donderdag 28 april 2011

Hello Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 28, 2011 42 reacties
Hoi Dames

Het gaat al ietsjes beter met mijn hand, maar de pijn is nog niet helemaal weg helaas. Ik heb vandaag eens getracht mezelf uit te dagen met het mengen van kleuren. Dit papier is van Pion Design en bevat een blauwe kleur met erg veel grijs erin. Dus na wat expirimenteer werk ben ik nagenoeg tot de goede kleur gekomen. Het koste wel even wat moeite moet ik zeggen :-)
De afdrukjes van Tilda en het krukje zijn beide van Magnolia. Ik vond het wel leuk om Tilda eens een "zitplaats" te geven, ipv weer zitten op een lintje LOL De border heb ik gemaakt met een crealies stans en ik heb dit keer wat doily's gebruikt die ik doorgesneden heb. Het lint is van Basic Grey. De bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan en de besjes van Ebay.

Dit zijn uiteindelijk de Copic Markers die ik nodig had om tot die blauwe kleur te komen, W3 W1 W0 W00 B91 BG70. De W5 heb ik alleen gebruikt voor de grond waarop het krukje staat. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het kaartje vinden. Tot slot : Morgen moet ik mijn MRI scan krijgen en een groot bloedonderzoek. Ik krijg dan als alles mee zit over een week of 2 de uitslag of ik geopereerd moet worden aan de bulten op mijn lever. Helaas moet ik alleen en ben niet zo'n held bij het bloedprikken, maar ik hou jullie op de hoogte over de uitslag als ik die binnen heb !

handtekening

woensdag 27 april 2011

Pluk deze dag en maak...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 27, 2011 30 reacties
Hoi Dames


Nou, met veel geduld en 1 hand heb ik dan eindelijk een kaartje klaar. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van het nieuwe : Pion papier Zo ook de blaadjes stans van Marianne Design. De onderbloem is gemaakt met een stans van Magnolia.
De tekst stempel is door mij zelf gemaakt en uitgestanst met 2 cirkel ponsen. Het lint is van Stampin up en heet Pink Pirouette.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden. Daarnaast wil ik jullie nog even bedanken voor de lieve berichtjes van gisteren :-)
handtekening

zaterdag 23 april 2011

Handmade flowers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, april 23, 2011 41 reacties
Hoi Dames

Wat een geweldig weer is het toch, ik moet zeggen dat ik het echt gemist heb, de zomer ! Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan het rieten hart dat Astrid gekocht had. Astrid had mij gevraagd om ook deze te pimpen met handgemaakte bloemen. Ik heb weer een ander modelltje bedacht en deze bewerkt in de kern met Copic Markers.

De meeldraadjes heb ik gekocht op ebay. Ik moest wel heel voorzichtig een gaatje in de kern zien te maken want er was maar weinig ruimte in de kern van de bloem. Maar ik moet zeggen dat ik zelf deze vorm bloemen wel erg mooi vind. Toch, dames .... ?
De takjes zijn geponst met een Martha Stewart pons, hij komt uit een halloween serie maar gebruik hem toch regelmatig op kaartjes die niets met Halloween te maken hebben. Ik vind hem zelf erg leuk, tis weer eens iets anders dan blaadjes :-D Maar goed, ik ben benieuwd hoe jullie mijn gepimpte hart vinden * bloos * hihihi
handtekening

vrijdag 22 april 2011

Fashion can be bought, but....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 22, 2011 43 reacties
Hoi Dames

Wat een weertje is het he, de afgelopen dagen. Nou, ik moet eerlijk bekennen dat ik dan iets minder zin heb om te knustelen, dus vandaar dat het bloggen nu ook wat minder is. Maar....hier is weer een nieuw kaartje :-) Het papier en de stempel zijn beide van Magnolia en alle gebruikte materialen komen bij creashop duymelot vandaan.
Behalve de tekst stempel want die komt bij all that scraps weg. Ik moest wel even zoeken naar de juist combinatie copic markers want het papier was een beetje blauw groen van kleur. Dus ik heb ipv een BG13 een BG72 genomen en door die te mengen met een BG11 en BG10 kwam ik op de juiste kleur combinatie. Tilda heb ik vorigens bewerkt met ultra fijne glitter, ik vind het zo leuk effect geven, terwijl je moet weten dat ik het aanbrengen van glitter altijd een drama vind want alles zit onder.

En natuurlijk zo als jullie van mij gewent zijn is hier een foto van de gebruikte copic markers. Dan nog even over mijn boek dat uit gaat komen. De laatste dagen maak ik me zo verschrikkelijk druk over het boek. Ik vind het dood eng en ik heb er zelfs slapeloze nachten van. Ik ben zo onzeker over. Ik denk dan : Ik hoop zo dat ze de kaarten mooi vinden en ik hoop zo dat het boekje voldoet aan al jullie verwachtingen. Echt als ik dit van te voren geweten had, denk ik niet dat ik het nog gedurft had. Maar goed, ik ga heel hard duimen en hopen dat jullie het voor herhaling vatbaar vinden. Allemaal een heel fijn pasen gewenst !!!

handtekening

dinsdag 19 april 2011

Pimp my Ride

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 19, 2011 62 reacties
Hoi Dames


He he, hij is eindelijk klaar !! Ik heb er heel wat uren in zitten maar nu kan ik hem dan eindelijk aan jullie showen :-D Een week of 2 geleden vroeg Astrid mij of ik deze leuke fiets voor haar wilde pimpen met mijn handgemaakte bloemen.
Er zitten in totaal 60 hand gemaakte bloemen op en die heb ik dus weer samen gevoegd tot grotere bloemen. Ik heb veel materialen gehaald bij het tuincentrum.

Ik vond het erg leuk om te doen, maar het is wel enorm tijd rovend. Ik ben ook heel benieuwd wat jullie er van vinden :-))

handtekening

Easter Greetings

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 19, 2011 33 reacties
Hoi Dames

Voor ik even uitleg over de gebruikte materialen geef wil ik even Monique Lokhorst bedanken voor het afdrukje van de kar met eieren. Monique, via deze weg even een dikke vituele zoen :-D Voor dit kaartje heb ik het nieuwe Pion Design papier gebruikt en dit heb ik bewerkt met de distress tool van Tim Holtz. De tekst heb ik op de PC gemaakt en daarna uitgestanst met een spellbinders stans.
Ook het frame heb ik gemaakt met behulp van een stans. In het papier zitten 2 kleuren rose en groen en ik wilde ze beide benadrukken. In het echt komen de kleuren nog mooier over maar dit was even de beste foto die ik maken kon. De border randen zijn gemaakt met stansen van Crealies. Haar border stansen vind ik geweldig omdat ze zo fijntjes zijn.

Hier nog even de door mij gebruikte Copic Markers. De W00 heb ik gebruikt om alles een beetje minder fel van kleur te maken. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-)

handtekening

maandag 18 april 2011

Je eigen portfolio boek !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 18, 2011 26 reacties
Hoi Dames

Een week of 2 geleden werd ik benaderd door de website http://www.photobox.nl/ en die hadden aan mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om eens een gepersonaliseerd fotoboek te maken en daarbij hun website zo uit te testen op gebruiksvriendelijkheid. Na een bezoekje op hun website hoefde ik daar niet lang over na te denken , ik zat alleen met 1 probleem en dat was dat ik geen vakantie foto's of iets dergelijks had. Maar toen dacht ik ineens aan mijn mapje met foto's van mijn creaties. Dus vond ik het wel een leuk idee om een boek te maken waarin ik een groot aantal van mijn kaarten kwijt kon, zo dat ik dus een soort van portfolioboek kreeg. Deze kan ik dan overal mee naar toe nemen en de mensen laten zien wat ik tot nu toe zoal gemaakt heb. Het is een hele fijne website waarop je dus diverse soorten fotoboeken kan laten maken.

Hier is een filmpje daar ik het boek in laat zien :


Mocht je dus zelf ook zo'n boek willen laten maken, kijk dan op : http://www.photobox.nl/ Veel plezier met het samenstellen van je eigen fotoboek.
handtekening

zondag 17 april 2011

In blijde verwachting HOERA !!!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, april 17, 2011 46 reacties
Hoi Dames

Naar 2 dagen in Zeist geweest te zijn heb ik bij thuis komst nog even zitten knutselen. Dus vandaar een nieuw kaartje. Toen ik afgelopen week bij Duymelot was heb ik even lopen struien door de grote bak met wat "ouder" magnolia papier en deze heb ik weer getracht te combineren met de nieuwste papiertjes. Ook het afdrukje is van Magnolia en ik vond deze uitermate geschikt voor een tekst stempel die ik gemaakt heb. Zo kan je de kaart naar iemand sturen die zwanger is. Ook het parel hangertje onder het strikje komt bij duymelot vandaan. De takjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. De roosjes komen bij wild orchid crafts.
Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben benieuwd hoe jullie mijn nieuwe freubel stukje vinden ;-)
handtekening

woensdag 13 april 2011

With all my love !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 13, 2011 31 reacties
Hoi Dames

Het is me weer gelukt om tussen de bedrijven door een kaartje te maken en natuurlijk hoop ik dat jullie hem leuk vinden :-) Het afdrukje , de tekst en de bloemen stans zijn alle 3 van Magnolia. Ik had al langer mijn oog op de bloem stans laten vallen en dus uiteindelijk ben ik over stag gegaan. Ik vind hem zo leuk ! Het papier is van Prima Marketing en zowel de stans als het papier komen bij doeading vandaan. Ik moet wel zeggen dat het blauw erg donker overkomt op de foto maar in het echt is hij veel zachter van kleur. Het lint is van het tuincentrum en ik vond het er wel mooi bijpassen omdat er een klein goud draadje doorheen zit geweven.
Hier nog even een foto van de gebruikte Copic Markers. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden. En voor ik het vergeet.... HEEL ERG BEDANKT voor al jullie reactie's op de kaart van gisteren. :-D
handtekening

dinsdag 12 april 2011

From the Heart !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 12, 2011 34 reacties
Hoi Dames


Sorry dat ik de laatste dagen wat minder blog dan normaal maar ik heb zo veel dingen uit te testen en ik krijg van diverse bedrijven emails of ik hun producten wil uitproberen en mijn mening er over wil geven. Daarnaast ben ik ook nog diverse nieuwe bloemen aan het ontwerpen en helaas doen hier de kabouters nog steeds niet het huishouden, kortom de wil is er wel maar de tijd ontbreekt soms ! Maaaaar....hier is dan een nieuwe kaart :-D Het papier is van K&Company. Het cardstock is van Bazzill en komt bij doeading vandaan. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en het kant komt van een swap die ik ooit gedaan heb. Het afdrukje is van Magnolia uit de nieuwste serie.
Hier boven de foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Jullie zullen wel denken, welke kleuren heeft ze gebruikt voor het jurkje of de hoed ?! Nou ik meng net zo lang kleuren tot ik de kleur heb die in het design papier zit. Ik laat dit altijd zien tijdens de workshops en je ziet dan de verwonderde gezichten als ze zien hoe ik die kleuren meng. Dat is voor mij altijd een leuke uitdaging dat mengen op papier. Maar ach, ik heb inmiddels dan ook al genoeg kunnen oefenen hihihi. Ik wens jullie een fijne dag en bedankt voor je bezoek aan mijn blog !! :-)
handtekening

zondag 10 april 2011

Girl Power !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, april 10, 2011 43 reacties
Hoi Dames

Deze kaart heb ik gemaakt in opdracht van : The Ribbon Girl. Elke maand krijg ik een mooi pakketje met lint van ze om thema kaarten mee te maken en dit keer is het thema : rood, wit blauw. De knoopjes en het lint komen uit het DT pakketje. Volgende week kan je dus op het blog van The Ribbon Girl mee doen met dit thema en zo een gaaf pakket lintjes en toebehoren winnen. Voor deze kaart heb ik papier van Maja Design gebruikt uit de blomstertid serie. Op de achtergrond heb ik een vierkante doily gebruikt en daarop heb ik een vierkant gemaakt en een gat ingestanst met een nestabilitie. Daarna heb ik de doily stans gebruikt en na het uitstansen heb ik ook daar weer een gat in gestanst. Zo krijgt het uigestanste gat een mooie afwerking en op de achtergrond zie je dan nog de mooie kern van de vierkante doily.
Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren en de bloemen kleur te geven. Mocht je je afvragen waar ik de grijze markers voor gebruikt heb, in de schoentjes ( de zool ervan ) Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag !
handtekening

vrijdag 8 april 2011

Speciaal voor jou !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 08, 2011 53 reacties
Hoi Dames

Ik ben er nog niet zo'n kei in maar ik heb een kant en klaar doosje gepimpt met mijn zelf gemaakte bloemen. Hij is speciaal gemaakt voor José. Het papier is van Magnolia en deze heb ik gebruikt om het doosje te bekleden. Het label heb ik gemaakt met een spellbinders stans nr 18 en daarop heb ik met een quickutz alfabet de naam jose uitgestanst.
Het lint komt van de intratuin en de takjes zijn geponst met een martha stewart pons.
Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kado doosje vinden * bloos * :-D
handtekening

maandag 4 april 2011

It's such a girl thing !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 04, 2011 48 reacties
Hoi Dames

Hier is dan eindelijk weer een nieuwe kaartje met het afdrukje uit de video die onder deze post staat ;-) Het afdrukje is van Magnolia en het papier is van K & Company. Het lint heb ik ooit gekocht maar geen idee waar, sorry ! De bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan en deze heb ik met de airbrush in kleurgespoten. Dit is zo geweldig om te doen want je hoeft alleen maar witte bloemen op voorraad te nemen :-D En met je Copic Markers maak je dan elke gewenste kleur. Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren en te airbrushen. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden :-D
handtekening

Copic filmpje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 04, 2011 25 reactiesHoi Dames

Hier is even een kort filmpje over het mengen van Copic kleuren op je papier. Soms is een kleur net iets te helder en doormiddel van het toevoegen van de juiste kleur grijs, kan je je kleur iets meer vintage of grauwer maken. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben :-)
handtekening

vrijdag 1 april 2011

Just Because ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 01, 2011 53 reacties
Hoi Dames

De mannen kaarten blijven wat lastiger, ik denk dat vele van ons er zo wel over denken. Toch heb ik weer een poging gedaan om een leuke mannen kaart te maken. Dus toen ik hem klaar had heb ik aan Ben gevraagd : En...hoe vind je hem ? Ben zei : Ziet er netjes uit. Dus ik vroeg : Is hij niet te truttig ? Nope ! was zijn antwoord. En dus durf ik het aan om jullie mening te vragen * bloos * En geef gerust je eigen mening want dat waardeer ik echt ! De stempel is van Magnolia en het design papier is van : Upsy Daisy Designs genaamd Avalance. Edwin heb ik uitgestanst met : Labels 18 van Spellbinders. De metalen charms komen van ebay. De roosjes komen van Wild Orchid Crafts, en de tekst heb ik op de computer gemaakt.
De border is gemaakt met een pons van EK Success. Tot slot nog even de gebruikte copic markers om alles in te kleuren en te airbrushen. Nu ga ik heel hard duimen dat jullie de kaart leuk vinden * bloos * hihihi :-D

Allemaal een heel fijn weekend gewenst en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog !!!
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates