kon ik geen nee zeggen en heb toen deze kaart gemaakt. Het papier is van MME en kan je hier vinden.


De stekst stempel heb ik nu eens gebruikt zo als ik voor ogen had toen ik ze maakte. Je kan namelijk met een knoop het midden afdekken en zo hou je alleen de buitenrand met tekst over. De blaadjes er achter zijn gemaakt met een stans van Marianne Design en kan je hier vinden.
Dit is een foto van de schokkende hoeveelheid markers die ik voor het kleine plaatje hebt gebruikt. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik er zo extreem veel gebruikt heb hihihi. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, en ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe !
handtekening

woensdag 4 mei 2011

Just for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 04, 2011 34 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt met het nieuwe My Minds Eye papier. Zo als jullie misschien weten ben ik echt een MME liefhebster en steeds als er nieuwe papierblokjes uitkomen kan ik me niet beheersen * bloos * Er zijn 4 nieuwe en je kan ze hier vinden.
De stempel is van Magnolia en het hart heb ik uitgestanst als een kader en daarna er een witte achtergrond bij gemaakt. Hiervoor wilde ik dus eerst vellum gebruiken en dat vellum dan embossen. Maar helaas het was op. Langs de rand van het hart heb ik flower soft gebruikt. Op de rand heb ik stipjes gezet met een witte gelpen. De border is gemaakt met een pons van Martha Stewart en het lint is van : The Ribbon Girls.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden ! Lieve Dames, ik wil nog even benadrukken dat ik het super tof vind dat ik zo veel reactie's van jullie krijg. Ik wil gewoon zeggen dat ik dat echt tof vind, dank jullie wel voor het zo trouw reageren !!
P.s: Ik ben op dit moment bezig met prikken van datums voor de bloemen workshops. Mocht je ook willen deelnemen, mail me dan op mazzel36@gmail.com
handtekening

maandag 2 mei 2011

Congrats to you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 02, 2011 29 reacties
Hoi Dames

Het afgelopen weekend heb ik diverse kaarten gemaakt die ik deze week allemaal zal showen. Ik had gelukkig weer wat inspiratie gevonden :-D. Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met het nieuwe Pion Design papier. Voor de kaart basis heb ik eens craft cardstock gebruikt, het is mooi papier en ik koop het altijd bij de duif. Ik baalde wel een beetje want ik had een heel gaaf idee met Vellum, maar ik kan nergens vellum vinden in 30 x 30 cm. Dus als iemand een adresje heeft mail mij dan even op : mazzel36@gmail.com .
Op de achtergrond heb ik de Doily stans van Cheery Lynn Design gebruikt en de tekst is van Whiff of Joy. Het lint komt bij : The Ribbon Girl vandaan. Je moet daar echt eens even in de webwinkel kijken want ze hebben allemaal nieuwe linten, charms en kreukel lint binnen. Ow en voor ik het vergeet, bezoek ook even hun blog, ze hebben weer een leuke Candy !!

Hier nog even een foto van de gebruikte Copic Markers.

Gelukkig zijn mijn blauwe plekken al een stuk minder aan het worden, en ook de kracht komt al weer terug in mijn armen. Ik wil jullie nog even bijzonder bedanken voor al jullie lieve woorden en reactie's op mijn ziekenhuis avontuur !! Fijne avond gewenst en dankjewel voor jullie geduld en bezoekjes aan mijn blog !!

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates