zaterdag 29 januari 2011

May all your wishes come true

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 29, 2011 63 reacties
Hoi Dames
Hier is voorlopig even mijn laatste kaartje. Volgende week heb ik een mega druk programma ( sollicitaties en uitje naar belgie ) en wil ook weer verder gaan met de kaarten voor mijn boek. Deze kaart heb ik gemaakt met het zelfde papier als gisteren : Maja Design. Het komt uit de Crea diem serie en het is echt zo mooi en lekker stevig papier ! Het stempeltje is van Magnolia en toch wel 1 van mijn grote favorieten !
De corner heb ik gemaakt met een stempeltje van Provocraft. Het strikje heb ik wederom gemaakt met de bow easy en een beetje gerafelt lint. Ik weet even niet waar ik die vandaan heb, sorry ! De roosjes heb ik bij wild orchid crafts gekocht, ga der maar niet kijken want dat is echt verleidelijk !!
Het label is van Magnolia en deze heb ik achter de laag design papier verwerkt. De tekst is van Fiskars quotes. Tilda heb ik verwerkt op een stans van Spellbinders, en deze heb ik met de Copic Airbrush voorzien van een kleurtje.
Hier nog even de kaart in zijn geheel. Ik ben heel benieuwd hoe jullie hem vinden !! Voor het inkleuren heb ik dezelfde Copic Markers gebruikt als de kaart van gisteren alleen de G40 E41 E43 , C1 en Y21 verruilt voor de W00 W1 W3 N1 en N2. Tot slot wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend en tot over een paar dagen ;-)

handtekening

vrijdag 28 januari 2011

Youth is the gift of ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 28, 2011 68 reacties
Hoi Dames
He he, eindelijk is hier dan mijn eerste kaartje met het nieuwe Maja Design papier. Het is uit de Crea Diem collectie en zo als jullie konden horen in mijn filmpje ( LOL ) mijn favoriete lijn :-D Het was wel even een gepuzzel met de juiste combinatie cardstock en Copic Markers maar ik ben er uit gekomen. De tekst is van Fiskars Quotes. En deze heb ik na het stempelen uitgestanst met Labels 15 van Spellbinders.
De border heb ik gemaakt met een pons van EK Success en de swirl is gemaakt met een stans van Bosskut. De swirl heb ik in de kleur gespoten van de blaadjes in het design papier. Waar ik wel van baal is dat de roosjes op de foto wat geel van kleur overkomen, maar de kaart staat hier op mijn buro en daar zijn de roosjes toch echt wit van kleur....ach, het is niet anders ;-) De stempel is van Magnolia en komt uit de : Your so special serie.

Hier zijn de door mij gebruikte Copic Markers. De kleuren RV91 V000 en V0000 heb ik gebruikt om de rose/paarse kleur te bereiken die in het papier zit. De blauwe kleur was wat makkelijker : B00 B000 en B0000
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste "Maja" kaart vinden :-)
handtekening

donderdag 27 januari 2011

Happy Birthday !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 27, 2011 33 reacties
Hoi Dames
Ik heb het weken voor me moeten houden en geloof me dat was niet makkelijk !! Maar vandaag mag ik jullie de nieuwste stans van Crealies laten zien. Ik vind hem echt super en er zitten allemaal verschillende soorten vlaggetjes op :-D !!
Een behoorlijk aantal weken geleden had ik Annelies gemailt met de vraag of ze een " vlaggetjes " stans wilde uitbrengen omdat die er dus nog niet was. Annelies zei direct Ja en toen ik de dummy in huis kreeg kon ik haast niet wachten om deze kaart te gaan maken. Hij ligt dus al een tijd klaar om aan jullie te showen :-)
Als je op het blog van Crealies gaat kijken zie je een overzicht van alle verschillende soorten vlaggetjes die je er mee kan maken. Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze vlaggetjes stans vinden !!
P.s: Zorg wel dat je je berichten in het juiste reactie veld zet !!!!
handtekening

dinsdag 25 januari 2011

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, januari 25, 2011 60 reacties
Hoi Dames
Ik blijf die nieuwe serie van Magnolia geweldig vinden. Deze Tilda stond dan ook hoog op mijn wensen lijstje toen ik hem zag. Het papier is van Basic Grey : Porcelain collectie.
De border heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart en de bloemen komen van Wild Orchid Crafts.
De pins zijn van : The Ribbon Girl en zitten in een assortiment set. Je moet echt eens een kijkje nemen in hun winkel vooral als je net als ik gek bent op lint ;-) De strik zelf heb ik gemaakt met de Bow Easy. Echt een geweldig ding want hiermee kan je dubbele lussen maken in je strik.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Sketch Markers. Het was wel even zoeken naar de juiste menging van kleuren, het geel groene papier was er niet direct in 1 copic marker, maar na veel variantie geprobeerd te hebben ben ik aardig in de buurt gekomen ;-) ( zie het kadeautje wat Tilda vast houd ) En dames.... is dit meer een "Nicole" kaartje ? :-D
handtekening

maandag 24 januari 2011

Happy Birthday !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, januari 24, 2011 30 reacties
Hoi Dames
Ik kreeg een paar dagen geleden een leuke mail van een groepje dames die een kaart clubje hebben om eens een simpele " Nicole" versie kaart te maken zodat ze hem konden na maken. Ze waren allemaal pas net begonnen met deze hobby en ze vertelde dat ze bijna elke dag mijn blog bezoeken. Jessica, ik hoop dat jij en de andere dames deze kaart leuk vinden, en ik heb mijn best gedaan hem zo simpel mogelijk te houden :-)
Het papier is van Little Yellow Bicycle : Savor collectie. De randen heb ik gemaakt met de Doily lace pons van Martha stewart.
Het afdrukjes is van Magnolia en kan je hier vinden. De gaatjes langs het afdrukje heb ik met de hand geprikt, het was even een werkje maar vind het wel leuk staan....toch ? De vlaggetjes heb ik ook met de hand uitgeknipt. Eerst heb ik een sjabloontje gemaakt, en deze steeds op het zelfde deel van het design papier gelegd. Zo krijg je een slinger met de zelfde print. Daarna heb ik ze gemat op rood papier en ze ietsjes groter uitgeknipt.

Het lijkt dus een hele simpele kaart maar er zit toch redelijk wat kleine bewerkingen in, maar die kan je wel uitvoeren zonder dat je heel veel "tools"nodig hebt. Tot slot weer een foto van de door mij gebruikt Copic Sketch Markers. Ben vond de kaart niet echt een "Nicole"kaart, hij moet er aan wennen zij hij....Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden :-)
handtekening

zondag 23 januari 2011

Words cannot express ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 23, 2011 60 reacties
Hoi Dames
Voor ik begin even mijn speciale dank aan Chantal die mij dit afdrukje stuurde, dankjewel :-D ! Het afdrukje is van Whiff of Joy. De nieuwste lijn die nu uit is, is echt geweldig ! Van mij mogen ze vaker zulke leuke stempels uitbrengen :-P Het papier is van Pebbles inc en heet : New Arrival.
De tekst is van : All that scraps. De hartjes border heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart. De roosjes komen bij : Wild Orchid Crafts vandaan. De takjes heb ik gemaakt met een stans van Crealies ( CL CS 11 ) en het is veruit mijn meest favoriete stans !!

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden :-) Dan ga ik nu weer verder met de kaarten voor in het boek, nog 7 stuks te gaan en daarna nog de beschrijvingen en tutorials. Ik wens jullie allemaal een fijne zondag !!!
handtekening

donderdag 20 januari 2011

From the Heart !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 20, 2011 61 reacties
Hoi Dames
Hier is dan mijn nieuwe creatie ! HOEZO roze ?? LOL :-D Ik ben nu eenmaal gek op de kleur roze, en ik kon het niet laten eens een echt roze kaart te maken. Het afdrukje is van Magnolia uit de nieuwste Collectie. De grote border heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart : Double Arch Deep. Het frame waar Tilda in zit heb ik gemaakt met Labels 15 van spellbinders.
De sterren achtergrond heb ik gemaakt met sticky stencils van Crealies. Deze plak je gewoon over je papier en je kan er met je inkt kussen of airbrush er zo overheen gaan. Ideaal !!! De tekst is van Whiff of Joy. De pins en het lint komt bij : The ribbon girl vandaan.

Dit zijn de Copic Sketch Markers die ik gebruikt heb om en te airbrushen en in te kleuren. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze "zoete" kaart vinden :-D
handtekening

woensdag 19 januari 2011

You're Invited

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 19, 2011 56 reacties
Hoi Dames
Het heeft even wat tijd gekost, maar hier is dan een nieuw kaartje. En zelfs een filmpje ! Het afdrukje is van Whiff of Joy en heet : For my Tweetheart. Het papier is van Magnolia en komt uit de nieuwste serie : You are so special. In dit onderstaande filmpje kunnen jullie zien hoe is de achtergrond gemaakt heb.

De borders en swirls zijn gemaakt met de stansen van Crealies : CL CS 13 voor de swirls en Creative border nr 12. Het hart heb ik gemaakt met een stans van Nellie Snellen en deze heb ik ook bij Duymelot vandaan.
De bloemen komen van : wild orchid crafts en heb ik met de airbrush bewerkt. De bovenstaande copic markers heb ik gebruikt voor zowel het inkleuren als airbrushen. Ik vind het zelf wel een leuke kaart om bijvoorbeeld te versturen als uitnodiging voor een trouwrij. Ik hoop dat jullie de kaart ook mooi vinden, en hoor jullie meningen graag :-D
handtekening

zaterdag 15 januari 2011

Thanks for all you do !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 15, 2011 50 reacties
Hoi Dames
Hier is er weer één :-) Een nieuw kaartje met een leuke digitekst van een lieve vriendin van mij : Jolanda. Op haar blog vind je aan de linker zijkant een linkje naar haar digitale en gratis stempels. Je kan ze gewoon opslaan en uitprinten. Jolanda, dankjewel voor het maken van deze leuke ronde tekst stempel !! :-) * smak *
Het papier is van Basic Grey en heet Porcelain.
Het afdrukje is van Magnolia en heb ik gekregen van Vera. Vera enorm bedankt, je heb mij er heel blij mee gemaakt !! De roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan en ik heb de steeltjes dit keer eens opgekrult ipv ze er af te knippen. :-)

Dit zijn de gebruikte Copic kleuren. Het is weer een lekker kleurrijk kaartje geworden. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, maar geeft gerust je eerlijke mening :-P
handtekening

donderdag 13 januari 2011

A Diffrent Kind of Valentine Card

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 13, 2011 65 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik eens getracht om een valentijns kaart te maken, en dan eens niet met rood of rose. Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey : Cappella Het afdrukje is van Magnolia.
Vaak heeft Basic Grey aan de achterzijde van het papier een solide kleur, en zo ook bij deze lijn. Dus ik heb het bestempelt met een frence script achtergrond stempel. Alle randjes heb ik bewerkt met de distress tool van Tim Holtz. Mocht je je afvragen hoe dat werkt, kijk dan even bij mijn youtube filmpjes :-)
Het hart heb ik gesneden met mijn cricut exspression en de cartridge : Sweethearts. Ik heb gewoon 2 keer dezelfde uitgesneden en bij 1 hart, met de hand de geschulpte rand eraf geknipt. Zo passen ze mooi inelkaar. De "LOVE" tekst is ook een stempel van Magnolia.
Dit zijn de doormij gebruikte Copic Markers. Ik ben heel benieuwd hoe jullie mijn valentijns kaartje vinden. Ik vond het zelf wel een leuke uitdaging om eens iets anders te doen als het gewoonlijke rood / rose. ;-)
handtekening

woensdag 12 januari 2011

Love Always

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 12, 2011 65 reacties
Hoi Dames
Elke maand hebben The Ribbon Girls een aantal leuke uitdagingen waaraan je mee kan doen. De 16de van deze maand hebben ze het thema : Rose en Groen. In het maandpakket wat ik gekregen heb zat dit geweldig mooie zacht rose lint. Het is vlinterdun en vrij breed, maar toen ik het zag dacht ik : Ow, maken ze hier altijd van die mooie grote strikken van ! Ik zie ze vaak op kaarten en sommige knopen het lint echt super mooi. Ik heb dus echt bijna 20 minuten zitten zwoegen, maar d'r zit een knoop in zo als ik hem voor ogen had ! LOL :-P
Het papier voor deze kaart is van Kaiser Craft en heet English Rose.
De roosjes komen bij wild orchid crafts vandaan. De takjes en border zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. De stempel is van C.C.Design. De achtergrond heb ik gestempelt met een achtergrond sterren stempel van Hero Arts : Starry Sky

Rondom de laagjes heb ik met een witte gelpen stiksteekjes gezet. Tot slot weer een foto van de door mijn gebruikte Copic Markers. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden :-) Het is dit keer geen Magnolia stempel, maar geen zorgen ik las net dat Duymelot de stempels de al heel snel binnen gaat krijgen, dus als jullie me zoeken.....ik ben de postbode aan het opwachten * Grijns * :-P
handtekening

zondag 9 januari 2011

Just a card to cheer you up !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 09, 2011 45 reacties
Hoi Dames
Sorry dat ik jullie zo aan het plagen ben met de sneak peaks * bloos * Ik zal het daarom goed maken. Dit was eigenlijk kaart nr 5 , hij komt dus niet in het boek, maar hier op mijn blog. Hopelijk heb ik het dan een beetje goed gemaakt ?! ;-) Voor deze kaart heb ik mijn Cricut gebruikt en de Cricut Lite Cartridge : Lacy Labels. Ik ben begonnen met het uitsnijden van de 2 geschulpte cirkels. Daarna de bruine cirkel en toen de geschulpte cirkel met de druppel vormige gaatjes erin. Deze heb ik opgevult met plakparels van Kars. Het leukse van dit merk plakparels is dat ze druppelvormige parels bevatten, kwam dat even mooi uit ;-)
Daarna heb ik de achtergrond cirkel gemaakt. Bewerkt met de airbrush en 2 kleuren copic markers. Tot slot nog bestempelt met de : Faded Text Background stempel van Stampabilities. Daarna heb ik een hele berg roosjes genomen en die in 3 kleuren ge-airbrushed. Tilda heb ik vastgeplakt met wat foam blokjes zodat ze wat hoger op het papier kwam te zitten. Het papier wat ik gebruikt heb voor deze kaart is van Basic Grey : Porcelain.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen. De tekst van de kaart heb ik binnenin de kaart gezet. Op die manier blijft de voorkant wat rustiger. Nou dames, ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en deze knutselmuts gaat weer aan de slag, want ik moet nu weer een nieuwe kaart nr 5 gaan maken hahaha....Fijne zondag dames !!!
handtekening

vrijdag 7 januari 2011

Never regret anything that ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 07, 2011 34 reacties
Hoi Dames

Zo, he he hier is hij dan. Speciaal op verzoek van Lonneke. Ze vroeg mij eens een kaart te maken met wat fellere kleuren. Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey : Green at Heart.

De hartjes border heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons. De bloemen komen bij Wild Orchid Crafts vandaan, en deze heb ik vast gemaakt met flower soft lijm.

Dit zijn de door mij gebruikte copic markers. De N1 heb ik gebruikt om de sokjes nog net iets grijzer te maken, maar das meer detail werk. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, ondanks dat hij dit keer wat feller is dan jullie van mij gewent zijn ;-)
handtekening

Magnolia Ink 2011 Tutorial

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 07, 2011 29 reacties
Hoi Dames

Ik kreeg net bericht van Astrid ( Duymelot in Raalte ) dat de magnolia ink 2011 daar binnen is gekomen. Ze belde mij om te vertellen dat mijn tutorial er in staat ! * Yeah * ! Voor de dames die nog niet zo bekend zijn met Tutorials. Dit is een werkbeschrijving van een bepaalde techniek en die word uitgelegd doormiddel van foto's en tekst. Ik ben apetrots want ik blijf het een geweldig mooi blad vinden. Vooral omdat hij bordevol inspiratie staat. Nog een speciale dank aan Monique Lokhorst, zij was zo lief om mij te helpen met de opzet en verzending naar magnolia !
handtekening

zondag 2 januari 2011

A light so sweet....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 02, 2011 67 reacties
Hoi Dames
Hier is hij dan, mijn lantaren. Het was best een hele klus maar ik was blij dat ik er aan begonnen ben. Ik kwam een paar weken geleden de tutorial van deze lantaren tegen en zat er tegen aan te hikken om er aan te beginnen. Maar ach je moet jezelf soms eens uitdagen...toch ?!
Eerst ben ik begonnen met het decoreren van het dak. Het dak zelf heb ik ingesmeerd met Crackle Paint van Tim Holtz + Liquid Applique op de dak rand. Toen ben ik begonnen aan de ramen. Het was wel even spannend, want ik moest de Liquid Applique verhitten en ik was als de dood dat mijn ramen zouden smelten. Maar het is gelukt * YEAH * Toen heb ik de dichte zijdes opgemeten en 2 stukjes cardstock gesneden in dat formaat. Tilda ingekleurd en haar sterren stokje en vleugels voorzien van Ultra fijne glitter. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met een : Stampin up Sizzix Stans genaamd : Northern Frost.

Toen ben ik begonnen aan de andere zijde, en Ben gevraagd om een tekst te bedenken. Hij kwam als eerste met deze tekst en ik vond hem ook wel mooi. Daarna uitgeprint en gestanst. Gesponst en voorzien van wat gestempelde sneeuwvlokken. De hoek stempel komt uit een set van Fiskars Quotes.

Toen ik dit alles klaar had vond ik de ramen wat saai, dus ben met een gelpen stikstreepjes gaan aanbrengen. Expres niet te netjes want dan krijg je een heel steriel uiterlijk en het mocht best wat speels overkomen.

Hier nog even een close-up van het dak met de Crackle Paint. Ook heb ik de ijspegelrand ( Martha Stewart pons ) voorzien van Crackle Paint.

Ik hoop dat jullie mijn lantaren leuk vinden en ik ga dit zeker nogmaals doen, vond het achteraf toch wel erg leuk ;-)
Lieve groetjes
Nicole xoxoxoxo
handtekening

zaterdag 1 januari 2011

Good friends are like Stars...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 01, 2011 35 reacties
Hoi Dames
Zo, ik dacht : Laat mij het nieuwe jaar maar eens goed beginnen en een nieuwe kaart posten. Deze tekst vind ik zo mooi ! Hij is van Fiskars quotes en heb hem ooit bij Doeading gekocht. De sterren en het frame heb ik geponst met Martha Stewart ponsen. Het papier is van Pebbles : New Arrival
De randjes heb ik geponst om de kaart zo een wat "zachter" uiterlijk te geven. Het afdrukje is van Magnolia. Ik heb er nog gedacht om er bloemen bij te doen en lint, maar dan werd het echt te druk en eerlijk gezegt vind ik hem zo met de sterren al erg leuk...toch ?

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben jullie ernom dankbaar want ik krijg diverse mailtjes van dames die mij hun "oude"pakjes Hema papier gunnen. Echt ik ben er heel heel blij mee. Ook dat jullie zo massaal naar hema gemailt hebben ! dank jullie wel !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates