dinsdag 31 augustus 2010

Digistempels en Printers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 31, 2010 71 reacties
Hoi Allemaal
Hierbij wil ik jullie hulp vragen. Ik krijg onwijs veel emails met de vraag welke printer ik heb en of mijn afdrukken die er uit komen ( van Digitale stempels ) niet uitlopen. Zo als iedereen weet kleur ik alleen met Copic Markers en ik kleur op Hema Correnspondentie papier. Ik bezit zelf een HP Photosmart C5180 All-in-one printer en ik gebruik originele HP Cartridges. ( zie foto hierboven van mijn printer ) Nu is mijn brandende vraag aan jullie of jullie in het reactie veld willen vertellen wat jullie gebruiken, zodat de mensen die bijvoorbeeld kleuren met Derwent potloden ook kunnen zien welke printers en inkt nu wel of niet geschikt zijn voor hun doel. Laat de volgende gegevens even achter :
*
1 : Waar kleur jij mee ?
2 : Op welk papier kleur je
3 : Wat is het merk en type van jou printer
4 : Welke inkt cartridges gebruik je ( of vul je ze zelf ? )
als je je cartridges zelf vult kan je dan aangeven waar je dat koopt en van welk merk het is.
*
Op deze manier tracht ik een beetje een beeld te scheppen van printers en inkt die wij allemaal gebruiken. Zo kunnen ook mensen die wel of niet met Copic markers kleuren zien wat een oplossing zou zijn voor hun probleem. Want er zijn veel dames die graag digitale stempels willen afdrukken, maar er vervolgens niets mee kunnen omdat bij hun de inkt uitloopt.
Ik hoop echt dat jullie allemaal mee doen, dat zou ik echt heel erg op prijs stellen. Op die manier elkaar proberen te helpen !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Welcome

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 31, 2010 31 reacties
Hoi Allemaal

Aangezien ik vandaag misschien geen tijd heb om een nieuw kaartje te posten, ben ik begonnen aan een digi stempel. Hij komt van Mo's digital pencil shop en toen ik hem zag was ik er meteen weg van ! Het is toch weer eens wat anders dan de " cutties " die ik meestal gebruik. Ik zeg wel eens tegen mensen dat kleuren met Copic Markers een kwestie is van oefenen, en dat is ook echt zo. Ik gebruik dit soort plaatjes om kleuren combinaties uit te proberen of juist om te kijken hoe ik ( in dit geval ) hout zo realistisch mogelijk ingekleurd kan krijgen. Ik vind hem zelf erg mooi geworden en ben heel benieuwd wat jullie er van vinden !?

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om de afbeelding in te kleuren. Ik heb speciaal " kerst kleuren " gekozen. Misschien dat ik hem nog ga verwerken tot een kaart, maar ik kon het niet laten om hem al even aan jullie te showen. Ik hoor heel graag wat jullie er van vinden. Geef gerust je eerlijke mening ;-)

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 30 augustus 2010

Magic Moments

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 30, 2010 50 reacties
Hoi Allemaal
Op de beurs in Den Bosch kreeg ik de vraag of ik eens een zwart wit kaart wilde maken. Geen probleem zei ik....maar toen kwam het dillemma. Ik had geen zwart wit papier. Ik snel rondsnuffelen op de beurs en kwam een papierblokje tegen van Kars genaamd : Wedding. Het is erg mooi papier en de blokjes kosten zo rond de 5 euro ! Ja , Nicole moet nu op de kleintjes letten LOL :-) De stempel die ik gebruikt heb komt van Mo's Digital Pencil Shop. De tekst is van Whiff of Joy.
Het was wel even puzzelen welke kleuren grijs ik hierbij moest gaan gebruiken, want ik heb altijd geroepen de " T " serie van Copic gebruik ik bijna nooit. Maar ja, soms moet ik dus terug komen op mijn eigen woorden hihihi. De T serie bleek gewoon perfect bij het papier te passen * bloos * Voor de border heb ik een pons van EK Success gebruikt.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren van de digistempel. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden. Was voor mij ook de eerste keer dat ik echt een zwart wit kaart maakte. ( p.s: ik kon het niet laten om er toch iets van kleur in te verwerken hihihi )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Op speciaal verzoek ( Copic Airbrush )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 30, 2010 18 reacties
Hoi Allemaal
Hier is even een filmpje dat ik gemaakt heb op verzoek van Marlies. Ze wilde heel graag weten hoe ik die lichte schaduw maakte achter de afbeelding. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en mocht iemand nog speciale verzoekjes hebben voor een filmpje, je kan mij dan het beste even mailen : mazzel36@gmail.com
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 29 augustus 2010

C.C.Design en Basic Grey

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 29, 2010 43 reacties
Hoi Allemaal
Op de beurs in Zwolle had ik kennis gemaakt met Jenine van Hobbyvision. Maar aangezien we het steeds erg druk hadden, kregen we weinig tijd om even lekker te kletsen. Maar in Den Bosch was het aan het eind van de dag wat rustiger en had ik dus even de tijd. Ik liep langs haar kraam en zag dit geweldige papier van Basic Grey : Pyrus genaamd. Ze vroeg mij of ik het leuk zou vinden om een voorbeeld kaart te maken met dit nieuwe papier.....hele foute vraag !! LOL .... Natuurlijk zeg ik als papier junk daar geen Nee tegen !! :-)
Ik heb een digistempel gebruikt uit de digi kit van C.C.Design. De bloemen zijn van E-Line en de roosjes komen bij wild orchid crafts vandaan. De takjes heb ik met een Halloween pons gemaakt van Martha Stewart.

De bloemen heb ik met de Copic Airbrush in kleur gespoten. Ik vind dit echt zo geweldig om te doen, want ik kan me nog zo herinneren dat ik er altijd van baalde dat ik nooit de juiste kleur bloemen had. Ook de wolken achtergrond heb ik met de Copic Airbrush gespoten en een zelf geknipt wolken sjabloon.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruik heb om alles te kleuren en te airbrushen. Ik heb geen tekst op de kaart gedaan, want ik had 3 verschillende teksten gemaakt en telkens als ik ze op de kaart wilde leggen om te kijken hoe het stond, was ik niet blij. Het was te " aanwezig " als je begrijpt hoe ik bedoel. Toen ben ik nog met kleine vlinders aan de slag gegaan, maar ook dat werd niet wat ik voor ogen had, dus uiteindelijk heb ik er voor gekozen om hem zo te laten. Ik ben benieuwd naar jullie mening ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

You did it !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 29, 2010 45 reacties
Hoi Allemaal
Hier is zomaar even een leuk kaartje dat ik gemaakt heb met een afdrukjes van Hanglar & Stanglar. Ik kreeg hem van een lieve vriendin en kon het niet laten hem in te gaan kleuren. Ik heb eens voor de verandering wat donkedere kleuren gebruikt als dat ik normaal doe. Ik wilde wel eens zien wat het resultaat zou worden.
Ik heb alleen wel een blunder gemaakt want ik was tijdens het inkleuren zo in mijn hoofd bezig met dingen die ik nog moest doen , dat ik op het moment dat ik de vissen wilde gaan kleuren, ik me vergiste in het pakken van de marker. Ik dacht grijs te pakken en ik had groen in mijn handen * foutje bedankt ! * Aangezien ik maar 1 afdrukje had, kon ik niet opnieuw beginnen en het ook niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te gooien. Ach, misschien word het nog een trend , groene vissen. LOL ;-)

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Ook het blauwe golvende lint heb ik met de copics gekleurd.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 25 augustus 2010

Het maskeren van stempels

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 25, 2010 14 reacties
Hoi Allemaal
Ik ben nog snel voor ik morgenochtend vertrek wat verzoekjes aan het afhandelen. Anda had mij samen met nog een paar andere dames gemailt met de vraag of ik eens een filmpje wilde maken over het maskeren van stempels. Dus dames hier is een filmpje waarin je kan zien hoe ik dit doe en wat ik daarbij gebruik. De stamp a ma jig die ik in het filmpje gebruik is van Stampin up. Er zijn inmiddels soortgelijke stempelhulpjes en mocht je er graag ook 1 willen, je kan ze bestellen bij Marlous van doeading. info@doeading.nl Wel even mailen want ze staan nog niet op de website. Ook voor info over de kosten, kan je Marlous mailen. Er zijn ook stempel hulpjes van een soort acrylblok, maar die vind ik persoonlijk niet zo fijn omdat die erg glad zijn aan de onderzijde en schuiven makkelijker weg. ( althans, is mijn mening ). De stempels in het filmpje zijn van C.C.Design. Ik zag alleen pas te laat dat ik vergeten was het witte gedeelte tussen haar beentjes weg te halen, dus vergeef me ! Krijg je er van als je alles tegelijk wil doen hihihi.
Dames ik hoop dat dit wat duidelijkheid geeft over het maskeren. Mocht je nog vragen hebben, mail me dan, dat beantwoord voor mij makkelijker jullie vragen als via mijn blog.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 24 augustus 2010

Miss you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 24, 2010 56 reacties
Hoi Allemaal
Het is maar goed dat jullie me vandaag niet konden zien, want ik leek wel een gestoorde gek !! LOL Ik was aan het knutselen en tijdens het knutselen allemaal oude liedjes aan het draaien....en daarbij kei hard mee zingen....nou ja zingen....kraaien kan je beter zeggen hahaha. Maar goed ik heb dus onder het genot van diverse plaatjes mijn nieuwe kaart gemaakt. Deze week zal ik wederom weinig posten omdat ik zondag pas weer tijd heb. De beurs in Den Bosch staat voor de deur en Zaterdag ga ik voor een workshop naar Gerda's Hobbyshop in Putten. Het afdrukje is van Magnolia uit de bon voyage collectie. Het papier is van DCWV the linen closet stack. De swirls zijn gestempelt met een set van Making Memories, daarop heb ik met diverse stukjes lint een ondergrond gemaakt.
De tekst is van paper tray ink. Deze heb ik ooit eens van mijn amerikaanse vriendin gehad. De takjes met blaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies. Deze komen half september op de markt als ik het goed begrepen heb.

Dit zijn de gebruikte Copic Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van mij nieuwste creatie vinden en als je zin hebt, laat het mij dan weten ;-) Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne week en ik ga nog even gek doen....euh....kraaien ! LOL
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 23 augustus 2010

Just for you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 23, 2010 53 reacties
Hoi Allemaal

Na 3 beursdagen was het toch wel weer fijn om te knutselen. Ik vind het beide erg leuk om te doen, maar ja...je kan nu eenmaal niet alles tegelijk ;-) Gisteren kon ik me niet meer bedwingen en moest mijn nieuwe C.C.Design stempel inkleuren.Ze heet : Cupcake Belle en heb hem gekocht bij Cute cards & stamps. Het papier is van Cosmo Cricket : Pixie-Licious. De bloemen komen bij Duymelot vandaan en heten : E-Line flowers Orange. De bloemkernen zijn van Papermania en zijn gekocht bij doeading. De border is gemaakt met een Martha Stewart pons.

Ik heb nadat ik Belle ingekleurd heb, heel voorzichtig bewerkt met de Copic Blender Pen. Wat je moet doen is, niet de marker op dezelfde plaats houden maar steeds optillen en weer neer drukken, heel voorzichtig. Zo wilde ik een beetje het paarse papier benadrukken. Daarin zitten lichter paarse stippen en met een witte gelpen krijg je dit effect niet zo mooi, word te wit. Dus de blender pen was hier perfect voor ;-)

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe creatie :-)

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 22 augustus 2010

Sneeuwpoppen inkleuren met Copic Markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 22, 2010 23 reacties
Hoi Allemaal
Nou ik heb het filmpje klaar en ik denk dat het genoeg gezegt is, smaken verschillen nu eenmaal en ook het papier wat je er bij kiest is van groot belang als je je uiteindelijke keuze maakt. Ik hoop dat jullie ondanks dat we allemaal van mening verschillen, toch wat aan het filmpje en de bijbehorende Copic nr's hebben ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 17 augustus 2010

Handmade with love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 17, 2010 52 reacties
Hoi Allemaal
Helaas komt de nieuwe kaart wat raar over qua kleur maar in het echt is hij "frisser" qua kleur. Maar goed ik denk wel dat jullie zo een goed beeld krijgen van de kaart.
Ik heb een afdrukje gebruikt van Tilda, gekregen van een lieve vriendin. Ik wilde de stempel kopen maar hij was overal al uitverkocht. En dan ben je heel blij met zulke lieve vriendinnen !! Op deze kaart heb ik de allernieuwste Crealies stansen gebruikt. Je kan ze hier vinden onder de codes : CL CF 16 & CL CS 10 & CL CS 11. ( mocht je ze willen winnen, kijk dan even op Annelies haar blog ! ze geeft ze weg als candy op 25 augustus ! )
De tekst stempel is van Hero arts en zit in het set dat heet : Valentine Sayings. Het papier is van Basic Grey en heet : Origins paper pad 6 x 6 inch. Het lint is van Bazzill Basics. De roosjes komen bij wild orchid crafts vandaan.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en het airbrushen van Tilda. Ik zal hem meenemen naar de beurs kunnen jullie hem daar in het echt zien. Ik wil alleen nog even laten weten dat ik Zaterdag 28 Augustus niet op de beurs in Den Bosch ben, want ik lees dan dat jullie langs willen komen om je kaart in te leveren, maar die dag ben ik er dus niet, sorry ! Maar wel de Donderdag en Vrijdag ervoor :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 16 augustus 2010

Feel better soon

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 16, 2010 24 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag weer eens een kaartje met de C.C.Design stempels. Ik blijf ze helemaal geweldig vinden omdat ze zo tof zijn om in te kleuren. Deze heet : Honey, Teacher. Het papier is van Fancy pants : My Family. De border onderaan de kaart is gemaakt met een martha stewart pons.
De bloemen zijn van Joy Craft en het lint is van American Crafts. Hiermee heb ik getracht een beetje in de zelfde stijl te blijven als de bloemen op het design papier zelf.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb. Dan tot slot, ik heb vandaag contact gehad met het bedrijf waar ik een paarweken geleden gesolliciteerd heb, ik krijg als het goed is de eerste week van september bericht. De persoon die er over gaat is namelijk op vakantie en die moet de sollicitatie gesprekken in plannen ;-) dus duimen maar !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Blog vragen en antwoorden !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 16, 2010 5 reacties
Hoi Allemaal
De laatste tijd krijg ik erg veel emails met vragen hoe je bepaalde "gadgets" kan toevoegen op je blog, of de vraag : hoe maak ik een blog. Ik heb zelf ooit deze tip van iemand gekregen en wil hem graag even met jullie delen ( voor de mensen die hem nog niet kennen ) Via deze link kom je op een blog die gemaakt is door Joke en Karin en daarin staan heel veel antwoorden op blog vragen. Ken je dit blog nog niet, meen er dan eens een kijkje. Ze leggen het echt geweldig uit en in de zijbalk kan je zoeken naar de link die jou naar het antwoord op je vraag brengt.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 15 augustus 2010

Friendship is...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 15, 2010 56 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag een kaartje speciaal voor mijn lieve schat. Ben is helemaal gek op deze kleuren. Hij had een tijdje geleden bij Gerda's Hobbyshop een papierblokje in mijn handen gedrukt van DCWV The natural matstack. Of te wel....maak hier maar kaartjes mee schat ;-) Ach kleine moeite dus ik heb hem voor deze kaart ook de tekst laten kiezen. De tekst is van Fiskars Quotes friendship.

De blaadjes zijn van Prima marketing en heb ik met de airbrush en markers bewerkt. De roosjes en bloemen komen van wild orchid crafts. De stempel is uit de laatste serie van Magnolia Bon Voyage.

Dit zijn de door mij gebruikte Copic Markers. Ik ben benieuwd wat jullie van het eind resultaat vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 13 augustus 2010

Happy Halloween

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 13, 2010 39 reacties
Hoi Allemaal
Ja hoor, het is weer een Halloween kaartje geworden. Ik vind ze zo leuk om te maken !! Het afdrukjes is een digistempel van Mo's Digital pencil shop en toen ik hem zag was ik direct verkocht ;-) Ik heb gebruik gemaakt ven Basic Grey papier blok : Eerie. Het lint is van : American Crafts. De charm komt bij Ria vandaan.
De tekst is een clearstempel van Hero Arts Halloween Collectie. In dit stempelset zit ook dat hele kleine spinnenweb stempeltje, Love it !

En dan zijn dit de copic markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Mochten jullie je afvragen hoe ik dat gedaan heb met de clearstempel tekst..... Ik heb mijn acrylblok op zijn kop gelegd en mijn stempeltekst en verbogen opgeplakt en daarna in-geinkt. Daarna netjes met potlood een kniplijn eromheen getekend en met de hand uitgeknipt. Daarna met inkt de randjes gesponst ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 12 augustus 2010

It takes a long time to grow young !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, augustus 12, 2010 28 reacties
Hoi Dames
Ik heb een kaartje gemaakt maar eerlijk gezegt vind ik hem zelf niet zo..... Ik weet niet maar ik ben bang dat ik gewoon weg wat inspiratie gebrek heb gehad. Ik zag zelfs te laat ( toen zat alles al vast geplakt ) dat het groen van de kernen niet overeenkwam met het groen van de blaadjes. Dit kwam omdat ik de bloemen heb zitten maken bij avond licht en dan vertekend dat zo erg....zucht....Ach, volgende keer beter hoop ik !
Het papier is van October afternoon en de border is gemaakt met een martha stewart pons. De tekst is van Fiskars Quotes.
De bloemen zijn van Prima en van Artemio. De roosjes komen van wild orchid crafts en de blaadjes heb ik gemaakt met de nieuwste crealies stansen. En als ik eerlijk ben, vind ik dat nog het leukste aan de kaart, de blaadjes. Oprecht, ik vind ze super !

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb om deze hanglar & stanglar stempel in te kleuren. Een lieve blogvolgster was zo lief om wat afdrukjes voor mij te maken. Ik krijg zoveel lieve emails en post, soms denk ik wel eens waar heb ik het allemaal aan verdient, want ik doe gewoon waar ik plezier in heb en vind het leuk dit te delen via mijn blog. Ik wil daarom even mijn grote dank aan jullie geven, want ik waardeer dat echt enorm !!!
Dank jullie wel allemaal !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 11 augustus 2010

Just saying hello

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 11, 2010 24 reacties
Hoi Allemaal
Zo, het heeft even geduurd maar ik had gisteren zo veel te doen dat ik maar niet toe kwam aan het maken van een kaart. Vandaag heb ik digistempels gebruikt uit het allernieuwste set van C.C.Design. Mocht je interesse hebben, je kan ze hier vinden. Ik blijf ze geweldig vinden deze stempels. Er zit onwijs veel in de kit en je kan er hele leuke combinatie mee maken !
Het papier is van My Minds Eye, al een wat oudere collectie genaamd : Just Dreamy 2. De bloemen zijn gemaakt met stansjes van : Joy Craft.
Dit zijn de markers die ik gebruikt heb om te airbrushen en alles in te kleuren. Het is weer een totaal andere kaart als de magnolia kaarten, maar ik blijf die afwisseling wel tof vinden. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 9 augustus 2010

Laughter is an instant vacation !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 09, 2010 43 reacties
Hoi Allemaal
De laatste dagen ben ik veel met magnolia stempels bezig, en dit komt omdat ik veel voorbeeld kaarten aan het maken ben, om mee te nemen naar de beursen. Dus ik hoop dat jullie ze nog niet beu zijn ;-) Ik althans niet want ondanks dat ik ooit gezegt heb dat ik er een beetje op uitgekeken was. Het blijft toch weer aantrekken als je op al die blog van die leuke voorbeelden ziet !! :-) Vandaag heb ik een stempel gebruikt van Tilda uit de nieuwste Bon Voyage collectie. Ook het papier is van Magnolia uit dezelfde collectie.
De bloemen zijn van Prima Marketing : E Line , Brown. De koffer waar Tilda op zit is eigenlijk een stempel met 2 koffers die op elkaar liggen, maar ik heb gewoon de onderste gebruikt. Ik heb de gehele stempel afgedrukt, alleen de onderste koffer ingekleurd en toen uitgeknipt. Dan heb je toch een stempel die je op meerdere manieren kan gebruiken ;-)
De takjes met parels zijn ook van Prima Marketing. Het is een lange tak als je het koopt en ik heb gewoon de zij takjes er afgeknipt en achter de bloemen verwerkt. Ik heb nog gekeken en gezocht naar een link, maar kan ze helaas niet vinden sorry ! De parels in de kernen van de bloemen zijn van Melissa Frances. De achtergrond heb ik met grijs wolkjes ge-airbrushed en met bruin de aarde.

De tekst is van Fiskars uit de : Laugh with me quotes. Zo als gewoonlijk ook weer even een foto van de gebruikte markers. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 8 augustus 2010

Love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 08, 2010 35 reacties
Hoi Allemaal
Vanmorgen dacht ik echt even dat de ellende weer begonnen was. Ik werd wakker met een hele hele dikke wang / kaak !! Ik kon niet eens meer mijn wang spier aantrekken ( die je gebruikt bij het lachen ) want alles stond onwijs strak :-( Ik dacht echt even, houd die ellende nu nooit op ! Maar goed, morgen maar weer naar de Tandarts bellen en kijken wat die er over te zeggen heeft. Ik moet zeggen dat hij nu wat dunner is, maar ik durf niets meer te zeggen, steeds als ik denk.....het is over....krijg ik weer dit soort dingen....zucht !!! Maar goed, ik heb weer eens zitten knutselen, en ben dus met Ben zijn gekozen stempel aan de slag gegaan.
Het design papier is van Basic grey uit 2 verschillende 6 x 6 inch boekjes : Basic Maila & Cappella. Ik blijf Basic Grey geweldig papier vinden en telkens als er een nieuw boekje uitkomt denk ik, ach ik heb er al zo veel.....maar ze zijn verslavend die papiertjes * bloos * hihihi. De bloemen heb ik met de airbrush in kleur gespoten en de roosjes komen van wild orchid crafts. De takjes zijn geponst met de halloween takjes pons van Martha stewart.

Voor de kaart had ik relatief weinig Copic Markers nodig. Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van mijn creatie. Dus ik hoop dat jullie je mening even laten horen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 7 augustus 2010

Farewell

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 07, 2010 30 reacties
Hoi Allemaal
Het heeft even geduurt maar hier is hij dan eindelijk. Het afdrukje dat jullie op de foto hier beneden konden zien in de vorige post. Ik had vandaag een prive workshop voor Nellie en Nelly. Het was reuze gezellig en we hebben echt heel wat afgelachen. Na dat de dames weg zijn gegaan ben ik aan mijn kaartje begonnen. Ik vind deze Tilda zo geweldig. Ik heb hem gekocht bij Creashop Duymelot waar ik gisteren met Ben ben geweest ;-) Ze had er nog een hoop staan, dus ik had keuze in overvloed. In de webwinkel staan ze op pre order, maar ik denk dat dat is omdat ze ze niet allemaal heeft. dus heb je interesse in 1 van de nieuwste magnolia stempels, mail haar dan even welke je wil hebben. Dan denk ik dat Astrid wel even zal kijken of de stempel op voorraad is.

Het papier is van Pink Paisley en de roosjes koop ik altijd bij Wild Orchid Crafts. Echt een geweldige winkel en ze leveren echt snel ! De blaadjes zijn van Prima Marketing. De border heb ik gemaakt met een pons van martha stewart.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb, en voor de mensen die het opgevallen is..... ik heb weer eens een andere haarkleur gebruikt, ik vind hem wel mooi zo, en jullie ? Ik vind het steeds leuker worden dat expirimenteren met kleuren voor haren. Ik roeste een beetje vast voor mijn gevoel. Maar er is nog hoop.... LOL ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 6 augustus 2010

Uitgedroogde Copic Markers....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 06, 2010 10 reacties
Hoi Allemaal
Ik kreeg deze week een email van Esther en die had per ongeluk haar Copic markers open laten liggen op tafel, en helaas waren er 2 uitgedroogd. Ik heb haar toen gevraagd of ze ze naar mij wilde sturen zodat ik ze kon "herstellen" en het was voor mij weer een mooie aanleiding voor een filmpje. Het is echt iets wat even duurt, dus heb geduld ! Maar goed, dat zien jullie wel in het filmpje. Inmiddels werkt de Copic Marker weer geweldig en heb hem retour gestuurd aan Esther. Dus mocht je dit ooit overkomen, kijk dan even wat je hier aan kan doen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 5 augustus 2010

Halloween Wishes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, augustus 05, 2010 34 reacties
Hoi Allemaal
Wat een lieve berichten allemaal, dames onwijs bedankt voor jullie medeleven. ( ik zeg dit even mijn beide vingers gekruisd !! ) Maar vandaag is de eerste dag dat ik geen pijn medicatie heb hoeven innemen !! Maar goed, even over de nieuwe kaart gesproken ;-) Ik ben wereklijk onwijs verwent met een grote doos met stempels en design papier van Creashop Duymelot. Astrid, heeft echt zo veel moois opgestuurd dat ik er verlegen van werd !! In de doos zat ook een boekje met design papier van DCWV genaamd Hippie Chic. Toen ik de kleuren zag dacht ik ( als ik eerlijk ben * bloos * ) Jakkes wat een felle kleuren. Maar ja, je wil toch graag iets maken want anders komt dat zo ondankbaar over ! Toen zag ik deze Digistempel bij All that scraps en dacht BINGO ! Dat past er geweldig bij !
Dus zie hier het resultaat van mijn nieuwe Halloween kaart :-) Ik vind hem zelf wel erg leuk, maar dat komt omdat ik een Halloween tik heb. Ik vind het echt geweldig om dit soort kaarten te maken. De tekst stempel komt van Hero Arts en in dat zelfde set zit ook de kleine spinnenweb stempel.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen. Ik ben super benieuwd wat julloier er van vinden, en geef gerust je eerlijk mening !!
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 3 augustus 2010

Thank You !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 03, 2010 31 reacties
Hoi Allemaal
Ik beloof jullie dat er na deze kaart weer iets anders komt als een Magnolia stempel, maar ik kon het niet laten deze ook nog even te verwerken op een kaart. Ik vind deze Tilda echt geweldig !!! Voor de kaart basis heb ik Bazzill Cardstock gebruikt en het design papier is van Basic Grey uit de Olivia Collectie. De borders zijn gemaakt met een pons van Martha stewart.
De tekst is van :Flourishes en komt bij Gerda's Hobbyshop vandaan. De bloemen heb ik een beetje gemixed in de kleuren die ik wel bij het papier vond passen. Ze zijn van diverse merken.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren van de afbeelding. Ik vind hem zelf wel erg leuk geworden. Maar ik denk dat dat komt omdat ik nogal gek ben op het "versieren" van een kaart. Dat geprul met die bloementjes vind ik heerlijk om te doen. Hoe vinden jullie hem ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates