dinsdag 29 maart 2011

Everything is better ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 29, 2011 45 reacties
Hoi Dames

De laatste dagen krijg ik per email vragen wanneer mijn boek uit gaat komen en wat de kosten gaan zijn. Zelf weet ik dit niet omdat alles nu in handen is van de fotograaf en de drukker.Voor iedereen die het boek willen preorderen : Mail even naar dit email adres : boekbestellen.creashop@home.nl en voor meer info, kan je deze link aan klikken. De kaart van vandaag heb ik gemaakt met het papier van Maja Design en komt uit de Fika serie. De achtergrond heb ik gemaakt met een stans van Tim Holtz en deze heet : Plaque & Postage. De hart cirkel is gemaakt met een spellbinders stans.

De stempel is van Magnolia en de tekst is uit het engelse set dat ik gemaakt heb. De bloemen zijn van wild orchid crafts en de blaadjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. Dit zijn de copic markers die ik gebruikt hebt :-) Zo zie je maar weer dat je best diverse nummers met elkaar kan combineren.
handtekening

maandag 28 maart 2011

Ik ben je dankbaar ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 28, 2011 51 reacties
Hoi Dames

Vandaag heb ik voor een dierbare vriendin een kaart gemaakt met een daarop een speciale dank voor alles wat ze voor mij doet ! Tenslotte is het heel fijn om zulke mensen om je heen te hebben en daar prijs ik me heel gelukkig mee ! Maar genoeg sentiment, ik zal uitleggen wat ik gebruikt heb voor het maken van deze kaart :-) De bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan. Het design papier en cardstock komen bij duymelot vandaan en zijn van Maja Design en Colorcore. De stempel is van Magnolia uit de nieuwste collectie. Op deze kaart heb ik ook de nieuwe hart stans gebruikt. Helaas staat de eerste zending nog bij de douane en Astrid is alle zeilen aan het bijzetten om ze uit te kunnen leveren. Maar zodra ze binnen zijn gaan ze op de post ;-) De tekst stempel is uit het Nederlandse set die ik ontworpen heb, en kan je hier vinden. De border is gemaakt met een Martha Stewart pons. Het lint komt bij : The Ribbon Girl vandaan. De parelsteentjes en het metalen hoek ornamentje heb ik op ebay gekocht. Helaas heb ik hier geen linkjes van. Tot slot weer even een foto van de gebruikt copic sketch markers. Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en ben benieuwd naar jullie mening !! Allemaal heel erg bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en nog een hele fijne maandag gewenst :-)
handtekening

zondag 27 maart 2011

If i could wrap love ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 27, 2011 43 reacties
Hoi Allemaal

Allereerst mijn grote dank voor al jullie lieve reactie's en emails ! Inmiddels ben ik een beetje over de schrik heen en tracht mijn gedachte weer te vullen met ( hoe kan het ook anders ) knutselen :-P Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een nieuwe stempel van Magnolia en het nieuwe magnolia papier. Ook heb ik voor het eerst mijn nieuwe doily stans uitgeprobeerd en ik vind hem SUPER !! Hier nog even een shot van de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwste creatie vinden !!
handtekening

woensdag 23 maart 2011

Everything is better when...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 23, 2011 54 reacties
Hi Dames
Allereerst heel erg bedankt voor al jullie gave reacties over de vlaggen slinger !! * bloos * Inmiddels hangt hij nu bij Duymelot in de winkel en Astrid was er echt heel blij mee.
Vandaag heb ik weer eens een wat oudere magnolia stempel gebruikt. Het design papier komt bij Doeading vandaan en is van Prima Marketing : Reflections. Straks als er wat meer licht in mijn hobbykamer straalt zal ik een filmpje maken van een paar nieuwe papierblokjes die ik gekocht heb. Die blokjes zijn echt ideaal omdat ze niet duur zijn en toch alle design papiertjes bevatten die in een serie worden uitgebracht. Ook vind ik het fijn dat de designs vaak verkleind worden, dat is ideaal voor ons kaarten maaksters ;-)
De tekst is uit mijn tekst stempelsets en kan je hier vinden. Voor de achtergrond waar tilda opzit heb ik een france script stempel gebruikt, en met bruine inkt afgestempelt op cardstock. Voor de aankleding heb ik kleine takjes met besjes gebruikt die ik bij het tuincentrum vandaan heb. Ik vind het altijd geweldig om daar op zoek te gaan naar kleine embellisments die ik kan gebruiken.
Dan hier nog even een foto van de door mij gebruikt Copic Sketch Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn vintage achtige kaart vinden :-D
handtekening

maandag 21 maart 2011

Magnolia Vlaggen

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 21, 2011 62 reacties
Hoi Allemaal
Hij is klaar !! Ik heb er tot laat aan doorgewerkt omdat ik zo graag het resultaat wilde zien :-) Ik heb van alle vlaggen even een foto gemaakt en aan het einde zie je de hele vlaggen lijn in een kort filmpje. Helaas is het filmpje wat bibberig maar daar zie je wel de letters die er tussen in zitten. Ik heb besloten om de vlaggen verder niet aan te kleden met toebehoren omdat het dan echt veel en veel te druk werd. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het eind resultaat vinden !!

The Copic Makers I used are : B91 B93 B95 B97 E51 E53 E93 Y21 Y35 Y38 YG91 YG93 YG95 R81 R83 R85 N0 N1 N2 N3 N4 N5 E41 E42 E43 E44 RV91 RV93 RV95

I also used : Spellbinders Nested Lacey Pennants and Maja Designer paper from the Crea diem Series. The tag is from Magnolia and the leafs are from an ebay shop.

With special thanks to : Creashop Duymelot for all the supplies !


handtekening

zaterdag 19 maart 2011

Ribbon Girl Challenge

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 19, 2011 35 reacties
Hoi Dames
Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor: The Ribbon Girl Challenge. Het moest een kaartje worden met geel en/of groen en dit is mijn inzending als Design Team Member. Het afdrukje is van Magnolia en kan je hier vinden. Het papier is van My Minds Eye en komt bij Doeading vandaan.
De hartjes cirkel is gemaakt met een nieuwe stans van Spellbinders genaamd : Heart Circles. De tekst is uit mijn Nederlandse serie stempels. De bloemen komen van Wild Orchid Crafts en het lint komt natuurlijk bij : The Ribbon Girl vandaan.
Dit zijn de Copic Sketch Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren van Tilda.
Morgen ( 20-03-2011 ) gaat dus deze Challenge van Start en als je mee doet kan je één van deze 2 lint pakketten winnen. Je mag zelfs kiezen tussen geel of groen !!

Het enigste dat je hoeft te doen is een kaart te maken met de kleuren geel en/of groen en deze te plaatsen op het blog van : The Ribbon Girls. Ik wens iedereen heel veel succes en plezier !!

handtekening

You give me butterflies ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 19, 2011 42 reacties
Hoi Dames
Als ik naar buiten kijk krijg ik al lente kriebels ! Hier in Almere is de lucht strak blauw. Na een paar drukke dagen was het dus weer eens tijd om te knutselen :-P Deze nieuwe stempel is van Magnolia en kan je hier vinden. De tekst stempel is er weer één uit de engelse serie en kan je hier vinden.
De middelste bloem heb ik gemaakt met een stans van Spellbinders en is heel goed bruikbaar op een kaart. Ik heb hem bij Gewe hobby vandaan. De takjes zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. De zilveren hoekjes kan je hier vinden. Het papier is van K & Company.
Tot slot nog even een foto van de door mij gebruikt Copic Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden en lees heel graag jullie reactie's :-) Allemaal een heel fijn weekend gewenst en heel erg bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog !!
handtekening

dinsdag 15 maart 2011

Side by Side

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 15, 2011 45 reacties
Hoi Dames

Hier is even een lief kaartje dat ik gemaakt heb voor een lieve vriendin. Het papier is van My Minds Eye en heb ik bij Doeading vandaan. Ik heb dit keer weer eens mijn naaimachine uit het stof gehaald en echt stik steekjes gemaakt ;-) Geef toch net een beetje extra sfeer aan een kaart. Hierboven even een foto van de door mij gebruikte Copic Sketch Markers , ik ben alleen de BG11 er vergeten bij te doen, want deze heb ik gebruik om de wolken te airbrushen. Maar je ziet dat je toch ook een leuke kaart kan maken met weinig Copic markers. Of het moet zijn dat jullie de kaart niet mooi vinden :-P LOL Kortom ik hoor jullie meningen graag !!
handtekening

Just for you, because your wonderful

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 15, 2011 39 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik een vrij simpel kaartje voor jullie. Maar ik wilde hier echt het design papier tot zijn recht laten komen omdat ik het gewoon enorm mooi vind. Het is van Maja Design en kan je hier vinden. Het rode papier deed me denken aan een picknick kleedje en dat was dus voor mij de reden om er omheen een border te doen.
Deze border is van Crealies. Daarna heb ik er ook nog stik steekjes opgemaakt met een witte gelpen. De 2 soorten lint zijn van Bazzill Basics en de tekst is van LOTV. Ik heb hem uitgestanst met nestabillities.
Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik hoop dat jullie de kaart toch leuk vinden ondanks dat hij wat rustiger is dan dat ik normaal maak ;-) Tot slot wil ik jullie even enorm bedanken voor de reactie's die jullie zo trouw geven op mijn kaartjes. Dank jullie wel !!!
handtekening

maandag 14 maart 2011

So happy for you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 14, 2011 43 reacties
Hoi Dames
Vol trots heb ik vandaag een kaartje gemaakt met mijn eigen tekst stempel :-D En natuurlijk hoop ik dat jullie het een leuk kaartje vinden in combinatie met de tekst. Ik had nog even het idee om 2 sneetjes in de tekst te maken en hem aan het lintje te rijgen, maar dat idee bewaar ik voor een volgende kaart. Het papier is een nieuwe lijn van Maja Design en hij is te koop bij Duymelot.
Het afdrukje is van Magnolia. De bloemen zijn van Prima Marketing en van Wild Orchid Crafts. Ook bij deze kaart heb ik weer een vierkante doilie gebruikt, het blijft een leuk effect geven en van mij mogen ze ze uitbrengen in verschillende maten hihihi !!
Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Voor de achtergrond het ik mijn nieuwe Prisma potloden gebruikt. Ow wat kleuren die fijn zeg, veel beter als de derwent vind ik. Ik had het niet verwacht, maar deze smeren veel beter uit en de kleuren zijn ook veel meer helder van kleur. Echt een aanrader voor mensen die geen airbrush hebben !! En geen zorgen , ze gaan echt never mijn copic markers vervangen hoor, maar voor het maken van achtergronden werken ze super !
handtekening

zondag 13 maart 2011

Little Girls

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 13, 2011 51 reacties
Hoi Dames
Ow wat is het toch heerlijk om te kunnen knutselen. Vanmorgen ben ik aan deze kaart begonnen en ik wilde perseé deze tekst stempel gebruiken. Ik vind hem zo gaaf vooral samen met deze kleine tilda van magnolia. Dit geweldige papier is van Maja Design en is uit de serie : Du och jag.
De blaadjes zijn van Crealies en het leuke aan deze stans is dat er 3 verschillende maten takjes op zitten. Ook de border is gemaakt met een Crealies stans. De randen van het papier heb ik gedistressed en daarna met een zacht groen kleurtje gesponst met inkt.
Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden en zie heel graag jullie reactie's :-) Allemaal een hele fijne Zondag gewenst en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog !!
handtekening

Hoe gebruik je EZ Mount ?!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 13, 2011 10 reacties
Hoi Dames
Gisteren op de beurs in Zwolle kreeg ik enorm vaak de vaak hoe je rubbere stempels voorziet van EZ Mount. EZ Mount is een foam-achtig vel dat je nodig hebt om je rubbere stempel te laten plakken aan je acrylblok. Net zo als bijvoorbeeld de magnolia stempels, deze hebben ook zo'n EZ Mount laag op de achterzijde. EZ Mount is er in 2 verschillende types, namelijk de zwarte ( dunne variant ) en de grijze ( dikke variant ). De zwarte gebruik ik voor al mijn tekst stempels en de grijze voor mijn afbeeldingen. Even een tip : Als je vaker stempels mount is het verstandig om een goede rubber schaar te kopen, geloof me dat scheelt een hele hoop ergernis om door je rubber en EZ Mount laag te knippen. Sorry voor mijn rauwe stem in het filmpje maar naar 3 dagen zo veel praten ben ik een beetje mijn stem kwijt * bloos * ;-) Ik hoop dat jullie het een nuttig filmpje vinden....
handtekening

maandag 7 maart 2011

Happy Spring !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 07, 2011 48 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen ben ik weer heerlijk aan de knutsel geslagen. Want deze week zal er weinig meer van komen. Ik ga namelijk donderdag en vrijdag Belgie onveilig maken met mijn komst hihihi ;-) Ik ga eens kijken hoe de knutsel beursen bij onze zuiderburen zijn. De beurs waar ik heen ga heet Hobby Creatief Salon in Antwerpen, ik moet toegeven dat ik er nog niet eerder van gehoord had. * bloos * Mocht je er ook heen gaan, je kan mij vinden bij Elke Verschooten stand nr : 303
Maar goed, nu even wat uitleg bij mij nieuwe kaartje. Het afdrukje is uit de nieuwste collectie van Magnolia en als het mee zit is hij volgende week in Nederland te koop.
Het papier is van My Minds Eye uit de Hazel collectie. De tekst is van : All that scraps en deze heb ik uitgestanst met een label stans van spellbinders. Het gras is gemaakt met een Martha Stewart pons en deze heb ik in laagjes opelkaar geplakt met wat foam tape er tussen zodat het net een schilderijtje lijkt. Daarna heb ik de achtergrond met de airbrush gemaakt, die wolkjes geven een leuk sfeertje aan de kaart....toch ? Lekker vrolijk en een voorjaars-gevoel :-)

Dit zijn de Copic Sketch Markers die ik gebruikt heb. Ik ben benieuwd hoe jullie mijn nieuwe creatie vinden :-D Ik ga snel weer verder aan een aantal opdracht kaarten...
handtekening

donderdag 3 maart 2011

For a special friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 03, 2011 46 reacties
Hoi Dames
Namens mij alvast heel erg bedankt voor jullie leuke reactie's op het linten rek wat Ben gemaakt heeft. Ik denk dat als hij vanavond thuis komt en al jullie reactie's leest dat hij spontaan naast zijn pantoffels gaat lopen hahahaha ! Maar ik ben het met jullie eens, het ziet er echt super uit en ik ben heeeeeel zuinig op mijn Ben de bouwer :-D Vanmorgen ben ik ook maar weer eens aan de knutsel geslagen en heb weer eens een kaartje gemaakt met een afdrukje van Mo Manning. Ik had hem al heel lang in mijn digitale stempelmap zitten en dacht, nu word het eens tijd dat ik er een kaart mee ga maken hihi... Het papier is van My Minds Eye uit de Hattie serie.De metale hoekjes en blaadjes heb ik op ebay gekocht, de link naar de shop vind je in de rechter zijbalk van mijn blog. Het lintje heb ik gemaakt met de bow-easy. Op de achtergrond heb ik een hekjes pons gebruikt van Martha stewart en ik kwam op het idee om er een soort van "spoorweg" van te maken. Om dat dit schattige kind een treintje vast houd vond ik dat wel een leuk idee.
Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Helaas zal ik de komende 3 dagen weinig bloggen omdat ik bij Doeading zit. Ik heb er enorm veel zin in en hopelijk zie ik jullie daar ;-) Anders wens ik je alvast een heel fijn weekend en dankjewel voor je bezoekje aan mijn blog !! :-)
handtekening

Made by Ben

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 03, 2011 70 reacties
Hoi Allemaal
Hij is nog niet ingericht maar ik kon het niet laten om hem jullie te tonen ;-D Mijn nieuwe : Linten opberg systeem geheel gemaakt door mijn man Ben.
Hij heeft veel zorg besteed aan de afwerking. Sierlijstjes helemaal rondom en sierknoppen aan het uiteinde. Ik had namelijk deze van clip it up gezien, maar die is nogal duur om naar Nederland te halen en ook dat hij zwart was vond ik wat minder. Toen zei Ben : dat kan ik zo maken dat hij helemaal in de stijl van je andere meubels past. Daar zeg ik natuurlijk geen Nee tegen :-P

Onderaan heeft hij ook een stok gemaakt, en daaraan ga ik clip it up haakjes hangen ( zijn onderweg ) en daar hang ik dan alle restante lintjes aan. Volgens mij geeft dat een heel leuk en kleurrijk gezicht !!

Het enigste dillemma wat ik nog heb is dat van een aantal rollen lint, de kern gaatjes nog te klein zijn, dus daar ga ik nog wat op verzinnen. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden, ik ben in iedersgeval heel trots op mijn Ben de bouwer !! :-D

handtekening

woensdag 2 maart 2011

Hello Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 02, 2011 64 reacties
Hoi Dames
Het is hier echt een gekkenhuis de laatste 2 dagen. Ik ben druk bezig met het maken van digi tekst stempels , kaartjes knutselen, emails beantwoorden en het huishouden. Kortom als iemand nog een paar uur tijd te koop heeft hou ik me aanbevolen ;-) Tussen de bedrijven door heb ik deze kaart gemaakt met een afdrukje uit de nieuwste magnolia kit. Het papier is van Maja Design en komt uit de Fika serie.
De tekst is van Whiff of joy en de bloemen en lint komen bij : wild orchid crafts vandaan. De achtergrond heb ik gestempels met een frence script stempel van stampabilities.
Hier nog even een foto van de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en ik lees graag jullie reactie's !! ;-) Allemaal nog een fijne dag gewenst en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog !!
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates