zondag 31 januari 2010

Hugs & Kisses

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 31, 2010 51 reacties
Hoi Dames
Hier is dan het eindresultaat :-) Ik heb ook even een Close-up gemaakt zodat je de wolken nog beter kan zien. Voor de wolken heb ik BG10 van de copic markers gebruikt. Het papier is van Imaginisce. Ik had het al een tijdje liggen omdat ik steeds niet wist wat ik met die paddenstoelen achtergrond aan moest, nou toen ik deze stempel zag wel hihihi
De stempels zijn beide van C.C.Design.
De bloemen heb ik gemaakt met een stans van Spellbinders en de kleine bloemen heb ik gemaakt met stansjes van Joy Craft.
Ik vond ook nog een heel leuk stukje lint met tekst, het was even passen en meten maar ik heb hem zo kunnen werken dat hij leesbaar is.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ??
Lieve groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Het Airbrushen van wolken

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 31, 2010 20 reacties

Hoi Dames
Hier hebben jullie alvast een glimp van een deel van mijn nieuwste kaart. Ik heb gewerkt met de Airbrush en dacht, misschien wel leuk voor jullie om te zien ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 30 januari 2010

Just saying hello

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 30, 2010 41 reacties
Hoi Dames
Eindelijk weer weekend en dat betekend dat ik weer heerlijk kan knutselen.
Deze kaart heb ik gemaakt met S.E.I. papier en de stempel is van C.C.Design. De borders heb ik gemaakt met de Iron Fence pons van Martha stewart en het lint en de knoopjes zijn van Stampin up. Ik wilde een beetje een sjieke kaart, en de pons van Martha stewart leent zich daar goed voor :-)
Zo dadelijk ga ik me voorbereiden op de komst van : Jolanda , Gusta en Lilian want die komen gezellig naar mij toe voor een copic workshop. Als ik het niet vergeet zal ik er weer een foto van maken. Tot slot wil ik nog even zeggen :
Ik zag een hele hoop dames aangeven dat ze ook zo'n stickle opbergkastje wilde hebben. Ik heb met Ben overleg gehad en hij wil ze met liefde maken , maar ( en dat is even heel belangrijk ! ) je moet er geen haast mee hebben. Ben wil het graag doen maar hij wil niet opgejaagd worden, dat kan hij niet aan op dit moment. De kosten zijn € 25 euro exclusief verzendkosten.
Mocht je interesse hebben, mail mij dan op : mazzel36@gmail.com
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 28 januari 2010

You are so special to me

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 28, 2010 57 reacties
Hoi Dames
Jullie hebben er even op moeten wachten en ik hoop dat het het wachten waard was * bloos * hihihi. Hier is weer eens een kaartje en deze heb ik gemaakt met de nieuwste stempels van C.C.Design. Ik vind ze super en kan het niet laten het hele set in 1 keer te kopen ( hoezo verslaafd aan stempels ) Het papier is van Magnolia en het cardstock van Bazzill. De randen heb ik bewerkt met een witte gelpen. en de papier laagjes heb ik eens gescheurd in plaats van gesneden. De border heb ik gemaakt met de doily lace pons van Martha stewart. De jongen heb ik uitgestanst met de blossom stans van spellbinders.
Ik heb er een soort van gedachte wolkje van gemaakt, om uit te beelden dat zij aan hem denkt. Ik wilde eens een ander soort valentijns kaart maken. Ik vind het wel een leuk idee.... en jullie ? ( een keer geen hartjes festijn LOL )

De tekst heb ik gemaakt met een clearstempel. Deze heb ik vervormd op mijn acrylblokje geplakt en daarna in-geinkt. Daarna met potlood een soort vaandel er opheen getekend en uitgeknipt en de potlood lijntjes weg gegumt.


Dit is het stempelset wat ik gebruikt heb. Ik heb de foto op ware grote gelaten zodat jullie er op kunnen klikken en hem groot kunnen bekijken. Het set is van Hero Arts en heet : All Occasion met code nr : CL272 Ik heb hem op ebay gekocht maar misschien is hij wel in Nederland verkrijgbaar ( geen idee ) Aangezien ik vaak vragen van jullie krijg waar ik al die leuke teksten vandaan haal, dacht ik, ik fotografeer hem even, dan hebben jullie er een beeld bij ;-)
Nu ga ik stoppen met mijn geklets en hoop dat jullie de kaart leuk vinden. Mocht dit niet zo zijn, gewoon zeggen hoor !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Stickles kastje gemaakt door Ben

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 28, 2010 50 reacties
Hoi Dames
Ow ik ben zo trots op mijn lieve schat ;-) Hij heeft echt helemaal met de hand dit kastje voor mij gemaakt , Lief he ? Hij zit nu thuis van wegen zijn burn-out en vind een beetje rust in het maken van leuke houten objecten. Ik had het hem al een tijd geleden aan hem gevraagd maar als verrassing had hij hem ineens klaar toen ik thuis kwam van mijn werk.
Ik vind hem echt helemaal super en via deze weg nogmaals, heel erg bedankt lieve schat !
Dus dames, vol trots show ik hem ook even aan jullie ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 25 januari 2010

Valentijns kaart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, januari 25, 2010 41 reacties
Hoi Dames
He he, eindelijk weer een nieuw kaartje :-) Ik was zo bezig met de stencils en stansen van Crealies dat ik van geen ophouden wist. Op deze kaart heb ik de achtergrond waar miss pixie opstaat ge-airbrushed met Copic markers en een Sticky Stencil van Crealies. Ze zijn uitermate geschikt om mee te airbrushen en als je wil kan je ze vooraf ook nog eerst embossen en daarna airbrushen !!
Hier zie je het effect van dichtbij. Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit vinden ? Je kan het ook met een sponsje en inkt doen hoor, maar ja...ik heb nu eenmaal de airbrush en dan grijp je toch eerder daar naartoe omdat niet alle kleuren inkt heb, en wel veel kleuren copic's.
De corners die ik gebruikt heb zijn van Provocraft voor de cuttlebug. Ik had ze al vaker gezien, maar waren steeds uitverkocht. Deze week kwamen ze binnen en ik moet zeggen, ik vind ze super.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 24 januari 2010

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 24, 2010 36 reacties

Hoi Dames
Kijk eens naar dit filmpje :-) Ik vind hem erg gaaf, vooral omdat je ook lint hiermee kan printen. Je moet echt het hele filmpjes af kijken, is echt de moeite waard. Ben vind het niets, maar ik zelf vind hem wel "cool " ik ben benieuwd naar jullie mening....
Als ik zeg dat hij rond de 100 euro kost, zou je hem daarvoor kopen ? Ik twijfel namelijk of ik hem wel of niet zou kopen :-S
Liefs Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 22 januari 2010

Sending a little valentine love your way

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 22, 2010 34 reacties
Hoi Dames
Jullie hebben er even op moeten wachten want het een en ander moest tussendoor steeds drogen, maar hier is dan mijn nieuwste kaart. Hij is gemaakt met een Digistamp van Karen Doodles genaamd : Cupid Teddy Bear. Ik heb ook eens getracht om een kaart te maken zonder design papier, ik moet je vertellen, dit valt voor mij niet echt mee, want ik ben er gek op hihi... Maar ik vond het een poging waard. De border rand heb ik gemaakt met een martha stewart pons. De wolken heb ik uitgesneden met de cricut en in verschillende hoogtes op de kaart geplakt. Daarvoor heb ik ze gesponst met wat bruine inkt en de randjes voorzien van stickles.
Hier kan je een beetje de hoogte verschillen zien in de wolken, en de aangebrachte inkt en stickels.

Ook werd ik gevraagd of ik eens wilde kijken naar het kleuren van "goud kleur "met de copic markers. Na wat speur en test werk ben ik op deze kleurnummers uitgekomen : YR24 YR21 Y15 Y11 Y00. Na het inkleuren heb ik er wat doorzichtige stickles op gedaan om een beetje een glans effect te krijgen. Ach ik vind het wel mooi geworden, en jullie ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Nieuwe Martha stewart en EK Success Ponsen.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 22, 2010 20 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik mijn nieuwste Martha Stewart Ponsen en 1 van de allernieuwste EK Success pons binnen gehad. Ik vond ze op ebay en zelfs voor een hele nette prijs. Dus, jullie snappen wel dat deze ponsen junk daar voor te porren is hihihi.
Ik kon het dus niet laten ze jullie te showen met enige trots :-)
Ik ben benieuwd hoe jullie ze vinden, want als het mee zit duurt het niet lang voor ze in nederland te verkrijgen zijn...
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Stampin up, uitleg !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 22, 2010 9 reacties

Hoi Dames
De laatste dagen word ik overspoeld met vragen over hoe Stampin up werkt en hoe ik er aan kom. Voor ik dit alles ga vertellen wil ik heel duidelijk erbij zeggen dat wat ik vertel, mijn eigen ervaringen zijn en dat het dus kan zijn dat iemand andere ervaringen heeft, maar daar kan ik dus niet over oordelen.

Stampin up is een stempel c.q. een merk dat alles uitbrengt dat op elkaar is afgestemt. Dus hun papier komt overeen met de kleuren inkt die ze uitbrengen. Maar er worden ook stempelsets uitgebracht door hun die weer combineren met hun ponsen. Dit even kort samen gevat voor de mensen die het nog niet zo goed kennen.

Stampin up word maar in een paar landen verkocht en alleen via demostratrices. Daar doe je je bestelling en hun bestellen het vervolgens bij SU ( SU is dus de afkorting voor Stampin up ). Bij je bestelling komt altijd 10% shipping kosten ( de verzendkosten van SU nar de demo en 10% administratie en btw kosten. Daarna ( als je spullen dus bij de demo zijn aangekomen moeten ze naar nederland verstuurd worden. Veel mensen vragen mij wanneer ze een invoerboete kunnen verwachten, nou daar is eigenlijk nooit een duidelijk antwoord op te geven, maar als je bijvoorbeeld inkt invoert dan kan je er donder op zeggen. Hoe hoog die boetes zijn is afhankelijk van hoe ze de waarde van jou product inschatten. Zelfs daar heb ik al eens verschil in gehad.

SU demo's mogen nooit ( officieel gesproken ) leveren aan mensen die in landen wonen waar geen SU gevoerd word. Doen ze dit wel en SU komt er achter dan raken ze hun baan op staande voet kwijt. Dat is ook de rede dat ik mensen aangeef, ik kan alles bestellen, maar ik geef nooit de naam van mijn contact omdat ik niet wil dat ze haar baan verliest.

Het bestellen van SU duurt over het algemeen 4 tot 6 weken voor het hier is. Dit komt omdat het een week duurt voor de demo je spullen van SU ontvangt en daarna moet ze het versturen naar Nederland. Ik heb wel eens gehad dat ik het binnen 2 of 3 weken had maar dat was dan een kleine bestelling en dat had ze zelf nog op voorraad.

Ik hoop dat dit een beetje duidelijkheid schept voor iedereen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole :-)
handtekening

dinsdag 19 januari 2010

De nieuwste Stampin up stempels

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, januari 19, 2010 16 reacties
Hoi Dames
Voor ik even uitleg geef bij al deze foto's wil ik eerst even iedereen bedanken voor de lieve felicitaties en alle awards, Ik zoek me een slag in de ronde naar alle namen van dames die er mij 1 gegeven hebben, maar ik kom er niet meer uit :-( Dames vergeef het me aub, ik ben er echt dankbaar voor maar ik ben echt even de tel kwijt * schaam *
Vandaag was het weer zo ver, de postbodes gaan me nu al plagen, houden pakjes achter hun rug en zeggen dan, sorry vandaag hebben we niets voor je Nicole. Maar uiteindelijk heb ik het toch te pakken gekregen en het bleek mijn Stampin up bestelling te zijn. In het doosjes zaten wat Stamp a ma jigs ( zaterdag maak ik hier een filmpje over ) en knoopjes, lint en dit leuke stempelset * grijns * Vele kennen Stampin up alleen maar van de houte blokjes en de grote doosjes maar ze hebben nu iets nieuws ( voor hun nieuw dan ) Voortaan kan je aangeven of je ze mounted wil ( dus op hout ) of deze vorm en die kan je gebruiken met een acryl blok. Ik leg het uit :
Stap 1 : In het DVD doosje vind je het stempelset ( gemount op EZ foam ) en een sheet met daarop de afbeeldingen van de stempels.

Stap 2 : Je haalt de afbeelding van de sheet


Stap 3 : Je haalt de papieren laag van het EZ-Mount


Stap 4 : Je plakt het voorbeeld op de open liggende EZ-mount foam


Stap 5 : Je drukt het geheel uit de rubbere mat.

Stap 6 : Voila, je kan je stempel nu op een acrylblok plaatsen en stempelen !
----------------------------------------
Zo makkelijk is het. Ik spreek uit ervaring dat je het het beste op deze manier kan doen, want haal je eerst alles uit de rubbere mat dan valt het tegen je afbeelding er precies op te krijgen. Ik vond het wel leuk dit even met jullie te delen. Normaal zou ik zoiets op een filmpje doen, maar ik kom net terug van de tandarts en mijn mond is nog helemaal verdoofd * bloos * LOL ( Heeft Ben rust hahahah
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Lintjes regen hihihi

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, januari 19, 2010 14 reacties
Hoi Lieve dames
Helaas even geen nieuwe kaart maar een aantal nieuwe hebbe-dingetjes die ik aan jullie wil laten zien ;-) Ik ben vanmorgen weer eens sinds lange tijd naar mijn favoeriete fornituren zaakje hier in Almere geweest. Ik krijg heel veel emails met de vraag, Nicole, waar koop jij je lintje..... Nou die koop ik dus in de winkel passage in Almere stad bij een fornituren zaakje. Als je daar binnen loopt en al dat lint ziet ( van santijn tot kant en zo onwijs veel in zo veel maten en soorten !! ) Geloof me, als je net zo gek bent op mooi lint als ik, dan ga er maar NIET naar toe !!
Deze 2 zijn de mooiste vind ik zelf. Die kante met roosjes hebben ze in 4 kleuren roosjes en bij allemaal is het kant wit. De onderste vond ik gaaf omdat het weer zo'n lint is waar een ander lintje doorheen kan geregen worden. Kortom, ik ben weer geslaagd ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 17 januari 2010

You're just my style !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 17, 2010 56 reacties
Hoi Dames
Ja ja het was weer echt ouderwets knutsel weer. Dus ik was weer eens even aan het snuffelen geweest op Karen Doodles haar site en zag toen deze geweldige digistamp staan. Aangezien ik jaren aan stijldansen heb gedaan, kon ik deze niet weerstaan !! Voor deze kaart het ik het nieuwste S.E.I. Papier gebruikt ( werkelijk een geweldige lijn ! ) Met behulp van een Martha stewart pons heb ik de achtergrond aangekleed. Wat swirl stansen van Crealies , bloemen van wild orchid , stickles erbij en mijn kaart was compleet. Ik moet alleen even mijn kleur instelligen na kijken wat op de foto komt het geheel iets anders over van kleur :-( Neem van mij aan, in het echt passen de kleuren prefect bijelkaar ;-)
---------------------------------------
Nog even iets anders :
Ik krijg erg veel de vraag wat ik met mijn gemaakte kaarten doe. Meestal geef ik ze aan winkels die ze graag willen overnemen als voorbeeld. Soms verkoop ik ze aan blogvolgers ( dus als je een kaart ziet die je graag wil hebben, kan je me altijd mailen ) Ook mijn Oma is fan van mijn kaarten en wil ze nog wel eens in het bejaarden tehuis verkopen. Mijn moeder helpt hier ook een handje in mee, dankjewel Mam ! Maar ook gebeurd het dat ze uiteindelijk de vuilnis bak ingaan omdat het anders gewoon te veel word, dus heb ik ze na 6 maanden nog, dan doe ik ze weg :-( Eigenlijk zonde ! Wat doen jullie ermee ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Nothing in life matters but who you love and....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 17, 2010 31 reacties
Hoi Dames
Gisterenavond heb ik heerlijk languit lui op de bank TV zitten kijken, dat was al weer een tijdje geleden. Ik had niet zo'n zin om creatief te zijn.....Maar vanmorgen ben ik met frisse moed begonnen aan deze kaart. Het afdrukje is van Whiff of joy en het papier is van Making Memories uit de Love struck serie. De bloemen heb ik gemaakt met de allernieuwste stansen van Crealies, als ik me niet vergis gaan deze begin volgende maand uitkomen. Deze bloem heeft nr CL CF 11
Het fijnste van de crealies stansen vind ik dat je in 1 stans 4 bloemen er uit krijgt.
Hier heb ik een close-up gemaakt van de bloem, is hij niet geweldig ?! Onder de bloemen heb ik swirl pareltjes laten komen, ik vond het wel een romantisch tintje geven aan de kaart. Kleed het net wat meer aan !
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden ;-)
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 14 januari 2010

Happy Valentine's Day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, januari 14, 2010 50 reacties
Hoi Dames
Schrik niet, ik ben geen stempel vergeten hihihi Ik wilde gewoon eens een kaart maken zonder poppetje of dier. Eens kijken hoe ik er dat vanaf zou brengen. Wennen is het wel, je hebt steeds zo iets van : ik mis iets.....
Deze Valentijns kaart heb ik gemaakt met papier van DCVW : The sweet stack en Bazzill cardstock. Voor de borders heb ik 2 Martha stewart ponzen gebruikt. De stiklijntjes heb ik met een signo gelpen getekend. De strik heb ik gemaakt met de bow easy.
De ballonnen heb ik gemaakt met de cricut expression en de cartridge : Sweethearts. De bovenste laag heb ik gesneden op 1,5 inch en de witte laag op 1 driekwart inch. Daartussen heb ik wat scrappers floss gelijmt en daarna hem ik ze in 3 verschillende hoogtes op het ovaal verlijmt. Om de drie draadjes heb ik een stukje scrappers floss geknoopt en die vooraf met een copic marker gekleurt. De tekst komt van all that scrap : Valentine Critters.
Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van het ontbreken van een stempel.
Veel liefs en ik ga met smart op de postbode wachten, hopen dat ik vandaag de creatief met foto's binnen ga krijgen * grijns *
Nicole xoxoxoxo
handtekening

woensdag 13 januari 2010

Een bloemetje voor jou !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 13, 2010 48 reacties
Hoi Dames
Ik weet het ik heb het al meerdere malen gezegt, maar ik wil jullie even bedanken voor de vele en vooral lieve reactie's die jullie me gegeven hebben op de publicatie van mijn kaarten. Ik ben echt apetrots dat ik zo veel lieve volgers heb die echt elke dag weer de tijd nemen om een berichtje achter te laten, dames ... van uit mijn hart...dank jullie wel !!!
Gisterenavond ben ik begonnen met het inkleuren van deze whiff of joy stempel. Ik vind het zo'n droppie hahaha :-)
Het papier is van Basic Grey en het lint van stampin up. De bloemen heb ik gekocht bij wild orchid en de charms op ebay. De parels zijn van Kars en heb ik gekocht bij doe@ding.
De randen van de kaart heb ik weer eens bewerkt met de naaimachine, ik vind dat zo leuk maar ik moet eerlijk bekennen dat ik soms te lui ben om hem helemaal klaar te zetten voor een kaartje. De olifant heb ik ingekleurt met copic markers en dan de serie " N " kleuren ik meen 0 tot en met 5. Dit keer heb ik ook eens wat anders gedaan met het lintje. Ik hou wel van expirimenteren , wat heb ik gedaan : Eerst een lintje 1 maal geknoopt, daar tussen in 2 stukjes van het zelfde lint ingelegd samen met een stukje rekbaar zilverdraad van stampin up. Dat geheel heb ik geknoopt en toen de uiteinde in een V geknipt. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het idee vinden ( eerlijk zeggen, ook als je het niks vind ! )
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Creatief met foto's Nr : 40

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 13, 2010 51 reacties
Hoi Dames
Helaas heb ik op verzoek van Creatief met foto's mijn foto's van de kaarten die ik gemaakt heb, moeten verwijderen. Ik mag ze pas plaatsen als het blad niet meer in de winkel verkrijgbaar is. Aangezien ik dankbaar ben voor al jullie leuke reactie's , heb ik het bericht en foto dus verwijderd, maar jullie reactie's behouden.
Groetjes Nicole
handtekening

dinsdag 12 januari 2010

You're an Angel

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, januari 12, 2010 48 reacties
Hoi Dames
Ik hoop dat het jullie nog niet gaat vervelen, maar hier is wederom een digistamp van Karen doodles. Toen ik dit stempeltje zag was ik meteen verkocht, wat een schatje ! Ik had nog een hele berg Magnolia papier liggen en vond dat wel heel goed bij dit engeltje passen. Na het inkleuren heb ik de vleugels voorzien van wat stickles en heb haar uitgeknipt.
De border heb ik met een Martha Stewart pons gemaakt en het lint is van Stampin up. De tekst is van all that scraps en heb ik uitgestanst met een ovaal nestabilitie.
Als je op deze foto klikt zie je goed waar ik de stickles heb aangebracht ;-) De bloemen heb ik gemaakt met een stansje van Marianne Design.
Zelf vind ik hem wel mooi geworden, en jullie ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxox

handtekening

maandag 11 januari 2010

Valentijns kaartje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, januari 11, 2010 58 reacties
Hoi Dames
Hier is weer een kaartje dat ik gemaakt heb met een digistempel ( een digistempel is een stempel die je digitaal kan kopen, deze druk ik af op correnspondentie papier met mijn printer en daarna kleur ik hem in ) Ik dacht ik zet het er even bij, want ik kreeg er vragen over ;-) Ik heb hem op dezelfde plaats gekocht als de dansende olifant ( zie mijn vorige kaartje, daar staat ook een link naar de website )
Het papier is van Basic grey en heet Origins. De border heb ik gemaakt met een martha stewart pons en daarna heb ik uit geel papier nog wat hartjes geponst en die om en om in de border gelijmt. Dit voor een speels effect. Het lint is van stampin up en het knoopje van Dress it up. De bloemen zijn van Joy Craft en na het uitstanzen het ik er oranje brads ingedaan van Basicgrey.
Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 10 januari 2010

Nieuw blog lay-out :-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 10, 2010 53 reacties
Hoi Dames
Dank jullie wel voor alle felicitaties ! Maar vergeet niet, zonder jullie had ik dit allemaal nooit kunnen doen, dus van mij uit ook heel veel dank aan jullie !!
Nu even het volgende, ik zit al weken na te denken over een eigen ontwerp wat betreft mijn blog lay-out ( het uiterlijk van mijn blog ) Ben is digitaal aan het scrappen geweest en ik moet zeggen, hij heeft er echt iets leuks van gemaakt. Maar nu wil ik jullie eerlijke mening. hier boven heb ik een plaatje van de nieuwe boven border, deze moet dus boven aan mijn blog komen, en Ben is nu bezig met de zij bars. Dus dames, vertel me gerust jullie ongezoute mening. Ik kan het hebben ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: vraag me niet hoe hij dit gedaan heeft, want ik heb er geen bal verstand van * bloos*
handtekening

Cricut functie toesten en afbeeldingen

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 10, 2010 4 reacties

Hoi Dames
Hier is op verzoek van Marijke een filmpje met uitleg over de verschillende functie toesten in combinatie met de afbeeldingen op een pagina. Marijke ik hoop dat dit is wat je bedoeld en natuurlijk dat je er wat aan hebt :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

So happy for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 10, 2010 34 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen was ik al vroeg wakker, waarom, geen idee. Dus ik ben heel stil naar de knutselkamer geslopen en heb heerlijk zitten knustelen hihi... Ik had nieuw papier gekocht van Making memories : Paperie rouge & mocha zo mooi ! Het zit in een 6 x6 inch papierblok en heb ik gekocht bij hobbycompleet de duif. Ook had ik deze week een leuke nieuwe site gevonden waar je Digistamps kon kopen voor weinig, dus ik gekocht en uitgeprint, ingekleurt en uitgestanst met nestabilities Labels nine.
Daarna ben ik eens gaan snuffelen door mijn crealies stanzen en vond de CLCF05 er wel mooi bijpassen. Deze uitgestanst en daarna embossed met de polka dot embossing folder van cuttlebug. Toen het ik de dotjes voorzien van roze stipjes en de kernen het ik met de airbrush en een witte gelpen gemaakt. De teskt komt van all that scraps en dit geheel heb ik als een soort van feest slinger op de kaart verwerkt. Ik ben benieuwd wat jullie van deze digi stempel vinden, ik moet zeggen, ik vind de ontwerpen erg leuk die op die site staan ;-)
Zo, nu ga ik weer even een filmpje opnemen, maar voor ik afsluit wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor de leuke reactie's op het vorige filmpje !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 9 januari 2010

Cricut uitleg "Real dial size " functie

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 09, 2010 8 reacties

Hoi Dames
Ik had jullie een verzoekje gedaan voor vragen over de cricut. Als ik me niet vergis vroeg Caroline mij of ik een filmpje wilde maken over de functie knop : Real dial size.
Caroline en natuurlijk alle andere dames ook, Ik hoop dat jullie met dit filmpje geholpen zijn. Mochten er nog andere vragen zijn hoor ik het graag.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Happy Birthday

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, januari 09, 2010 29 reacties
Hoi Dames
Heerlijk he, met dit weer lekker binnen zitten en knutselen. Nou had ik deze week van Marianne design nieuwe stansjes binnen gehad, en ik kon het niet laten daar eens iets leuks mee te maken. Marianne heeft heel veel leuke nieuwe bloem stansjes en deze kan je airbrushen, maar ik wilde toch eens wat anders. Want niet iedereen bezit copic's of een airbrush, dus mijn keuze is gevallen op stickles :-)
Het afdrukjes is van Whiff of joy en de tekst van Paper tray ink. De tekst heb ik uitgestanst met Label tags trio en het afdrukje en het midden van de kaart met Blossom.
Hier zie je een foto van de kaart in open stand. Het plaatje zit dus aan de binnen zijde, ik vond het weer eens iets anders dan anders.

De bloemen heb ik gestanst met de cuttlebug en daarna embossed. Daarna heb ik op de emboste delen stickels aangebracht en deze goed laten drogen, een knoopje in het midden en voila ! Je hebt een geweldig lief bloementje.
Ik ben benieuwd hoe jullie ze vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 6 januari 2010

You warm my heart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, januari 06, 2010 53 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik heerlijk zitten knutselen en mijn nieuwe whiff of joy stempels eens te gebruiken. Deze vond ik zooooo schattig en kon het niet laten hem een beetje in kerstachtige kleuren te verwerken in een kaart. Na het inkleuren heb ik hem uitgestanst met Labels four. Daarna heb ik de randje geinkt en hem gemat. De tekst is van Papertray ink en heb ik gestempelt op de tag trio stans van spellbinders. Op de takjes heb ik kleine rode pareltjes geplakt als een soort van besjes. De hoekjes van het papier heb ik bewerkt met de crop-a-dile tang , ik vond het wel mooi passen bij de labels four stans. Het strikje heb ik gemaakt met de bow easy en er op geplakt met een gluedot. Ik wil jullie via deze weg even bedanken voor alle geweldig leuke reactie's op mijn laatste 2 kaarten :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 4 januari 2010

Happy Valentine's Day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, januari 04, 2010 54 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie weten duurt het niet meer zo lang voor het Valentijnsdag is. Toen ik dit afdrukje zag dacht ik, die MOET ik hebben, wat een schatje !!! Als ik alleen al kijk naar dat gezichtje van die muis word ik al vrolijk ( lol ) Voor deze kaart heb ik Basic Grey papier gebruikt en mijn allernieuwste Martha stewart pons : Looped heart edge pons. Hier is overigens ook een hoek pons van :-) Na het inkleuren heb ik de randjes gesponst met brilliance inkt. De achtergrond is gemaakt met nestabilitie stanzen. De charm vond ik er helemaal bij passen en heb ik met een draadje aan de strik bevestigd. De tekst is van Aud design en de lintjes zijn beide van Bazzill Basics. Ik ga nog een paar Valentijns kaarten maken, ik blijf het een erg leuk thema vinden omdat ik dan kan werken met mijn favorieten kleurten :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 3 januari 2010

Nuttin' Better then a true friend ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, januari 03, 2010 57 reacties
Hoi Dames
He he, ik dacht dat ik het even kwijt was, maar over deze ben ik zelf te spreken, en ik hoop jullie ook * bloos* De stempel is van Motivet en hiervan heb ik een afdrukje gehad van Diana. Diana had namelijk de blogcandy bij Motivet gewonnen ( Mazzelaar !!! ) LOL Ik heb de bunny's ingekleurd met de copic's : E30 t/m E35 en E93
De border rand heb ik gemaakt met een Martha stewart pons en de tekst heb ik gemaakt met een Nestabilitie stans.
Ik ben best trots op het resultaat wat betreft het inkleuren. Eindelijk viel het precies zo uit als ik gehoopt had :-) Het papier is van Basic Grey , Bittersweet serie. Het lint is van Bazzill Basics en de brads zijn van Stampin up. De hart vorm is overigens ook gemaakt met nestabilitie stanzen. Ik ben benieuw hoe jullie deze kaart vinden. Ik ben er in iedergeval heel trots op * bloos*
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 1 januari 2010

You're an Angel

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, januari 01, 2010 42 reacties
Hoi Dames
Allereerst allemaal een heel gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst !! Dat we met zijn alle weer heel creatief mogen zijn en veel nieuwe ideeen met elkaar mogen delen :-)
Gisterenavond had ik een begin gemaakt aan deze nieuwe kaart. Ik heb dit afdrukje ingekleurt met Copic Sketch nr's : N0 N2 N4 R30 B91 B93. Daarna heb ik hem uitgstanst met Label Eight. Daarna heb ik de randjes gesponst met blauwe inkt van cats eye. De vleugels heb ik ook licht gekleurd en daarna ingelijmt met 2 way gleu en voorzien van ultra fijn glitter poeder van Stampin up. Ook het design papier is overigens van Stampin up.
Hier kan je het close-up zien. De hele vleugels krijgen zo een subtiel glitter effect. In de bloem heb ik een metale charm verwerkt en daar doorheen heb ik papieren roosjes gedaan.Dit omdat er in de charm een vrij groot gat zit, en zo valt het niet op. Achter het afdrukje heb ik een border gemaakt met een Martha stewart pons, en 2 verschillende soorten lint.

De rozet was iets totaal nieuws voor mij, maar ik vind hem echt geweldig ! Het is een embossing rozet van Crealies. Je kan hem vinden onder : Flowerembossing ( no: 8 ) Deze kan je gewoon door je cuttlebug heen halen en daarna airbrushen of sponsen met inkt. Stiekum heb ik er ook nog een beetje stickles op gebruikt zodat het embos effect nog meer versterkt word en hij ook een beetje glitter geeft. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. ( Maris, ik denk dat dit wat meer een "nicole" kaart is ? hihihi )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates