zondag 27 juni 2010

Dressed for Success

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 27, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Wat een weer he ?! Jeetje wat is het warm ! Ik ga zo mijn hobbykamer ontvluchten maar niet voor ik jullie even mijn nieuwste creatie heb laten zien ;-) Deze kaart is gemaakt met een stempel van C.C.Design August en het papier is van Cosmo Cricket. Ook op deze kaart heb ik wederom de nieuwe bloem van Cuttlebug gebruikt : Daisy. Hij is zo leuk, ik krijg er maar niet genoeg van hahaha. Ik heb hem voor ik hem in elkaar gedraaid heb, eerstvoorzien van witte stippen met de gelpen, geeft net dat beetje extra aan de bloem.
Voor deze kaart heb ik de volgende copic markers gebruikt : Y15 Y13 Y11 RV23 RV06 RV09 YG00 YG01 YG23 E50 E51 E53 E93 E44 E43 E42. De bloemborders zijn gemaakt met een pons van Martha stewart en de bloemkernen heb ik ooit gehad van een goede vriendin. Ik zou zelf nooit zo snel zo'n fel papier kopen, maar nu ik er eens een kaart mee gemaakt heb, moet ik zeggen dat ik het toch wel erg leuk vind hihihi.
Geniet lekker van het weer, dat ga ik nu ook doen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 26 juni 2010

* Thanks * Merci * Gracias *

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 26, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Vandaag was echt een hele leuke maar warme dag. Vanmorgen al heel vroeg uit ons bed en naar een kopje thee zijn we naar Harderwijk gereden. Daar moest ik een demo geven met de copic markers natuurlijk, voor Gerda's Hobbyshop. Het was helaas door het weer natuurlijk niet zo druk, maar daarom niet minder gezellig. Ik heb ook een aantal trouwe blogvolgers in persoon mogen ontmoeten en bij kunnen kletsen ;-)
Bij thuiskomst eerst even gegeten en daarna wilde ik gaan knutselen maar het is hier boven echt net een sauna. Dus ik besloot een simpele kaart te maken, maar ik vind hem wel erg leuk geworden. Ach, tis weer eens wat anders als anders ;-)
De bloem is de Daisy en de border is gemaakt met een pons van EK Success. Het papier is van Jillibean Soup en komt bij Hobbycompleet de duif vandaan. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 25 juni 2010

Cuttlebug Quilling Flowers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 25, 2010 48 reacties
Hoi Dames
Nou het heeft even wat voeten in aarde gehad maar hier is hij dan ;-) Het filmpje over de Cuttlebug Quilling flowers. Het filmpje was namelijk al aan het uploaden en ineens gaf hij een foutmelding, kon ik weer opnieuw beginnen ...zucht.... Maar goed, ik hoop dat jullie hem nuttig vinden en mocht je op zoek zijn naar deze nieuwe tool dan kan je hem vinden bij Hobbycompleet de duif of Doeading in spijkenisse. Even een kleine toevoeging : Je kan de flowers uitstansen met je "gewone"platen, maar dan moet je hem 2 keer doorvoeren en tussen door verleggen natuurlijk. Het makkelijkste is wel de verlengde platen te gebruiken, dit geld voor alle soorten machines gelijk aan de cuttlebug of bigshot. De bloem die ik in het filmpje laat zien is de : Daisy
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

You're a SUN-sational friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 25, 2010 38 reacties
Hoi Dames
Wat een heerlijk zomerse dag ! Ik heb heerlijk zitten knutselen. Eigenlijk heel onverwachts want vandaag zouden we eigenlijk naar het mooie brabandse land gaan. Maar er kwam dus iets tussen, namelijk : Ben heeft een nieuwe baan !!!! Hij werd gisteren gebeld en is direct aangenomen !!! Ik kan het wel van de daken schreeuwen, ik vind het zo geweldig voor hem. Dus ondertussen dat Ben voor zijn gesprek weg was, ben ik aan de knutsel geslagen en heb deze kaart gemaakt van het nieuwe papier van Imaginisce : Splash Dance. Het stempeltje is van C.C.Design en heet : Honey Bikini.
De border heb ik gemaakt met mijn meest favoriete martha stewart pons : Drippy goo ( eigenlijk een halloween pons ) Helaas is het strand wat te donker bruin uitgevallen, maar ik had alles al vast zitten toen ik het eigenlijk door kreeg. Ik heb het nog trachten te redden met wat doorzichtige stickles er overheen te doen, maar helaas. De tekst is ook van C.C.Design uit een set van vorig jaar. De zon ( althans waar hij voor door moet gaan LOL ) komt uit een spellbinders set genaamd : Flower Bouquet. Deze heb ik met 2 kleuren geel ge-airbrushed met mijn copic markers.

Dit zijn de Copics markers die ik gebruikt heb voor de kaart en voor de zon heb ik de kleuren Y19 en Y38 gebruikt. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 24 juni 2010

You & Me

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 24, 2010 51 reacties
Hoi Dames
Nou, ik ben vandaag wel een grote uitdaging met mijzelf aangegaan ! Ik had een paar weken geleden dit geweldige papier gekocht bij hobbycompleet de duif. Het is van Magnolia uit de Something new collectie. De afdruk heb ik gehad van een hele lieve blogvolgster, Nancy. Nancy onwijs bedankt, ik vond het super om hem in te kunnen kleuren.
Zo als jullie kunnen zien heb ik heel veel gewerkt met gouden embos poeder en Versamark. Het papier had uit zichtzelf al gouden randjes maar die heb ik er afgesneden omdat ik ze te breed vond. Dit bracht me wel op het idee om ze er zelf aan te maken en het maakte meteen een mooi kader om de verschillende stukjes design papier, dat scheelde weer "matten". De bloemen heb ik ook allemaal heel voorzichtig in de versamark gedoopt en daarna in de embos poeder, de fohn er overheen en voila, ze passen geweldig bij het papier ;-)

Het moeilijkste was toch wel het inkleuren van dit leuke echtpaar. Zo is er geen gouden copic marker, dus met heel veel kleuren te combineren ben ik er voor mijn gevoel in geslaagd om het toch op een beetje gouden kleur te laten lijken. De tekst heb ik van een stempelset van Fiskars genaamd : Friend Forever Quotes en gekocht bij doeading. Ik ben super benieuwd wat jullie van deze kaart vinden, dus dames als jullie tijd en zin hebben, laat je mening horen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Een kaart voor Oma en een Lay-out voor Ingrid

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 24, 2010 20 reacties
Hoi Dames
Gisteren heb ik eerst een lief en simpel kaartje gemaakt speciaal voor mijn Oma. Mijn Oma is een groot fan van mijn kaartjes en de zeldzame keer dat ik haar zie, tracht ik altijd een kaart voor haar mee te nemen. Het kaartje heb ik gemaakt met 3 verschillende spellbinders sets en ook de swirls zijn gemaakt met deze stansen. De blauwe bloem is ook een spellbinders stans, die van de zonnebloem. In het midden en ik een afdruk gebruikt van de Stempelset die ik bij Gerda's Hobbyshop vandaan heb. Ingekleurd met Copic Markers : B01 BG10 BG11 YG11 YG13 YG17 W00 W0 W1 en Y35.
De knoopjes en bloemkernen heb ik ooit eens op ebay gekocht. Het is echt een heel simpel maar ( vind ik ) elegant kaartje geworden. Ik denk dat dit wat meer bij Oma past als de Cutties ;-)
-----------------------------
Daarna ben ik begonnen aan een Lay-out voor Ingrid. Ingrid had mij de foto's gestuurd van haar Main-coon kat genaamd : Muis. Ze vertelde dat dit prachtbeest helaas was overleden maar dat ze heel graag een mooie herinnering wilde voor haar vriend, want die mist zijn maatje nog elke dag. Ik kan me daar natuurlijk helemaal iets bij voorstellen want dat zou ik het zelfde hebben als ook ooit Pebbles er niet meer zal zijn. Moet er niet aan denken !!!
Voor de LO van Muis, heb ik bruin cardstock gebruikt en design papier van Basic Grey : Origins. Daarbij heb ik witte rub-ons gebruikt en hier zaten al standaar pareltjes bij, die je in de bloem kernen kon plakken. In het echt geeft dit echt een gaaf effect !!!


Op het sheet van de rub-ons stond een geweldige tekst die ik gewoon weg moet neer zetten op de LO : Always a friend. Kortom, ik hoop datze hem mooi vind en ikheb hem bewust heel simpel en rustig gehouden omdat het toch voor een man is. Dan kan je naar mijn mening niet aankomen met iets dat onder de bloemen en kantjes zit..... Toch ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 23 juni 2010

You Color My World

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juni 23, 2010 30 reacties
Hoi Dames
Deze week is echt een hele drukke week, veel verjaardagen, workshops en daarnaast nog trachten kaarten te maken en het huishouden doen. Kortom druk druk druk ;-) Vandaar dat het deze week wel eens kan gebeuren dat het een dag langer duurt voor ik weer een kaartje af heb. Maar geloof me, er zitten leuke filmpjes aan te komen met nieuwe producten, die ik voor verschillende winkels mag uit testen of gebruiken voor op mijn kaarten. De nieuwe kaart van vandaag is met een stempel uit het set wat ik deze week al vaker gebruikt heb : C.C.Design, Say Cheese ! Het papier is van : Bella BLVD, All inclusive. Gekocht bij doeading in spijkenisse.

De charm vond ik er geweldig bijpassen en kon het dus niet laten om hem op de kaart te verwerken. De wolken achtergrond heb ik gemaakt met een zelf geknipt sjabloon en de copic airbrush. Daarna met de gras borderpons het gras geponst en uitgestanst met een nestabilitie. De border aan de zijkant heb ik ook met een Martha stewart pons gemaakt. De tekst is van : Verve stamps en deze heb ik versiert met bloemen van : Joy Craft die ik ook met de airbrush een kleurtje heb gegeven. Zo passen ze precies bij het design papier. De pareltjes op de bloemen zijn van Basic Grey.

Tot slot weer een foto van de Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren en te airbrushen. Ik vind het zelf wel een hele zomerse kaart geworden, meestal zijn mannen kaarten met zo'n donker papier en daar wilde ik eens verandering in brengen, dus heb ik Ben het papier uit laten kiezen ;-) Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden ! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en geniet lekker van het weer !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 21 juni 2010

These boots were made for walking

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 21, 2010 47 reacties
Hoi Dames
Ik zal alvast mijn excuus maken voor het feit dat ik vermoed dat jullie na het zien van deze kaart, de gehele dag het liedje in je hoofd zullen hebben LOL ! Ik in ieders geval wel, ben het de hele tijd dat ik deze kaart aan het maken was, al aan het zingen. ( het probleem is dat ik helaas niet verder kom als het eerste refrein !! hahaha ) De stempels die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn van C.C.Design : Say Cheese ! Het papier is van My Minds Eye uit de So Sophie collectie. De bloemen zijn van Prima flowers en de parels van Basic Grey.

Met de gras randpons van Martha stewart heb ik het gras gemaakt en de lucht heb ik gemaakt met de airbrush en de copic markers.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren en te airbrushen. Ik vond het wel weer een leuke afwisseling tussen de Cute en de Bloemen en fruit kaarten. Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor de leuke reactie's en natuurlijk voor jullie trouwe bezoekjes aan mijn blogje ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 20 juni 2010

One of a kind just for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 20, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Hier is een kaart met toch wel mijn favoriete stempelset die ik gehaald had bij Gerda's Hobbyshop. Het set heet : From the Garden. Het papier is van Pinkpaislee en heet : 365 degrees, een 6 x 6 inch papierblokje. De border heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons gemaand : Edger Fence. Het lint is van American Crafts en de cirkels en losse tekst heb ik met spellbinders stansen uitgestanst.
Op deze foto zie je een beetje de diepte die ik in de kaart heb gebracht. De tekst op de grote crikel heb ik met een clearstempel gemaakt en deze wat gebogen op mijn acrylblok geplakt en daarna op het cirkel gestempelt.

Hier zijn de markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen van de afbeelding. Ik hoor natuurlijk graag jullie mening ;-) dus als je het leuk vind , laat even je reactie achter.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 19 juni 2010

Lots & Lots of Love

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 19, 2010 27 reacties
Hoi Dames
Hier is wederom een kaart die ik gemaakt heb met de stempelsets die ik bij Gerda's Hobbyshop vandaan heb. Je kan ze vinden onder het kopje " nieuws " en dan bloemenstempels. Helaas krijg ik er geen goede directe link van gemaakt, sorry !

Voor deze kaart heb ik Magnolia papier gebruikt en 2 kleuren Bazzill Cardstock. De border is gemaakt met een Martha Stewart pons : Deco Shells. Het lint heb ik gekocht bij Zo-wie-Zo in Apeldoorn. De tekst stempel is van Hero arts : Valentine Sayings.
Dit zijn de Copic markers die ik gebruikt heb om de afbeelding mee in te kleuren. Ik moet zeggen dat ik dit soort kaarten wat makkelijker vind om te maken dan de "cute" kaarten, omdat je namelijk niet zo veel te maken hebt met aankleden van de kaart, vaak is het zo dat je bij cute kaarten toch langer bezig bent om het 1 geheel te maken, als je begrijpt hoe ik bedoel ;-). Tot slot wil ik nog even laten weten voor de dames die mij gemailt hebben over het kopen van mijn kaarten. Via ( deze link ) kom je op mijn site waarop je kan zien welke kaarten ik nog bezit, en je dus kan kopen. Mail mij de nr's door van de kaarten die je eventueel graag wil kopen. Mijn email adres is : mazzel36@gmail.com .
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 18 juni 2010

Say Cheese !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 18, 2010 30 reacties
Hoi Dames
Na het maken van de 2 voorbeeld kaarten met de bloemen stempels, kon ik de cute stempels niet meer weerstaan. Van een hele goede Amerikaanse vriendin van mij had ik de allernieuwste C.C.Design stempels gehad. Joseline ( zo heet ze ) mailde mij of ze wat kaartjes van mij mocht hebben om in haar knutsel ruimte te hangen, dus ik had haar er wat opgestuurd en als dank kreeg ik dit geweldige stempelset van haar.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey uit de Max & Whiskers collectie. De tekst stempel komt uit het zelfde stempelset. Deze heb ik eerst gestempelt, toen uitgestanst en met de airbrush een kleurtje gegeven. Daarna heb ik hem met een soort knijpertje op de kaart vastgemaakt.
De bloemen met ik ook met de airbrush in kleur gespoten en de bloem kernen zijn gewoon pareltjes van Kars. De border heb ik geponst met een EK succes pons :Double Crochet Lace.

Dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren en te airbrushen. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, voor mij was het een welkome afwisseling ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Wat een gave verrassing !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 18, 2010 19 reacties
Hoi Dames
Vandaag kreeg ik 3 dames op bezoek voor een Copic workshop. Sigrid en Gonne waren er als eerste en niet veel later kwam Arjette binnen. Toen Sigrid en Gonne binnen kwamen en ik net wat te drinke in wilde schenken , kreeg ik heel onverwacht een kadootje in mijn handen gedrukt van Sigrid. Ik maakte het pakje open en was echt super verrast ! Sigrid en Gonne hadden namelijk een schort voor mij geborduurd met daarop het logo van Copic er op gemaakt en mijn naam !! Ze had het logo dat in de rechterzijbalk van mijn blog staat als voorbeeld genomen, Copic gecertificeerd instructor. Ik was echt zo blij dat ik naar boven riep: Ben , kom eens kijken !! Ben kwam naar beneden en vond het ook echt een geweldig en origineel kado !
Hier zien jullie het borduurwerk van dichtbij. Sigrid heeft namelijk een borduur machine die dit kan maken. Echt geweldig !!

Ik ben helemaal trots op mijn nieuwe schort en ik zal beloven hem aan te doen naar de Knots Gekke Kaartdagen in Zwolle in Augustus. Sigrid en Gonne, namens mij nogmaals onwijs bedankt en een hele dikke zoen ! ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

donderdag 17 juni 2010

Laughter is the best medicine

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 17, 2010 64 reacties
Hoi Dames
Helaas komt hij wat donker over op de foto, maar ik denk wel dat jullie zo een goed beeld krijgen van mijn nieuwste kaart. Ook deze is wederom gemaakt met de stempelsets die ik gehaald had bij Gerda's Hobbyshop. De tekst is van een set van Fiskars : Laugh with me quotes zo heet het set. Komt bij doeading vandaan. De kaart basis is gemaakt van Craft Cardstock ( mijn nieuwste verslaving hihi ) en het design papier is van Magnolia.
Het was een heel nauwkeurig werkje al die kleine bloemetjes inkleuren, maar het resultaat is dan wel geweldig als het klaar is. Nadat ik de tak ingekleurd had, ben ik hem gaan bewerken met de " W " kleuren van de Copic Markers. hierdoor krijg je die uitstraling als of de tak echt op het papier ligt,diepte zeg maar ;-)

En dit zijn de Copic Markers die ik gebruikt heb om alles in te kleuren. Het viel mij op dat ik er maar weinig nodig had. Ik ben benieuwd hoe jullie deze variant vinden !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Thank you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 17, 2010 39 reacties
Hoi Dames
Hier is mijn eerst voorbeeld kaartje. Ik ben nog erg onzeker in het maken van dit soort kaarten omdat ik zo gewend ben aan de "cute" kaarten. Hij is gemaakt met het stempelset : I love Roses en komt van Gerda's Hobbyshop. Mocht je hem online zoeken, ze staan onder het kopje Nieuws en dan bloemen stempels. Het papier is van October afternoon en My Minds Eye. De border heb ik gemaak met de wave pons van EK Success. Het lintje heb ik voor de verandering eens op een speelse manier opgeplakt ( met glue dots ) en daarop heb ik knoopjes geplakt. Ik had dit idee al vaker op kaarten gezien en vond het wel wat hebben. Dus toen ik bezig was het lintje netjes om de kaart te strikken, zag ik dat dat een te "strak"effect gaf aan de kaart en dit maakt het wat speelser. Maar goed, das mijn mening ;-) De tekst komt uit het kleine tekst stempel setje, dat je ook kan viden tussen de foto's iets beneden op mijn blog.
Hier kunnen jullie een beetje zien dat ik de roos in 3d heb gemaakt en de blaadjes heb ik er later heel voorzichtig achter geplakt. Voor het inkleuren heb ik de volgende copic markers gebruikt : R11 R20 R21 R22 E41 G07 YG13 YG17. Ik ben echt heeeeeel benieuwd wat jullie er van vinden dames, want ik weet het is heel wat anders als jullie van mij gewent zijn ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 16 juni 2010

I'm Lucky you're my friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juni 16, 2010 39 reacties
Hoi Dames
Nog even terug komend op mijn bericht van vanmorgen. Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor alle geweldige complimenten en reactie's. Helaas is het toch voor sommige types zo dat ze je het licht in je ogen niet gunnen, als dat zo is.....prima ! Maar laat mij dan gewoon met rust en volg mijn blog niet. Je hoeft geen "fan" van mij te zijn en je bent niet verplicht op mijn blog te bekijken, daar heb ik nooit iemand om gevraagd. Maar als ik je niets misdaan heb, waarom is het dan zo moeilijk iemand gewoon in zijn waarde te laten. Ik verneem dat er vele vingers een bepaalde kant uit wijzen naar de persoon die mij dit gestuurd zou hebben. Mijn mening daarover is : Ik weet dat niet zeker en daarom beschuldig ik niemand ! Tenslotte zijn email adressen heel makkelijk aan te maken en kan je zo alles tegen iemand zeggen en je voor doen als een ander. We hebben deze hobby omdat we het leuk vinden om leuke creaties te maken, hou het daar dan ook bij en wie dit wel gedaan heeft wil ik ook helemaal niet meer weten, dat is verspilde energie !
--------------------------

De kaart die ik vandaag heb gemaakt is gemaakt met een stempel van Pure Innocence. Het papier is van October Afternoon en het lint is van Bazzill Basics.

Hier zie je de Copic Markers die ik heb gebruikt voor het inkleuren van de stempel afdruk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 15 juni 2010

Het kleuren van Zwart met Copic Markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 15, 2010 15 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik een filmpje voor jullie gemaakt waarin ik laat zien hoe je iets zwart kan inkleuren en dan met schaduw. Als je op mijn youtube link kijkt ( zie rechter zijbalk ) dan zie je ook het filmpje over de verschillen in de kleuren zwart die er van Copic zijn. Dit filmpje heb ik gemaakt naar aanleiding van een email die ik van Conny kreeg, dus Conny ik hoop dat dit antwoord geeft op je vraag ;-) Nu ga ik snel de auto in, want ik kreeg net een email van Gerda's hobbyshop dat ze hele gave nieuwe stempels binnen heeft. Misschien weten jullie het nog maar een paar dagen geleden vertelde ik dat er toch wel wat mensen zijn die de "cute"stempels wat minder vinden, maar toch graag kleuren met copic markers en dan kaarten willen maken die ze ook naar wat oudere mensen kunnen sturen zonder dat het wat "truttig" over komt. Ach, jullie snappen me wel ;-) Nu heeft Gerda dus stempels binnen daar ik voorbeeldkaarten mee ga maken en op die manier tracht voor ieder wat wils te laten zien ter inspiratie. Als ik terug ben zal ik de stempel wel even showen ( als jullie dat leuk vinden tenminste ? )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: Het filmpje kan nu nog wat blokkerig overkomen maar dat komt omdat youtube hem nog moet uploaden, na een half uurtje moet dit wat beter beeld geven, dus even geduld ;-)
handtekening

zondag 13 juni 2010

Distress kleuren met copic markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 13, 2010 42 reacties
Hoi Dames
Een aantal van jullie zullen het al wel weten maar ik ben aan het expirimenteren met het Distress kleuren met je copic markers. Het is mijn eerste poging en ik ben nog niet helemaal te vreden, maar al doende leert men zeggen ze wel eens ;-) De afdruk is van Magnolia en het papier is van October Afternoon.
Het kroontje van Tilda heb ik bewerkt met stickles. Helaas weet ik zo niet meer welke copic markers ik er voor gebruikt heb omdat ik het afdrukje al een week geleden heb ingekleurd, ik moest gewoon even wennen aan de andere stijl van inkleuren. Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit vinden ;-) Dan ga ik nog heerlijk verder oefenen hihihi.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 11 juni 2010

Love is Sweet

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 11, 2010 30 reacties
Hoi Dames
Gisteren kreeg ik mijn nieuwe stempels binnen van All that scraps. Deze is van Alota en heet : Sweetheart frogs on log. Het papier is van My Minds Eye uit de serie : So Sophie. Het lint is van Bazzill Basics en veruit mijn favoriete merk ! De kleuren zijn altijd erg sprekend en daar hou ik wel van ;-)
Hier kan je heel goed zien hoe ik de afebeelding heb ingekleurd, ik ben er zelf wel erg trots op, vond hem goed gelukt hihihi

Hier zien jullie de Copic Markers waarmee ik de afbeelding heb ingekleurd. Ik kreeg heel toevallig nog een vraag per email over het inkleuren van schildpadden en kikkers en welke kleuren ik daarvoor gebruikte.... YG93 YG95 en de felle groene YG05. Door die met elkaar te combineren krijg je een sprekende kleur groen, zelf vind ik dat wel erg mooi. Tis een kwestie van goed mengen en dan krijg je de juiste kleur. Ik ben echt heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden , dus als je zin hebt, laat gerust je mening achter ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

donderdag 10 juni 2010

You Light up my Life

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 10, 2010 26 reacties
Hoi Dames
Jeetje wat heb deze kaart mij een hoop stress bezorgt. Echt alles ging mis. Eerst had ik met de cricut een heel leuk kroontje gesneden ( de eerste sneed ik al veel te groot ! ) met als doel die te gebruiken als aankleding voor op mijn kaart. Ik zelfs nog met stickels allemaal edelsteentjes erop gemaakt, netjes weg gelegd om te laten drogen. Wat denk je, zit ik de kaart in elkaar te zetten, zie ik te laat dat ik de opening van de kaart aan de verkeerde zijde had gehouden. En dat zag ik pas toen ik alles al vast had zitten....zucht... Toen wilde ik de achtergrond laagjes gaan maken, maar omdat ik maar 1 vel zilver papier had, moest ik echt heel veel pas en meet werk verrichten om nog de benodigde laagjes eruit te halen. Zo kan ik nog wel even doorgaan. De tekst was ook al een euvel, want die was " vierkant " opgesteld ( zie de tekst stempel, dan snap je wat ik bedoel ) maar ik moest iets langwerpigs hebben. Uiteindelijk heb ik de tekst maar zelf gemaakt in words en uitgeprint op correnspondentie papier, Lang leven de Hema !!! hahaha :-)
Deze stempel is overigens van C.C.Design en het papier heb ik ooit gekocht bij Joan Gevaert in Ede. volgens mij is het papier van het merk : Rayher.
De achtergrond die je in het midden zit heb ik gemaakt met de sticky stencils van Crealies. Ze heeft weer zulke leuke nieuwe designs !! De achtergrond heb ik met de airbrush gedaan en dan het sticky stencil, maar je kan het ook met een inkt pad doen. Mocht je willen wete hoe dit werkt, kijk dan even op de site van Crealies onder het kopje sticky stencils. Hier staat ook een door mij gemaakt filmpje bij ;-)

Tot slot zien jullie hier de markers die ik gebruikt heb voor deze kaart.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Happy Anniversary

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 10, 2010 42 reacties
Hoi Dames
Gelukkig begint de pijn van mijn maag af te nemen en dus ben ik heerlijk aan de knutsel geslagen. Dit afdrukje had ik vorige week al ingekleurd en had ik eerlijk gezegt even aan de kant gelegd omdat ik weer een paar hele leuke stempels binnen kreeg. Maar ik vond het zonde om hem niet te gebruiken dus vanmorgen ben ik weer eens gaan brainstormen wat ik er mee wilde gaan maken. Ik had het idee na de cirkel teksten om nu eens een vierkante variant te maken. Deze is een syuk simpeler om te maken omdat ik de tekst al in een stempel had en dus alleen een kader moest stansen met de nestabilities. Aangezien de tekst stempel een clear stempel is, was het makkelijk hem netjes te stempelen in het kader.
De achtergrond heb ik later gemaakt, deze heb ik eerst embossed en daarna met inkt en copic markers bewerkt om zo de bloemen mooi tot hun recht te laten komen. Zelf vind ik het wel een mooie romantische kaart geworden, ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 9 juni 2010

You Make Life Sweet

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juni 09, 2010 25 reacties
Hoi Dames
Op zoek naar eens wat andere stempels als die ik normaal gebruik kwam ik op de site van My Favorite Things. Deze stempel heten : Pure Innocence. Make mine a double. Het papier dat ikgebruikt heb is van October afternoon. Voor het maken van de border heb ik een Martha Stewart pons gebruikt : Gothic Arches.
De copic markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren kan je zien op de onderstaande foto.

Het is een hele rustige kaart in mijn ogen en ik vind hem wel erg leuk geworden. Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden en hoor graag jullie mening ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates