zaterdag 26 februari 2011

Birthday Wishes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, februari 26, 2011 43 reacties
Hoi Dames
Van de week was ik aan het blog hoppen en ik zag toen bij Mariska op haar blog een leuke nieuwe website waar ze digitale stempels verkopen. Het is een gloednieuwe winkel en op dit moment heeft ze nog maar 3 verschillende stempels, maar op 14 Maart komt er een nieuwe release !! Ik heb met 1 van de 3 digi's een kaartje gemaakt. Ik vind het zo'n schatje ! Het papier is van My Minds Eye uit de Mabel serie.
De tekst stempel is van Stampin up en de borders zijn van Crealies. Het strikje heb ik gemaakt met de bow-easy en er later opgeplakt. De bloemen heb ik gemaakt met een pons van Joy Crafts. Dezelfde als waarmee ik de Hortensia gemaakt heb ;-) Super handig die pons ! De roosjes heb ik met de copic airbrush kleur gegeven. Voor de achtergrond heb ik een hekjes en gras pons gebruikt van Martha stewart. De blaadjes zijn gemaakt met een pons van EK success.

Ik ben zelf wel heel tevreden over het jurkje. Ik heb getracht om zo mooi mogelijk de plooien in haar jurk weer te geven. Ik ben benieuwd hoe jullie de kaart vinden, en mocht je de digitale stempel zoeken, hier is de link. :-D
handtekening

vrijdag 25 februari 2011

Happy Easter

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, februari 25, 2011 50 reacties
Hoi Dames
Hier is mijn eerste "Easter" kaartje. Ow deze nieuwe magnolia serie is weer zo leuk !! Het papier wat ik gebruikt heb is van K & Company : Jullianne. De tekst stempel kom bij all that scrap vandaan. De borders zijn gemaakt met een stans van Crealies.
De bloemen zijn van Prima Flowers en komen bij Duymelot vandaan en de roosjes bij wild orchid crafts. Gisteren ben ik nog met Ben samen naar de Makro geweest om te kijken of ze daar nog vierkante doily's hadden, maar helaas... Deze ronde variant komt bij doeading vandaan.
Dit zijn de door mij gebruikt Copic Sketch Markers. Ook heb ik dit keer eens wat veertjes gebruikt. Deze heb ik bij het tuin centrum vandaan ;-) Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kaartje vinden. Bedankt voor al jullie leuke reactie's op mijn vorige kaartje !! En allemaal alvast een heel fijn weekend !!
handtekening

donderdag 24 februari 2011

Having a bad day ??

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, februari 24, 2011 50 reacties
Hoi Dames
Ik zal de komende paar dagen misschien niet elke dag wat posten omdat ik nog druk ben met de werkbeschrijvingen voor mijn boek. Het is leuk om te doen, maar het slokt wel tijd op. Daarnaast wil ik ook nog een paar video filmpjes maken om jullie wat nieuwe producten te laten zien. Ze moeten nog binnen komen, maar jullie houden de filmpjes tegoed ;-) Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een stempel van Mo Manning. Zo als jullie hebben kunnen lezen sta ik 10 & 11 Maart op de beurs : Hobbysalon in Antwerpen. Ik sta dan bij kraam nr : 303 bij Elke Verschooten. Elke stuurde mij deze leuke stempel toe met de vraag of ik er een leuke kaart van wilde maken. Het viel nog niet mee omdat deze jonge dame wel erg boos kijkt !!
Het papier wat ik gebruikt heb is van My Minds Eye en komt uit de Hazel serie. De tekst heb ik zelf bedacht en op de computer gemaakt. Het lint is van Bazzill Basics. Ik heb dus best een tijdje zitten puzzelen op deze kaart want ik ben zo gewent om met borders en bloemen te werken, maar beide samen op deze kaart vond ik niet passen. Het kreeg een hoog "schattig" gehalte en dus heb ik besloten om het bij de vierkante papieren doily te houden. Op deze manier past de kaart naar mijn mening beter bij het gevoel wat deze jonge dame uitstraalt.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden en lees graag jullie meningen ;-) Ik ga nu aan de freubel met de nieuwste magnolia stempels. Ik kreeg ze gisteren binnen en ze zijn weer zo leuk !! :-D
handtekening

dinsdag 22 februari 2011

With all my love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, februari 22, 2011 43 reacties
Hoi Allemaal
Via de email kreeg ik enorm veel verzoekjes om eens een jongens kaart te maken. Geloof me, ook ik vind het altijd wat lastiger voor wat betreft de aankleding. Maar dat er geen bloemen bij zouden kunnen vind ik persoonlijk onzin, want er zijn genoeg mannen die bloemen erg mooi vinden. Als ik een kaart maak zonder bloemen zegt Ben altijd : Ik mis wat op je kaart. Het afdrukje en tekst zijn van Magnolia en komen bij Duymelot vandaan.
Het papier is van My Minds Eye uit de Mabel serie. Op het midden stuk heb ik met een pons wat rondjes geponst en na het opplakken heb ik er plakparels opgedaan. Het touw had ik nog over van een vintage workshop die ik ooit heb gevolgd. Helaas komen de bloemen op de foto niet zo mooi over, maar heb me best gedaan het zo mooi mogelijk te fotograferen.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden :-D Nu ga ik verder aan de tutorials voor mijn boek. Ik heb alle kaarten klaar en ook de materiaal beschrijvingen. Binnenkort gaat alles naar de fotograaf en drukker. Ik kan niet wachten tot ik het eerste exemplaar in mijn handen heb. :-)

handtekening

zondag 20 februari 2011

Sending you sunshine and laughter

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, februari 20, 2011 51 reacties
Hoi Dames
Allereerst bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog. Zo als ik al verteld had , kreeg ik ook van Vera een aantal afdrukjes van de nieuwste magnolia serie. Ow ze zijn weer zo leuk !! Vera, dankjewel ik ben er erg blij mee :-) Het papier is van Maja Design en komt bij Duymelot vandaan. Astrid had echt weer een enorme berg binnen gekregen en toen ik er vorige week was heb ik echt staan kwijlen. Als ik me niet vergis heeft ze nu zelfs een nog uitgebreidere collectie.
De border is gemaakt met een stans van Crealies. Ik gebruik ze zo graag want ze geven echt sfeer aan de kaartjes.
De bloemen ( op de roosjes na ) heb ik gemaakt met de Joy Craft pons die ik ook gebruikt heb voor de Hortensia. Na het ponsen heb ik ze een beetje opgebolt en de roosjes heb ik met de airbrush bewerkt. Het lint komt bij The Ribbon Girl vandaan.

De tekst is van Hero Arts en heb ik achter het afdrukje uitlaten komen. Hier nog even een foto van de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden :-) Nog een fijne zondag allemaal !!
handtekening

zaterdag 19 februari 2011

Hoe vouw je een doosje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, februari 19, 2011 25 reacties

Hoi Dames

In dit filmpje laat ik zien hoe ik het doosje heb gevouwen die ik gisteren heb gemaakt. Ik zelf hou van simpel. Maar mocht je op zoek zijn nog nog veel en veel meer soorten doosjes kijk dan eens op het blog van Kitty Franken. Zij is echt een ster in het maken van diverse soorten en modellen doosjes. Ik hoop dat jullie het een leuk en handig filmpje vinden ;-)
handtekening

vrijdag 18 februari 2011

Hello Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, februari 18, 2011 42 reacties
Hoi Dames
Allereerst allemaal bedankt voor jullie leuke reactie's op mijn ziekenhuis ervaring !! Ik heb ze met veel genoegen gelezen en vind het fijn dat ik mijn ervaringen met jullie mag delen. Dat schrijven lucht echt op !! Vandaag heb ik weer een kaartje weten te maken en ik hoop dat jullie hem leuk vinden ;-) Het papier is van My Minds Eye uit de Mabel serie. De borders zijn gemaakt met een stans van Crealies. Het afdrukje is uit de nieuwste serie van Magnolia en heb ik wederom van Chantal gehad. Chantal, ik vind het echt tof dat je telkens mij je nieuwste afdrukjes stuurt, heel erg bedankt !! Ook heb ik van Vera een aantal afdrukjes gehad van de nieuwste Magnolia serie, dus als ik tijd vind, dan maak ik daar deze week ook nog kaartjes mee ;-) De metale bloem kern heb ik gekocht bij Ria. Ria heeft een hele leuke webwinkel in allerlei soorten charms, neem gerust eens een kijkje want ze zijn echt niet duur !

De tekst is van Whiff of Joy en zit in een klein setje. Hierboven nog even een foto van de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Het lint komt bij : The Ribbon Girl vandaan. Echt, die hebben een assortiment lint !! En zeer mooi van kwaliteit !! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en dankjewel voor jullie bezoekjes aan mijn blog ;-)

handtekening

donderdag 17 februari 2011

Doosje met Hortensia

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, februari 17, 2011 52 reacties
Hoi Dames
Oke, dit is echt de laatste post van vandaag ;-) Ik heb de Hortensia ook nog even snel in het wit gemaakt. Maar nu heb ik hem verwerkt op een doosje. Voor mij al heel speciaal omdat ik niet zo vaak doosjes maak. Het papier is van Magnolia en ook de tag is van Magnolia.
De hortensia heb ik uit wit bazzill cardstock gemaakt, dit is lekker stevig papier en na het ponsen heb ik de bloemen weer gekleurt met een klein watje en inkt. De blaadjes heb ik nerven gegeven en ook een beetje opgebolt.

De tekst is van Whiff of joy en de border heb ik uit een strook wit cardstock gemaakt en de doily lace pons van Martha Stewart. Ik ben benieuwd hoe jullie de bloem zo vinden. Ik ben het eens, voor op een kaart zijn ze te groot maar voor op projecten zijn ze erg leuk ! Toch ... ?

handtekening

You're Special

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, februari 17, 2011 52 reacties
Hoi Allemaal
Zo juist kwam de posbode weer langs en bracht me 4 mooie kaarten ( Maria , Roelie , Thea en Nellie ) Onwijs bedankt voor de kaarten, ze zijn echt zo mooi !!! Ook ik heb vandaag weer een kaartje gemaakt :-D Het afdrukje is van Magnolia en het papier is van My Minds Eye uit de Hazel serie. Het lint is van : The Ribbon Girl en ik vind dit zo'n geweldig lint ! Het is heel heel dun maar super leuk als je het in een strik verwerkt.
De bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan en de knoop is van Basic grey. De tekst is van Inkadinkado enhet frame om de tekst is uit een stempelset van Making Memories.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden ;-) Ik ga kijken of ik nog een kaartje kan voorbereiden voor zondag want morgen moet ik naar het ziekenhuis en zaterdag ben ik de hele dag te vinden in Hobbyworld ;-) Ik heb echt zin in de workshop en dat geeft me meteen weer een beetje afleiding. Dankjewel voor jullie bezoekje aan mijn blog en natuurlijk voor al jullie reacties ;-)

handtekening

zondag 13 februari 2011

Live every moment

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, februari 13, 2011 51 reacties
Hoi Dames

Hij is vers van de pers, mijn nieuwste kaartje. Ik heb vanmiddag heerlijk zitten knutselen en genieten van de muziek. Het is echt maar goed dat jullie mijn valse gezing niet kunnen horen LOL :-D. De stempel is van C.C.Design en heb ik als afdruk gehad, Chantal...onwijs bedankt !!! Het papier is van : My Minds Eye Hattie.

Op de achtergrond heb ik eens een vierkante Doily gebruikt. Ik zag ze op ebay en kon het niet laten ze te kopen * bloos * De bloemen zijn van prima flowers. Deze heb ik met mijn airbrush en een Copic Marker ietsjes geler gemaakt zodat ze beter bij het papier paste.
Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. En voor iedereen het me gaat vragen, de haren heb ik gekleurd met de nr's : Y28 Y26 Y23 Y21 en een vleugje E43. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ;-) Tot slot nog mijn grote dank voor al jullie reactie's ik vind dat echt tof dat jullie zo trouw reageren, dank jullie wel !!!

handtekening

zaterdag 12 februari 2011

Remember to smile !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, februari 12, 2011 48 reacties
Hoi Dames
Ik weet niet of jullie de nieuwe papier boekjes van My Minds Eye al gezien hebben, maar laat me je 1 ding vertellen, ze zijn om te kwijlen zo mooi !! :-D Ik heb drie verschillende gekocht de Mabel , Hattie en de Hazel. De kaart van vandaag is gemaakt met het papier uit de Mabel serie. Het afdrukje heb ik van Marie-Anne gekregen en jullie zullen hem nog wel herkennen uit het filmpje waarin ik hem al half had ingekleurd alleen dan in andere kleuren. Deze stempel is van het merk : KennyK. De border is gemaakt met een pons van Fiskars.
Het lint is van The Ribbon Girl en deze heb ik samen met een wit dun lintje door het afdrukje heen geweven. De opening heb ik gemaakt met een pons tool van Making Memories. De tekst is van all that scraps en de fotocamera vond ik er wel leuk bij passen. De bloemen zijn van Prima Marketing en de knoopjes in de kern zijn van Papermania.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden , vooral omdat het niet een stempel is die ik snel zou kopen, maar nu ik er zo naar kijk vind ik ze toch wel erg leuk !! Marie-Anne heel erg bedankt voor het toesturen van de afdrukjes, ik ben er echt heel blij mee !!!
handtekening

vrijdag 11 februari 2011

Hoe kies ik mijn Copic Kleuren ?!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, februari 11, 2011 20 reacties
Hoi Dames
Regelmatig krijg ik vragen van jullie hoe ik aan bepaalde Copic kleuren combinaties kom. In dit filmpje geef ik uitleg hoe ik de kleuren "samen stel "aan de hand van mijn gekozen design papier. In het begin van het filmpje maak ik een verspreking en zeg V91 maar het moet zijn RV91. Ook vertel ik in het filmpje een aantal belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden. Maar goed, ik hoop dat jullie het weer een nuttig filmpje vinden en lees graag jullie reactie's :-)
handtekening

donderdag 10 februari 2011

Wishing you a magical day

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, februari 10, 2011 52 reacties
Hoi Dames
De laatste dagen heb ik echt even een creatieve dip gehad. Ook had ik het enorm druk met diverse andere dingen. Daardoor heeft het even geduurd maar hier is dan een nieuw kaartje ;-) Het papier dat ik gebruikt heb is van K & Company en de stempel is van Magnolia. De border is gemaakt met een pons van Martha Stewart.
De blaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies. En de achtergrond waar Tilda opstaat heb ik gestempelt met de Faded Text stempel van Stampabilities. De tekst stempel is van Whiff of joy en deze heb ik uitgestanst met een spellbinders stansje en daarna voorzien van een plakparel.
Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor zowel het inkleuren als het airbrushen. Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en hoor graag jullie reaties ;-) Dankjewel voor jullie bezoekje aan mijn blog en nog een hele fijne dag gewenst !!!

handtekening

zondag 6 februari 2011

The language of friendship ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, februari 06, 2011 54 reacties
Hoi Dames
Voor de verandering heb ik eens een kaartje gemaakt waarbij ik ook de binnenkant voorzien heb van enige versiering. Ik denk alleen dat ik even de tekst opnieuw ga maken want het airbrushen is wat te donker naar mijn zin uitgevallen. Desondanks hoop ik dat jullie de nieuwe kaart mooi vinden ;-)
Het papier is van Maja Design. De border is gemaakt met een stans van Crealies.
De takjes heb ik geponst met een Martha Stewart pons uit Design papier, zo krijgen ze toch iets of wat reliëf. De pareltjes zijn van Kars.

De binnenkant heb ik gemaakt met ook wat design papier en een border pons van Martha Stewart. De tekst is van Fiskars Quotes. Beide afdrukjes zijn van Magnolia en deze heb ik ingekleurd met de onderstaande Copic Markers.
Zo, nu is het tijd om me weer eens te richten op de kaarten voor mijn boek. Ik ben er bijna :-D nog 3 kaarten en dan zit mijn taak erop. Dan moet alles nog naar de fotograaf en de drukker. Ik ben wel een beetje nerveus aan het worden voor de release van mijn boek. Ik hoop zo dat jullie het een mooi en leuk boek gaan vinden !!
handtekening

zaterdag 5 februari 2011

Friends Forever

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, februari 05, 2011 47 reacties
Hoi Dames
Allereerst ENORM bedankt voor al jullie lieve berichtjes en medeleven. Ik moet zeggen dat het een stukje beter met me gaat ( gelukkig !! ) De medicijnen doen goed hun werk en de pijn is te harden. Het enigste vervelende is dat ik een fikse bult heb onder mijn kaak en dat drinken en eten erg moeilijk gaat, maar ach....het is goed voor de lijn ;-P
Hier is dan eindelijk een nieuw kaartje. Het adfrukje heb ik gehad van een lieve vriendin. Chantal enorm bedankt !!
Het papier is van Maja Design en de bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan. De border is gemaakt met de border stansen van Crealies. De takjes zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart en het lint komt bij : The ribbon girl vandaan.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. En dankzij Colart kon ik weer heerlijk airbrushen. Ton en Patty enorm bedankt !! Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, het is eens geen Magnolia stempel, maar één van Lilly of the valley.
handtekening

donderdag 3 februari 2011

Op verzoek ingekleurt met Copic Markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, februari 03, 2011 18 reacties
Hoi Dames
Op verzoek van Marie-Anne heb ik een begin gemaakt met het inkleuren van een Whipsy afdrukje. Helaas zal ik al ruim over de 10 minuten heen, en het is nu te donker in mijn hobbykamer om nog te filmpen, maar het andere deel houden jullie van mij te goed. Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vinden, en lees heel graag jullie reactie's :-D
handtekening

dinsdag 1 februari 2011

You and Me

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, februari 01, 2011 51 reacties
Hoi Dames

Nou vandaag heb ik niet echt mijn geluksdag :-( Wil ik gaan airbrushen, wat denk je....pak ik mijn airbrush uit want ik had hem meegenomen op workshop. Zie ik tot mijn grote schrik dat er een gat in mijn airadaptor zit. Het handvat van mijn trolley brak namelijk spontaan af toen ik hem over een drempeltje wilde tillen en waarschijnlijk heeft toen in de koffer de schroefdraad van de compressor een gat geboord in mijn air adaptor. Maar goed, ik ga even op zoek naar een nieuwe want ik kan echt niet meer zonder mijn airbrush ( Dan merk je pas hoe vaak je hem gebruikt !! )

Maar goed er zijn ergere dingen in de wereld, mijn motto ;-) Ik heb weer een nieuwe kaart gemaakt en hoop dat jullie hem mooi vinden. Het papier is van Maja Design en komt uit de Fika serie. De afdruk is van Magnolia. De border heb ik gemaakt met een stans van Crealies nr : 14 De tekst is van Making Memories en komt ook bij Duymelot vandaan. De bloemen heb ik bewerkt met een hand airbrush die ik gelukkig nog had liggen en de takjes heb ik gemaakt met een Martha stewart pons.
Het afdrukje zelf heb ik bewerkt met een distress tool en een prikpen en daarna heb ik hem gesponst met inkt. Tot slot nog even een foto van de door mij gebruikte copic markers. Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en heel erg bedankt voor al jullie trouwe bezoekjes en reacties !!
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates