vrijdag 30 april 2010

Mam, van harte gefeliciteerd !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 30, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Vandaag zijn Ben en ik in onze nieuwe bolide naar Tilburg geweest. Eigenlijk zouden we morgen pas gaan, maar mijn Oma is onverwacht geopereerd ( 82 Jaar ) aan een navelbreuk. Morgen zouden we dan niet naar Oma kunnen en dat vonden we wel jammer, dus hebben we besloten vandaag naar tilburg af te reizen. Helaas kon ik mams het boekje nog niet overhandigen want hij is nog niet klaar. Ik heb erg veel moeite gehad om me deze week te zetten tot knutselen. Ik had er helemaal geen zin in door alle comotie. Maar deze pagina heb ik wel uit mijn vingers gekregen. Zelf vind ik hem wel erg mooi geworden, maar vind je het niets, gewoon zeggen hoor. Ieder zijn mening tenslotte ;-)
Ik heb tussen de 2 foto's in een bloemen lint gebruikt en daarop heb ik wat witte kraaltjes geplakt, ik zag namelijk dat in mams haar kraagjes zo iets dergelijks verwerkt zat en ik vond het wel een leuke combinatie, omdat het dus in de foto terug komt. Tot slot wil ik mijn moeder een geweldige verjaardag toewensen, en geniet van je nieuwe plantjes in de tuin !! Ook wil ik iedereen enorm bedanken voor de lieve reactie's op mijn nieuwe auto. We hebben hem vandaag dus goed kunnen testen, en hij rijd echt geweldig !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 27 april 2010

Close-up van de schaduwen ( vervolg van filmpje )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 27, 2010 14 reacties
Hoi Dames
Hier is de afbeelding van Butterfly boy die jullie hebben kunnen zien in het filmpje wat ik gemaakt heb over de grijs tinten van Copic. Deze stempel is van Karen doodles en was een leuk voorbeeld om te gebruiken voor deze techniek. Ik heb echt van super dichtbij de afbeelding gefotografeerd zodat jullie echt in detail kunnen zien hoe ik de schaduwen heb aangebracht. ( gebruikte kleurnr's : W0 W1 W2 W3 W4 ) Op deze manier leg je nog meer het accent op de zijde waar je lichtbron vandaan komt. Ik hoop , ondanks dat het een foto is, jullie zien wat ik bedoel. Deze week zal ik hem gaan gebruiken om hem op een kaart te verwerken maar nu moet ik echt eerst verder met Mams kado ;-) anders komt mijn vintage boekje nooit af hihihi...
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Vraag en antwoord, Copic Markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 27, 2010 4 reacties
Hoi Dames
Ik kreeg per email de vraag waarom er 46 grijstinten zijn van Copic Marker. Ik heb even een filmpje gemaakt waarin ik wat uitleg geef. Morgen tracht ik even een vervolg hierop te maken. Maar hier is alvast wat informatie ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 26 april 2010

Stampavie Gillian Roberts : Teddy and Me

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 26, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Ik ben werkelijk met van alles en nog wat tegelijk bezig :-) heerlijk hoor als je zo lekker de hele dag kan knutselen. Ik had wat gewerkt aan het boekje van Mams maar daar moest het een en ander eerst aan drogen voor ik verder kon, dus toen heb ik tussendoor even deze kaart gemaakt. Het papier is van Tilda en het kant is van een lokaal fornituren winkeltje hier in Almere. De bloemen zijn van Prima flower en de rrosjes heb ik gekocht bij : wild orchid crafts.
De groene kleur in de schoentjes was nog even een dillemma want die was er niet standaard in een copic kleur, dus na wat testjes was ik er achter hoe ik die kleur met bestaande copic kleuren kon maken. Dat is een van de tips en trics die ik bij een workshop leer aan de mensen. Echt heel leuk als je dan de kleur toch gemaakt krijgt. Even terug komend op het vintage boekje: ik kreeg van mam een emailtje dat hij zelf in haar vitrine kast mocht komen staan, zo mooi dat ze hem vond, zelf ben ik nog niet zo tevrede maar ik ooit hoop ik net zulke mooie dingen te kunnen maken als menig vintage queens ;-) Dankjewel voor al jullie geweldige reactie's en morgen zal ik eens een kijkje gaan nemen bij de dames die meegedaan hebben aan de uitdaging.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Vintage boekje voor mams

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 26, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Zo als ik al geschreven had, ben ik gisteren naar Jolanda geweest waar Dora ons beide een workshop zou komen geven. Dora had dit nog niet eerder gedaan en wij waren een soort van proefkonijnen LOL . Dora had alle spullen meegenomen die we nodig hadden voor de boekjes die wij wilde maken. Ze had veel te regelen want Jolanda wilde een boekje maken, naar een voorbeeld van Dora en ik wilde een boekje maken speciaal voor mijn moeders 62ste verjaardag. Aangezien mijn mams op 1 Mei al jarig is, zal ik deze week hard moeten aan poten, maar ach....ik heb nu toch genoeg vrije dagen ;-) Hierboven zien jullie mijn eerste probeersel. Het hoekje van het My Minds Eye boekje wat ik gekocht had, ben ik aan het pimpen geweest.
Maar ondanks dat ik hem gepimpt had, vond ik het niet helemaal bijelkaar passen. Bij thuis komst heb ik er nog eens over zitten brainstormen en heb toen de kaft aangepast naar het resultaat wat je op de foto hier beneden ziet.

Ik ben nog echt een groentje op het vintage gebied, want ik moet nog een goede nuance vinden tussen te druk aankleden en te rustig. Het gebruik van materiaal is ook heel anders als wat ik normaal gesproken gebruik, maar als ik eerlijk ben vind ik het heerlijk om te doen. Je hoeft namelijk niet zo te letten op het feit of alles recht zit * grijns * Wat ik trouwens wel gaaf vond was dat ik maar een paar bruine bloemen had voor het boekje. deze had ik van Dora gehad, en bij thuiskomst waren ze dus op. Toen heb ik uit eigen collectie witte bloemen gepakt, mijn airbrush ter hand genomen en de bloemen die links boven op het boekje zitten heb ik dus met een copic marker en mijn airbrush bewerkt. Ik vind het resultaat wel erg mooi geworden, je ziet naar mijn mening geen verschil tussen gekochte bruine bloemen en zelf gespoten bruine bloemen.

Vervolgens leerde Dora mij hoe ik van die leuke en spannende hoekjes kon maken. Ze pakte een koffie filter, stempelde daarop een tekst en bewerkte hem met water, zodat ze een oude "look" kreeg aan het papiertje. Deze heb ik vervolgens opgeplakt en daarna een stuk cardstock op maat gesneden ( naar de vorm van de pagina ) en die heb ik precies op het betreffende hoekje opengescheurd en weer voorzien van een beetje inkt.

Op de foto hierboven zien je dat hoekje links onderin zitten. Dit was dus mijn allereerste echte vintage pagina. Een beetje druk en dat was dus iets te veel van het goede volgens Jolanda en Dora. Dus bij mijn volgende pagina heb ik weer een nieuwe poging gedaan ( al doende leert men hahaha )

De foto hieronder is dus pagina nr 2. Overigens, de foto's zijn van mijn ouders in hun verkeringstijd, ergens in Amsterdam. Eerst ben ik begonnen om de randen te inkten, daarna heb ik met een tekst stempel links onder en rechts boven tekst gestempelt, vervolgens design papier diagonaal afgescheurd en deze ook verder weer aangepast naar de vorm van het boekje. Ik was best een beetje trots want het was geheel mijn eigen idee * bloos * Toen ben ik met inkt, kant en wat houte swirls aan de gang gegaan en deze helemaal getracht aan te passen aan de zelfde " look ".

Kortom, dit is dus een kleine impressie van hoe het boekje er uit komt te zien. De dag was zeker zeer geslaagd, ondanks dat ik even tijdens de workshop een emotioneel dipje kreeg omdat het over "werk" ging, maar kleine dingen blijf je houden ;-) Ik ga nu snel verder met het boekje en helaas kan ik jullie pas het hele resultaat laten zien als mijn moeder al jarig is geweest omdat ze zelf mijn blog ook dagelijks bezoekt, is het leuker als de overige pagina's nog een verrassing blijven, toch ? Heel erg bedankt voor al jullie lieve en steunende berichtjes van de afgelopen dagen. Ik voel me heel erg rijk met zo veel lieve mensen om mij heen, dank jullie wel !!!
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

donderdag 22 april 2010

Making Memories Slit Pons

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 22, 2010 12 reactiesHoi Dames
Inmijn filmpje klink ik misschien een beetje vermoeid, sorry daarvoor ! Ik had werkelijk de hele weg naar huis file, en na een dag werken kan ik je vertellen dat dat dan het laatste is waar je op zit te wachten, maar ik denk maar zo... ik ben niet de enigste die er last van had ;-) anders staat er geen file LOL. Maar goed , dit filmpje moest ik al een tijdje maken, maar steeds weer vergat ik het te doen, dus bij deze ! Ik hoop dat jullie er iets aan hebben ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 21 april 2010

Baby kaartje ( Marianne Design )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 21, 2010 44 reacties
Hoi Dames
Nou hier is dan het resultaat van mijn baby kaartje met de stempels van Marianne Design. Ik had het idee al even in mijn hoofd, maar had niet het goede papier , tot ik dus bij Gerda's Hobbyshop was geweest ;-) Wat ik gebruikt heb kunnen jullie in het filmpje nakijken. Het enigste wat ik weg gelaten heb is het polka dot papier van Bo Bunny, achteraf vond ik dat er toch iets minder goed bijpassen.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Hoe begin ik met een kaartje :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 21, 2010 13 reacties
Hoi Dames
Hier is zomaar een filmpje, waarin ik een beetje laat zien hoe ik een kaartje begin. Misschiend at jullie het een leuk filmpje vinden. Ik heb de kaart bijna af en als hij af is, post ik hem ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 19 april 2010

Magnolia Prinses

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 19, 2010 49 reacties
Hoi Dames
Hier is dan nog 1 voorbeeldkaart voor Gerda's Hobbyshop en ook weer in een beetje Vintage stijl. Ik ben zelf gewoon aan het expirimenteren omdat ik dus wel een beetje beslagen ten ijs wil komen op de workshop volgende week. Dit keer heb ik een afdruk genomen van Magnolia. Ik vind dit zo'm schatje !! Ik had hem gekocht op de beurs in Zeist samen met nog een paar andere uit deze collectie. Ik vind ze super ondanks dat ik niet zo'n grote magnolia fan ben. :-)
Haar tiara heb ik met stickles gedaan, en aangezien ik alles wilde uitvoeren in oud blauw, vond ik dit zilver er heel mooi bij staan. Ik hoor wederom graag jullie mening , ik ga nu snel aankleden en naar mijn werk :-(
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 18 april 2010

Nuttin' Better then a true friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, april 18, 2010 60 reacties
Hoi Dames
Nou hier is dan het eerste resultaat van mijn nieuwe aanwinsten. Zo als jullie gisteren hebben kunnen lezen moest ik dus wat voorbeelden maken voor Gerda's Hobbyshop en had wat Vinatge papier gekozen van My Minds Eye. Gisteren kreeg ik wederom erg veel complimenten op mijn allereerste vintage kaart en dacht, oke...zal dit mij een 2de keer gaan lukken. Ik blijf het erg lastig vinden omdat ik zo gewent ben "netjes" te werken, en met vintage heb ik het idee dan mag het allemaal wat "losser". Het stempeltje is van C.C.Design en de papieren die ik gebruikt heb zijn van My Minds Eye Bella bella collection, Bella BLVD en van MME Lush collection.
Alles op deze kaart komt dus bij Gerda vandaan behalve het kant ( links en rechts van de kaart. ) Alle onderdelen heb ik met de airbrush en mijn copic markers bewerkt om het zo allemaal in dezelfde kleur te behouden. Ik vind het zelf een erg leuke kaart geworden, ben best wel een beetje trots als ik zo bescheiden mag zijn * bloos * Ik ben benieuwd wat jullie van mijn 2 de poging vinden ? Zal ik voortaan maar vintage kaarten blijven maken of toch maar het "gewone" cute card werk wat jullie van me gewend zijn....ik ben benieuwd naar jullie mening !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 17 april 2010

It's a boy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, april 17, 2010 26 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen ben ik al vroeg opgestaan omdat ik nog een hoop moet doen voor ik naar Putten kan afreizen. Ook wilde ik persee nog de laatst hand leggen aan mijn nieuwe kaartje. Het rompertje komt uit een stempelset van Marianne Design en zo ook de tekst. Het papier is van S.E.I. en heb ik onderlaatst gekocht bij Doeading in spijkenisse. Het idee voor de kaart heb ik gevonden bij Christina Werner, Ik volg haar blog al jaren en elke maandag en vrijdag maakt ze een kaart en die legt ze stap voor stap uit in filmpjes. Niet dat ik haar kaart stijl erg bij die van mij vind passen, maar ze heeft geweldige tips en creatieve ideeen die ik dan weer op een andere manier toe pas. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn versie vinden ;-) Nu ga ik snel mijn hobbykoffer inpakken en als de wiedeweerga naar Putten hihihi.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 15 april 2010

Hello friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 15, 2010 40 reacties
Hoi Allemaal
Nou hier is ie dan....helemaal tevreden ben ik niet maar ik heb echt alles wat ik had erbij getracht te voegen en wat ik ook deed, ik vond het geen verbetering geven. Naar mijn gevoel is hij wat kaal. :-( Het papier is van Basic Grey en het cardstock van Bazzill. De stempel is natuurlijk van magnolia en hij komt uit de nieuwste kit.
Ik had leuke ideeen voor deze kaart maar het kwam niet uit mijn vingers, dus ik dacht, ach volgende keer beter ( hoop ik ) Ik baalde wel want vlak na het maken van het filmpje, zag ik dat ik de inkt niet goed had laten drogen en zat er een vingerafdruk onder de voeten van edwin....geloof me, ik baalde enorm ! Dus daarom heb ik er uit nood de tekst maar onder geplakt, niet zo mooi maar wel de enigste oplossing die ik even kon bedenken. De charms die heb ik ooit eens op ebay gekocht, ik had jullie graag een link gegeven, maar ik kan het echt niet meer vinden, sorry !
Liefs en groetjes
Nicole oxoxox
handtekening

Het maken van een achtergrond

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, april 15, 2010 15 reacties

Hoi Dames
In Zeist op de beurs kreeg ik enorm veel de vraag hoe ik bij deze kaart , de achtergrond gemaakt had.

Hierboven vinden jullie een filmpje waarin ik wat toelichting geef. In het filmpje verspreek ik me want ik zeg kleur, maar bedoel inkt kussen * bloos * Ach ik denk wel dat jullie me dat vergeven hihihi....Liefs en groetjes

Nicole

handtekening

dinsdag 13 april 2010

Wel even wennen :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 13, 2010 71 reacties
Hoi Dames
Ik heb zojuist de afbeelding ingekleurd en moet er nu nog een kaart van maken. Maar voor ik verder vertel, deze stempel is van in2stamps. Ik ga er dus nog een kaart van maken , maar ik wilde eens jullie mening weten.... Hoe vinden jullie deze achtergrond ? Ik heb het gezien bij Crissy Armstrong, mijn grote voorbeeld :-) Ik wilde het ook eens proberen maar dan wel op een "nicole" manier want die slierten die ze in het filmpje maakte vond ik persoonlijk iets minder. Hoe vinden jullie mijn versie ? eerlijk zeggen !!!
Dan nog even iets anders, ik heb mijn hoofd zitten breken over wat ik zou gaan doen als ik 1000 volgers zou bereiken. Inmiddels heb ik al zo veel weg gegeven en dan blijft iets nieuws verzinnen wel erg moeilijk. Maar ik hoop en denk toch iets leuks bedacht te hebben. Mocht ik de 1000 blogvolgers halen, dan ga ik aan 2 mensen geheel gratis een Copic workshop geven !! Maar dit word wel bij mij thuis ! Het is geheel verzorgd en aan het einde van de workshop krijg je ook nog een leuke verrassing van mij, want dan kan ik eens een candy persoonlijk overhandigen. Is dat een leuk idee ? Ook eerlijk jullie mening graag ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Nieuwste EK Success pons

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, april 13, 2010 13 reacties
Hey Dames
Ow ow ow het is echt weer een gekkehuis hier. Gisteren wilde ik aan een kaart beginnen maar ik was bijna de gehele avond bezig met emails beantwoorden, dus mijn nieuwste creatie krijg ( hopelijk ) vanavond een begin ;-) Maar ik kon het even niet laten om jullie mijn nieuwe aanwinst te showen. Ik zag op Ebay.com dat er nieuwe EK success ponsen uit waren gekomen. Dus jullie raden het al.... Ik meteen even snuffelen en vond toen deze geweldige pons. Hij heet " Bumpy Road" Maar ik zag er meteen iets anders in....Jullie weten vast nog wel het filmpje dat ik gemaakt heb over de afgebeelde kaart. Hiervoor had ik een stencil gemaakt van een wolk. Maar aangezien mijn knip kwaliteiten wel eens te wensen overlaten ( en vooral na het zien van de pons ) dacht ik, dit is een geweldig alternatief ;-) Je kan dus een wolken border maken , die je vervolgens kan gebruiken als sjabloon tijdens het airbrushen met je copic markers.
Voor de mensen die het filmpje niet kennen, hier is een link : Filmpje.
Ik denk dat het nog maar heel kort zal duren voor deze pons ook in Nederland te koop zal zijn. Ik hoop dat jullie wat aan de tip hebben ( althans de dames met een airbrush dan hihihi )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 12 april 2010

De nieuwste Magnolia kit

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, april 12, 2010 15 reacties
Hoi Dames
Geen idee of jullie hem ook al binnen hebben maar die van mij lag net op de mat * grijns * De nieuwste Magnolia Kit. Hij is dus helemaal in het teken van sprookjes. Is hij niet geweldig ? Ik heb vandaag opruim dag gehouden en heel veel stempels te koop gezet op Marktplaats, dus als jullie interesse hebben.... je kan ze vinden deze link ;-)
----------------------
Dan nog even een mededeling voor alle dames die bij Ben een stickle kastje hebben besteld. Ze zijn klaar en staan te wachten om verzonden te worden ;-) Ben en ik wensen jullie er alvast heel veel plezier van !!!
Hier even wat foto's. Ik moet ze ff showen want Ben was zo trots op zijn creaties hihihi

Mocht je nu ook eventueel een Stickle kastje willen, mail Ben dan even want ik kom maar niet door mijn emails heen. Nu gaan jullie vast lachen maar Ben zijn email adres is : grijzedakduif48@gmail.com .

Ze worden helemaal met de hand gemaakt en als je wil zelf voor je geschilderd ( gebroken wit )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 11 april 2010

Pebbles in een digistempel

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, april 11, 2010 22 reacties
Hoi Dames
Zou als ik jullie al verteld had, heeft Crissy Armstrong voor mij een levensechte tekening gemaakt van mijn Pebbles. Helaas door tijdgebrek heb ik haar nog niet kunnen verwerken in een kaart ( hm... dat klinkt banaal ! ) maar jullie snappen wel wat ik bedoel hihihi... Maar Coby mailde mij net een link van een dame die al een hele mooie kaart heeft weten te maken van mijn Pebbles. Hier vinden jullie de link ---> Pebbles <---- Door te klikken op het woord tussen de pijlen kom je bij haar blog. Is Crissy niet geweldig ? Ik vind dat ze Pebbles echt GEWELDIG getekend heeft !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 9 april 2010

Mijn eerste Vintage kaartje.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 09, 2010 45 reacties
Hoi Dames
Wat is dit moeilijk zeg ! Ik heb diep respect voor dames die van die mooie Vintage kaarten kunnen maken. Dit is mijn eerste probeersel * bloos * hihihi....
Zelf ben ik wel erg trots op het inkleur werk. Voor de schaduwen gebruik ik altijd de "W" kleuren en ik vind het zo'n mooi effect geven :-) Zo kan je heel goed de lichtval accentueren.

Ik ga over een paar weekjes ook eens een workshop bij Dora doen samen met Jolanda van scrapdictive. Ook ik kan wel eens wat tips gebruiken, want ik blijf het zo mooi vinden, maar krijg het niet zo als hun. Ik heb er erg veel zin in want ik ga een boekje maken speciaal voor Mams want die is 1 mei jarig en wilde eens een origineel kado geven. Mams is gek op oude foto's dus wat is er dan leuker om die eens voor haar te verwerken ;-) Zo, nu ga ik snel alles inpakken en me verheugen op morgen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Hugs & Kisses

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, april 09, 2010 17 reacties
Hoi Dames
Nou ik kan jullie vertellen dat die vrije dag mijn prima bevalt hihihi :-) Zo als jullie zien ben ik dus weer aan het knutselen geslagen , want nu moet ik afkicken tot dinsdag. Dan heb ik weer tijd voor een nieuwe creatie. Deze kaart heb ik gemaakt met een stempel van C.C.Design ( Swiss Pixie Kit) Het Papier is van My Minds Eye uit de Quite Contrary collectie. Het Kader heb ik geponst met een MS pons. Daarna heb ik met Labels one van spellbinders het frame gemaakt en deze met een witte gelpen kleine stik steekjes gegeven.
Ook heb ik mijn nieuwste aanwinst eens gebruikt. Het zijn die parel sliertjes en deze heb ik gekocht bij : Wild Orchidcrafts. De bloemen heb ik gemaakt met de stansjes van Joy Craft. En de swirls is van spellbinders en deze heb ik door de helft geknipt.

Op deze foto kan je goed zien dat ik wederom alles weer in diverse hoogtes heb verwerkt. Ik blijf dat toch geweldig vinden want het geeft naar mijn idee wat meer effect aan je kaart. De tekst is uit een set van Hero Arts en heet Valentine Sayings. ( ooit op ebay gekocht ). Ik ga nu snel verder met inpakken en alles klaar zetten voor morgen, ik heb er heel veel zin in !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 7 april 2010

You're a Sweetheart !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 07, 2010 43 reacties
Hoi Dames
Ik wil jullie allereerst heel heel erg bedanken voor alle geweldige reactie's die ik steeds maar weer mag ontvangen, dank jullie wel allemaal :-) Gisteren avond hebben Ben en ik zonder internet gezeten en ja, wat ga je dan doen als je geen emails kan uitlezen of beantwoorden..... Kaarten maken natuurlijk hihihi. Ik heb voor de verandering mijn Polka dot frame van spellbinders maar weer eens uit het stof gehaald. Ik blijf het een geweldige stans vinden ! Na het stansen heb ik hem met de airbrush een kleurtje gegeven en zo een frame gevormd om mijn hekje en miss pixie van C.C.Design. Het papier is wederom van Basic grey uit de Kioshi collectie.
Op deze foto zie je beter de hoogte verschillen in de kaart. Ook de witte bloemen heb ik ge-airbrused en daarna voorzien van een geel roosje. Zelf vind ik de kaart erg leuk geworden en ik ben benieuwd naar jullie mening ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Puppy and her bone. Challenge KD

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, april 07, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Ik had gisterenavond al wat leuk dingen willen plaatsen op mijn blog, maar ik zat zonder telefoon en internet :-( Nu moet ik hasten omdat ik naar mijn werk moet.....( baal ) Maar ik wilde niet gaan voordat ik jullie mijn nieuwste creatie heb laten zien. Wederom is hij weer in 1 kleur tint en het achtergrond papier heb ik zelf gemaakt. gewoon wat cardstock door de cuttlebug gehaalt ( hier voor heb ik een embossing folder gebruikt ) en daarna het embosde deel met inkt behandeld. De bloemen langs het afdrukjes heb ik gemaakt met stansjes van Joy Crafts, en de border met een EK success border pons. De kaart lay-out is gemaakt aan de hand van een sketch. Vind je het dus leuk om mee te doen en een leuke prijs te winnen, ga dan even kijken op het Challenge blog van Karen Doodles.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 3 april 2010

Voorbeeld kaart 3

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, april 03, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Wat een hectische week was dit zeg, bah ! Zo als jullie al regelmatig hebben kunnen lezen gaat het op mijn werk niet zo goed. Vanwege de economische crisis en de nasleep daarvan zijn er binnen het bedrijf waar ik werk een hoop frustraties onder de werknemers ontstaan. We krijgen allemaal tegenstrijdige berichten en dat maakt alle werknemers erg onzeker. Zo ook mij en ik moet je zeggen, dit heeft mij echt opgebroken deze week. De zin in knutselen was mij helemaal ontgaan. Daarnaast de lange werkdagen van bijna 12 uur gingen mij ook niet in de koude kleren zitten. Maar nu heb ik een stevig gesprek gehad met de directeur en hij heeft mij beloof voor het eind van deze maand op mijn vragen / eisen terug te komen, dus ik ben benieuwd. Mijn hete hangijzer was dat ik maar 8 uur betaald krijg voor 12 uur werken. Maar genoeg hierover want nu ik het opschrijf begin ik weer te koken.
Gisterenavond heb ik heerlijk zitten knutselen. Ik heb wederom een stempel gebruikt van Stampavie : Penny Johnson. Het Papier is van Basic Grey en komt uit de Kioshi serie. Deze kaart is wederom een voorbeeld kaart voor Gerda's hobbyshop. Hier geef ik op 17 April een workshop/ demo, dus had ze mij wat papier gestuurd en gevraagd of ik wat kaarten voor in haar winkel wilde maken. De achtergrond het ik embossed met een cuttlebug embossing folder en daarna de hoger gelegen gedeeltes heel voorzichtig met mijn copic markers voorzien van een kleurtje. Ik kon maar niet op een leuke tekst komen, dus die ga ik er nog aan toevoegen op het moment dat hij me te binnen schiet. Ik vind de kaart namelijk wel leuk om als kind te versturen naar je beste vriendje of vriendinnetje, met de rvaag of ze bij je komen logeren. Dus als jullie suggesties hebben, ik sta er voor open ;-). Nu ga ik snel mijn koffer inpakken en reis ik af naar Leeuwarden. Ik geef vandaag bij Bea thuis een workshop voor 7 dames. Ik wens jullie allemaal een heel fijn en gezellig pasen !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates