zaterdag 31 juli 2010

You are so special to me

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 31, 2010 36 reacties
Hoi Allemaal
Hier is voorbeeld kaart nr 2 die ik gemaakt heb voor Creashop Duymelot. Alle toebehoren behalve de "hek" pons komen uit deze winkel. Neem gerust eens een kijkje in de webwinkel, want ze hebben erg veel leuke magnolia stempels, papier en heel veel leuke kaart decoraties !
Voor deze kaart heb ik de allernieuwste hekjes pons gebruikt van Martha stewart, hij heet Iron Fence en is uit de Halloween serie. officieel zitten er vleermuisjes in het midden van het hekje, maar die heb ik er gewoon netjes afgeknipt en zo heb je een hekje dat je voor veel meer doeleinden kan gebruiken ;-) Ik vind hem zelf helemaal geweldig !
Het papier is ook van Magnolia en de bloemen heb ik met de airbrush in kleur gespoten. Het kanten lint komt ook bij Duymelot vandaan en ik vond het er ook wel erg mooi bijpassen. Dit is trouwens ook de eerste kaart waarbij ik de achtergrond gemaakt heb met een figuur uit de cricut lite cartridge. Deze heb ik een paar dagen eerder op mijn blog laten zien.

Dit zijn de markers die ik gebruikt heb voor het maken van deze kaart. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden ;-) En, ja... Ik neem de voorbeeld kaarten allemaal mee naar de KKD zodat jullie ze in het echt kunnen bewonderen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 28 juli 2010

You're the best

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juli 28, 2010 34 reacties
Hoi Allemaal

Hier is dat het afdrukje uit het filmpje dat ik vanmiddag heb gepost. Hij is van Mo's digital pencil shop en ze heeft diverse varianten van dit leuke kereltje ! Het papier is van basic grey : oliver. De randpons is van Martha stewart en mijn neefje Eric heeft hem uitgekozen voor deze kaart. Hij is hier aan het logeren. Hij is mijn petekind en hij vind het altijd leuk bij zijn peettante omdat hij hier natuurlijk flink in de watten gelegd word....waar heb je anders een peettante voor ;-)


Hij was heel aandachtig aan het kijken hoe ik alles maakte en heeft zelfs de tekst van de kaart uitgekozen. Ik heb zelfs zijn goedkeuring voor de kaart, en geloof me, hij is niet zo snel tevreden !! Dus dames, ik hoop ook dat de kaart bij jullie door de keuring kan ?

Hier nog even de markers op een rijtje die ik gebruikt heb, maar je kan ze ook in het filmpje zien.


Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 27 juli 2010

Just remember....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juli 27, 2010 30 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag gaat het ietsjes beter, ik durf het nog niet hard op te zeggen want ik ben veel te bang dat het weer pijnlijker word. Ik moet nog steeds die pillen nemen want ik kan nog niet zonder, maar hoop doet leven zeggen ze ;-) Van de week kreeg ik het verzoek van Jacomien om eens een kaart te maken met de kleur paars. Ze weet dat dit niet een kleur is die ik snel zou kiezen maar ik heb toch mijn best trachten te doen hihihi. Het afdrukje is van Hanglar & Stanglar en het papier is van Bo Bunny.
De tekst is van Fiskars Quotes en ik vind het wel heel goed bij deze jonge dame op de fiets passen....toch dames ? De border is gemaakt met een pons van Martha Stewart en Ben heeft hem uitgekozen. Ik was namelijk zo aan het twijfelen dat ik tegen Ben zei : Kies jij er eens 1 uit. De bloemen zijn van artemio en de knoopjes van Papermania.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden. Zelf vind ik hem leuker als de kaart van gisteren, maar das persoonlijk ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 26 juli 2010

Thank You

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 26, 2010 42 reacties
Hoi Allemaal
Nou, vandaag weer terug geweest naar de kaakchirurg en daar vertelt van mijn aanhoudende pijn. Hij was echt erg vriendelijk en behulpzaam en na het verhaal te hebben gehoord heeft hij mij doorverwezen naar de pijnpoli. Maar helaas hebben die pas 21 September tijd om mij te helpen. Het klinkt misschien allemaal wat warrig maar kort weg gezegt ben ik ooit eens 4,5 meter naar beneden gevallen en daarbij op mijn kaak terrecht gekomen, nu is het zo dat als ik veel praat of hard kauw dan krijg ik ondragelijke pijn in mijn kaakgewricht. Dus ook als ik veel en vaak met mijn kaak open moet liggen in de tandarts stoel. Morgan ga ik op onderzoek naar een ziekenhuis die me sneller kan helpen, waarschijnlijk krijg ik weer injecties in mijn schedel en nek ( zo als de vorige keer, vlak na de val ) en hopelijk gaat me dat van de pijn af helpen. Maar genoeg gezeur, ik heb vandaag toch een simpel kaartje weten te maken. Eerlijk gezegt kan ik me er nog niet toe zetten lang te knutselen, daarom een wat simpelere kaart.
Ik hoop dat jullie hem desondanks toch leuk vinden. De gebruikte materialen zijn : DigiStempel is van C.C.Design , Papier is van Echo Park. Bloemenborder is gemaakt met een Martha Stewart pons en de losse bloemen zijn van Artemio.

Dit zijn de gebruikte Copic Markers. Ik wens iedereen een hele fijne avond, dankjewel voor je bezoekje aan mijn blog en lieve groetjes van mij !
Nicole xoxoxoxo

handtekening

zondag 25 juli 2010

Just Saying Hello

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 25, 2010 37 reacties
Hoi Allemaal
Vanmorgen heb ik getracht mijn kaartje die al even op mijn buro lag af te maken. De zin is er wel maar door de pijn ben ik nog niet in staat hier lang achter mijn knutsel buro te zitten. Het afdrukje is een digitale stempel van C.C.Design en je kan hem hier vinden. Het papier is van : Echo Park, genaamd : a walk in the park

De lintjes zijn van Bazzill Basics en paste per toeval perfect bij de kleuren van het papier. De Parels zijn van Queen & Co en komen ook bij doeading vandaan. De tekst is van Hero arts : Everyday Sayings.

Dit zijn zijn Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden :-) Ik heb geen idee of ik morgen weer een nieuwe kaart klaar zal hebben, ik doe mijn best maar beloof nog even niets tot ik echt pijn vrij ben en zonder medicijnen de dag door kan. Nogmaals heel veel dank voor al jullie bezorgdheid, lieve berichtjes, kaartjes, telefoontjes. Ik vind dat echt top hoe jullie met me mee leven. dank jullie wel !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 18 juli 2010

Hugs & Kisses

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 18, 2010 43 reacties
Hoi Allemaal

Aangezien ik morgen waarschijnlijk geen tijd ga hebben om een kaart te maken en posten, heb ik er vandaag 2 gemaakt. Heerlijk zo'n knutsel zondag ;-) Voor deze kaart heb ik een afdrukje gebruik van Magnolia en deze heb ik gehad van Nancy. Nancy, dankjewel !! Het papier is van Basic Grey uit de Olivia Collectie. Met mijn cricut expression heb ik de geschulpte cirkel gemaakt ( Cartridge : Cindy Loo ) Daarna heb ik het hekje en het gras geponst en opelkaar verlijmt.

De blaadjes zijn ook gemaakt met een MS pons en de bloemen zijn van Artemio en Prima Marketing. De bloemkernen komen van Ebay. De tekst is van Hero Arts : Valentine sayings.

Wederom weer een foto van de Copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. De R35 R24 R22 en R21 heb ik in combinatie gebruikt, hierdoor werd het iets beter de kleur rood die in het design papier zit. Ik ben benieuwd hoe jullie deze kaart vinden. Tot slot, dankjewel voor al jullie succes wensen, morgen word het inderdaad spannend met de sollicitatie, ik hoop zo dat ik die baan krijg. Zodra ik nieuws heb laat ik iets weten ;-)

Lieve groetjes en dank voor jullie trouwe bezoekjes en reacties !!

Nicole xoxoxoxo
handtekening

Halloween Wishes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 18, 2010 32 reacties
Hoi Allemaal
Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle lieve woorden en steun ! Geloof me, die tandarts gaat echt wel een draai om zijn oren van mij krijgen, en de extra rekeningen... die mag hij ook vergoeden ! Nicole = Boos ! Morgen vroeg moet ik eerst om 09:00 uur die sollicitatie doen ( al moet ik kruipend maar ik ga ! ) en daarna rij ik rechtstreeks naar die slager...uhh....tandarts ! En als ik hem achter zijn oren gewassen heb, dan loop ik even het ziekenhuis binnen en ga daar kijk wanneer ik terrecht kan bij de kaakchirurg. Op het moment gaat het redelijk met de pijn, praten gaat me gelukkig nog wel goed af.....aangezien ik 5 kwartier in een uur kan kletsen zou het een grote straf zijn als ik niet meer praten kon. LOL ;-) Maar genoeg boosheid, ik zal jullie even wat over mijn kaart vertellen. Ik heb een aantal goede amerikaanse vriendinnen en ja...die vieren straks weer halloween. Ik moet zeggen dat ik wel wat met het maken van halloween kaarten heb, gewoon puur omdat ik het een leuk thema vind. Dus mijn eerste halloween kaartje van dit jaar is een feit. Het afdrukje is weer van Mo's digital pencil shop en het papier is van Basic grey Max & Whiskers.
De tekst is uit een tekst stempelset van Hero Arts en het lint is van American crafts. Het spinnenweb is een Magnolia stempel en deze heb ik met witte stazon inkt op mika gestempelt en uitgeknipt. De randen van het afdrukje heb ik bewerkt met een swirls stempel, vond het wel een leuk idee....Niet zelf verzonnen hoor, stiekum afgekeken hihihi ;-)

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om het afdrukje in te kleuren en de schaduwen te maken. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn eerste halloween kaartje vinden. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag en nogmaals dankjewel voor al jullie steunende woorden !!
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 17 juli 2010

Sending you ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juli 17, 2010 42 reacties
Hoi Allemaal
Vanmorgen was ik al vroeg wakker en kon niet meer slapen, dus ben ik maar aan de knutsel gegaan. Ik heb weer een stempel gebruikt uit de nieuwste serie van magnolia. Deze zeemeermin heb ik voor de verandering eens een andere haarkleur gegeven als dat jullie van mij gewend zijn. Op youtube staan enorm leuke tips over het kleuren van haren. Je vind ze hier <- Deze zelfde vrouw laat ook diverse leuke andere technieken zien, bijvoorbeeld, het inkleuren met copic markers maar dan op een distress manier, kijk eens hier. Zij bracht mij op de tip om voor de haren eens de E35 Y23 YR23 te gebruiken, en ik moet zeggen...Ik vind het wel wat hebben :-) Kortom, ik dacht ik deel deze links even met jullie.
Na het inkleuren heb ik de achtergrond van tilda met de airbrush bewerkt en daarna voorzichtig met stickles wat glitter aangebracht. De swirls zijn van Prima Marketing en deze heb ik in delen geknipt zodat ik hem mooi over de kaart kon verdelen. De bubbelborder rand heb ik gemaakt met een pons van EK Success en in de bubbels heb ik ook een beetje stickles aangebracht.

Dit zijn de Copic markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik vond het wel leuk te zien dat je toch met weinig markers een leuk resultaat kan krijgen. Ik hoor graag jullie mening ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

vrijdag 16 juli 2010

Let's hang out together !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juli 16, 2010 74 reacties
Hoi Allemaal
Eerst even een dank aan jullie voor de mooie complimenten die ik gekregen heb bij de Candy. Ik lees ze met veel plezier en natuurlijk trots * bloos * Dank jullie wel !!! Ik heb ook nog goed en slecht nieuws. Laat ik beginnen met het slechte, mijn kaak doet nog steeds vreselijk zeer maar het blijkt er toch bij te horen heb ik gelezen op internet. Nu maar heel hard hopen dat het maandag minder is want ik ben uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek * grijns ! * Ik ga super hard duimen, want het is echt een geweldige baan, en ook nog helemaal in mijn vak gebied en als klap op de vuurpijl , tis hier in Almere !!! Duimen jullie voor me ?
Dan even over mijn nieuwe kaartje. Gisteren kreeg ook ik de nieuwste Magnolia kit binnen en ik was helemaal verrast, wat een leuke stempels zitten er deze keer in !! Deze is mijn favoriet. Ik heb papier gebruikt van Imaginisce splash dance. Het idee van de eyelets en touw kwam door een stempel die in de kit zit, met 2 gaatjes en een doorgeregen touw. Het touw is scrappers floss en ik heb het gewoon dubbel genomen en dat door de eyelets heen geregen, knopen erin en voila ! De tekst heb ik zelf verzonnen en op de pc uitgewerkt en daarna geprint en uitgestanst. Ik vind hem zelf wel leuk geworden en ben benieuwd naar jullie mening.
Hier nog even de copic markers waarmee alles gekleurd is.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 14 juli 2010

Flying by to say hi !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juli 14, 2010 40 reacties
Hoi Dames
Ik krijg maar geen genoeg van de Mo's , het is al weer de derde kaart maar ze blijven echt geweldig ! Het papier is van Bo Bunny. De borders heb ik gemaakt met een EK success pons en een martha stewart pons, stars.
De losse sterren zijn gemaakt met een martha stewart pons, eigenlijk zijn het de restjes die je er uit pons. De tekst is van Hero Arts uit de Halloween Serie.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Sorry dames dat ik een beetje een kort berichtje schrijf maar deze pech vogel heeft weer eens wat... Mijn kaak is al sinds vrijdag ontstoken, inmiddels is de boosdoener ( kies ) verwijderd, maar ik zit toch nog onder de pijnstilling want het wil maar niet genezen. De engelse zeggen het zo mooi : Some guys have all the luck ! Dat past wel bij mij :-(
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

dinsdag 13 juli 2010

" Smile "

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juli 13, 2010 58 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag heb ik wederom een digistempel gebruikt van Mo's digital pencil shop. Ze zijn zo leuk !! Ik ben toen eens even door mijn berg restant papier gaan snuffelen en kwam deze lijn van Basic Grey tegen. Het is de zelfde lijn als die waar ik de Trouw Lay-out mee gemaakt heb voor Marian, een paar dagen terug.
De tekst is van Fiskars quotes : Laugh with me, en komt bij doeading vandaan.

De border heb ik gemaakt met een hekjes pons van Martha stewart en ik vond het wel mooi staan bij deze stoere jonge dame.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Ik ben blij te lezen dat jullie het zo handig vinden dat ik de foto's erbij zet, en eerlijk gezegt kijk ik er stiekum nog wel eens naar terug als ik een kaart wil maken met dezelfde papier lijn ;-) Tot slot wil ik jullie enorm bedanken voor al jullie geweldige reactie's en lieve complimenten ! Ik vind het super dat jullie dat elke dag weer doen, dank jullie wel !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 12 juli 2010

Fun in the Sun

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 12, 2010 47 reacties
Hoi Dames

Vandaag gaat het gelukkig een stuk beter met Ben, zijn benauwdheid is een heel stuk minder sinds de airco. Hij vroeg mij jullie te bedanken voor jullie bezorgdheid ;-)

De kaart die ik vandaag gemaakt heb ik met een digistempel van Mo's Digital Pencil Shop. Het papier is van Imaginisce : Splash Dance.

De border heb ik gemaakt met de Drippy Goo pons van Martha Stewart en de tekst is uit een set van C.C.Design.

Dit zijn de gebruikte copic markers, Ik lees dat jullie het fijn vinden dat ik ze er bij zet. Ik doe het graag ( als ik het niet vergeet LOL ) Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en als je zin hebt, laat gerust je mening achter ;-)

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 11 juli 2010

You're Special

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 11, 2010 30 reacties
Hoi Dames
Vandaag ging het niet zo best. Ben heeft namelijk asmatische bronchitus en had het al dagen benauwd. Uiteindelijk hebben we dus na lang beraad besloten een airco aan te schaffen. Dus vanmorgen naar de mediamarkt gereden en daar aangekomen stond er echt nog 1 airco, we wisten niet hoe snel we een verkoper erbij moesten halen om hem te kopen. Met deze dagen is het een crime om er nog 1 te bemachtigen, maaaaar tis gelukt ;-) en hij staat hij op de hobbykamer....het is nu heerlijk koel hier en ja...dan ga ik natuurlijk aan de knutsel :-) Ik heb een kaartje gemaakt met een stempel die ik gekocht had bij Gerda's Hobbyshop. Het papier is van Basic Grey : Olivia en de border heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart.
De tekst is van Inkadinkado en het kant komt bij zo-wie-zo vandaan.

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren. Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

A True Friend Remembers .....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 11, 2010 28 reacties
Hoi Dames
Wat een weer was het gisteren of niet ? Eerst vallen de mussen van het dak van de warmte en daarna worden ze gewoon uit de bomen geblazen door de storm. Ook hier ging het dus gigantisch te keer, ik zag grote takken door de straat gaan en duizenden bladeren. Ik heb zelf gezien dat er in delen van Nederland grote hagelstenen waren gevallen. Ik ben blij dat het nu wat afgekoeld is en dat de storm is gaan liggen, vanmorgen ben ik daarom ook lekker vroeg mijn bed uit gegaan en heb weer een heerlijk zitten knutselen. Kreeg bijna afkick verschijnselen LOL ;-) Voor deze kaart het ik een afdruk gebruikt van Hanglar & Stanglar en het papier is van Basic Grey : Olivia.
De tekst is uit het Fiskars quotes set : Make a wish. Het kant komt bij zo-wie-zo vandaan en de bloemen zijn van Artemio. De border heb ik gemaakt met een hekjes pons van Martha stewart. De afdruk had ik deze week al ingekleurd maar ik had 2 workshops en daarbij neem ik altijd mijn copic koffer mee, dus in alle haast ben ik vergeten een foto te maken van de gebruikte markers, sorry ! Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, en ik ga trachten er nog 1 te maken, voordat het vanmiddag weer zo bloed heet is buiten. Bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog en natuurlijk voor al jullie geweldige reactie's !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 9 juli 2010

Sweet Summertime

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juli 09, 2010 28 reacties
Hoi Allemaal
Het heeft even geduurt maar hier is dan een nieuwe en simpel kaartje. De afgelopen 2 dagen had ik het zo druk dat ik gewoon weg geen tijd kon vinden om een kaart te maken. Workshops, het huishouden, emails, en nog solliciteren. Ook is het hier boven echt zo warm met dit weer dat het geen pretje is hier te zitten. Dus kortom, vanmorgen speciaal vroeg uit mijn bed gegaan en toch getracht een kaart te maken. Ik moet ook eerlijk zeggen dat de inspiratie met dit weer niet zo hoog is. Zelf vind ik de kaart wel leuk, maar niet geweldig ! Het lijkt wel of de temperatuur ook je creativiteit aantast. Hebben jullie dat ook ?
Maar goed, het kaartje heb ik gemaakt met het papier van Sweet Summertime Echo Park. Het afdrukje heb ik van een lieve blogvolger gekregen.
Dit zijn de Copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren ;-) Ik hoop dat de temperatuur snel gaat dalen naar een graad of 24. Dan hoop ik dat mijn creativiteit ook weer terug komt.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 5 juli 2010

A Star is Born

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 05, 2010 38 reacties
Hoi Allemaal

Gisteren werd ik verrast door een lieve blogvolgster Christa. Ze stuurde mij een afdrukje van een Digistempel, The greeting Farm. Ik was er meteen weg van en ben meteen papier bijelkaar gaan zoeken om er een leuke kaart mee te maken. Na het inkleuren was ik door mijn tekst stempels aan het zoeken en kwam deze toepasselijke tekst tegen, hij is uit het Baby tekst stempelset van Marianne Design.

De border heb ik gemaakt met de Star pons van Martha Stewart. De papier lijn is van Bo Bunny. Het is op zich geen papier ( qua kleuren ) dat ik snel zou kopen, maar toen ik de stempel zag wist ik meteen dat dit papier er geweldig bij zou passen. Zelf vind ik het een zeer vrolijke kaart geworden en ik moet zeggen dat het wel een beetje mijn stijl van papier keuze heeft verbreed. Helaas ben ik vergeten een foto te maken van de gebruikte Copic Markers, maar mocht je echt graag een overzicht willen, dan kan je me altijd mailen.

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

Forever Together

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juli 05, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Een paar dagen geleden kreeg ik een verzoek van Maria Schoonen of ik heel alsjeblieft een Lay-out wilde maken van haar originele trouwfoto. Ze vertelde me dat ze op 04-07-2010 al 40 jaar getrouwd is met haar man en dat ze graag een mooie LO wilde voor op haar knutselkamer. Ik zeg altijd maar zo.... kleine moeite, groot plezier. Ik kreeg 3 foto's toegestuurd en deze vond ik persoonlijk de mooiste omdat ze hier zo mooi bescheiden op lachen. Voor de LO heb ik papier gebruikt van Pinkpaislee uit de Queen bee collectie. De bloemen en parels zijn van Prima Marketing.

De tekst heb ik gemaakt met de 4 x 8 inch alfabeth stans van Quickutz : Chocolate en deze past gewoon door de cuttlebug. De borders zijn gemaakt met een pons van Martha stewart genaamd : Deco Fan.

Ik vind hem zelf erg mooi en romantisch geworden en ben nu dan ook heel benieuwd wat jullie er van vinden. Dus als je zin heb, vertel me even je mening ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 4 juli 2010

Welcome !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juli 04, 2010 31 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een stempelset van Marianne Design. Ik blijf het set met het baby thema geweldig vinden, het zijn erg leuk stempels en er zullen nog wel een aantal kaartjes volgen de komende weken ;-) Het design papier is van Basic Grey en heet : Olivia. Wat een leuke en vrolijke serie is dat zeg, ook de Oliver vind ik super !! Ik heb de kaart layout vrij rustig gehouden en wilde het een sjiek en toch ook een beetje baby achtig uiterlijk geven. De metalen embellisments heb ik ooit op ebay gekocht. De link naar die shop vind je hier, of in de rechter zijbalk.
Het lintje is van Bazzill Basics en de border heb ik gemaakt met een pons van Fiskars genaamd : Apron Lace. Daarna heb ik alles afgewerkt met een witte gelpen van Signo.

Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe baby kaartje vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates