donderdag 30 december 2010

You made my day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, december 30, 2010 43 reacties
Hoi Dames
Dit keer heb ik mezelf eens uitgedaagd om een kaart te maken met zo min mogelijk Copic Markers zonder verlies van schaduw. Het viel niet mee, maar het blijft altijd leuk jezelf uit te dagen :-) De kaart heb ik gemaakt met de Exclusieve Magnolia : Celebration Tilda. Het papier is van DCWV The Natural Matstack.
De border onderaan heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart. De roosjes komen bij wild orchid crafts vandaan en de parels zijn van kars.

En hier dan een foto van de Copic's die ik gebruikt heb. In totaal maar 8 stuks :-)
Ik heb zo'n zin in het nieuwe jaar want aankomende maandag gaan Astrid en ik heerlijk shoppen voor nieuw papier die ik gebruiken ga in mijn allereerste boek. De pre-orders stromen binnen en geloof me, ik vind het een eer dat jullie zo graag een boek van mijn hand willen. Mocht je hem nog niet besteld hebben en toch een exemplaar willen, lees dan even deze post.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 28 december 2010

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 28, 2010 60 reacties
Hoi Dames

Vandaag ben ik zelf met de auto er op uit geweest want het was tijd voor een bezoekje aan de dierenwinkel. Ik heb een lijst gekregen met wensen van het asiel en ben eens gaan rond rijden om te kijken wat het allemaal kost en waar ik de meeste spullen voor het ingezamelde geld krijg. Maar ik ben er uit en deze week ga ik de spullen bestellen. Het wensen lijstje bestaad uit diverse gebruiksartikelen zo als speciaal dieet voer, eten en drink bakjes voor diverse dieren, honden kluiven, katten mandjes enz enz... Kortom ik hou jullie op de hoogte ;-)
Dan even wat uitleg bij mijn nieuwe kaartje. De afdruk is van Magnolia en is uit de nieuwe Celebration serie. Het papier is van Pebbles : New Arrival en heb ik gekocht bij Doeading. Ik vind hem zo leuk !! De onderste border is gemaakt met een Martha Stewart pons. De tekst heb ik dit keer aan de binnenkant van de kaart gestempelt omdat ik de voorkant zonder tekst mooier vond.
De ballon steekt net iets buiten het ovaal, en ik vind dat zo'n leuk effect geven. Dit keer heb ik niet gewerkt met schaduwen, maar heb eens iets anders geprobeerd. Als je door het watermerk heen kijkt op deze foto, zie je dat ik met een Copic Mutlitliner een heel heel fijn lijntje bij de voetjes heb gezet. Het is een vrij simpel idee maar wel handig voor de dames die moeite hebben met het maken van grond schaduwen. Op deze manier krijgt je afbeelding toch diepte ! Leuke tip of niet ????

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers voor het inkleuren. Ik wil er even bijzeggen dat ik eerst de jurk heb ingekleurd met de R81 en R83 en daarna ben ik er overheen gegaan met E00 E01 en E02. Zo krijg je namelijk een iets zalm achtiger rose kleur en die past weer perfect bij de kleur in dit design papier. Nou dames ik hoop dat jullie de tips leuk vonden en hoor dus graag jullie mening ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

zaterdag 25 december 2010

Whiff of joy " Bride "

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 25, 2010 37 reacties
Hoi Dames
Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad. Ik heb in iedergeval heerlijk zitten knutselen gezellig met mijn schat zitten gourmetten en ook nog tv gekeken. Kortom een heerlijke rustige dag ;-) Ik wil voor ik uitleg geef even mijn grote dank uitspreken aan Chantal ! Ze stuurde mij dit leuke afdrukje van Whiff of joy. Het papier is van Kaisercraft : English Rose Collection.
De bloemen heb ik gemaakt met ponsen van Nellie Snelle. De Blaadjes en roosjes heb ik met de airbrush in de goede kleur gespoten.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen. Ik heb bewust dit keer geen tekst op mijn kaart gedaan want zo kan ik hem nog gebruiken voor meerdere doelen. Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en hoor graag jullie reactie's
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

vrijdag 24 december 2010

Thinking of you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, december 24, 2010 28 reacties
Hoi Dames
Eindelijk heb ik hem af, de kaart die ik jullie nog beloofd had van het filmpje over de grond & achtergrond schaduw. Helaas ben ik vergeten om een foto te maken van de door mij gebruikte Copic Markers maar ik denk wel dat jullie dat overleven ;-)

Het door mij gebruikte papier is van My Minds Eye en de tekst is van Hero Arts. De roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. De kantjes heb ik gekocht in een naaigaren winkeltje hier in Almere. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden :-)
Ik wens iedereen een hele fijne kerst en tot snel !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 22 december 2010

Happy birthday to a great friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 22, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Ik kon het niet laten, ik moest gewoon nog een kaartje maken met deze exclusieve stempel van Magnolia. Ik vind deze Celebration Tilda echt geweldig ! Het papier dat ik gebruikt heb is van Bo Bunny. De border is gemaakt met de Heart pons van Martha Stewart.
Met diverse Nestabilities heb ik de achtergrondjes uitgestanst en het witte deel heb ik met de Airbrush voorzien van wolkjes. Heel toevallig zat er in dit papier ook een heel heel zacht blauw tintje dus dat kwam mooi uit ;-) De grasrand heb ik eerst gestanst met de grass border pons van MS en daarna uitgestanst met de nestabilities.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen. De tekst is een clearstempel en deze heb ik gebogen op mijn acrylblok geplakt, daarna ingeinkt en afgestempelt. Clearstempels zijn hier ideaal voor !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

dinsdag 21 december 2010

~ Exclusive Magnolia Stamp ! ~

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 21, 2010 44 reacties
Hoi Allemaal
Vele van jullie hadden het al geraden ! En hier is hij dan, een exclusieve Magnolia Stempel en deze is alleen te koop bij : Creashop Duymelot !! Deze stempel komt ook op de voorkant van mijn nieuwe boek maar dan met iets extra's erbij, wat dat extra is mag ik helaas nog niet verklappen maar zodra ik groen licht krijg, meld ik het meteen ! Deze kaart heb ik gemaakt met papier van : American Crafts uit de : I DO Collectie. De border heb ik gemaakt met een Combo pons set van Martha Stewart genaamd : String Lace.

De hoek ornamentjes en blaadjes komen van ebay, de link naar deze shop vind je in de rechterzijbalk. De achtergrond heb ik embossed met een cuttlebug embossing folder en de bloemen heb ik uit drie laagjes opgebouwd. De tekst heb ik zelf verzonnen en gemaakt op de computer.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren van Tilda. Dus mocht je deze exclusieve Magnolia stempel willen toevoegen aan je collectie, wacht dan niet te lang met bestellen want er zijn er maar 300 van gemaakt ! Ik zou het op prijs stellen dat jullie deze stempel ook exclusief laten en dus geen afdrukjes gaan verkopen op marktplaats. Het laten maken van een exclusieve stempel kost echt veel geld en als iedereen hem exclusief laat dan bestaat er zelfs kans dat er ooit nog meer volgen. Alvast bedankt :-)
-----------------------
*
This exclusive Magnolia stamp is ONLY for sale in this store :And is also available for international buyers !
*
----------------------
Tot slot wil ik iedereen enorm bedanken voor het reserveren van mijn boek. Het loopt echt storm !! Heb je het boek nog niet gereserveerd dan kan je dit nog doen via dit email adres : boekbestellen.creashop@home.nl
----------------------
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 19 december 2010

Merry Christmas

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 19, 2010 27 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag heb ik weer een nieuw kaartje gemaakt. Helaas heb ik weinig design papier gebruikt, maar het begint een beetje op te raken :-(
Het papier wat ik voor deze kaart gebruikt heb is van Basic Grey : Jovial Collectie.

De hoekjes heb ik gestanst met een stansje van Provocraft en de brads zijn ook van Basic Grey. Het afdrukje is van Magnolia en de tekst is van AmyR van all that scraps.

Dit zijn de door mijn gebruikte copic markers. Tot slot nog even een oproepje aan jullie, zijn er nog dames die graag iets uitgelegd zien op film. Want ik ga morgen een aantal filmpjes opnemen en dan kan ik jullie wensen meteen meenemen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 18 december 2010

Nuttin' better then a true friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 18, 2010 37 reacties
Hoi Dames
Allereerst ongeloofelijk bedankt voor jullie geweldige reactie's op mijn berichtje over mijn boek. Met een grote trotse glimlach heb ik ze allemaal gelezen en geen zorgen, voor de dames die het leuk vinden zal ik er een krabbeltje inzetten hihihi. Daphne, je hoeft ook geen haren te gaan trekken er worden er genoeg gemaakt voor iedereen ;-)
Vandaag heb ik weer eens een jongens kaartje gemaakt. Ze blijven altijd wat lastig voor wat betreft de aankleding, Geloof me, ik heb heel wat zitten bedenken maar ik vond hem zo het leukste. En ik hoop jullie ook ;-) Het papier is van : Upsy Daisy Designs en de serie heet : Avalanche.
De tekst is van : Papertray ink en heet : Year-round puns. Met een witte gelpen heb ik stiksteekjes aangebracht en de knoopjes heb ik voorzien van scrappers floss.

De hartjes zijn gemaakt met een pons van Martha stewart en hierboven weer even een foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Vanavond ga ik heerlijk TV kijken want ik heb net gelezen dat om 22:00 uur op NED 1 Najib Amhali op TV komt. Even heerlijk lachen :-)
Lieve groetjes en een fijn weekend !!
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 17 december 2010

Copic filmpje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, december 17, 2010 16 reacties
Hoi Dames
Vandaag had ik zo gehoopt een kaartje te kunnen tonen, maar ik krijg het even niet uit mijn vingers. Ik heb namelijk echt even een baaldag. Ben had vanmiddag een halve vrijedag genomen zodat we samen naar spijkenisse konden. Maar Ben staat nog muur vast op de A10 en is voorlopig nog niet thuis. Vanwegen het winterweer heeft hij ook aangegeven dat het niet verantwoordlijk is om nu nog zo'n eind te gaan rijden en dus gaat het tripje naar Doeading ook niet door. Kortom, Nicole baalt !!!
Maar goed, het is helaas niet anders. En daarom heb ik even een filmpje opgenomen waarin ik laat zien hoe ik grond en achtergrond schaduw maak. Ik hoop dat ik jullie dag er een beetje mee kan opvrolijken ;-)
Groetjes Nicole xoxoxo
p.s: De postbode is ook nog steeds niet geweest ! :-(
handtekening

donderdag 16 december 2010

Love Ya !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, december 16, 2010 32 reacties
Hoi Dames
Helaas is de post net geweest, maar waar ik met smart op zit te wachten zat er niet bij ! Hopelijk komt het morgen. Ik zag wel dat een aantal dames aan het gissen waren geweest en dachten aan iets met een R maar ik heb geen idee wat jullie bedoelen, sorry !
Vandaag heb ik weer een nieuwe kaart gemaakt. Het afdrukje is van een digistempel van Mo's Digital Pencil Shop en het papier is van Magnolia.
De tekst is van Hero arts uit de Valentine Sayings. Het kant komt bij paper & pictures vandaan en het satijnen lint bij een garnituren winkeltje hier in Almere. De bloemen heb ik bij Doeading gekocht maar weet zo niet meer het merk. In de bloemkernen heb ik plakparels gebruikt van Basic Grey.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb.
Allemaal ontzettend bedankt voor de felicitaties aan mijn ouders ! en natuurlijk ook bedankt voor alle leuke reactie's die ik gehad heb op de kaart van gisteren.
Love Ya !
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 15 december 2010

Girls just want to have fun !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 15, 2010 47 reacties
Hoi Dames
Wat heb ik gisteren moeten lachen na het posten van mijn berichtje. Binnen 2 minuten kreeg ik al emails met vragen van dames of ik misschien niet iets kon verklappen van mijn nieuwtjes. Sommige dachten dat ik zou gaan vertellen wanneer ik ga trouwen, of dachten dat ik een nieuwe baan had. Maar ik kan jullie vertellen....geen van beide ! Ik herken het wel want ik ben zelf ook heel nieuwsschierig aangelegd LOL :-) Maar oke, ik zal jullie een beetje van jullie nieuwsschierigheid verlossen. Ik ben gevraagd als gast designer voor een winkel met allemaal lintjes. In April 2011 ben ik aan de beurt. Aangezien ik zwaar verslaafd ben aan lint, wilde ik dolgraag deze uitdaging aan en kan niet wachten tot ik de lintjes binnen krijg. Natuurlijk is dit niet al het nieuws dat ik wil vertellen, maar als de TNT post een beetje mee werkt dan komt het deze week nog helemaal goed en zal ik het allemaal laten zien en vertellen.
Zo, nu even bijkletsen over mijn nieuwe kaartje. Het afdrukje is uit de Magnolia kit en ook het papier is van magnolia alleen is die uit een eerdere serie.
Na het inkleuren van Tilda heb ik haar sokjes en kroon bewerkt met stickles. Over de tekst heb ik lang zitten twijfelen, ik wilde hem zo graag gebruiken maar kon het niet helemaal met mijzelf eens worden of hij qua stijl bij het papier paste. De wit geperforeerde border heb ik gemaakt met een combo set van Martha Stewart. En dames, breek je hoofd niet over hoe ik die strik gemaakt heb want ik heb simpelweg mijn bow-easy gebruikt en het lint op de laag er onder is er omheen geplakt. De strik zit vast met glue dots. ;-)

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb, valt wel mee dit keer, meestal gebruik ik meer markers om alles in te kleuren hihihi. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog !!
Groetjes Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 14 december 2010

Just for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 14, 2010 64 reacties
Hoi Dames
Het liefste zou ik het van de daken schreeuwen maar helaas moet ik nog heel even mijn mond houden. Jullie zullen wel denken waar heb je het over Nicole ?? Nou, ik kan jullie dit zeggen : Hou mijn blog de komende dagen goed in de gaten !!! Dan komen jullie er van zelf achter ;-)
Vandaag heb ik wederom een afdrukje gebruikt uit de nieuwste magnolia kit. Deze kaart heb ik speciaal voor Marlous van doeading gemaakt ter ere van de opening van haar nieuwe winkel. Op 18 December 2010 gaan de deuren open en op 23 December ga ik een Copic Demo geven. Tijdens deze demo zal ik ook wat leuke nieuwe technieken laten zien. Dus als je tijd hebt, kom dan gezellig langs !!
Het papier dat ik gebruikt heb is van October afternoon en Bo Bunny. De bloemen zijn van Prima en de brads van Basic Grey. De bloemen heb ik met de airbrush de zelfde kleuren gegeven als in het design papier. De takjes zijn gemaakt met een nieuwe stans van Crealies nr : CL CS 12.

Hier is nog even een foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Rest mij nog om jullie enorm te bedanken voor de leuke reactie's op mijn vorige kaart en de uitgeschreven Candy's. Ik heb ze met veel plezier stuk voor stuk gelezen en wil jullie daarom ook bedanken voor alle super lieve complimenten :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 13 december 2010

Congratulations

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 13, 2010 53 reacties
Hoi Dames
Gisteren kreeg ik per email het verzoek van Maudy of ik eens een kaart wilde maken met de Doily stans van Magnolia. Aangezien de stans zelf erg groot is qua formaat vond ik het een leuk plan om eens een ronde kaart te maken. Ik heb met mijn cricut expression en accent essentials cartridge, 2 cirkels uitgesneden van 15 cm , daarna een cirkel van 14 cm en daarop heb ik de doily stans geplakt.
Voor het hekje heb ik de Lovely Fence stans van Magnolia gebruikt en deze met foam tape wat hoger er opgeplakt. Overigens het papier is van My Minds Eye : Tickled pink. De tekst is van : Hero Arts uit de Everyday sayings set.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Zelf vind ik de kaart wel leuk geworden, vooral omdat het een keer geen vierkante kaart is. Ik hoop dat jullie de kaart en het idee ook leuk vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 12 december 2010

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 12, 2010 39 reacties
Hoi Allemaal
Deze kaart heb ik op verzoek van Jenny gemaakt. Ze mailde mij dat ze net was begonnen met het maken van Cute Cards en wilde graag met dit afdrukje een leuke maar simpele ( qua technieken ) verjaardags kaart maken. Jenny ik hoop dat je het een leuk kaartje vind en ik heb mijn best gedaan hem niet te ingewikkelt te maken ;-)
Het papier is van Fancy Pants en komt uit de serie : Hot Chocolate
De border heb ik gemaakt met een MS pons en die heet : Frence Scroll. De tekst is Inkadinkado en heet : Expressions. De takjes zijn ook gemaakt met een MS pons en deze komt uit de Halloween serie. Het afdrukje is van Hanglar & Stanglar en die heb ik gehad van een lieve blogvolgster.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik ga nu eens lekker spelen met mijn nieuwe magnolia kit. Ze zijn helemaal in het teken van verjaardagen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxo
handtekening

woensdag 8 december 2010

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 08, 2010 46 reacties
Hoi Dames
Allereerst heel erg bedankt voor jullie geweldig leuke reactie's op mijn jeugd sentiment verhaal. Ook vond ik het erg leuk om te lezen dat sommige van jullie ook nog een "knuffel" hadden uit vroegere tijden ;-)
Vandaag heb ik wederom een digistempel van Mo gebruikt. Deze schattig dreumus zit zo lekker zijn verjaardags cakeje te eten. Het papier is van My Minds Eye en heet : True Blue
De border heb ik gemaakt met een hoek en border pons set van Martha stewart. De tekst heb ik gemaakt op de computer, het letter type is : QK Studio. Na het printen heb ik hem gestanst en met de airbrush bewerkt.
De vlaggetje heb ik stuk voor stuk met de hand geknipt en daarna voorzien van een witte achterlaag zodat ze iets beter opvallen.

Ik heb de vlaggetjes verlijmd op scrappers floss met flower soft lijm. Tot slot weer een foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben benieuwd naar jullie mening over mijn nieuwe kaartje ;-)
Veel liefs en groetjes
Nicole oxoxoxo
handtekening

dinsdag 7 december 2010

Friends Forever

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 07, 2010 33 reacties
Hoi Dames
Gisteren was ik nog even op de website van Mo's Digital Pencil shop aan het snuffelen en toen ik deze digi stempel tegen kwam moest ik aan vroeger denken. Ik mocht toen ik mijn communie had gedaan, van mijn opa mee naar de V&D. Daar aangekomen stond ik als klein meisje voor een gigantisch vitrine met allemaal knuffels erin. Opa zei : Kies er maar één uit schatje. Met een grote glimlach op mijn gezicht koos ik toen voor een grote licht bruine beer. Vandaag de dag heb ik die beer nog steeds, voor mij heeft hij deze geweldige herinnering en ik zal hem ook nooit weg doen. Hij staat bovenop mijn kledingkast en telkens als ik hem zie, denk ik aan mijn Opa :-)
Oke, genoeg sentiment hihihi De kaart heb ik gemaakt met papier van Basic Grey.
De bloemen zijn van artemio en de roosjes heb ik met de airbrush kleur gegeven. De takjes zijn gemaakt met een pons van Martha stewart. De tekst is van Hero Arts.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren en te airbrushen. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en hoor graag jullie reactie's !!
Groetjes en alvast een fijne avond gewenst
Nicole xoxoxoxo
handtekening

maandag 6 december 2010

Smiles are contagious

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 06, 2010 37 reacties
Hoi Allemaal
Helaas zijn de foto's niet zo helder wit, maar morgen zal ik even wat foto's maken bij daglicht ;-) Het afdrukje is van Mo's digital pencil shop. Het papier is van My Minds Eye uit de serie : True Blue.
De border heb ik gemaakt met de doily lace pons en de randjes heb ik gedistressed. De strik heb ik gemaakt met de bow easy en er later opgeplakt ( moest ff smokkelen want ik had een beetje te weinig lint hihihi ) Achteraf had ik liever iets ander willen doen met de tekst, maar dat realiseerde ik me pas toen ik alles al vast had zitten, ik was bang dat ik de kaart kapot zou trekken als ik hem er weer af zou halen, dus heb ik het maar zo gelaten ;-)

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en wil iedereen bedanken voor de bezoekjes aan mijn blog en alle geweldige reactie's !!!
Een fijne avond en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 5 december 2010

Lots & Lots of Love !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 05, 2010 38 reacties
Hoi Dames
Nou hier is ie dan hoor ;-)
Heerlijk, knutselen als het buiten koud is. Ik kan me er uren mee vermaken ! Het afdrukje is van Magnolia en het Papier is van My Minds Eye. De tekst is van Hero Arts en het set heet : Valentine Sayings.
De takjes zijn gemaakt met een MS pons uit de Halloween serie. De borders zijn gestanst met een stans van Crealies nr : 09. Ik vind deze stansjes echt super omdat ze zo mooi gedetaillerd zijn. Neem gerust een kijkje in haar winkel want ze heeft heel veel verschillende varianten van dit soort borders.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Geloof me, het Distress kleuren met Copic Markers is echt geweldig om te doen. Ik ga hier zeer zeker meer mee doen !
Tot slot, wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor alle leuke reactie's die ik heb mogen ontvangen, dames jullie zijn top !!!
Groetjes en een fijne zondag :-)
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates