donderdag 30 september 2010

Nog meer Copic Tips !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 30, 2010 29 reacties
Hoi Allemaal

Dit heeft me echt wel even wat tijd gekost maar hier volgt speciaal voor jullie een lijstje met Copic Kleuren die ik heel vaak gebruik, en die dus ook goed bijelkaar passen. Mocht je het lijstje copieren en gebruiken voor op je blog of website, zou ik het erg fijn vinden als je even een berichtje achter laat :-)

*

Kerst Rood :

R35 R37 R39 of R35 R46 R59

*

Kerst Groen

YG93 YG95 YG97 of YG25 YG03 YG01

*

Goud

Y26 Y28

*

Zilver

N0 N2 N4

*

Licht Lila-Grijs

V91 V93 V95

*

Meisjes roze

R81 R83 R85

*

Aqua Blauw

BG10 BG11 BG13

*

Spijkerbroek blauw

B91 B93 B97

*

Hard Lila

V12 V15 V17 of V04 V06 V09

*

Zacht Lila

V000 V01 V04

*

Zuurstok Roze

RV02 RV13 RV14

*

Hel of Fel Geel

Y11 Y13 Y15

*

Herfst Oranje

YR12 YR15 YR18

*

Haar kleuren die ik veel gebruik :

E11 E13 E15 E17 of E42 E43 E44 of E53 E55 E75 of E70 E71 E74

*

Huiskleuren die ik gebruik :

E93 voor de wangen

E51 en E53

Tot slot nog 2 groene series die ik vaak gebruik :

YG11 YG13 YG17 of BG93 BG96 BG99

--------------------------------

Dit is voor nu even een greep uit de kleuren combinaties die ik veel gebruik. Ik weet dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft , bijvoorbeeld voor haren en gezicht. Hiermee wil ik dus alleen aangeven dat dit series kleuren zijn die heel mooi in kleur overlopen. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Meer van dit soort series volgen in de komende maanden.

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 29 september 2010

Het inkleuren van Golvend haar ( Copic )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, september 29, 2010 19 reacties
Hoi Allemaal
Hier is weer een filmpje dat ik gemaakt heb op verzoek. In dit filmpje geef ik aan het einde ook nog een tip over de blender pen, maar helaas is de beeldkwaliteit beroerd. Maar ik denk wel dat jullie kunnen volgen wat ik zeg en dus bedoel. Tot slot wil ik even laten weten dat ik tot nu toe van 12 lieve blogvolgers een donatie heb gehad, hiervoor wil ik jullie allemaal enorm bedanken. Helaas is de opkomst niet zo als vorig jaar en hoop ik van harte dat er nog mensen zijn die hun dieren hart willen laten spreken !! Als we met zijn alle een klein beetje doneren, maakt dat ook een berg ...toch :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 28 september 2010

Tjsa...wat zal ik er van zeggen ?

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 28, 2010 44 reacties
Hoi Allemaal
Ik heb besloten dat ik mijn kaart wel online zet, maar erg blij word ik er niet van. Ik meen het serieus als ik zeg dat ik hem niet mooi vind, ondanks dat ik hem zelf gemaakt heb. Normaal maak ik de foto's in mijn fototent maar toen ik dat deed schrok ik, want de kleuren kwamen totaal niet over zo als ze in het echt zijn. Ik kan daar slecht tegen omdat ik juist altijd mijn best tracht te doen om kleuren zo goed mogelijk te " matchen ".
Toen ik de kaart op mijn buro had gezet werd het al iets beter maar nog niet zo als het in het echt is. De roodkleuren ogen enorm verschillend en in het echt klopt het allemaal bijelkaar....grrr....daar kan ik zo slecht tegen !! Maar goed, ik ga ophouden met klagen en hem jullie desondanks showen. Het papier is van My Minds Eye en de stempel is van Magnolia. De swirl is gemaakt met een stansje van Bosskut en de corners met een stansje van provocraft.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren van de stempel. De tekst is van Fiskars quotes. Sorry hoor dames dat ik zo negatief doe, maar als ik dit zie dan schaam ik me voor het geen ik gemaakt heb !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 27 september 2010

Greetings to you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 27, 2010 41 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag weer eens een ander stempeltje. Deze kwam ik tegen op de beurs in Zwolle en was meteen verliefd. Het is net ik die Pebbles vast houd. Ik vond hem super ! Hij is van Crafters Companion. Het was wel leuk, want ik had hem net gekocht, komt een lieve vriendin van mij ( Evelinde )met de zelfde stempel aan lopen, die wilde ze mij geven als verrassing. Ze is hem toen snel gaan omruilen, en ook van die stempel ga ik binnenkort een kaart maken.
Het papier is van American Crafts uit de : I DO Collectie. De rand rondom heb ik gemaakt met een pons set van Martha Stewart. Op de border rand heb ik parels gemaakt met de Viva decor pennen, kleur : Pastellgrunn.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden, want ik heb hem dit keer vrij sober gehouden wat aankleding betreft.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 26 september 2010

Het Creeeren van schaduw

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 26, 2010 5 reacties
Hoi Allemaal

Hier is even op speciaal verzoek een plaatje dat ik ingekleurd heb. Er werd mij gevraagd om eens te laten zien hoe ik Schaduw maak met Copic Markers.


Ik heb even 2 verschillende foto's gemaakt, je kan er op klikken en dan zie je het nog beter. Ik ben heel benieuwd of jullie er iets aan hebben ;-)


Dit zijn de markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren.


Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Magnolia Sister & Brother

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 26, 2010 32 reacties
Hoi Allemaal
Toen ik afgelopen vrijdag bij HC de Duif was, zag ik een papier boekje van Basic Grey ( ambrosia ) Ik kende dit papier want het is al een wat oudere lijn, maar ik vind die kleuren zo geweldig dat ik hem niet kon laten liggen. Het afdrukje heb ik gehad van Astrid van Duymelot. Astrid heel erg bedankt, ik vond het geweldig om hem in te kunnen kleuren !!
De bloemen zijn van Prima Marketing en De roosjes komen van Wild orchid crafts.
=======

Dit zijn de markers die ik gebruikt heb om de afdruk in te kleuren. Op de kaart heb ik met opzet nog geen tekst geplakt want ik heb meerdere tekst stempels die ik er voor kan gebruiken, en kan nog geen beslissing nemen welk het word. dus die komt later wel ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 25 september 2010

May your Christmas be ...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, september 25, 2010 43 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag een nieuw kaartje met het nieuwste papier van Basi Grey genaamd: Wander. Toen ik gisteren bij hobby compleet de duif was zag ik het liggen en ik was meteen verkocht. Het is een beetje papier wat je eerder voor " jongens "kaarten gebruikt, maar ik dacht ik ga er toch trachten een andere " draai "aan te geven. Ook zag ik de stansjes van Marianne Design met de kerst sterren, jullie snappen hem al....ook verkocht ;-) Ze zijn mooi klein en daarom ook erg fijn om te gebruiken op een kaart. Nu hoop ik dat ze dit soort bloemen ook eens in een pons uit gaan brengen , want het is wel veel werk om ze te stansen en embossen. Je moet het echt bloem voor bloem doen en dat 2 keer. ( ach... ik zie het als bezigheids therapie LOL )

Helaas komt deze foto was "flets"over maar hier kan je alle details nog eens van dichtbij bekijken. Het lint is van Bazzil Basics en de border heb ik gemaakt met de hekjes pons van Martha Stewart. Het afdrukje heb ik gekregen van Lianne ( dankjewel !!! ) en is van Hanglar & Stanglar.

Dit zijn de markers die ik gebruik heb om alles in te kleuren. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn "Kerst" Kaart vinden ??
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 23 september 2010

Thinking of you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 23, 2010 59 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag heb i een poging gedaan om mijn stijl te combineren met een beetje vintage stijl. Ik blijf het geweldig vinden om te proberen, maar ben er nog niet erg goed in ( vind ik zelf ) Maar ach....Het belangrijkste is het plezier wat ik er aan heb. Je wil me ook niet zien twijfelen als ik de kaart aan het maken ben....past dit wel, is dit wel mooi, word het niet te druk enz enz...
Het Stempeltje is uit de nieuwste serie van magnolia en het papier is uit de nieuwste lijn van My Minds Eye.
De bloemen zijn allemaal van Prima marketing en de roosjes komen bij wild orchid crafts vandaan. De parel swirls zijn ook van Prima. De tekst is een rub-on.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb bij het inkleuren. Eerlijk gezegt ben ik reuze benieuwd wat jullie van mijn "vintage" achtige kaart vinden ? Morgen ben ik bij Hobbycompleet de duif. Ze bestaan 10 jaar en vanwegen dit jubileum hebben ze een hele gave actie. Klik op deze link om meer te weten te komen. Dus ben je morgen in de buurt, kom dan gezellig langs !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 21 september 2010

Een Kleinkind Geboren

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 21, 2010 35 reacties
Hoi Allemaal
Na wat filmpjes is hier mijn nieuwste kaartje ;-) Hij is gemaakt met een stempeltje van Magnolia en ik heb hem bij Duymelot vandaan. In het filmpje kan je ook zien welke kleuren ik gebruikt heb, maar de foto heb ik er toch maar even aan toegevoegd. De border heb ik gemaakt met een pons van Fiskars en de swirls zijn gemaakt met een stansje van Bosskut genaamd : Leaf Flourish. Het plaatje heb ik uitgestans met een stans van spellbinders en daarna de randjes geinkt.
Aan de binnen kant heb ik de tekst gestempelt.
Ik moest wel lachen want mijn ouders zitten op dit moment in Spanje samen met mijn Tante Dini. Ze volgen zelfs daar mijn blog en skypen mij regelmatig en dan heb ik via de webcame contact met ze. Elke "verandering"die ik maak willen ze dan zien en dan gaan ze beoordelen of ze het een mooi geheel vinden. Tis net een keuringsdienst voor kaarten LOL :-)

Het is daar nu beter weer als hier, want mijn vader ziet al goed bruin !
Maar goed, dat even terzijde... ik dwaal weer af hihihi. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en wil jullie even bedanken voor al jullie reactie's op mijn filmpjes.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Copic Marker Tip !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 21, 2010 9 reacties
Hoi Allemaal
In dit filmpje wil ik jullie uitleggen hoe ik aan die lichte tinten komt. Althans hoe ik probeer om zo dicht mogelijk bij de kleur van mijn design papier te komen. Geen idee of jullie er iets aan hebben. Ik zit al 2 dagen binnen en dacht.. ik neem even wat filmpjes op. Dat ik binnen zit is noodgedwongen want ik moest mijn auto wederom naar de garage brengen. Vanaf dat we hem hebben is het 1 groot aquarium als het geregent heeft. Ik had hem 2 weken geleden ook al voor dit feit weg gebracht en toen zeiden ze : Mevr. Verkooijen geen zorgen, hij is gemaakt ! Toen hij dat zei dacht ik al....eerst zien en dan geloven. Dus na de regenbuien van afgelopen week, bleek wel weer dat mijn vermoede klopte want hij was nog zo lek als een mandje ! Ik kwaad opgebeld en mijn beklacht weer gedaan. Wat blijkt nou... ( althans zo zei hij net aan de telefoon ) in de deuren zit een stuk plastic, dit moet strak zitten en dat zat dus niet goed ! Morgen maar eens zien of het probleem nu opgelost is. Want ik hou wel van een mooi aquarium, maar niet in mijn gloednieuwe auto !! ( zo nu ben ik afgekoelt ) ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 20 september 2010

Go Nuts ! It's your day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 20, 2010 65 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag eens een echt herfst kaartje. Ik moet zeggen dat ik deze kleuren wel erg leuk vind om mee te werken. Groen , Oranje , Blauw , Bruin .... alles bijelkaar dus echt herfst :-)
Het papier dat ik gebruikt heb is van Bella BLVD en heet : One fall day... De lintjes zijn van verschillende merken , geen idee waar ik die ook al weer vandaan heb, sorry !
De bloemen zijn uit oude series van Prima Flowers en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaar. De takjes heb ik met een Martha Stewart pons gemaakt, deze komt uit de Halloween serie van vorige jaar.

Dit zijn de markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik blijf deze foto's er maar bij zetten in de hoop dat jullie er iets aan hebben :-)
Tot slot wil ik nog even kwijt dat mijn tante me net wees op het feit dat ik nog maar 8 volgers te gaan heb en dan heb ik de 1500 bereikt !! Ze vroeg mij of ik dan nog een leuke candy weg ging geven. Ik ga dat zeer zeker doen !! En ik denk dat ik deze keer ook een hele grote stapel design papier er bij ga doen, maar vinden jullie dat wel een leuk idee ?
Liefs en Groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 19 september 2010

Friends

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 19, 2010 43 reacties
Hoi Allemaal
Hier is eindelijk weer een kaartje. Ik had een ongelofelijk druk weekend en vandaar dat ik weinig gepost heb, sorry ! Deze stempel uit de nieuwste magnolia serie heb ik bij Duymelot vandaan. Ik vind hem echt super ! Vooral om te sturen aan een goede vriendin of een jarige tweeling ;-) Ik wilde er nog een tekst op doen, maar heb uiteindelijk besloten om die aan de binnenkant van de kaart te stempelen.
Het papier is uit een oud blokje van Kaiser Craft en de bloemen zijn van Prima Marketing. Het mengen van de kleur blauw was in dit geval het lastigste. Want zowel de B serie als de BG serie copic markers kwamen niet overeen met het papier. Uiteindelijk met wat toevoeging van E40 en N1 ben ik voor mijn gevoel zo dicht mogelijk bij de blauwe kleur van het papier gekomen.

Hoe vinden jullie het resultaat ? wat de kleuren betreft ....
Voor de Haren heb ik eens gekozen voor rood/bruin haar. Ik vind het zelf wel een hele kleuren combi geworden...toch dames ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 15 september 2010

Het inkleuren van Beren met Copic Markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, september 15, 2010 24 reacties
Hoi Allemaal
Hier is weer even een verzoekje daar ik een filmpje van gemaakt heb. Er werd mij gevraagd of ik eens een beertje wilde inkleuren, bij deze ;-)
Ik heb helaas niet meer het copic papier laten zien, maar ik zal morgen even een foto maken. Ik hoop dat jullie het ondanks de "bewegingen" toch een nuttig filmpje vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 14 september 2010

Dear Santa...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 14, 2010 46 reacties
Hoi Allemaal
Hier in Almere regent het al de gehele dag ! Bij jullie ook ? Maar goed, wat kan je dan beter doen als knutselen :-) Toen ik deze week bij Duymelot in Raalte was liet Astrid mij een hele stapel stempels zien van Lilly of the Valley. Ze vroeg of ik er afdrukjes van wilde hebben ( dat laat ik me geen 2 keer vragen ! ) De stempels zijn dus eventueel bestelbaar via Duymelot. Speciaal voor de dames die geen paypal of Credit card hebben is dit een uitkomst !! Je kan de gewenste stempels gewoon doormailen aan Astrid. Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey en heet : Jovial.
De bloemen hadden eigenlijk een andere kleur en deze heb ik dus met de airbrush en mijn copic makers bewerkt. Voor de takjes heb ik een MS pons gebruikt en de kernen had ik nog liggen.

Voor het inkleuren van de beer zelf heb ik de kleuren : E11 E13 E15 gebruikt. De overige kleuren zijn voor de kerstballen, slingers en schaduw. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 13 september 2010

Good friends are like stars...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 13, 2010 47 reacties
Hoi Allemaal
Het kaartje van vandaag heb ik gemaakt met een papierblokje van Prima Marketing : Jack 'n Jill Hij komt bij Hobbycompleet de duif vandaan en als ik jullie een goede tip mag geven, hou de website in de gaten ! Namelijk op 24 en 25 September volgt er echt een super actie omdat ze tien jaar bestaan ! Ik weet al wat hij in gaat houden, en geloof me....Zulke actie's zie je niet vaak !!
Heel misschien ben ik zelfs van de partij op vrijdag 24 September in de winkel :-)
Bij deze kaart heb ik eens getracht met zo min mogelijk copic markers te werken, ik vind het goed gelukt al zeg ik het zelf * bloos * hihihi... toch Dames ?
Op de foto staat ook de YG91 en die heb ik niet gebruikt, is per ongeluk meegegaan op de foto. Ik heb de kaart wat afgewerkt met bloemen en lint, om het zo een " romantisch" uiterlijk te geven. De tekst is van Fiskars quotes. Tot slot wil ik nog even de winnaar bekend maken van de Copic Molen, dat is geworden : Evelinde. Evelinde, mail me even zodat we een afspraak kunnen maken wanneer je hem komt ophalen. Zo, nu ga ik aan de arbreid want ik heb een hele drukke week voor de boeg. Eindelijk heb ik bericht gehad van mijn sollicitatie en ik mag aankomende woensdag op gesprek komen bij het bedrijf.....duimen jullie voor mij ?
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 12 september 2010

Happy Halloween

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 12, 2010 38 reacties
Hoi Allemaal
Is het geen heerlijk weer om lekker te knutselen ? Ik vind het heerlijk om in mijn pyama op zondag te zitten knutselen. Halloween vind ik zo als jullie weten een geweldig thema. Gisteren toen ik dus bij simpel scrappen was heb ik daar een papierpakket meegenomen van Echo Park. In dit pakket zitten zelfs de kleine letter stickers. De roosjes heb ik met de copic airbrush gespoten en paars tinten en zwart.
Het stempeltje is van C.C.Design en heb ik gekocht bij all that scraps. De randjes heb ik gedistressed met een tool van Tim Holtz en daarna de laagjes opelkaar geplakt.

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb voor het airbrushen en kleuren. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

donderdag 9 september 2010

Spreken we snel af ?

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 09, 2010 23 reacties
Hoi Allemaal
Ik ben wat vroeg, maar aangezien ik vandaag nog veel te doen heb, post ik alvast mijn inzending voor de nieuwste Copic Challenge. Op het " Gekopcopic " blog kan je elke maand een Challenge vinden en dit keer is hij is de kleuren " Geel & Oranje ". Alle inzendingen worden door Diny & Agitte op het Copic Challenge blog geplaatst zodat iedereen ze van elkaar kan bewonderen. Ook kan je door mee te doen een leuke prijs winnen, namelijk 3 Copic Sketch Markers !! Dus vind je het leuk om mee te doen, stuur dan je inzending aan : gekopcopic@hotmail.com
Mijn kaartje is gemaakt met papier van Pebbles. Nee ik heb het niet over mijn kat maar er bestaat dus echt een papier merk dat ook zo heet LOL ;-) Toen ik het zag was ik heel verrast en moest ik het natuurlijk kopen hihihi. Als ik me niet vergis heb ik het ooit bij Doeading in spijkenisse gekocht.
De tekst stempel komt bij Gerda's Hobbyshop vandaan. Ik was een beetje brutaal en zag een open doos met nieuwe spullen staan. Vroeg toen heel voorzichtig aan Gerda of ik er even in mocht snuffelen en kwam toen 2 setjes stempeltjes tegen met Nederlandse teksten. Ze zijn van het merk StudioLight.

Hier dan nog even een foto van de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Dus dames, doen jullie mee met de nieuwe challenge ? Ik ben heel benieuwd wat iedereen er van maakt ! Ik vind het altijd erg leuk om alle verschillende stijlen te zien ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 7 september 2010

Season's Greetings

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 07, 2010 32 reacties
Hoi Allemaal
Dames, dank jullie wel voor jullie lieve woorden. Inderdaad is zo'n beslissing niet makkelijk maar soms moet je gewoon. Ik heb soms zelfs al plekjes op mijn been en gezicht die erg jeuken, en de dokter zegt : Puur stress !! Dus het enigste wat ik je kan adviseren is je eens te proberen te ontspannen. En daarbij hoort dus ook minder hooi op mijn vork. Maar ik vind het echt super dat ze mij misschien later een 2 de kans geven !
Om het leed een beetje te verzachten heb ik besloten om jullie de kaart te tonen die ik gemaakt had voor op de voorkant van het boekje. Hij is met precies dezelfde markers gekleurd als de magnolia engel die viool speelt.
Ook heb ik het zelfde papier blok gebruikt. ( the linnen stack van dcwv ) De bloemen het ik zelf met de copic marker gekleurd en met de bruine roos heb ik getracht een beetje de roos na te bootsen die op haar hoedje zit. De tekst is van All That sraps van vorig jaar kerst. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 6 september 2010

Is het al kerst ?

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 06, 2010 31 reacties
Hoi Allemaal
Afgelopen week was ik bij Duymelot en zag het nieuwe papier van Basic Grey. Echt helemaal in de kerst kleuren. Het boekje heet : Jovial. De stempel is van Magnolia en komt ook bij Duymelot vandaan. De Corners koop ik altijd op ebay.com. Mocht je de link zoeken, deze staat in de rechter zijbalk.

Het frame waar Tilda op zit heb ik gemaakt met de nestabilities. Hoe ik dat doe kan je terug vinden bij mijn youtube filmpjes.

De sneeuwvlokken heb ik uit glitterpapier geponst. Let wel op want het is erg dik papier en niet alle ponsen kunnen daar tegen. Ik heb Martha stewart ponsen gebruikt. Op de foto zie je weer de Copic Markers die ik gebruikt heb bij het inkleuren. De bloemen in de kernen komen bij dezelfde shop vandaan als de corners. En mocht je het glitter papier zoeken, dat heb ik bij Gerda's Hobbyshop vandaan.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

zondag 5 september 2010

Dance with your Heart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 05, 2010 32 reacties
Hoi Allemaal
Allereerst wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor de geweldige reactie's op mijn berichtje over mijn boek. Ik heb hier toen ik begon met het maken van kaarten wel eens over gedroomd en nu is het zo ver * bloos * :-) Het zal inderdaad een heel karwei worden maar dat heb ik er graag voor over !! Woensdag weet ik wat precies de bedoeling gaat zijn, en ik kan dus haast niet wachten tot ik bij de uitgever geweest ben !!
Om jullie natuurlijk niet helemaal in de steek te laten heb ik vanmorgen deze kaart gemaakt. Met grote dank aan Tiets voor dit geweldige afdrukje van magnolia. Ik heb inmiddel begrepen dat deze stempel echt zeldzaam is en nergens meer te koop. Heel toevallig had een mevrouw mijn verteld dat ze zo op zoek was naar deze stempel omdat ze zelf viool speelt. Dus ik ga deze kaart aan haar kado doen ;-) Inmiddels heb ik de kaart klaar voor op de voorkant van het boek, en die is met het zelfde papier gemaakt als deze kaart. DCWV The Linnen Stack genaamd. Ik ben er wereklijk weg van, de kleuren vind ik zo geweldig die in het design papier zitten.
De corners zijn gemaakt met een stansje van de cuttlebug en de blaadjes met stansen van crealies. De tekst is van Wiff of joy en die heb ik op de beurs gekocht. De roosjes heb ik zelf met de airbrush en copic markers kleur gegeven.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor deze kaart.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe en een lieve groet van mij !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 2 september 2010

Blessings

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 02, 2010 44 reacties
Hoi Allemaal
Ik heb speciaal voor de dames die de blauwe sneeuwpop zo mooi vonden maar eens getracht er een leuke kaart mee te maken hihihi.... Zelf was ik meer fan van de wat bruin-grijze variant, maar soms is het niet verkeerd eens iets te proberen wat je anders niet zou doen. Dus dames ik hoop dat hij in de smaak valt ;-) Het papier is van een oude lijn van Bo Bunny. De border heb ik met een Martha stewart pons gemaakt en het lint is van Bazzill Basics.
Verder heb ik de sneeuwpop bewerkt met stickels om het zo toch een wat sprakelend effect te geven.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen. Ik ben echt heel nieuwsschierig hoe jullie mijn blauwe sneeuwpop vinden LOL
Liefs en groetjes
Nicole ;-)
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates