zondag 31 oktober 2010

Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 31, 2010 51 reacties
Hoi Allemaal
Het heeft even geduurt maar hier is een nieuw kaartje. Zelf ben ik er niet zo weg van maar Ben vind hem wel erg mooi.....en jullie ?
Het afdrukje is van Magnolia en komt bij Duymelot vandaan. Het papier is van Fancy Pants
Ik heb 2 verschillende collecties gebruikt : Happy Together en Traditions. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met 2 ponsen van Martha stewart en de kernen komen uit de winkel op ebay. Op deze kaart heb ik eens gewerkt met Liquid Applique het is enorm leuk spul en lijkt echt op sneeuw of bont. Je brengt een dun laagje aan, en daarna moet je het verhitten.

Helaas is deze foto van de markers wat onduidelijk, maar mijn batterij van de camera was leeg en kon dus nu nog even geen nieuwe foto maken. maar ach de nr's zijn leesbaar ;-)
Tot slot wil ik jullie allemaal nog bedanken voor het stemmen op de stempels. Ik heb nu een idee van wat iedereen leuk vind en ik zal zsm wat duidelijkheid geven over het hoe en waarom.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 29 oktober 2010

Video over Flower Soft

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 29, 2010 11 reacties
Hoi Allemaal
Ik heb vanmorgen deze video opgenomen omdat ik veel vragen via de email kreeg hoe ik mijn " takjes" gemaakt had. Ik hoop dat dit wat duidelijkheid schept en mocht je op zoek zijn naar de gebruikte producten, dan kan je ze vinden via deze link.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 27 oktober 2010

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 27, 2010 30 reacties
Hoi Allemaal
Zo als jullie kunnen zien op het veiling blog ben ik druk bezig om zo veel mogelijk bijelkaar te krijgen voor het Dierenasiel. Ik had gisteren bijna 40 bedrijven gemailt en daarvan hebben 5 bedrijven gereageerd. Als het goed is krijg ik in de loop van deze week van die bedrijven spullen toegestuurd zodat ik ze ter veiling kan aanbieden. Ook heb ik van een 2 tal dames een hele lieve email ontvangen en die doneren hobby materiaal wat ze al tijden hebben liggen, nog nieuw in de verpakking ! We zijn nu eenmaal gek op stempels en daar word goed op geboden !!
Kortom, ik wil mijn GROTE dank uitspreken naar iedereen die spullen beschikbaar hebben gesteld en ook zeer zeker aan de dames die allemaal mee bieden. Ik ga tussen de winnende bieders zelfs nog iets speciaals verloten, maar dat hou ik nog even geheim ;-)
------------------------
Over de kaart van vandaag ( zou het bijna vergeten met al mijn geklets hihi ) Ik heb een afdrukjes gebruikt van Magnolia, de stempel komt bij Duymelot vandaan. Het papier is van DCWV .
De sneuwvlokken heb ik gemaakt met 3 verschillende sneeuwvlok ponsen van Martha stewart. Daarop heb ik wat kleine rozetjes geplakt. De losse sneeuwvlokken zijn erop gezet met gluedots en het zijn een soort vlakke varianten. De achtergrond waar de Tilda opstaat heb ik gemaskerd en daarna bestempelt met een sterren achtergrond stempel. De achtergrond achter het afdrukje ( de laag der onder ) deze heb ik ge-embossed en daarna heel voorzichtig met een copic markers op de hogere gedeeltes gekleurd.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle lieve reactie's en wens iedereen een hele fijne dag !!
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 25 oktober 2010

A Day To Celebrate

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 25, 2010 48 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag is echt voorbij gevlogen. Ik zat heerlijk te knutselen toen ik gebeld werd voor een baan waarop ik gesoliciteerd had. En ik wil het nog niet te hard roepen, maaaaarrr ik mag aankomende donderdag komen voor een gesprek !! Het blijft toch wel spannend !! Oke, dat heel even te zijde mijn nieuwe kaart heb ik net klaar en ondanks het ontbreken van de nodige bloemen en lint, vind ik hem zelf erg mooi geworden. De slingers heb ik helemaal zelf gemaakt en was enorm leuk om te doen. Het is wel wat bewerkelijk, maar dan heb je ook iets....toch dames ?
De border heb ik gestanst met een stans van Crealies en het midden deel heb ik ge-embossed met een cuttlebug folder. De tekst is uit een set van Autumn Leaves en heet : Ticketed.

Hoe ik het inkleuren heb gedaan kunnen jullie in mijn filmpje zien die onder dit bericht staat. Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Het papier is van Fancy Pants uit de Happy Together collectie. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden, vooral omdat hij zo rustig is gehouden met bloemen. Voor mij wel wennen want het liefste plak ik er een heel boeket op hahaha.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Het inkleuren van sneeuwpoppen.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 25, 2010 30 reacties
Hoi Allemaal
Op speciaal verzoek ook nog even een filmpje over het inkleuren van sneeuwpoppen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 24 oktober 2010

Het inkleuren van Blond haar

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 24, 2010 16 reacties
Hoi Allemaal
En zo als beloofd is hier het filmpje waarin ik uitleg geef over het inkleuren van de blonde haren en ik laat ook even zien hoe ik het jurkje kleur. Geniet ervan en ik vind het super als jullie even een reactie achter laten op dit filmpje ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Heartfelt Wishes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 24, 2010 20 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag ben ik van alles en nog wat aan het uittesten wat ik heb liggen en eigenlijk veel te weinig mee doe. Ik had eens in een opwelling 4 kleuren distress inkt gekocht en een applicator. Nou die heb ik met recht even goed gebruikt vandaag ;-) Het afdrukje is uit de nieuwe serie van Magnolia en het papier is van Fancy Pants. Op de achtergrond heb ik met een muzieknotenstempel ( goed scrabble woord trouwens ! LOL ) van Prima Marketing afgedrukt.

De soort van meeldraden heb ik gemaakt met Flowersoft. Ook dat heb ik al een hele tijd niet meer gebruikt, en eigenlijk wel jammer want het is zo'n geweldig spul. Het geeft nog meer structuur aan je kaarten. De kantjes had ik nog liggen en ook deze gebroken witte bloemtjes kwam ik ergens in een verloren hoekje tegen. Kortom, ik heb weer flink opgeruimt ;-)

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. De vleugeltjes heb ik voorzien van Spica glitter, maar helaas is dat op de foto niet zichtbaar, sorry ! Nu ga ik snel een filmpje opnemen en wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Copic Haar kleuren

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 24, 2010 19 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag ben ik eens bezig met het creeren van haarkleur combinatie's. Je kan op de foto's klikken om de plaatjes groter te zien. Bij de linkse Tilda zit ik een paar keer buiten de lijntjes maar geen nood, want deze wil ik gaan uitknippen.
De Tilda hier boven vind ik wel erg mooi. Hiervoor heb ik gebruikt : E42 Y21 en E41
Als jullie het leuk vinden dan zal ik hiervan een filmpje maken...?

Voor deze haar kleur heb ik gebruikt : E59 E25 en E13. En natuurlijk zijn er honderde combinatie's. Maar ik dacht, ik ga ze 1 voor 1 op mijn blog zetten, dan kan ik zelf ook nog een terug kijken LOL :-)
Ik hoop in iedersgeval dat jullie er ook wat aan hebben dat ik ze zo op mijn blog vermeld ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 22 oktober 2010

Kerst Kaartje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 22, 2010 33 reacties
Hoi Allemaal
Zo als jullie kunnen zien was ik vandaag in een kerst stemming ;-) Ik was eens door mijn papier blokjes aan het worstelen en kwam toen dit papier tegen van Basic Grey : Jovial. Na wat distress werk aan de randjes ben ik begonnen aan de vlakjes achter het afdrukje. Daarop heb ik 2 hoekjes geplakt die gestanst zijn met een stansje van de Cuttlebug. Daarna heb ik met een grote achtergrond stempel de Frence Script achtergrond gemaakt en mijn magnoliaatje erop geplakt.
De bloemen heb ik gemaakt met een ponsen set van Nellie Snellie. In de kern van de bloemen heb ik met viva perlen pennen een soort meeldraadjes willen namaken, maar helaas zat ik met mijn vinger perongeluk in 1 van de bloemen terwijl deze nog niet droog was .....arrgghh !!! Maar goed, ik heb het zo goed en zo kwaad als mogelijk hersteld ;-)

De blaadjes achter de bloemen zijn gemaakt met een stansje van Crealies. En hierboven zie je de door mij gebruikte Copic Markers om alles in te kleuren. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creaties vinden, en wil jullie echt onwijs bedanken voor alle leuke reactie's van de afgelopen dagen :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 20 oktober 2010

A Smile happens in a flash but ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 20, 2010 46 reacties
Hoi Allemaal
Eigenlijk zou ik deze kaart morgen pas plaatsen maar ik vind hem zelf zo leuk dat ik eigenlijk niet kon wachten hihihi. Het afdrukjes is van de nieuwste Magnolia Collectie en komt bij Duymelot vandaan. Ook het papier is nieuw en kan je hier vinden, het is van Fancy Pants en heet : Lilac House.
De border heb ik gemaakt met de Creative border stansen van Crealies, nummertje 16
De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en van Prima Marketing.

Wederom hier de Copic Markers die ik gebruikt heb. Ik vind deze kleur paar wel erg mooi, ik zeg vaak genoeg dat ik geen liefhebster van paars kleuren ben, maar deze zachte lila tint vind ik wel heel mooi. Misschien wel omdat hij niet zo ver van roze af zit LOL
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Dream Big

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 20, 2010 36 reacties
Hoi Allemaal
Is het geen schatje ? Ook deze stempel is van Whipper Snapper en ik vind hem super ! Voor het maken van deze kaart heb ik verschillende nieuwe artikelen gebruikt. Allereerst mijn nieuwste emboss floder die ik gekocht heb bij Gerda's Hobbyshop. Hij is van het merk : Crafts Concepts en heet Budding Vine. Voor de border langs het stukje design papier heb ik de allernieuwste Crealies Creative Border gebruikt. Ik heb er een 3 tal van Annelies gehad om ze eens uit te proberen en ik moet zeggen, ze stansen GEWELDIG ! Mocht je hem zoeken het is Creative border nr 12.
Het design papier is van Making Memories. De tekst is van The Greeting Farm. De pareltjes zijn van Basic Grey. Deze kaart is misschien wat anders dan wat jullie van mij gewend zijn. Ik vind namelijk de stijl van Amy Sheffer zo gaaf, dat ik gewoon eens wilde proberen om dat eens samen te voegen met mijn eigen stijl.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Ik ben echt heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden, en hoor dus graag jullie mening ;-)
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 19 oktober 2010

Season's Greetings

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 19, 2010 36 reacties
Hoi Allemaal
Het duurde even voor ik de kaart kon posten omdat de stickles moesten drogen, maar hier is hij dan ;-) Het afdrukje is van Whipper Snapper en de tekst is uit een set van C.C.Design.
Het papier is van Fancy Pants uit de Tradition collectie.
De ster achtige vorm achter het afdrukje is gemaakt met een stans van spellbinders genaamd : Lotus Pendants.

Voor dit kaartje heb ik de volgende copic markers gebruikt. Ik ben vergeten de bruine markers erbij te leggen, maar dat zijn de nr's : E59 E57 en E53. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden, want het is een tijd geleden dat ik whipper snapper gebruikt heb :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 16 oktober 2010

Merry Christmas

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 16, 2010 37 reacties
Hoi Allemaal
Wanneer jullie dit berichtje zien , zit ik al in de auto samen met Elly om uiteindelijk naar het Copic Event in Dalfsen te gaan. Eerst maken we nog een tussen stop in Raalte bij Duymelot en misschien dat we ook nog even naar Putten gaan. Toch wilde ik vandaag nog graag een kaartje posten, en wel 1tje met de nieuwste stempel van C.C.Design uit de Sugarplums Kit. De tekst komt uit een tekst stempel vel van de October release.
De sneeuwsterren zijn van Karen Foster en de bloemen en roosjes uit eigen verzameling. Het lint met roosjes heb ik gekocht bij een naaigarenwinkeltje in Almere-Stad. Het papier is een mengeling van Fancy Pants & Basic Grey ( Happy together & Capella )

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. De randjes van het afdrukje heb ik gesponst met brilliance inkt. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden :-) Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en Elly en ik gaan er heerlijk van genieten, even een meiden weekend.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 15 oktober 2010

Greetings to you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 15, 2010 55 reacties
Hoi Allemaal
Het heeft even wat voeten in aarde gehad maar mijn " kraam " kaart is klaar :-) Ik had al een tijdje het idee om een kraam kaartje te maken, maar telkens wilde het niet zo uitvallen als ik voor ogen had. Nu moet ik zeggen dat ik hem wel geslaagd vind en ik hoop jullie ook ;-)
Hier heb ik een foto van opzij gemaakt zodat je goed de 3D effecten kan zien. Ik heb verschillende soorten foam gebruikt om het allemaal in verschillende hoogtes te krijgen.

Het stempeltje is van C.C.Design uit de nieuwste collectie. Het papier is van Basic Grey uit de Ambrosia collectie. De bloemen komen bij wild orchid crafts vandaan en heb ik verlijmd met de lijm voor flower soft. De borders aan de luifel en kraam heb ik gemaak met een pons van fiskars.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om de engel in te kleuren. Ik ben echt heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden, dus als je tijd hebt, laat dan even een berichtje achter ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 13 oktober 2010

Nieuwste C.C.Design Stempels met Copic Marker

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 13, 2010 28 reacties
Hoi Allemaal

Zo als jullie bij de vorige kaart hebben kunnen lezen was Janneke zo lief om mij wat afdrukjes te sturen van de nieuwste C.C.Design stempels. Deze is echt mijn favoriet omdat ze EN spellbinders En een Copic Marker vast houd. De 2 dingen waar ik het meeste mee werk tijdens het knutselen ;-) Het papier wat ik gebruik heb is van Basic Grey, een al wat oudere lijn.

De border is gemaakt met eem Martha stewart pons en de bloemen zijn van diverse merken. Deze heb ik de randjes ingeinkt en daarna voorzien van roosjes en die komen bij wild orchid crafts vandaan.

De achtergrond waar het meisje opstaat heb ik eerst gemaskerd en daarna bestempelt met een achtergrond stempel. De foto krijg ik om 1 of andere vage reden niet gedraait, maar hij is van Stampabilities en heet Faded Text Background. Ik zelf heb hem op ebay gekocht.
Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 11 oktober 2010

Wishing you a day that sparkles

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 11, 2010 35 reacties
Hoi Allemaal
Gisteren hebben Ben en ik nog lekker genoten van misschien wel de laatste zomerse dag. We zijn heerlijk aan het shoppen geweest en hebben nog een romantische strandwandeling gedaan. Kortom we hebben genoten ;-)
Vandaag heb ik een kaart gepost met een gloednieuwe stempel van C.C.Design. Janneke was zo lief om mij een afdrukje te sturen en dus via deze weg : Janneke , onwijs bedankt !!! Het papier is uit de kit van Echo Park die ik gekocht heb op de doeading dagen.
Het lint is van Bazzill Basics en de tekst is van Whiff of joy. De strass sneeuwsterren zijn van Karen Foster en als ik me niet vergis verkoopt doeading zo ook.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties op mijn berichtje over Ben. Als het goed is krijg ik de CD waarop het filmpje van Ben zijn demo staat. Zodra ik hem heb, zal ik hem posten ! Met dank aan Nicolette !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 7 oktober 2010

Het mengen van Copic Kleuren

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, oktober 07, 2010 19 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag heb ik een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe je kleuren kan mengen. Het is maar een klein voorbeeld maar ik denk dat het voor jullie zo wel duidelijk is hoe ik zo af en toe bepaalde kleuren kan bereiken.
Daarnaast wil ik nog even mijn hartelijke dank uitspreken naar een blogvolger van mij, die heeft mij geholpen bij het aanpassen van de instellingen van mijn camera. Nu beweegt hij dus niet meer met mijn hand mee ! Eureka !!!! Alleen deze domme gans is haar naam vergeten, en ik schaam me daar echt voor. Via deze weg dus sorry maar wel enorm bedankt !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Uitleg over de Copic kleuren cirkel

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, oktober 07, 2010 6 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag wil ik wat uitleg geven over de Copic Kleuren cirkel. Hij staat vaak op posters , maar heb gemerkt dat er nog veel dames zijn die zich afvragen hoe dit nu werkt. Als je op de foto klikt kan je hem groter bekijken. De tientallen in de kleurnummers staan voor de hoeveelheid grijs die in een kleur is toegevoegd. Als je dan de kleur cirkel erbij pakt zie je dat alle "01 o2 03 04 enz enz " markers het verste weg liggen van de grijze kern in de cirkel. Hoe dichterbij je bij de kern van de cirkel komt hoe hoger de tientallen, en dus hoe meer grijs er aan toegevoegd is. Om te kunnen zien welke grijs tint er toegevoegd is kijk je naar de grijs aanduidingen. Je ziet dan bijvoorbeeld dat in de YG91 de W als grijs tint toegevoegd is. En in de B95 de N grijskleur is toegevoegd. De bruintinten ( E ) kleuren die zie je heel dicht bij de grijze kern gezet, dat houd dus in dat daar het meeste grijs aan toegevoegd is. De 100 marker is echt zwart en de 110 markers is officieel een T11. Ik hoop dat dit voor jullie een wat beter beeld geeft hoe de copic kleuren zijn onstaan ?!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 5 oktober 2010

Love Always

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 05, 2010 38 reacties
Hoi Allemaal
Het gaat vandaag al ietsjes beter met mij, nog niet helemaal van de buikgriep af maar ik ben op de goede weg ;-) Vanmorgen heb ik heerlijk zitten werken aan deze nieuwe kaart. Ik heb een aantal nieuwe stansjes van Magnolia en wilde ze heel graag eens gebruiken. Op deze kaart heb ik de tag gebruikt, ik vind hem echt super ! Hij komt bij Duymelot vandaan. Ook de stempel heb ik is van Magnolia en ik heb er ooit al eens een kaart mee gemaakt, maar vind hem zo gaaf, dat ik hem nogmaals wilde gebruiken hihihi.
De tekst achtergrond heb ik gestempelt en daarna met inkten en copic markers bewerkt. De stempel is van Prima Marketing en komt bij De duif vandaan. De rozet achtergrond heb ik gekocht bij simpel-scrappen. Het papier is van Fancy Pants en komt ook weer bij de duif vandaan.

Dit zijn de Copic markers die ik gebruikt heb voor de kaart. De overige materialen had ik nog liggen en komen veelal van Ebay.com Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden. Tot slot wil ik echt iedereen bedanken voor de geweldige reacties op mijn kaarten. Ik heb ze met veel plezier in mijn bed zitten lezen, als je je beroerd voelt en je leest dan zulke lieve complimenten, knap je van zelf wel op !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 4 oktober 2010

Laughter is the shortest distance....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 04, 2010 54 reacties
Hoi Allemaal
Het heeft even wat tijd gekost maar hier is een nieuw kaartje. Het afdrukje is van Sugar Nellie en ik heb papier gebruikt van Bo Bunny. Ik krijg veel verzoekjes voor paars kleurige kaarten. Zo als jullie misschien weten heb k zelf niet zo veel met paars, ik ben meer een roze type :-)
De border heb ik gemaakt met 2 martha stewart ponsen : Doily Lace en de Icicle punch. De sneeuwvlokken heb ik opgebouwd uit 3 verschillende ponsen, 2 van martha stewart en de kern is een ponsje van nellie snelle. In de kern heb ik strass steentjes geplakt die lijken op waterdruppels en de groene sneeuwvlok heb ik bewerkt met stickles. De tekst is uit een stempelset van Fiskars Qoutes.

Hier is wederom een foto van de door mij gebruikte Copic Markers. Het is een simpel kaartje, maar hoop dat jullie hem toch leuk vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates