maandag 31 mei 2010

Brithday Wishes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 31, 2010 47 reacties
Hoi Dames
Deze kaart heb ik gemaakt voor een jonge dame die binnenkort 15 jaar word ! Haar moeder had mij gemailt en vertelde dat ze heel vaak samen mijn blog bewonderde en dat vind ik echt een hele eer ! Dankjewel dames ;-) De kaart heb ik gemaakt met papier van Kaisercraft : Devonshire Collection. Dit paperpack heb ik gekocht bij Doeading en het heeft een 6 x 6 inch formaat. Nadat ik alle laagjes gesneden heb heb ik de border gemaakt. De pons is van Martha stewart en ik vind hem zo leuk, dus dit was mijn kans ;-)

Daarna heb ik de corners gestanst met een Cuttlebug stansje en je kan ze zien achter de stempel van Magnolia. Daarna heb ik met mijn Cricut Expression en de Cartridge : George and Basic Shapes, de sterren uitgesneden in diverse formaten, daarna ze opelkaar geplakt en afgewerkt met wat knoopjes. De tekst is van : Verve Stamps : Wonderful Wishes. Uitgestanst met de label stansjes van Spellbinders.

Hieronder wederom een foto van de Copic Markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren van het afdrukje. Ook heb ik er een paar gebruikt om de randjes mee in te inkten en te airbrushen.

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden * bloos * Ik wil jullie even enorm bedanken voor alle leuke reactie's van de afgelopen dagen !!! Ow en voor ik het vergeet, mocht ik ooit de 1200 volgers halen, dan komt er een super gave Candy !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Happy Harvest

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 31, 2010 32 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie hebben kunnen lezen ben ik in het weekend bij Marlous geweest ( Doeading ) en heb daar weer wat nieuwe papiertjes ingeslagen ;-) Deze is van Bella BLVD uit de All inclusive serie. De bloemen heb ik gemaakt met een stans van Crealies nr CL CF 05, De takjes heb ik gemaakt met een pons van EK Success genaamd : Rock Fern. De brads en de parels zijn van Basic Grey.
Het is een simpele kaart lay-out maar ik vond deze stijl wel bij het papier en bloemen passen, anders word het allemaal zo druk.

De bloemen heb ik in verschillende kleuren papier opgebouwd en daaronder de takjes verwerkt.

Hierboven zie je de copic markers die ik voor deze kaart gebruikt heb. De stempel is overigens van Magnolia en ik vind hem echt geweldig ! Deze dames heeft iets zorgzaams over zich en ik heb de stempel nog niet zo vaak gezien. Hoe dan ook, ik vind hem echt super !

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo

handtekening

zondag 30 mei 2010

Huidskleuren, het verschil in kleur

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 30, 2010 10 reacties
Hoi Dames
Ik heb even een filmpje gemaakt en hierin geef ik antwoord op vragen die ik krijg wat het verschil is. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en nogmaals : smaken verschillen en er zijn legio kleur combinaties voor huidskleuren te bedenken, ik kan dus alleen maar aangeven waarmee ik het inkleur ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 29 mei 2010

You are amazing !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 29, 2010 29 reacties
Hoi Dames
Hier is een kaartje dat ik gemaakt heb met een afdrukje die ik gehad heb van een hele lieve dame die naar het magnolia event was geweest. Daar kon je blijkbaar deze speciale Magnolia stempel kopen ( zo veel verstand heb ik er niet van, vandaar dat ik het even voorzichtig omschrijf hihihi ) Ik was echt vereerd dat ze hem speciaal voor mij had afgedrukt en dat ik er een kaart mee mocht maken ;-)
Het papier is weer uit het papierblok dat ik onlangs van Ben heb gehad toen we bij Doe a ding in spijkenisse ware. Het is uit de Linnen stack van DCVW. De border heb ik gemaakt met een pons van EK Success en de bloemen heb ik bespoten met mijn airbrush. Hieronder heb ik speciaal voor jullie een foto gemaakt waarop je de door mij gebruikte Copic Markers kan zien ;-)
Tot slot nog even een kort berichtje. Ik zal helaas niet aanwezig zijn op de Copic Certificerings dagen in Apeldoorn en Breda. Het spijt me echt heel erg ! Helaas gaat het niet zo lekker met mij en dat is dus de reden dat ik even wat gas moet terug nemen. Ik wens iedereen die er naar toe gaan, heel veel plezier ! Neem van mij aan dat ik dit niet zo maar afzeg, maar ik moet nu echt even naar mijn lichaam luisteren :-(
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 28 mei 2010

Youtube filmpjes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 28, 2010 13 reacties
Hoi Dames
Hierbij op verzoek het filmpje over het maken van de platte strik. Vergeef me even dat ik aan het einde van het filmpje een tijdje buiten beeld zit, maar ik hoop en denk wel dat het duidelijk is hoe ik het strikje gemaakt heb ;-)
Daarnaast wil ik nog aangeven dat heel veel vragen die ik per email krijg, ik al eens behandeld heb in een youtube filmpje. Misschien is het handig als ik jullie een directe link geef naar mijn youtube site, dan kan je die opslaan in je favoriete of je kan je aanmelden als volger, dan krijg je meteen bericht als ik weer een nieuw filmpje hebt gemaakt. Hier is de ---> Link <----
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 26 mei 2010

You are Great !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 26, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Hier is dan even de laatste kaart in de serie Motivet stempels. Ik ben weer druk aan het zoeken naar nieuwe stempels ( en dat is zo erg om te doen hihihi ) Het papier is van My Minds Eye en heet : So Sophie. Voor de border heb ik een pons van EK Success gebruikt genaamd : Double Crochet Lace. Het Lint is van Bazzill Basics. De kleine teksten heb ik gemaakt met een tekst stempel set van : Hot off the press, Mix your messages. De tekstjes heb ik gestempelt en daarna uitgesneden met de : Tonic Papier snijder. ( zie foto hier onder )
Ik heb hem een tijdje geleden gekocht omdat ik de teksten zo los erg leuk en speels vond, maar mijn grote papiersnijder van Making memories kon niet zulke kleine tekstjes snijden omdat er een balkje in de weg zat. Ik moet zeggen, tis echt een goede aanwinst :-) Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat jullie favoriete tool is en wat jullie favoriete stempels zijn. Ik zou het leuk vinden als jullie mij dat laten weten, misschien gebruiken jullie stempels of tools die ik nog niet ken * bloos *
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: de gebruikte copic kleuren zijn : N0 N1 N2 N3 R22 R24 R29 YG67 YG63 G21 E93.
handtekening

dinsdag 25 mei 2010

I made a wish and you came true

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 25, 2010 49 reacties
Hoi Dames
Allereerst heel erg bedankt voor jullie geweldige complimenten op mijn "you did it" kaart !! Ik heb vandaag wederom een kaart gemaakt met de nieuwste stempels van Motivet. Deze heet : Rabbit with dadelion. Het papier is van Pebbles : May Bouquet Collection en heb ik gekocht bij Doe a ding in spijkenisse. De geschulpte rand heb ik gemaakt met een pons van Fiskars. Het was even een pas en meet werkje, maar ik was helemaal verrast dat ik hem zo mooi rechthoekkig kreeg. Vraag me niet naar de snijmaten, want ik heb het echt uit de vrije hand gedaan !!!
Daarna ben ik de Rabbit gaan inkleuren met : E30 E31 E33 E35 Y15 Y17 YG93 YG95 B00 E93 Ik heb de Rabbit uitgeknipt met een klein wit randje er omheen om hem zo er uit te laten springen voor het oog. Ik vind zelf de kaart erg zomers geworden, ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 24 mei 2010

You did it !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 24, 2010 47 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie al gemerkt hebben, ben ik bezig met het aanpassen van mijn blog Lay-out. Het is veel werk als je zelf iets wil maken en veel gepuzzel. Maar ik heb hulp van die schat van mij , dus dat moet goed komen ;-) We zijn nu bezig aan de zijkanten, maar dat wil nog niet helemaal lukken hihihi... ach....oefening baart kunst !
Op dit moment voel ik me niet erg geweldig, heb veel last van...hoe zal ik dit netjes omschrijven.... vrouwlijke kwalen. Zegt dat genoeg ? Ik lig veel buiten in de tuin en tracht even tot rust te komen. Zo af en toe zit ik even achter de pc of ik ben even aan het kleuren. Vandaag dus een wat simpeler kaartje, maar ik vind hem zelf wel heel vrolijk geworden. De stempel is van Motivet en het papier is van Basic Grey. Het lint is van Stampin up en de bloemen heb ik ooit eens op marktplaats gekocht.
Speciaal voor jullie heb ik ook een foto gemaakt van de markers die ik voor deze kaart gebruikt heb. De 3 groene kleuren heb ik met elkaar gecombineerd, nu zal je je misschien afvragen, ook die felle kleur groen ? Ja, die zit er ook in verwerkt. Hierdoor kreeg de schildpad toch een beetje een wat heldere kleur. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden en voor ik het vergeet... Namens Ben ontzettend bedankt voor al jullie complimenten over zijn kastje ! Hij kreeg een hele grote grijns op zijn gezicht toen ik zag dat hij jullie reactie's aan het lezen was. hihihi.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 23 mei 2010

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 23, 2010 26 reacties
Hoi Dames
Hier is weer een nieuwe creatie van mij ;-) De stempel is van C.C.Design en heet : Honey, Sailor. Het papier is van My Minds Eye en Bazzill Cardstock. De kaart basis heb ik gemaakt van een doorzichtig sheet. Voor de border heb ik een EK Success pons gebruikt genaamd : Swirl. De achtergrond heb ik embossed met een folder van Cuttlebug, deze zit in een set van 4 en heb ik gekocht bij Oh My Crafts. Daarna heb ik hem ge-inkt met Cats eye : Dusty plum. De tekst is uit een stempelset van Fiskars Quotes. De lintjes heb ik door het papier heen gestrikt om zo een beetje de gestrikte doek om haar nek na te bootsen, ik vond het wel een leuk idee hihihi. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, en dames gewoon eerlijk je mening geven, ik kan er tegen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: De copics die ik gebruikt heb zijn : T9 T7 T5 E41 E42 E43 R81 R83 R85
handtekening

zaterdag 22 mei 2010

Ben de Bouwer ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 22, 2010 46 reacties
Hoi Dames
Ik heb even stiekum wat foto's gemaakt van Ben zijn project. Zo als jullie weten heb ik onlangs de Copic koffer binnen gekregen, en telkens als ik wilde gaan kleuren moest ik mijn buro vrij maken. Dat was een beetje onhandig en toen zei Ben : Ik ga er wel iets voor maken, zodat je alles in 1 keer kwijt kan. Zie hier, mijn nieuwe rijbare kastje. De koffer past precies boven in, en ik kan het kastje naar mij toe trekken aan het handvat van de koffer. Daaronder een grote lade waarin ik mijn stempels , inkt en andere prullaria kwijt kan. En daar weer onder kan ik mijn Cuttlebug en papiersnijder kwijt.
Nu moet hij nog helemaal in de verf en dan is hij klaar ;-) Ik ben weer trots op mijn Ben de Bouwer hahaha.
Zo nu snel wassen en aankleden want er staan dadelijk weer een aantal Copic fans voor de deur.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 20 mei 2010

You made my day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 20, 2010 50 reacties
Hoi Dames
Hier is dan weer eens een kaart in mijn " oude " stijl. Ik had het best een beetje gemist, dus toen ik deze week de nieuwe stempels van the greeting farm binnen kreeg wist ik meteen wat ik wilde maken. Dit schattige poppetje moet op een oma lijken, maar ik vind dat wel meevallen. Hij zit namelijk in een set dat heet : Grammie & Gramps.
Het papier komt weer uit het DCWV blok : The Linnen Stack. De hartjes border heb ik met een Martha stewart pons gemaakt en met de airbrush heb ik de randjes bespoten. Daarna heb ik er wat kanten lint overheen geplakt en de bloemen er op bevestigd. Sinds een lange tijd heb ik ook de laagjes weer eens met de naaimachine op elkaar genaaid. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 18 mei 2010

The Greeting Farm : Darling Sisters

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 18, 2010 26 reacties
Hoi Dames
Gisteren zijn Ben en ik naar Doe-a-ding in Spijkenisse gereden. Ik had namelijk nogal een blunder gemaakt een paar weken daarvoor. Ik had op ebay zitten snuffelen en zag een hele gave Sizzix stans van een CD doosje. Aangezien Ben nog al eens voor familie spelletjes op cd-tjes zet, dacht ik...ow das wel leuk want dan kan ik ze inpakken als kado. Komt vorige week de postbode die stans brengen en ik schiet me toch in een deuk ! Wat bleek nou, het was een stans voor in de Big shot pro !! Dat is de nieuwe en grote variant van de big shot. Deze heeft 12 bij 12 inch stansen. Toen stond ik voor een dilemma.... ik verkoop mijn stans of ik moet een grote big shot pro aanschaffen. Maar ja... die koop je niet zo maar even. Na heel lang wikken en wegen, had ik besloten dan maar wat hobbyspullen te verkopen en van de opbrengst een Big Shot Pro te kopen. Gisteren was hij binnen, maar Marlous zei : Ik denk dat je hem moet komen ophalen want die doos is zo groot ! Nou, geloof me.... daar heb ik graag een ritje Spijkenisse voor over ! De winkel aan zich is misschien niet groot, maar ow ow ow wat een keuze aan hobbyspullen. Mijn portemonee moet altijd flink gereanimeerd worden als ik daar buiten stap :-) Dus ik stap binnen en toen begon het al, mijn oog viel op een papier blog van DCWV : The Linnen Closet stack. ( Dit papier heb ik gebruikt voor deze kaart ) Maar mijn budget ging niet verder als het betalen van de Big Shot Pro. Ben stond achter mij en hoorde me zuchten, oke jullie raden het al.... Ben zei: Neem hem maar mee, dan krijg je hem van mij. Daarna daaide hij zich om, om te kijken naar de rekken met Design papier en zag hij nieuw design papier van Pebbles. Hij was gelijk verkocht en vroeg, wil je er daar ook een paar van ? Volgens mij kent hij me nog steeds niet, LOL Dat soort vragen moet je nooit aan een papier freak stellen, kost altijd geld ! Zelfs de zus van Marlous vroeg nog... Nicole, krijg je nu nooit eens genoeg van al die papiertjes. Ik kon ontkennen wat ik wilde, ze geloofde me niet, raar he ? * bloos * Dus na het afrekenen en in de auto proppen van die mega grote doos, zijn we naar huis gereden. Ik kon niet wachten om het nieuwe papier uit te testen. Ik had nog stempels van de greeting farm liggen, die ik nog niet gebruikt had. Dit meisje komt uit een set dat heet : Darling Sisters. Voor het inkleuren heb ik de volgende copics gebruikt : E41 E42 E43 E51 E53 E93 BG10 BG11 en BG13 en ik heb de schaduw rondom aangebracht met W0 W1 W2 W3. De bloemen heb ik wederom met de airbrush in kleur gespoten en daarna voorzien van wat stickles.
Als je op deze bovenstaande foto klikt, zie je het effect beter. Zo is het net of er dauw druppels op de bloemen liggen. Ik vind het wel een gaaf effect geven. Al met al was het dus weer een zeer geslaagde dag. ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 17 mei 2010

Welke lijm soorten gebruik ik ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 17, 2010 10 reacties
Hoi Dames
Ik zag dat jullie wat vragen hadden gesteld waarmee ik dingen vast plak. Ik heb er meteen een filmpje over gemaakt, dan is het voor iedereen wat duidelijker en hoef ik geen lange verhalen te typen LOL ;-). Mochten er toch nog vragen zijn , kan je mij het beste even mailen. De lijm strips die ik in het filmpje laat zien waarmee ik lint vast plak is van : K & Company
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 16 mei 2010

Get well soon

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 16, 2010 33 reacties
Hoi Dames
Gisterenavond was ik door mijn rekken met papier aan het bladeren en kwam de doorzichtig sheets weer tegen. Ik vind langwerpige kaarten erg leuk, maar voor mijn gevoel kom ik altijd ruimt te kort omdat je kaart dan maar maximaal 15 cm lang kan zijn. Dus ik dacht, als ik nu de kaart eens 16 lang maak, en als voorzijde zo'n sheet gebruik, dan heb ik het zo als ik wil. Maar dan komt het dillemma...hoe maak je nu iets vast op doorzichtig sheet, want lijm houd wel maar niet lang, dat breekt er zo weer vanaf. Glue dots wil wel maar dat ziet er aan de achterzijde niet uit, en dat moet je dan weer afdekken. Dus toen kwam ik op het idee om de boven en onder rand te ponsen met een Martha stewart pons. Ik had deze net nieuw binnen dus dat kwam goed uit, kon ik hem meteen eens uit testen ;-) Op die manier had ik toch wat versiering aan de kaart zonder dat ik veel aan de achterzijde moest gaan bedekken.
In de schulprandjes heb ik stickles gedaan. Ik had namelijk niet de juiste kleur pareltjes, dus dan is stickles een geweldige oplossing.

Op deze laatse foto zie je hoe de kaart is, als je hem dicht klapt. Ik vind hem wel erg leuk geworden. Ik hoop jullie ook ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 15 mei 2010

Stampavie : Penelope

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 15, 2010 24 reacties
Hoi Dames
Vorige week kreeg ik van Marian van Hobbycompleet de duif het verzoek of ik wat voorbeeld kaartjes voor in de winkel wilde maken. Toen ik deze stempel zag en het nieuwe papier van Basic Grey ( Cappella ) was ik meteen verkocht. Na het inkleuren heb ik Penelope uitgestanst en voorzien van een kanten randje, staat wel leuk bij het geheel :-)

De randjes heb ik bewerkt met Stickles en ook in het boeket en de rand van de jurk heb ik stickles verwerkt, geeft het net dat beetje extra uitstraling. Voor de rest heb ik de kaart vrij simpel en rustig gehouden zodat hij voor iedereen makkelijk na te maken is. ;-)
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 14 mei 2010

No Peeking

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 14, 2010 37 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie weten ben ik nog maar een groentje in het Vintage gebeuren, maar je moet ergens beginnen toch ;-) Hier is alvast een glimp van de bovenkant van het doosje dat ik in het youtube filmpje heb laten zien. Elke keer als ik tracht iets vintage achtigs te maken, besef ik me dat ik nog veel technieken moet leren. Of misschien moet ik me maar gewoon bij de Cute cards houden LOL.
Zelf vind ik het wel mooi geworden. * bloos * Als straks het doosje helemaal af is zal ik hem totaal showen, maar er gaat aardig wat tijd in zitten. Maar ik blijf het een uitdaging vinden omdat ik dan heerlijk kan freubelen met al die tierenlantijntjes. Ach, ik oefen gewoon verder en misschien zal ik het dan ooit net zo mooi krijgen als Dora of Lenet.
Heel veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo
handtekening

donderdag 13 mei 2010

Het nut van een Copic kleurenkaart.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 13, 2010 11 reacties

Hoi Dames
Ik heb maar eens op film gezet hoe ik nu mijn Copic markers uit kies in combinatie met het design papier. De kleurenkaart die ik in dit filmpje gebruik, kunnen jullie vinden in de rechter zij-balk. Geen idee of jullie het weten, maar je kan via Youtube ook volger worden, je krijgt dan meteen een berichtje als ik nieuwe filmpjes er op heb gezet. Het hoeft niet hoor, maar tis gewoon even een tip ;-) Mochten er nog vragen zijn aan de hand van het filmpje, kan je me altijd mailen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

To my Treasured Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 13, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Jullie willen niet weten hoe ik heb lopen mopperen. Op de een of andere manier kon ik maar niet uit mijn handen laten komen, wat ik in mijn hoofd had. Ik had een landkaart uitgeprint en die helemaal zitten distressen en daar weer wat gescheurde laagjes over en onder. Maar wat ik ook deed....het werd maar niet zo als ik voor ogen had. Ben heeft zelfs toen een piratenschip voor mij uitgeprint, ik ingekleurd en ook dat werd hem niet. Tot slot was ik heb zo beu dat ik helemaal over nieuw begonnen ben. Echt te vreden ben ik er niet over maar eerlijk gezegt was ik blij dat ik er toch nog iets van heb kunnen maken. Ik vind hem wat " kaal " ik mis het gefreubel. Het aankleden van de kaart vind ik namelijk altijd het leukste deel. Maar ach, ook bij mij gaat niet altijd naar wens ;-) Wat ik wel toegevoegd heb is een stukje kant, misschien vinden jullie het er niet bijpassen, maar dit idee kwam namelijk in mij op toen ik een plaatje van een piraat zag en die had een blouse met van die kantjes aan het einde van zijn mouwen. Sorry dames dat ik er niet iets spectaculairs van heb weten te maken, maar ik heb echt mijn best gedaan....
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 12 mei 2010

Magnolia stempel : Piraat

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 12, 2010 31 reacties

Hoi Allemaal
Ik kan het niet laten jullie even een glimp te geven op het afdrukje dat ik zojuist heb ingekleurd. Ik vind hem zelf wel erg mooi gelukt, ben er best trots op * bloos *
Nu nog even flink gaan brainstormen hoe ik hem op een kaart ga verwerken ;-)
De kleur nr's die ik gebruikt heb zijn : E42 E43 E44 E51 E53 E55 T0 T1 T3 BG75 BG72 RV91 RV93 RV95
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 11 mei 2010

You make me feel like dancing !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 11, 2010 36 reacties
Hoi Dames
Gisteren had ik deze kaart eigenlijk al af willen hebben, maar de inspiratie had zijn biezen gepakt :-( Ik had een andere kaart basis gemaakt, waarop ik met lint aan het weven was gegaan, dit idee kreeg ik uit de ballerina schoentjes. En net voordat ik klaar was, scheurde het papier in. Argghhh !! Daar baalde ik zo van dat ik helemaal opnieuw moest beginnen en eerlijk gezegt geen zin meer had in dat tijdrovende klusje. Dus ik heb er nu deze romantische kaart van gemaakt. Het papier is uit de Lush collectie van My Minds Eye en de stempel is van Magnolia. De border vond ik wel mooi bij het papier passen en deze heb ik geponst met een pons van EK Success.

Daarna heb ik met mijn cricut expression en de cartridge : Herritage de swirls uitgesneden ( op 2 inch ) De bloemen heb ik met de airbrush in kleur gespoten en opgeplakt. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ;-)
-------------------------
Daarnaast ben ik bezig met een van de doosjes die je in het filmpje kan zien. Wat heb ik nu gedaan... Ik heb hem met de airbrush en een copic marker heel zacht roze gespoten ! Ik Kan je zeggen das echt GEWELDIG om te doen, snel simpel, geen geknoei en altijd de juiste kleur die bij je papier past. Ik kocht eerst altijd van die flesjes met verf en moest het na het verven laten drogen, ook daar ben je vanaf als je hem bespuit met de airbrush ;-)

Voor de duidelijkheid, ik heb alleen de randen bespoten want in de midden gedeelte komt toch papier. Nu ga ik stoppen met mijn geklets en eens kijken of ik die inspiratie nog ergens kan vinden hihihi...

Liefs en groetjes : Nicole xoxoxo

handtekening

zondag 9 mei 2010

Make a wish

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 09, 2010 31 reacties
Hoi Dames
Gisteren was ik bij Gerda's hobbyshop voor een demo en ow ow ow wat hebben we gelachen. Het leek op een gegeven moment wel een buurthuis in de winkel. Er waren een hoop dames langs geweest die ook op de vorige workshop aanwezig waren. We raakte aan de praat over diverse verschillende manieren van kaarten maken en om een lang verhaal kort te houden, heb ik me laten strikken voor een workshop borduren !! LOL !!! Op 20 Mei ga ik dus eens kijken hoe die technieken werken. De dames bleven maar vragen of ik dan echt langs zou komen, dus ik dacht ach...laat me eens gek doen ;-) Dus dames 20 Mei ben ik van de partij en dan mogen jullie deze borduur leek eens een les daarin geven. Ik heb er nu al zin in , volgens mij word het lachen gieren brullen !! Maar goed, nu even over mijn nieuwste creatie... Het stempeltje is van Magnolia en het papier van Basic Grey, cappella. De bloemen heb ik gekocht bij : wild orchid crafts.

De tekst is van papertray ink en die heb ik uitgestanst met een spellbinder label stansje. Zelf vind ik de kaart wel erg mooi geworden , ik hoop jullie ook ;-) Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag en dankjewel voor jullie bezoek aan mijn blog.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

vrijdag 7 mei 2010

I am here for you-anytime

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 07, 2010 34 reacties
Hoi Dames
Aangezien ik morgen weer de gehele dag voor een workshop in Putten zal zijn ( Gerda's Hobby Shop ) , heb ik mijn nieuwste creatie alvast gepost ;-) Ik zag dit stempelset van Hero Arts en zat meteen vol ideeen. Het inkleuren en uitknippen van alle onderdelen was het meeste werk, ik ben bijna 4 uur bezig geweest met deze kaart, maar ik moet zeggen dat ik hem zelf wel geslaagd vind. De cirkels om de klok heb ik uitgesneden met mijn cricut expression en de cartridge : Accents Assentials.
Op deze detail foto zien jullie hoe ik getracht heb er diepte in te brengen. Het papier is van My Minds Eye en heet : So Sophie Het geeft echt een vrolijke "look" aan de kaart. Maar ja...ik ben bevooroordeeld want ik ben en blijf nu eenmaal een groot fan van My Mins Eye papier ;-) Nu ga ik snel inpakken en zorgen dat alles klaar staat voor morgen. Ik wens iedereen een heel fijn weekend en dankjewel voor jullie bezoekje aan mijn blog ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 5 mei 2010

Hi There :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 05, 2010 43 reacties
Hoi Dames
Hier is dan weer een nieuw kaartje voor vandaag ;-) ik ben na thuiskomst heerlijk aan het knutselen geweest en had weer een aanval van het "vintage"gevoel, dus ik heb hem een beetje cute/ vintage achtig gemaakt. Ik blijf het geweldig vinden om te doen. Dat scheuren en kliederen is wel aan mij besteed hahaha...
Het papier is van : Pink Paislee en heet Queen Bee. De stempel is van Stampavie en heet : Looking at you. De bloemen zijn van Prima flowers en de bloemkernen heb ik ooit eens van op marktplaats gekocht. Het lint en kant heb ik gekocht in Almere bij de fornituren winkel. Kortom ik heb me weer eens lekker uitgeleefd en ik hoop dat jullie hem leuk vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 4 mei 2010

You are a great friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, mei 04, 2010 30 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik weer eens een kaart gemaakt waarvan ik ook ( voor de afwisseling LOL ) eens de binnenkant van gedecoreerd heb. Het enigste nadeel was, dat hij een beetje bol bleef staan tijdens het maken van de foto's omdat ik hem dus anders om heb gevouwen. Nu lijkt het net of het papier scheef zit, maar goed....neem het met een korreltje zout ;-) het gaat tenslotte om het idee....toch dames ? hihihi
Voor deze kaart heb ik craft cardstock gebruikt, ik weet niet wat ik er mee heb maar ik vind het een hele eigen look geven aan een kaart. Daarna ben ik weer eens gaan stoeien met mijn nieuwe October afternoon papier. Zo als jullie weten heb ik het gekocht bij de duif, en vanaf dat ik het binnen heb, kan ik het maar niet los laten, wat een geweldige serie papieren in 1 boekje ! De stempel is van C.C.Design en heb ik gehad van Gerda's hobbyshop. Hij heet: Nora on a swing.
De binnenzijde heb ik voorzien van tekst ( hero arts ) en wat kleine beetjes erbij gestempelt, gewoon voor de sfeer ;-) De border heb ik gemaakt met een pons van Ek Success : Double Crochet Lace. Morgen gaan Ben en ik eens lekker er op uit, op bezoek bij een paar goede vrienden van Ben, even bijkletsen. Dus ik wens iedereen een hele fijne dag en heel erg bedankt voor je bezoekje aan mijn blog !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 3 mei 2010

Hello Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 03, 2010 59 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik een erg drukke dag gehad, er valt veel te regelen als je je ontslag gehad hebt, bah bah ! Maar ach, live goes on ! Dus nadat ik alles afgehandeld had voor vandaag ben ik eens door mijn afdrukjes heen gaan bladeren en kwam deze leuke magnolia stempel tegen. Ik had al zo vaak leuke piraten kaarten gezien bij andere, maar zelf miste ik de inspiratie er voor. Dus de uitdaging was er weer....maak een piraten kaart hihihi ;-) Tenslotte weten jullie inmiddels wel dat ik het leuk vind mezelf zo af en toe uit te dagen. Ik had bij hobbycompleet de duif het nieuwe papier van October afternoon gekocht en daarin zat een soort land / stads kaart en die kon ik voor dit piraatje goed gebruiken, dus na wat denk werk, ben ik maar eens aan het scheuren gegaan... ik kan jullie wel vertellen, dat voelt zo lekker, dat scheuren van het papier LOL :-) De kaart basis is gemaakt van craft cardstock, de donker bruine lagen zijn van My Minds Eye en nadat ik alles gesneden en gescheurd had heb ik de randjes nog een beetje bewerkt met inkt en de airbrush. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn piraten kaartje vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Gewoon zomaar een kaartje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 03, 2010 55 reacties
Hoi Dames
Het heeft even wat tijd gekost maar hier is dan weer een kaartje. Ik heb hem gemaakt met papier van October Afternoon en Bo Bunny. De stempels is van Stampavie. De border heb ik gemaakt met een Martha stewart pons en daaroverheen dotted papier van Bo Bunny. De vlinder is een stansje van Joy Craft en heb ik met stickels bewerkt. De roosjes heb ik voorzien van kleine schudblaadjes van Doodlebug design die heb ik vooraf met de airbrush rood gemaakt en daaronder zitten bloemen die ik ook met de joy crafts malletjes heb gemaakt. De blaadjes zijn uit een pons van Martha stewart. Deze heb ik op speciaal verzoek gemaakt voor een meisje ( 6 jaar )die ik heb leren kennen via een Amerikaans forum. Ze is erg fan van mijn kaartjes en vroeg mij of ze eens een kaartje van me mocht hebben. Ze liet me wat foto's zien van kaartjes die ze zelf maakte, en ik heb daarvan dus een soort copy gemaakt. Ik vermoed dat ze dat erg leuk vind omdat ze dan een herkenning heeft van haar eigen stijl.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates