zondag 28 maart 2010

You're the best !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 28, 2010 31 reacties
Hoi Dames
Ik ben vandaag heerlijk op dreef, volgens mij heeft dat dagje van gisteren mij echt goed gedaan hihi... Zo als jullie konden zien heb ik wederom een stempel gebruikt die ik gisteren gekocht heb bij Hobby Compleet de Duif. Hij is van Stampavie : Gillian Roberts. Zelf heb ik totaal niets met voetbal, gisteren is dit nog bevestigd hahaha... Ik zag namelijk een jongeman rijden en zei heel spontaan tegen Ben : Die is volgens mij fan van PVS en toen zei Ben : Zeker omdat hij een grote AJAX vlag achter op zijn achterbank heeft liggen ( hoezo geen bal verstand van voetbal hahaha ) Maar goed, even terugkomend op de kaart ;-) Het papier is van My Minds Eye : Lil Robots. Ik heb de jongen ingekleurd met de volgende Copic markers : E42 E43 E44 E51 E53 YG11 YG13 YG17 YG93 YR18 YR15 YR12 B37 B34 B32 en dan de schaduwen heb ik aangebracht met mijn favoriete grijs tinten W0 W2 en W4. Voor de mensen die het nog niet weten : " W " staat voor Warm grijs, " N " staat voor Natuurlijk grijs, " C " staat voor Koel grijs, " T " dat is een grijs kleur die tussen natuurlijk en warm grijs in zit. Het lint dat ik gebruikt heb is van American Crafts en de Parels zijn van Hero Arts , zo ook de tekst is van dit merk en komt uit een set dat heet : Everyday Saying. ( ooit gekocht op ebay ). De onderzijde van de kaart heb ik beplakt met strookjes gras en die heb ik gemaakt met de gras pons van Martha stewart. Ik vind het zelf een erg mooie kaart geworden en ik denk dat hij wel door de "mannelijke" keuring komt....toch dames ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

I love honey

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 28, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Hier is de eerste kaart met mijn favoriete stempel. Ik heb de kaar heel rustig gehouden want alles wat ik er ook aan deed, deed afbruik aan de stempelafdruk, zelf Ben vond dat. Ik had een aantal extra's erop gedaan maar steeds zei hij, Ik vind het er niet mooier op worden. Dus bij deze ;-) Het Papier is van Basic Grey en het cardstock van Bazzill. Het lintje was een klein restantje wat ik nog had, maar was net te weinig om er ook nog een strikje van bij te maken. De witte achtergrond strook heb ik eerste embossed en daarna met oranje en zilvergrijze inkt bewerkt. Daarop heb ik de bloem gemaakt.

Voor de borders heb ik mijn meest favoriete pons gebruikt van Martha stewart : de Drippy Goo. Ik vind deze stempel zo leuk dat ik denk hem nogmaals te gaan gebruiken, maar dan niet op een kaart. Het idee moet nog uitgewerkt worden in mijn hoofd, maar word vast vervolgt ;-). Dan nog even iets anders. Ik zal in de loop van de week wel een keertje mijn rok fotograferen, maar ik ben niet echt een persoon dat graag een mode show geeft, sorry dames.....daar ben ik serieus te verlegen voor. * bloos * Eerst eens zien wat kilo's kwijt te raken, misschien denk ik er dan anders over ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 26 maart 2010

Voorbeeld kaart 2

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, maart 26, 2010 30 reacties
Hoi Dames

Hier is dan eindelijk weer een nieuwe voorbeeld kaart, wederom gemaakt voor Gerda's Hobbyshop. Het Papier is van Basic Grey Kioshi. Het cardstock is van Bazzill. Het stempeltje is van C.C.Design en komt uit de nieuwe lente kit.

Ik heb de bovenste achtergrond laag gemaakt met een embossing folder van de cuttlebug en na het embossen heb ik met Chalk de bloemetjes een kleurtje gegeven dat weer past bij het design papier. Zo creeer je je eigen bijpassende papier ;-) Voor dit kaartje heb ik de volgende copic markers gebruikt : E42 E43 E44 E51 E53 V91 V93 V95 W0 W2 YG95 Y35. Morgen ga ik eens heerlijk met mijn lieve schat op stap, ik heb sinds lange tijd een vrije zaterdag en we gaan heel onverwachts naar de hobby en scrapbeurs in Rijswijk. Ik heb er nu al zin in !!! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en dank voor jullie bezoekje aan mijn blog.

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 24 maart 2010

From me, To you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 24, 2010 36 reacties
Hoi Dames
Vandaag was ik blij dat het 5 uur was. De hele dag zat ik maar te denken, was ik maar thuis dan kon ik knutselen ( hoezo verslaafd hihi ) Dus zojuist heb ik nog de laatste hand gelegd aan deze kaart. Dit is de eerste voorbeeld kaart die ik gemaakt heb voor Gerda's Hobbyshop. Op Zaterdag 17 april geef ik daar een workshop ;-) Gerda was naar de Copic Certificerings dag gekomen en had me aan het einde van de curses een tas gegeven met de nieuwste lijnen van Basic Grey ( hoe maak je een knutsel muts gelukkig, nou zo ! hahaha ) Wat een geweldig papier. De stempel is van Buzzcraft en heb ik bij Doe a ding vandaan.
De randen heb ik gemaakt met een Martha stewart hoek en border pons. Ik vond deze er geweldig bijpassen...toch dames ? De papieren roosjes waren ook hier weer niet weg te denken, ik heb er volgens mij weer een nieuwe verslaving bij * bloos * Voor de lief hebsters, dit zijn de copic kleur nummers die ik gebruikt heb : E42 E43 E51 E51 R81 R83 R85 YG11 YG13 YG17 B21 B41 B91 YR20 YR21 YR00 YR01. De blauwe ondergrond is ook het design papier van Basic grey maar dan de B zijde van 1 blad, daarop heb ik met een witte gelpen en mijn kraaiepoot handschrift de tekst gezet, ik vond het wel een leuk idee, weer eens wat anders ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 23 maart 2010

Uitdaging 3 Karen Doodles ( Easter Card )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 23, 2010 34 reacties
Hoi Dames
Hier is mijn inzending voor het Challenge blog van Karen Doodles. Het gaat om uitdaging 3 en het moet een Paas kaart worden / zijn. Ik heb hiervoor een afdrukjes gebruikt van Karen doodles natuurlijk en je kan hem hier vinden. Hij heet Love at first bite ! Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey ( origins ) Op de achtergrond heb ik de nieuwste spellbinder stans gebruikt genaamd : Lotus Pendants. De bloemen heb ik ooit gekocht bij Wild Orchid crafts.
De pendant heb ik voorzien van gele spica ( copic ) en het gele gegolfde lint heb ik ook met mijn copic markers gekleurd zodat het bij het papier paste. Ik heb de kaart vrij rustig gehouden omdat ik begrepen heb, dat vele van jullie een rustig kaart erg waarderen ;-) Bij deze dus hihi. De paashaas heb ik uitgeknipt en voorzien van gele omlijnig omdat , toen ik het wit gelaten had het er veel te hard uitsprong, dat vond ik niets. Ach tis weer eens wat anders ;-) Ik hoop dat jullie hem leuk vinden ? Doe jullie mee met de uitdaging ? je kan op het Challenge blog lezen welke leuke prijs je kan winnen !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 21 maart 2010

Welkom Kleintje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 21, 2010 42 reacties
Hoi Dames
Aangezien ik morgen weg ben dacht ik, ach ik post hem al. Ik weet dat ik hem "klaar" kan zetten voor de volgende dag maar ach ;-) De kaart heb ik gemaakt met het nieuwe papier wat ik gisteren gekocht heb bij doe a ding. Het komt uit het Tilda papierblok genaamd : Kitchengarden. De layout van de kaart heb ik van spitcoaststampers. Ik heb de randjes van het design papier een beetje distressed om het zo een romantische look te geven. Ook heb ik mijn MS pons de doily Lace maar weer eens uit het stof gehaald, hij past hier perfect bij. De tekst komt van een stempelset van Marianne Design en voor mij is dat best uniek, want ik gebruik erg zelden ( eigenlijk te wienig ) een Nederlandse tekst. Vaak zijn ze zo groot en passen ze nergens meer op de kaart :-(
De bloemen waren wit en deze heb ik gekleurd met mijn copic markers. Voor deze kaart heb ik de volgende kleuren gebruikt : E42 E43 E51 E53 B000 B01 B02 RV000 RV10 RV11 RV13 RV14 R30YG91 YG93 & YG95. Ik vind het zelf een hele leuke kaart om te geven aan iemand die bijvoorbeeld een tweeling heeft gehad ( jongen & Meisje ) of als je niet weet wat het gaat worden en je toch al een kaartje klaar wil hebben. Nu ga ik snel mijn tas inpakken voor morgen. Ik heb er erg veel zin in dus ik ben benieuwd hoe iedereen het gaat vinden op de Copic Certificerings dag.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Nieuwe Clearstempels en Memento inkt, Uitleg ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 21, 2010 20 reacties
Hoi Dames
Nou morgen heb ik weer een drukke dag. Dan mag ik naar Apeldoorn om daar weer een Copic Certificerings dag te geven voor winkeliers. Altijd erg leuk om te doen en verheug me er nu al op ;-) Nu ik daar aan dacht wist ik dat ik iets vergeten was uit te leggen aan jullie. Namelijk dat ik vaak de vraag krijg waarom Memento inkt niet zo helder en zwart afstempelt als je nieuwe clearstempels gebruikt. Ik heb daar iets op gevonden, want ik zat met het zelfde probleem. Ik ben er zelf per toeval achter gekomen en was helemaal blij met mijn vinding. Dus via dit filmpje wil ik het graag met jullie delen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Op speciaal verzoek, de Bow Easy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 21, 2010 10 reacties
Hoi Dames
Het heeft even geduurd maar hier is dan het filmpje waar vele van jullie om gevraagd hebben. De bow Easy is nu zelfs ook in nederland te koop, namelijk bij : stampingcorner. Ik gebruik hem erg veel voor het maken van strikjes op mijn kaarten. Je kan er in totaal 7 verschillende maten strikken mee maken. Van grote tot hele kleine lussen, afhankelijk van welke zijde je gebruikt.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 19 maart 2010

Pebbles

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, maart 19, 2010 23 reacties

Hoi Dames

Zit ik net heel ijverig mijn afdrukje in te kleuren om vervolgens mijn kaart te kunnen gaan maken, zit Pebbles heel dicht naast me en schreeuwt tegen me, zo van... Vrouwtje waarom krijg ik geen aandacht ? Dus Ben heel snel de camera gepakt en deze foto gemaakt. Is het geen schatje zo met die poot op mijn gezicht, tis echt een heerlijk beest en ik hou ziels veel van haar. Ik moest de foto gewoon even met jullie delen ;-)

Liefs en groetjes

Pebbles en Nicole

Deze laatste foto is ook net gemaakt maar dan zonder flitser ;-)

handtekening

dinsdag 16 maart 2010

Vrolijk Pasen !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 16, 2010 56 reacties
Hoi Dames
Hier is dan het kaartje waarvan jullie al een deel hebben kunnen zien in mijn filmpje. Ik heb hem gemaakt met het nieuwe papier van Best Creation Inc. Het afdrukje is van Magnolia en ook deze is weer uit de paascollectie. Persoonlijk vind ik deze 1 van de allerleukste uit die serie. In eerste instantie wilde ik er een tekst op doen maar ik vond het op deze manier toch leuker en het geeft de kaart iets sjieks met die roosjes. Dus dames, kan hij door de keuring ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Youtube problemen...

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 16, 2010 17 reacties
Hoi Dames
Ik ben even aan het kijken waarom jullie mijn filmpje niet kunnen bekijken. Willen jullie mij even een plezier doen en surfen naar youtube, dan zoeken op : stampinupnicole
Als je dat in tikt moet je bij mijn filmpjes komen.
Liefs Nicole
handtekening

maandag 15 maart 2010

Good Luck

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 15, 2010 36 reacties
Hoi Dames
Eigenlijk wilde ik mijn nieuwe kaart morgen ochtend pas posten maar dan heb ik kort de tijd omdat ik naar mijn werk moet. Dus, voila....hier is mijn nieuwste kaart ;-) Wederom met de nieuwste stempel van magnolia uit de Paascollectie. Het hekje is ook uit deze collectie en vond ik erg leuk staan bij Edwin. De tekst heb ik zorgvuldig erbij gezocht omdat Edwin zijn mandje nog leeg heeft, en dus wat geluk kan gebruiken met het zoeken naar eieren.
Het papier dat ik gebruikt heb is ( hoe kan het ook anders hihi ) van My Minds Eye, Lil Robots collectie. Deze is echt super voor jongens kaarten. Nu is dus nog voor mij de uitdaging om met het zelfde papier een meiden kaart te maken.....ik denk dat ik daar wel passende stempels voor heb, dus maar eens kijken hoe dat uit pakt ;-)
Tot slot wil ik jullie wederom enorm bedanken voor alle lieve reactie's die ik op mijn laatste kaarten heb gekregen, dank jullie wel !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Sending you sunshine and laughter

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 15, 2010 34 reacties
Hoi Dames
Ik heb flink de voorjaars kriebels te pakken en ik dacht wat is er een leuke idee omdat dan maar eens in een kaart te verwerken. Het is wederom een afdrukje van Magnolia geworden uit de nieuwste paascollectie. Na het inkleuren met mijn copic's heb ik haar uitgeknipt. Toen ben ik aan de achtergrond begonnen. Met mijn cricut expression heb ik kleine wolkjes uitgesneden. ( Serenade cartridges heb ik hiervoor gebruikt ) De wolkjes heb ik met verwijderbare tape op de witte achtergrond geplakt en met BG000 de achtergrond ge-airbrushed. Toen heb ik met de graspons van Martha stewart grasstroken gemaakt en deze in diverse hoogtes opgeplakt.
Daarna heb ik met een clearstempel, de tekst gestempelt. Het is eigenlijk een rechte tekst maar ik vond het leuk om hem zo gegolft te stempelen, eigenlijk wilde ik aan het einde van de tekst geen bloem maar een vogeltje plakken maar ik had een vogel gesneden met de cricut, maar dat kwam niet zo mooi over, dan maar een bloem ;-) De strik heb ik los gemaakt van het lint, en deze heb ik voorzien van een knoopje. En dames, zeg nu zelf, dit is geeft toch echt een voorjaarsgevoel ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 14 maart 2010

It's time to celebrate

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 14, 2010 47 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen heb ik wederom heerlijk zitten knutselen. Ik heb Design papier van October afternoon & Bo Bunny & my minds eye gebruikt. Ik vind het soms gewoon leuk om eens te proberen verschillende merken samen te voegen in 1 kaart. De kaart basis is van My Minds Eye en daarop zit Bazzill bling cardstock dat ik bewerkt heb met een border pons van Martha stewart. Het oranje stippen papier is van Bo Bunny en ook het lint. Het afdrukje is van Magnolia uit de nieuwe paas collectie. Het blauw met bloemen papier is van October afternoon. De hoekjes heb ik bewerkt met de Crop-a-dile hand pons. Daarna wilde ik iets bijzonders met de tekst doen...
Maar ik ben echt een kluns op het gebied van programma's als Corel draw. Dus ik moest wachten tot Ben wakker was en het voor me wilde tekenen en uitprinten. Daarna heb ik het uitgestanst met de geschulpte cirkel stans van spellbinders. Daarna de kern eruit gesneden en aan de achterkant voorzien van het stippen papier, bloemen erop en de tekst in de lengte, en toen was het eindelijk zo als ik voor ogen had ;-)
Ik ben heel te vreden met het resultaat en hoor dus graag wat jullie er van vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 13 maart 2010

Vrolijk pasen :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 13, 2010 35 reacties
Hoi Dames
Zo af en toe vind ik het leuk eens iets anders te doen dan anders. Vandaag was ik echt op dreef en tussen het maken van voorbeeldkaarten door heb ik dit EI gemaakt. Ik ben eerst begonnen met het snijden van een stuk chipboard om het geheel wat stevigheid te geven. Dus mijn Cricut expression te voorschijn gehaald en een deep cut blade. Ik moet zeggen het verwonderd me steeds weer dat zo'n klein mesje door zo'n dik karton kan gaan. Daarna heb ik het chipboard voorzien van heel licht geel geruit papier, je kan het haast niet zien omdat het de achterste laag is. Daarna heb ik nog 2 keer een ei uitgesneden en dan steeds een halve centimeter kleiner om zo laagjes te creeren. Tussen de laagjes heb ik bloemen lint geplakt ( geen idee waar ik het ook al weer vandaan heb, sorry ) Vervolgens heb ik het afdrukje ingekleurd en voorzien van ivoorkleur flowersoft. Na dat de flowersoft droog was heb ik het groen gekleurd met mijn copic markers, echt ideaal ! Zo heb je alle kleuren flowersoft die je wil ;-) De stempel is van C.C.Design en heb ik op een witte achtergrond geplakt. Die achtergrond heb ik heel licht bewerkt met geel en blauw chalk poeder. Daarna heb ik met de bow-easy een strikje gemaakt en deze voorzien van een leuke charm. Tot slot heb ik het geheel aangekleed met een bloemstukje. Ik heb hem expres niet van een tekst voorzien omdat het niet echt een kaart is, dat kan ik er wel van maken maar ik zit te twijfelen of ik hem niet als decoratie met pasen wil gebruiken.....wat zouden jullie doen ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Hoe maak ik mijn foto's

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 13, 2010 14 reacties
Hoi Dames
Ik krijg steeds vaker de vraag hoe ik mijn kaarten zo mooi fotografeer. Geloof me ik ben er geen genie in, dus ik ben op zoek gegaan naar iets waardoor ik toch mooie foto kreeg en geen curses fotografie voor moest doen. Ik ben toen uitgekomen bij lichttent.nl. Om heel precies te zijn heb ik toen dit set gekocht. Je hebt dan namelijk alles in 1 , zowel je tent als je statieven en de bijbehorende lampen. Ik werk nu al 2 tot 3 jaar met dit set en blijf het geweldig vinden. Natuurlijk kan je je projecten op vele manieren fotograferen maar voor mij was dit ideaal, want dan kan ik ook sávonds een mooie foto maken van mijn kaarten zonder dat ik daglicht heb.
Lieve groetjes
Nicole xoxox
handtekening

donderdag 11 maart 2010

I Love You !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 11, 2010 45 reacties
Hoi Dames
Zo vlak voor verschillende beursen heb ik het enorm druk, dus ik ben bang dat het een dag of 2 rustig zal zijn op mijn blog. Ik moet namelijk voor diverse mensen voorbeeld kaarten gaan maken die ik helaas nog niet mag tonen. Maar vandaag heb ik om die reden toch nog snel een kaartje gemaakt ;-)
Het papier is van American Crafts uit de Merrymint collectie. Voor de border het ik de Heart Lace pons van Martha stewart gebruikt en het lint is van Bo bunny. De digistamp is van Karen Doodles. De bloemen en knoopjes het ik toegevoegd voor wat extra aankleding. Ik vind het zelf een wat mannelijke "valentijns" kaart geworden en moet een beetje wennen aan het "ontbreken" van wat roze of rode tinten. Ik moet wel zeggen dat ik zelf de kaart in het echt mooier vind als hoe hij op de foto uitkomt, maar ik zal hem meenemen naar Doe a Ding dan kunnen jullie het zelf beoordelen :-) Ik hoop dus dat hij jullie goedkeurig kan wegdragen en ben benieuwd naar wat jullie er van vinden.
Tot slot wil ik nog wat leuks aan kondigen, ik ben bezig met een SUPER CANDY . Mocht ik de 900 volgers halen dan ga ik hem op mijn blog zetten en geloof me, deze candy gaat zeker jullie hobby harten sneller laten kloppen. Ik heb van een aantal winkeliers al wat leuke producten toegezonden gekregen en daarmee kan ik dus meerdere mensen blij maken. Maar eerst die 900 volgers zien te halen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 10 maart 2010

Trouwerij of Communie

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 10, 2010 48 reacties
Hoi Dames
Nog snel even voor ik naar mijn werk moet, post ik mijn nieuwe kaartje. Ik zat te denken dat ik deze kaart maar niet van een tekst ging voorzien omdat ik hem dan nog voor 2 doeleinden kan gebruiken. Een trouwerij of communie :-)
Het stempeltje is van C.C.Design en het papier is van Tilda ( gekocht bij doe a ding ) De achtergrond heb ik bewerkt met een embossing folder met een klein bloemtjes motief. Daarna heb ik met een copic marker heel voorzichtig wat donkerrode puntjes aangebracht. Daarna afgewerkt met lint en kant om het een romatisch uiterlijk te geven. Het strikje heb ik voorzien van een parelknoopje en dit alles heb ik in lagen opelkaar geplakt. Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en ik wil jullie bedanken voor de geweldige reactie's op mijn paaskaartje.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: Dames hier is een link naar de Caramelo embossing folder die ik gebruikt heb op deze kaart. Hij is gewoon van Cuttlebug Provocraft.
handtekening

dinsdag 9 maart 2010

Easter Wishes ( Challenge Karen Doodles )

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 09, 2010 40 reacties
Hoi Dames
De meeste van jullie zullen het alwel gezien hebben, maar vandaag zijn officieel de challenges gestart op het Nederlandse challenge blog van Karen Doodles. Vanwege deze start heeft Karen Doodles ook een hele leuke actie bedacht, hierover kan je meer lezen als je even op de link klikt.
Mijn afgebeelde kaart heb ik dus gemaakt aan de hand van de opgegeven Sketch. Ik heb wederom gebruik gemaakt van het nieuwe My Minds Eye papier. De tekst en de afbeelding heb ik uitgestanst en gemat op cardstock, zo om het meer diepte te geven. Het inkleuren was echt even een klus, want er zitten onwijs veel details in deze digistamp, maar ik moet zeggen dat ik enorm trots ben op het resultaat :-) Tot slot wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te reageren op de vraag wie er graag mee wil doen aan de Copic Certificerings dag. Echt klasse, dankjewel dames !!!
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 7 maart 2010

Gaaf COPIC nieuws !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, maart 07, 2010 73 reacties

Hoi Dames
Vandaag zijn in Breda de eerste certificaten aan winkeliers uitgereikt. Diny, Agitte en ik waren daar om het geen wij geleerd hebben in Duitsland van Marianne Walker over te brengen op de winkeliers of afgezante van een winkel.
Ik was om 7 uur vertrokken en ben net een half uurtje geleden thuis gekomen, dus het was een lange dag , maar wel erg leuk ;-)
Maar nu komt het leuke nieuws voor jullie :
In Mei van dit jaar gaan Diny, Agitte en ik ook een aantal geweldige dagen organiseren om ook jullie als consument de mogelijkheid te geven een Copic certificaat te behalen.
De inschrijving hiervoor zal van start gaan op de Artspecially beurs in Zeist, 10 en 11 April. Ik ben zelf beide dagen ook op deze beurs aanwezig en zal daar een leuke demo geven voor Doe a Ding. De kosten van de certificeringsdag zal ongeveer € 130,= bedragen en duurt de gehele dag. Wanneer , waar en hoelaat die certificeringsdagen gegeven zullen worden, word bekend gemaakt na dat Diny Sprakel in kaart heeft kunnen brengen hoeveel mensen hier interesse in hebben. Dus ik zou het onwijs gaaf vinden als jullie in het reactie blok een berichtje zouden achterlaten als je interesse hebt en in welke regio je woonachtig bent. Dit geeft ons als een kleine voorsprong op de organisatie van deze geweldige dagen. Zo als ik al zei zal het de gehele dag duren en krijg je echt een heeeeeel leuk verrassingspaket mee naar huis en natuurlijk een copic certificaat. Dus ik ben heel benieuwd wie hier interesse in heeft ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: voor de mensen die niet naar Zeist gaan, ook voor jullie word het mogelijk je in te schrijven. De details hiervoor zal ik op mijn blog zetten als ik meer weet.
handtekening

zaterdag 6 maart 2010

Made just for you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, maart 06, 2010 45 reacties
Hoi Dames
Vandaag had ik weer een drukke dag want ik had wederom vier lieve dames op bezoek voor een workshop. Het was weer erg gezellig en hebben een hoop gekletst. Morgen ben ik de gehele dag weg want ik zit dan in Breda voor de copic certificering van de winkeliers. Dit houd in dat Diny, Agitte en ik de winkeliers van Nederland gaan certificeren zodat ook hun alles afweten van Copic Markers. Kortom, ik moet vroeg uit de veren en zal dus geen tijd hebben om te bloggen. Misschien dat ik wat foto's mag maken, maar dat moet ik even overleggen ;-) Dan nu even over mijn nieuwe kaartje. Het stempeltje heb ik van Ben gehad. Ik zag hem hangen in een winkel en hij zei : Als je hem leuk vind krijg je hem van mij, geloof me, tis echt een schat ! Het stempeltje is van Nellie Snelle met als code : PIoo4. Er zijn vijf verschillende en ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ? Het design papier is wederom van My Minds Eye ( hoe kan het ook anders hihi ) en na het inkleuren heb ik hem helemaal in een soort frame gezet. Dit heb ik gedaan met Labels Seven. De tekst heb ik gemaakt met de Labels trio. De bloemen heb ik gemaakt met de bloemen stansen van Joy Craft, ik vind deze geweldig omdat ze niet zo groot zijn en omdat je ze zo mooi kan embossen. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe creatie vinden ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 5 maart 2010

Inkleuren van Gezicht en Haren met Copic Markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, maart 05, 2010 33 reacties


Hoi Dames
Hier is op speciaal verzoek van Lins, een filmpje over het inkleuren van Gezicht en Haren. Gebruikte kleuren : R81 R83 R85 N0 N2 N4 R20 R30 E51 E53 E44 E43 E42
Ik wil jullie nog even bedanken voor alle leuke reactie's op mijn vorige filmpje en ik hoop dat jullie ook wederom je mening willen geven op deze.
Lieve groetjes :
Nicole xoxoxo
handtekening

Welcome Little One

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, maart 05, 2010 28 reacties
Hoi Dames
Hier is dan het kaartje wat ik gemaakt heb met de stempel die ik in het filmpje heb ingekleurd. Hij komt uit de paascollectie van C.C.Design. Bij deze kaart heb ik eens geen gebruik gemaakt van designpapier, maar 2 verschillende embossing folders van Provocraft ( Cuttlebug folders ) De sterrenborder heb ik gemaakt met de Martha Stewart pons genaamd : Stars. Het lint is van Stampin up en de bloemen heb ik ooit eens op een beurs gekocht en paste hier perfect bij. De tekst is ook van C.C.Design en deze heb ik uitgestanst met Labels Trio van Spellbinders, en daarna bewerkt met de airbrush en copic marker Y21. Het is een rustig kaartje geworden maar op die manier valt naar mijn mening de embossing goed op en dat was mijn uitgangspunt.
Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 4 maart 2010

Het aanbrengen van schaduw met copic markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 04, 2010 43 reacties


Hoi Dames
Hier is dan het filmpje, helaas krijg ik dus de optie, face tracking niet uitgezet. Dus het is soms even irritant kijken omdat de camera automatisch mijn hand volgt. Maar ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achter laten.
En met mijn stem gaat het al een stukje beter, maar soms klink ik nog als een krakende wagen hahaha.
Liefs en groetjes
Nicole xoxo
Deze stempel is te koop bij: http://www.stampingcorner.nl/ zoek hiervoor onder C.C.Design.
handtekening

Copic Certified Instructor

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 04, 2010 18 reacties
Hoi Dames
Vandaag kreeg ik per post mijn officiele Instructor certificaat binnen. Ik vond het al zo grappig dat jullie niets hadden opgemerkt bij mij andere certificaat. want daarop stond Designer en geen Instructor. Wat het verschil tussen deze 2 certificaten is ? Dat leg ik nog uit....nog even geduld ;-)
Zo als jullie zien had ik mijn eerste al ingelijst, dus op naar de Hema voor een nieuw lijstje.
------------------
Trouwens, ik heb net een filmpje opgenomen over de copic's maar die moet nog op youtube gezet worden, dat duurt wel 2 uurtjes. Ik moet ook eens kijken naar een nieuwe video camera want die van mij heeft face tracking en dat is heel irritant. Als ik een filmpje wil opnemen kan ik die functie niet uitzetten en daardoor krijg je een bewegend beeld. Sorry maar daar kan ik dus nu even niets aan veranderen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Martha stewart pons set, uitleg !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, maart 04, 2010 19 reacties
Hoi Dames
Naar het plaatsen van mijn kaart , kreeg ik toch nog een aantal emails met de vraag hoe ik de achtergrond gemaakt hebt. Hier een korte uitleg :
Bij aanschaf van zowel een Martha stewart boders pons als hoek pons krijg je een papiertje met daarop de maatvoeringen.
Op het papiertje staat bijna altijd de loopy pons afgebeeld, maar voor elke "punch around the coner " set gelden de zelfde "regels"

In dit voorbeeld ben ik uitgegaan van een stukje papier, gesneden op 12,7 x 12,7 cm.


Pons eerst alle vier de hoeken. Zorg dat je papier netjes aansluit in de "vleugels" van de hoekpons.

Daarna neem je je borderpons en leg je hem gelijk met de afbeelding die het dichtste bij de kern van je pons zit. Zorg ervoor dat de andere zijde van je papier, gloed tegen de aanslag van de pons blijft zitten, anders ga je scheef.

Daarna volg je stap voor stap alle 4 de zijdes. Let op !! Als je je eerste stans met de border stans gemaakt hebt,en je schuift je papier door, dat zowel aan de linker zijde als rechterzijde, goed op de aangegeven afbeeldingen liggen. Anders ga je als nog scheef.

En als je helemaal rondom bent gegaan, dan heb je dus een leuk afgewerkt stukje cardstock.
Ik hoop dat dit duidelijkheid schept in hoe deze ponsen werken....
Je zit dus wel aan bepaalde maten vast, maar als je je kaart een beetje er op berekend krijg je een heel leuk effect ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 3 maart 2010

Happy Birthday !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, maart 03, 2010 48 reacties
Hoi Dames
Helaas gaat het vandaag nog steeds niet beter met mijn keel, ik word er echt een beetje moedeloos van. Ik heb al zo veel geprobeerd en heel veel lieve bloggers hebben al tips gegeven, maar tis allemaal te vergeefs. Morgen is mijn kuur afgelopen dus hopelijk begint het dan een beetje te werken zo als de dokter zei. Maar goed even over mijn nieuwe kaartje ;-) Ik vind hem zelf wel heel sjiek geworden, niet helemaal mijn stijl maar toch....
Het papier is van S.E.I en Bazzill cardstock. Voor de border heb ik een MS pons gebruikt en heb met een witte gelpen wat nep stiksteekjes aangebracht. Met een linten pons van making memories 2 sleufjes gemaakt zodat ik het lint er doorheen kon rijgen. De tekst had ik in een stempel maar die stond in een gebogen stijl en dat vond ik niet bij het kaartjes passen, dus..
heb ik hem in windows words overgetypt en er happy birthday bijgezet. Daarna uitgeprint en uitgestanst met mijn nieuwe nestabilitie Labels 12. Daarna het randje voorzien van zilverkleurige inkt, en hij glimt een beetje vandaar dat hij op de foto wat donkerder over komt. Daarna heb ik mijn afdrukje er verhoogt opgeplakt. ( Sugar plums - Party Emma van C.C.Design ) De bloemen heb ik een klein beetje gekleurd met mijn copic markers en vastgeplakt met de lijm van de flowersoft ( werkt toch beter als met de gluedots )
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, dus dames...brand los ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 2 maart 2010

You can deal with anything

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 02, 2010 33 reacties
Hoi Dames
Op dit moment gaat het redelijk met mijn keel, maar vanacht was het weer een hel. Heel veel last van kriebelhoest en dan doet je keel weer zeer omdat je dus zoveel aan het hoesten bent. Maar ik heb een kuur gekregen van de dokter en als het goed is moet dat morgen effect gaan opleveren, dus ik ben benieuwd. Zo'n keelpijn heb ik echt nog nooit gehad, bah bah bah !
Maar goed, genoeg gezeur van mij ;-) Even over mijn nieuwe kaartje. Ik heb hem wederom gemaakt met een stempel van Whimpsie doodles. Deze keer heb ik een Digistamp gekocht waarmee je pink ribbon steunt.
Het papier is van My Minds Eye : quite contrary, dus dezelfde serie als die ik gebruikt heb voor de kaart van gisteren. Deze keer heb ik eens een randpons van EK Success gebruikt. De tekst stempel is van een setje dat ik ooit gekocht heb bij all that scraps. De kaart is een stuk rustiger als die van gisteren, maar ik vind hem toch wel erg mooi geworden, hoe vinden jullie hem ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Verrassing !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, maart 02, 2010 25 reacties
Hoi Dames
Zojuist stond de postbode bij mij aan de deur met een grote envelop. Ik dacht: Ik heb toch niets besteld.... Dus ik leg de overige post bij Ben neer, en maak vol verbazing de envelop open. Komen er toch 2 t-shirts uit met op de 1 een swirl logo en de tekst : My Mins Eye en de andere een opdruk van mijn visite kaartje.
Zijn ze niet onwijs leuk ? Zomaar gehad van die lieve schat van mij * bloos*

Ik heb wel even mijn telefoon nr doorgehaald, dus dat zijn de witte strepen die je ziet.
Ik was echt helemaal verrast en vind ze helemaal super, dus ik ga ze inlijsten en op mijn knutsel kamer hangen. Ik vind het zo geweldig dat hij dit gedaan heeft zonder dat ik het wist. Ik vond het al verdacht, want toen ik de envelop aan het openmaken was, kreeg hij een hele grote grijns om zijn mond hihihi.
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 1 maart 2010

Hoppy Easter !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, maart 01, 2010 71 reacties
Hoi Dames
Volgens mij begin ik lente kriebels te krijgen hihihi. Ik ben gek op my minds eye papier en kon deze serie ( quite contrary ) niet weerstaan. De combinatie van roze en groen, geweldig ! Ik heb een digi stamp gebruikt van Karen Doodles genaamd : Bunny Girl. Is het geen schatje ?? Ik zag hem en was er opslag weg van !! Ik heb deze jonge dame eerst ingekleurd met Copic markers en daarna uitgeknipt. Vervolgens heb ik de achtergrond ge-airbrushed en in laagjes op diverse kleure cardstock geplakt. Toen heb ik uit 2 verschillende kleuren groen een gras randje gemaakt, als border. Het lint is van Bazzill Basics en de brads zijn van Making Memories. De bloemen heb ik wit gekocht en met de airbrush en copic markers de juiste kleur gegeven.
Ik vind de kaart zelf erg mooi geworden.
Dus vertel me snel wat jullie er van vinden, en vind je het niets, gewoon zeggen !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates