woensdag 30 december 2009

Absolutely fabulous

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 30, 2009 29 reacties
Hoi Dames
Het is weer 2 dagen geleden dat ik heb kunnen knutselen. Maandag ochtend stond ik op met tranen in mijn ogen van de pijn. Ons Gelbed hadden we na de verhuising waarschijnlijk niet goed genoeg uitgespoeld en dus kon ik er gelkorrels in doen wat ik wilde, maar het bleef water. Hierdoor kreeg ik het steeds erger in mijn rug. Dus gisteren zijn we 3 uur bezig geweest met het leegpompen van het Gelbed en het opbouwen van het nieuwe bed. Ik moet zeggen het is enorm wennen, dat nieuwe bed. Maar vanmorgen stond ik op en de pijn in mijn rug was stukken minder :-) Dus vanavond kon ik pas weer knutselen en heb toen deze kaart gemaakt. De stempel heb ik gekregen van Susana. Lang verhaal maar ik had eens een stempel bij haar gekocht en daarmee deze kaart gemaakt, ze kreeg daarop zoveel mails en bestellingen dat ze door vragen aan de mensen die bestelde er achter was gekomen dat het wel eens mijn schuld kon zijn ;-) Dus dit was haar dank aan mij omdat ik haar winkel had genoemd op mijn blog. Het papier is van Pink Paislee en heb ik gekocht bij Joan Gevaert. Joan heeft echt geweldig mooi papier, ik hou wel van deze stijl en elke keer als ik bij haar in de winkel ben, moet ik even tussen het papier snuffelen. De kaart heb ik gemaakt met de gedachte om hem iemand te sturen die ik wil bedanken voor een etentje. Ik vind hem wel toepasselijk daarvoor. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Heel erg bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en alvast allemaal een heel veilig uiteinde en een heel gelukkig en gezond 2010 gewenst !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 27 december 2009

You warm my heart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 27, 2009 30 reacties
Hoi Dames
Als afsluiting van mijn heerlijke kerstknutselweekend ( goed scrabbel woord LOL ) heb ik een kaart gemaakt met deze whiff of joy stempel. Ik heb hem als afdrukje gekocht en was er meteen gek op. Dat schattige hoofdje van die muis heeft gewoon iets ! Het papier is van Imaginisce en heb ik gekocht bij hobby compleet de duif. Ze heeft deze maand trouwens een geweldige aanbieding, als ik me niet vergis dan krijg je de BTW als korting , scheelt to 19% ! Als je het fijne wil weten, mail marian dan even en vraag naar de nieuwsbrief, daar staat het precies in beschreven :-) De border rand heb ik gemaakt met een Martha stewart pons.
De sneeuwvlok bestaat uit 2 delen. Het papier heb ik gestanst met een Crealies stans nr CL CS 07, deze kan je vinden onder de categorie: Creative shapes. Daarop heb ik een brad gedaan van Karin Foster en het papier nog extra voorzien van stickels ( glitter en pearl ) De tekst is van Paper tray ink en heb ik uitgestanst met Labels trio van spellbinders. De achtergrond heb ik embossed en daarna met bruine inkt wat oud gemaakt. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor de leuke reacties op mijn Lay-out ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Sunflowers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 27, 2009 27 reacties
Hoi Dames
Dit jaar zijn Ben en ik naar de vlindertuin in Utrecht geweest. Ik zag daar een mega grote zonnebloem, Hij was wel ruim 50 cm in doorsnede en wel 3.5 meter hoog. Ik had ze nog nooit zo hoog en groot gezien, dus ik kon het niet laten om er een foto van te maken.
Ik ben als eerste begonnen aan de zonnebloemen. Hiervoor heb ik een stans gebruikt van spellbinders genaamd : Sunflowers set two. De grooste vorm heb ik uit 2 kleuren cardstock gestanst en de kleinste vor 1x. Daarna heb ik de kern uit bruin cardstock gestanst en deze 4 lagen opelkaar gelijmt. Daarna heb ik de bruine kern voorzien van gele stickles, Dit geheel heb ik eerst goed laten drogen. Toen stond ik voor een dilemma, ik had geen gele flowersoft , alleen ivoor kleur. Ik heb toen een plastic bakje gepakt, daarin heb ik de ivoor kleurig flowersoft gedaan en deze besprenkelt met diverse kleuren gele refill inkt van de copic's. ( niet te veel want het geheel word dan een beetje plakkerig. Dit heb ik heel goed door elkaar gemengd en daarna aangevuld met bruine flowersoft. Langs de rand van de bruine kern heb ik een laagje lijm aangebracht en daarin de flowersoft gedrukt. Ik vind het resultaat erg mooi, al zeg ik het zelf, maar het was nog niet af naar mijn zin.... Ik heb toen de blaadje stans ( die in het zelfde set zit ) gepakt en deze gestanst en embossed. En daarna met de airbrush en een copic markers ge-airbrushed. Het was een heel werkje die 3 bloemen maar dan heb je ook wat * lol *

De titel balk heb ik gemaakt met de cricut en de cartridge genaamd : Hello Kitty font. De border heb ik gestanst met een pons van Martha stewart. Langs de border rand heb ik wederom een rand flowersoft gemaakt om het zo 1 geheel te laten vormen met de bloemen. De takjes met zonnebloemen zijn van prima flowers en deze koop je als 1 geheel, maar ik heb hem in kleine stukjes geknipt en zo verdeeld achter de zonnebloemen. Helaas komt de lay-out op de foto's niet zo mooi over als hij in het echt is, maar ik kreeg er geen betere foto's van gemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

zaterdag 26 december 2009

Hi There 2

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 26, 2009 29 reacties
Hoi Dames
Dit jaar hadden we besloten met kerst lekker thuis te blijven met de kerstdagen. Aangezien ik ook nog nieuwe stempels op de valreep had binnen gekregen, kon ik het niet nalaten om heerlijk eens te gaan zitten knutselen hihihi Marian van Hobbycompleet de duif had mij gevraagd om eens een kaart te maken met deze Kimmie stamp. Ook had ik nog gloednieuw Melissa frances papier liggen en dacht,ik ga eens proberen die samen te voegen. Hier boven zien jullie dus het resultaat. De metale corners en hartjes ring, heb ik gekocht op ebay ( de link naar de winkel staat in de rechter kolom ) De ring heb ik versiert met een schulp cirkel die ik met de cricut expression heb gesneden en de cartridge Accents essentials. Het kleine strikje heb ik gemaakt met de bow easy.
Toen ik klaar was met de kaart heb ik er ook nog een doosjes bijgemaakt als kado set. Ik heb er eerst een doorzichtig sheet ingeplakt, deze bestempelt met witte stazon en daarna een ovaal uitgestanst en voorzien van Liquid Pearls.
Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart en het doosje vinden, tenslotte is dat iets wat ik niet zo vaak doe :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 23 december 2009

Challenge at splitcoaststampers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 23, 2009 43 reacties
Hoi Dames
Normaal gesproken ben ik niet iemand die mee doet aan een challenge. Maar toevallig zat ik even zonder ideeen en als ik in een creatieve dip zit kijk ik wel eens wat de uitdaging is. Toen ik de sketch zag had ik meteen zo iets van, YES !! Die ga ik maken :-) Zo gezegt zo gedaan en hier is het resultaat. Ik heb een afdrukje gebruikt die ik van een goede vriendin heb gekregen. ( ik schaam me diep maar ik kan maar niet op de merknaam van deze stempel komen, maar volgens mij weten jullie dat wel ) Het papier wat ik gebruikt heb is van Bella BLVD en heb ik gekocht bij hobbycompleet de duif. Voor de sneeuwvlok heb ik de volgende spellbinder stanzen gebruikt : Create a flake 1 en snowflake wonder. De swirl onder het afdrukje is ook van spellbinders en heet : Doodle Parts. De achtergrond heb ik eerst met de airbrush bewerkt en daarna met Liquid Applique. Dat geeft een geweldig sneeuw effect ;-)
Mochten jullie deze kaart sketch ook gaan maken, zo ik het leuk vinden als jullie in het reactie veld een berichtje achter laten. Ik ben wel benieuwd naar jullie versie. Maar het is natuurlijk geen verplichting ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 22 december 2009

HI There

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 22, 2009 21 reacties
Hoi Dames
Ow ow ow ik kom echt handen te kort op het moment. Ik zit me echt suf te surfen naar alle opberg tips omdat ik beloofd had vandaag de winnaar bekend te maken en ook heb ik de mensen die van hun zelf en hun cricut een foto hadden gemaakt om een kleinigheidje weg te geven. Maar ik weet even niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Morgen ben ik vrij en dan zorg ik dat ik voor 12 uur 2 winnaars kies die van mij een envelop krijgen met daarin een leuke verrassing, als dank voor het mee doen en denken. Beloofd !! Ik heb nog snel voor ik zo ga slapen de laatste hand gelegd aan deze nieuwe kaart. De stempel is van Hangler Stangler en hiervan heb ik dus een afdrukje gekregen. Ik vond hem zo leuk dat ik het niet kon laten er een kaart mee te maken. Zo als jullie weten ben ik nu Design team member van Crealies en vandaag kreeg ik een goed gevulde envelop binnen met de meest geweldige stanzen. Ik vind ze zo leuk !!! De bloemen zijn dus gemaakt met stans : Flowers nr 5, deze kan je hier vinden. Het design papier is van My Minds Eye : Oh lala for him. De tekst is ook gemaakt met een stans van Crealies, en deze kan je hier vinden. ( Zie creative shapes ) Helaas kan ik geen directe linkjes maken, dis vandaar dat ik er even bijzet onder welke kopje je moet kijken. De border heb ik gemaakt met een Martha stewart pons en de bloemen heb ik voorzien van witte stipjes met een gelpen van signo ( die zijn het beste ! ) De parel kernen zijn van Prima flowers. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 20 december 2009

Absolutely fabulous

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 20, 2009 44 reacties
Hoi Dames
2 kaarten op 1 dag ? Ja dat krijg je ervan als ik eenmaal op dreef ben hahaha.... Zonder gekheid, ik was helemaal in de knutsel stemming vandaag en ik tijdens dat ik aan deze kaart bezig was had ik ineens een leuk idee op scrap gebied. Dus ik moest van mezelf eerst deze kaart af hebben voor ik daar aan mocht beginnen :-) Anders ken ik dat, dan maak ik de kaart weer niet af. De kaart is gemaakt met 2 magnolia stempels. De tekst is van Papertray ink en het papier is ook van Magnolia en een stukje S.E.I papier ( die met de ruitjes ) wat bazzill cardstock en voila, dit is het resultaat * lol * De corners heb ik op ebay gekocht een tijdje geleden samen met Lenet. We hebben toen groot ingeslagen want we konden niet kiezen hihihi. Ik ga nu eens kijken of mijn nieuwe idee ook word zo als ik hoop :-) Het is iets nieuws op scrap lay-out gebied en in combinatie met papier en vinyl, meer verklap ik nog niet hihihi. Geniet allemaal lekker van de sneeuw, ik heb net met veel plezier jullie reactie zitten lezen, dankjewel !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Season's Greetings

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 20, 2009 45 reacties
Hoi Dames
Hier in Almere heeft het vanacht weer een paar centimeter gesneeuwd. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen uit de buurt reageren op de sneeuw, sommige zijn al sneeuwpoppen aan het maken geweest en we zien ook erg veel vaders en moeders voorbij komen met de kids op een slee. Wij wonen vlak bij een brug en de kinderen vinden het geweldig om aan de zijkant eraf te sleeen. Dit alles bracht mij op het idee om deze kaart te maken. Hij is vrij rustig maar toch vind ik hem wel mooi. Ik heb voor deze kaart gebruik gemaakt van een magnolia stempel, het papier is van Bazzill. De tekst is van wild roses. De border en sneeuwvlokken zijn gemaakt met Martha stewart ponsen. Op de sneeuwvlokken heb ik metalen sneeuwvlokjes gebruikt die ik ooit eens op ebay heb gekocht en in de kernen heb ik plak pareltjes gebruikt. De achtergrond heb ik ge-embossed met een cuttlebug folder en daarna heel voorzichtig de ge-emboste delen voorzien van inkt. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 19 december 2009

Baby

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 19, 2009 38 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk weer een kaartje :-) Deze keer heb ik gekozen voor een Peachy keen stamp en de tekst is van Papertray ink. Het papier is van Bo Bunny en het cardstock van Bazzill.
Het geheel heb ik ingekleurd met copic markers en de randje heb ik met een stampin up marker voorzien van een stik steekje. Op de geschulpte rans heb ik met een gelpen van signo kleine dotje op gemaakt zodat het weer een beetje overeenkomt met het design papier. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ?
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 16 december 2009

Wanna Play ?

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 16, 2009 35 reacties
Hoi Dames
Een week of iets geleden kreeg ik de vraag of ik eens een echte jongens kaart wilde maken. Zo als beloofd hier is hij dan :-) Ik heb hem gemaakt met een stempel van een jongen die aan het gamen is. Het papier is van Basic Grey en ik heb veel gesponst en gebruik gemaakt van mijn spellbinder stanzen. Wat knoopjes en sticker embellisments. De jongen heb ik ingekleurd met mijn copic's. Ik ben benieuwd of jullie hem gelukt vinden, want ook ik blijf jongens kaarten ook wat lastig vinden * bloos *
Liefs Nicole xoxoxo
handtekening

Have a cool Christmas !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 16, 2009 16 reacties
Hoi Allemaal
Vandaag helaas even geen kaartje of Lay-out maar even een berichtje. De laatste dagen krijgen Ben en ik heel veel mooie kerstkaartjes toegestuurd van jullie, waarvoor onze GROTE dank !! Ben en ik hebben ook dit jaar weer besloten om geen kerstkaartjes te sturen, maar het geld wat we anders kwijt zijn aan kaarten en postzegels te doneren aan een dierenasiel in de regio flevoland. Wij hopen dus dat jullie het ons niet kwalijk nemen dat jullie geen kaartje van ons zullen ontvangen. Maar dit alles neemt niet weg dat wij jullie ALLEMAAL
Een hele fijne kerst
en een heel gelukkig
Nieuwjaar wensen !!
Het is namelijk zo dat door de crediet crisis de donatie's sterk achteruitlopen en hierdoor veel dieren niet de zorg krijgen die ze verdienen. ( vaak laten ze die dieren dan inslapen ) Ik heb een groot hart voor dieren en vind dit vreselijk. Misschien is onze donatie maar een druppel op een gloeiende plaat , maar mijn motto is en blijft " alle kleine beetjes helpen " !!! Als het lukt, zal ik wat foto's maken van ons bezoek aan het asiel. Ik weet alleen op dit moment nog even niet wanneer we er langs kunnen omdat Ben en ik overdag werken. Maar jullie zullen de foto's van zelf zien als we geweest zijn :-)
( Als er mensen zijn die ook graag een kleine donatie willen doen, mail mij dan op mazzel36@gmail.com ) Ik zal dit kan toevoegen aan de donatie die Ben en ik gaan doen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 14 december 2009

When I look outside

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 14, 2009 35 reacties
Hoi Dames
Vandaag geen kaart maar een Lay-out. Wederom met een foto van mijn "kleine"schat :-) Ik krijg er maar geen genoeg van om haar te scrappen. Deze foto is gemaakt op een zondag middag toen ik zat te knutselen. Pebbles komt dan altijd op mijn bureau zitten en staart naar buiten in de hoop dat er vogels voorbij vliegen. Als er vogels voorbij vliegen dan gaat haar staartje enorm heen en weer en zou ze ze het liefste uit de lucht grijpen. De bloemen zijn van Prima flowers en heb ik met de Airbrush en mijn copic's wat meer de kleuren gegeven van het papier. De vogel heb ik gemaakt met de Cricut en de cartridge Winterwoodland. De houte swirl is van Kaiser Craft. De border heb ik gemaakt met de deep edger pons van Martha stewart en als ik me niet vergis heet die Floral Vine. De randen van het papier heb ik ingeinkt met witte inkt om het een beetje een verweerde look te geven. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 13 december 2009

Good Luck !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 13, 2009 33 reacties
Hoi Dames
Ik dacht ik post mijn kaart alvast, want morgen vroeg heb ik weinig tijd...
Hier is weer een nieuwe kaart gemaakt met de nieuwe PKS ( Peachy keen stamps ) Deze kaart is eigenlijk ontstaan omdat ik de aardbeien aan het inkleuren was en ze netjes op een rijtje had liggen, dit deed me denken aan een fruitmachine. Het "kader"heb ik gemaakt op mijn Cricut, met behulp van mijn gypsy. Daarna heb ik wat dotted cardstock van bazzill genomen en het geheel met heeel veel foam blokjes in elkaar gezet hihihi
Op deze foto zie je dat er echt diepte in de kaart zit ( Zo beter Daphne ? ) hahaha. Daphne had namelijk tegen mij gezegt dat ze ( toen ze mijn kaarten in het echt zag ) niet wist dat er zoveel diepte in zo veel van mijn kaarten zat. Dus voortaan tracht ik daarvan een beter beeld te geven door dit soort foto's toe te voegen. De aarbeien heb ik ingekleurd en daarna met mijn Copic Brush Marker set voorzien van details ( zo als de kleine pitjes op de aardbeien ) Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Ook deze is weer totaal anders als jullie van mij gewend zijn , maar ik hou wel van een beetje expirimenteren ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Your the cherry..... best friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 13, 2009 39 reacties
Hoi Dames
Hier is mijn eerste kaartje dat ik gemaakt heb met de peachy keen stamps. Voor de kaart heb ik My minds eye papier gebruikt en bazzill cardstock. De hoken heb ik geponst met een hoekpons van Martha stewart, daarna heb ik met een witte gelpen op de rechte delen een stiklijn aangebracht.
De kers heb ik 2 maal ingekleurd en de blaadjes ben ik in het midden iets naar beneden gedrukt zodat het echt op een set blaadjes lijkt. ( dit heb ik vastgezet met een beetje lijm ) Het lint is van Bazzill basics en de bloemen zijn van wild orchid en artemio. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 12 december 2009

En de winnaar is .....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 12, 2009 33 reacties
Hoi Dames
Allereerst wil ik iedereen heel erg bedanken voor hun deelname aan de Copic Candy ! Wat een leuke antwoorden. Elke dag heb ik ze met veel plezier zitten lezen. Ik ben dan ook erg blij om de winnaar bekend te mogen maken. Ben is voor mij gesurfd naar www.random.org en heeft daar het nummertje 4 getrokken. De 4 de reactie is van Diana !!
*
*
Van harte gefeliciteerd met het winnen van de 36 copic ciao marker set ( Samengesteld door Diny Sprakel en beschikbaar gesteld door Colart Nederland. ) Voor alle andere dames die meegedaan hebben en niet hebben gewonnen, geen nood ! In het nieuwe jaar staan een aantal hele leuke dingen op de agenda die met copic te maken hebben, meer mag ik helaas niet vertellen.... :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Good Luck

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 12, 2009 31 reacties
Hoi Dames
Afgelopen donderdag kreeg ik een email met de vraag of ik eens een kaart wilde maken, zonder embellisments. Nou dat was een hele uitdaging ! Voor deze kaart heb ik een stempel gebruikt van The greeting farm en het papier is van Basic Grey. De tekst is van Papertray ink en is gestanst met Fancy Tags van spellbinders. De border onderaan de kaart is van Cuttlebug en zit in een set van 2 stanzen. De uitdaging was eigenlijk ook wel leuk om te doen ! De border onder het plaatje heb ik gemaakt met de Deep edge punch van Martha stewart. Ik ben benieuwd of jullie de uitdaging een beetje geslaagd vinden. Ik ga nu snel douchen en daarna als een speer naar Mook voor een workshop bij Daphne. Allemaal een heel fijn weekend gewenst !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 10 december 2009

Make a Wish

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, december 10, 2009 36 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik weer even mijn laatste post, morgen moet ik weer aan de arbeid. Het zal dus nu weer om de 2 dagen worden dat ik een nieuwe kaart zal posten. Maar zonder werk geen hobby. Vandaag dus een kaartje met een magnolia stempel die ik gekocht heb bij Hobby compleet de duif. Het papier merk ben ik echt kwijt, ik heb het strookje weg gegooit, dus sorry ! Ik weet het echt niet meer. De bloemen heb ik gemaakt met 2 verschillende ponzen, wil je zien hoe, kijk dan even hier <--- Daarna heb ik er goudkleurige spacer op gedaan die ik op ebay gekocht heb. De tekst is van The greeting farm genaamd: Anya Says. Tilda heb ik ingekleurd met de copic sketch en de achtergrond heb ik ge-airbrushed. Voor de border rand heb ik de Martha stewart border pons gebruikt genaamd : Eyelet Lace. Ik moet zeggen dat ik zelf niet helemaal blij ben met de indeling van de kaart, maar op de een of andere manier vond ik dit toch de beste oplossing want de basis had ik al gemaakt toen ik de bloemen ging maken. Ik ben dus benieuwd wat jullie er van vinden ;-) Tot slot wil ik nog even wat vragen, Ik lees heel vaak vragen in jullie reactie's. Ik wil daar met liefde antwoord op geven, maar het is wat lastig om alle vragen netjes te beantwoorden via het reactie blok op mijn blog, dus hebben jullie vragen, mail die dan even naar het email adres dat rechts bovenaan mijn blog staat , onder mijn foto ;-) Heel erg bedankt voor al jullie geweldige reactie's op mijn vorige kaart en ik wens jullie alvast allemaal een fijn weekend. Dit weekend ben ik weer erg druk met workshops bij mensen thuis. Dus de winnaar van de copic set maak ik pas zaterdag avond bekend. ;-)
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 9 december 2009

Happy Brithday to a treasured friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 09, 2009 38 reacties
Hoi Dames
Dit afdrukje had ik al tijden liggen en met het gezicht en haren al ingekleurd. Maar steeds had ik zo iets van.....wat doe ik er mee. Meestal ben ik iemand die iets meteen moet afmaken anders komt het er niet van. Maar ik kon mezelf toch overhalen om er een kaart mee te maken.
Voor de verandering heb ik de tekst binnen in de kaart gezet, alleen vergeet ik daar een foto van te maken, maar goed, you get the picture ;-) Het papier is van Basic Grey en Bazzill. De bloemen zijn van prima flowers en de spacers heb ik op ebay gekocht. Heeft wel een eeuwigheid geduurd voor ik ze binnen had, maar nu heb ik er genoeg voor eeuwen hahaha ( beetje te veel gekocht ! ) De stempel is overigens van the greeting farm.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Congratulations

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 09, 2009 38 reacties
Hoi Dames
Hier is mijn allernieuwste kaartje. Dit is weer een beetje het oude vertrouwde hihihi. Ik zag dat jullie je afvragen hoe het met mijn arm gaat, het gaat ! Elke dag ervaar ik iets minder pijn. Gisteren heb ik de hechtpleisters er af gehaald en er zit nu een dun krostje op. Nu maar hopen dat hij niet weer scheurt want dan komt het niet meer goed denk ik. Maar mijn arm kan ik elke dag weer iets beter gebruiken. Het draaien, rijken, en kracht zetten gaat nog niet zo, maar ik denk dat dat komt omdat ik bang ben dat hij weer scheuren gaat. Dus ik moet gewoon nog even geduld hebben ;-)
Over het kaartje.... Het papier is van My Minds Eye en de stempel is van The greeting farm. De achtergrond heb ik geponst met de deep edger pons van Martha stewart floral vine. De roosjes heb ik met de airbrush gespoten en als een boeket inelkaar verweven en vast gelijmt, Daarna heb ik het met een aantal gluedots vastgezet. De tekst heb ik in een curve erop geplakt om zo een beetje het golven van haar sjaal na te bootsen. Het is een vrij rustige kaart geworden met hele heldere kleuren. Ik wil jullie tot slot nog even bedanken voor de leuke reactie's op de kaart met het dorpje. Ik heb ze met veel plezier zitten lezen !! Dank jullie wel !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 8 december 2009

Merry Christmas

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, december 08, 2009 63 reacties
Hoi Dames
Gisterenavond heb ik eens iets heel anders gemaakt dan anders. Ik kwam bij het snuffelen in deze winkel de bow easy tegen ( zo als ik al eerder gepost had ) Toen ik bij de stempels ging kijken kwam ik deze stempel van een dorpje tegen en kon de verleiding niet weerstaan. In het begin vond ik het wat lastig inkleuren omdat het totaal iets anders is dan wat ik normaal inkleur. Maar vol goede moed ben ik er aan begonnen en was best tevreden met het resultaat. Daarna heb ik een frame gemaakt, alsof je door een raam naar buiten kijkt. Op het frame heb ik Liquid Applique gedaan en dat daarna embossed. De ijspegel rand heb ik gestanst met de Icicle pons van Martha stewart. De sneeuwvlokken zijn ook gemaakt met een Martha Stewart pons en in het midden voorzien van een plakparel. Het strikje heb ik wederom met de Bow-easy gemaakt. Ik ben heel beniuwd wat jullie van deze kaart vinden, dus dames geef gerust je eerlijke mening.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 7 december 2009

Cricut Expression " Schaduw Letters "

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 07, 2009 7 reacties

Hoi Dames
Hier is het 2 de filmpje. Hierin laat ik zien hoe je schaduw achter je tekst kan maken.
Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tips ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Meld je aan voor mijn youtube filmpjes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 07, 2009 6 reacties
Hoi Dames
Ik krijg regelmatig de vraag waar iemand mijn youtube filmpjes kan vinden. Ik heb aan de zijkant een directe link staan, maar mocht het daarmee niet lukken. Klik dan hier <--- Dan ga je rechtstreeks naar mijn site op youtube. Je kan je dan aanmelden voor de filmpjes en zodra ik er dan een nieuwe opzet, krijg je meteen een email van youtube met deze melding.
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

Cricut Expression "Baby Kado Tasje"

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 07, 2009 35 reacties
Hoi Dames
Ik moet eerst even wat recht zetten. Ik lees dat jullie denken dat ik mijn arm helemaal niet bewegen kan. Dat kan ik gelukkig wel, maar ik kan er geen kracht mee zetten en ver uitstrekken is nog een groot probleem. Als ik iets van een hoge plank wil pakken dan verga ik nog van de pijn. Maar als ik gewoon mijn arm beweeg is er niet zo veel aan de hand. Ik heb nog wel steeds een brandend gevoel maar de dokter geeft aan dat dat moet slijten...zucht....
Maar genoeg gezeur van mij, Vanmiddag heb ik lekker zitten surfen op youtube en kwam een filmpje tegen waarin een soortgelijk tasje werd gemaakt. Jullie snappen hem al....Dat moest ik ook maar eens gaan doen. :-)
Het tasje kost wel 4 vellen cardstock en 2 vellen design papier, maar dan heb je ook wat ! Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik ( voor de dames die niet zo goed engels kunnen ) het dus vertaal in het nederlands. De maten heb ik wel in Inches overgenomen omdat er ook dames zijn die een kleinere variant hebben van de cricut en op deze manier niet hoeve te gaan zitten omrekenen.

Mijn idee was dus om een Baby Kado Tasje te maken, hierin wil ik een rompertje doen, en dat dan als kado geven aan de ouders. Ik vond het erg leuk om hem te maken ! Ik heb hem afgewerkt met losse plak pareltjes en wat parel swirls van Prima Flowers. De tekst is van C.C.Design Wardrode sentiments. Deze heb ik uitgestanst met de Fancy Tags van Spellbinders.

Het Lintje is van Stampin up en heb ik gestrikt met de Bow easy in een dubbele lus. Ik ben benieuwd naar wat jullie van de tas vinden....* bloos*
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Fashion can be bought, styl one must possess !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, december 07, 2009 32 reacties
Hoi Dames
Stil zitten is niet 1 van mijn sterkste kanten dat weten jullie inmiddels wel. Het gaat redelijk met mijn arm. Maar dingen gebruiken zo als de cuttlebug gaat nog niet. De kracht die ik daar op moet zetten is toch nog te veel van het goede. Ben heeft dus voor mij de stans erdoor gehaald zodat ik toch iets kon knutselen. Ook het inkleur werk is iets minder , maar ach ik heb toch weer een kaartje kunnen maken. De stempel komt bij hobby compleet de duif vandaan. Ze hebben nog veel meer Greeting Farm stempels !! Het Papier is van Bella BLVD en de collectie heet : December Details. De tekst is van C.C.Design en komt uit de wardrobe serie. De bloemen zijn van Making Memories en de strass stenen van Prima flowers. De achtergrond waar Anya op zit heb ik embossed met de polkadot embos folder van cuttlebug. Het is dus een vrij simpele kaart geworden, maar de fun van het maken was er voor mij niet minder om. Ik kreeg al afkick verschijnselen hahaha.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 6 december 2009

Een kleine impressie van mijn kamer

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, december 06, 2009 43 reacties
Hoi Dames
Ik krijg heel vaak vragen over hoe ik mijn ponsen , bloemen en vooral hoe ik mijn Copic markers opberg. Ik dacht ik maak er gewoon wat foto's van dan kunnen jullie het met eigen ogen zien. Mijn copic's heb ik in Cubussen zitten, deze heb ik met een dymo label writer gelabelt en op die manier blijven ze mooi op volg orde.
Mijn bloemen berg ik op in lade of in deze kunstof potten van Making Memories.

Inmiddels heb ik een grote verzameling Martha stewart ponsen ( * bloos * 43 stuks ) De ponsen berg ik op in een vakkenkast die ik gekocht heb bij Ikea. Ik zet de sets bijelkaar, zo weet ik precies van welke border pons ik ook een bijpassende hoekpons heb.

Op de foto hierboven staan mijn "enkele" ponsen en de ponsen die ik het meeste gebruik. Ik vind de Martha stewart ponsen het fijnste om mee te werken, gewoon omdat ze zo goed door cardstock gaan. De Mc Gill ponsen gaan vaak zo zwaar !! Misschien is het een leuk idee als jullie ook een foto maken van handige opberg tips....Denk hierbij aan : Papier, Ponsen, Copic's , Bloemen , Lint enz enz. De gene die de leukste foto's en tip op zijn blog of website plaatst ( en een link naar je foto in dit topic zet ) wint een gloednieuwe spellbinders set ! ( Welke is nog een verrassing ) Ik zou het geweldig vinden als jullie mee doen en veel foto's maken. Op die manier kunnen we van elkaar veel leuke ideeen opdoen.....toch ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
De winnaar kies ik op 20-12-2009

handtekening

zaterdag 5 december 2009

Mijn Cricut expression opnieuw gepimpt

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 05, 2009 21 reacties
Hoi Dames
Het heeft even geduurt want met 1 hand doe je niet zo veel, maar hier is dan het nieuwe resultaat :-) Ik vind hem zelf erg mooi geworden en ben benieuwd wat jullie er van vinden. Voor dit ontwerp heb ik gebruik gemaakt van de volgende cartridges :
Ashlyn's alphabet
Sweetheart
Home decor
En het lettertype is : Quickutz Eliza
Aangezien mijn cricut ook zilver is vond ik het mooier om het toch maar in 1 kleur te houden. Maar ik heb de smaak van het vinyl snijden echt te pakken. Ik denk dat ik nog veel meer ga pimpen, maar niet vandaag. Ik ga nu even rusten op de bank want ik voel mijn hechtpleisters erg trekken. Ik wens iedereen een hele fijne sinterklaas avond toe en heel veel leuke kadootjes !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

En de winnaar is ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, december 05, 2009 15 reacties

Hoi Dames
Het is 5 december !! Dus tijd om de winnaar bekend te maken :-)
Maar niet voor ik jullie enorm bedank voor het meedoen aan deze Candy !
En de winnaar is :
*
*
Lia van harte gefeliciteerd met je gewonnen cartridge. Wil je mij aub even mailen op : mazzel36@gmail.com.
Voor de dames die niet gewonnen hebben, ik bewaar jullie deelname en ga er nog iets mee doen, maar wat en wanneer ? Dat verklap ik nog niet hihihi. Zie het als blijk van dank dat jullie de moeite genomen hebben om deel te nemen aan mijn candy !
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 4 december 2009

De perfecte strik !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, december 04, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Vanacht is het weer niet zo best gegaan. Ik werd elke keer wakker als ik me weer eens in mijn slaap omdraaide. Je voelt dan toch weer die trekkende pijn in die wond. Jullie kunnen je vast wel voorstellen dat ik me dus overdag enorm verveel, vooral als je dan steeds weer pakjes binnen krijgt van dingen die je 1 of 2 weken ervoor online hebt gekocht. Ik kreeg gisteren bijvoorbeeld deze strikjes maker binnen. Ik kon het dus niet weerstaan en heb een manier gevonden waarop ik hem toch kon testen zonder mijn arm te bewegen. Mijn boven arm hou ik stijf tegen mijn bovenlichaam en ja hoor, het lukte. Ben heeft vanmorgen snel even een foto voor me gemaakt zodat ik hem aan jullie kon showen. Het typen gaat gelukkig redelijk omdat ik dan mijn arm kan laten rusten op mijn buro ( wie niet sterk is moet slim zijn hahaha ) Er zijn vele strikjes makers in de handel, maar in vele zag ik niet zo veel nut. Deze kost maar 5 dollar ( excl. verzendkosten ) en ik heb hem hier gekocht. Je kan gewoon met paypal betalen. Ik kwam op dit idee omdat ik dit filmpje zag op youtube. Het voordeel is dat je met deze strikjes maker meerdere lussen kan maken en je knoop in het midden niet zo enorm dik word, maar juist mooi plat. Zo kan je hem goed op je kaart plaatsen en word je kaart niet zo dik. Als je begrijpt wat ik bedoel ? Op de foto heb ik een strikje gemaakt met een 2 dubbele lus, maar je kan het zo gek maken als je wil. Je moet er wel voor zorgen dat je wat slap lint gebruikt. Dus lint met ijzer draad erin gaat niet werken. Maar satijn lint of organza lint werkt geweldig. Ik kon het dus niet laten om deze tip even met jullie te delen.
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 2 december 2009

Go Nuts ! It's your day

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, december 02, 2009 45 reacties
Hoi Dames
Wat ben ik blij dat ik eindelijk weer een beetje kan bewegen zonder de trekkerige gevoel van die rot hechtingen. Ze hebben ze er toen straks uitgehaald, ik was wel bloednerveus moet ik eerlijk toegeven. Maar dat kwam door een eerdere nare ervaring met het verwijderen van hechtingen. Het gaat dus stukje bij beetje, beter. Vrijdag ga ik weer aan het werk want de dokter vond het toch verstandig even nog 1 dagje rustig aan te doen. Maar ja.... jullie kennen me ( Ik heb toch heel stiekum mijn kaartje afgemaakt, hij lag al dagen klaar om alleen nog te voorzien van een beetje plaksel en een tekst, dus...voila ! Hier is hij dan eindelijk ;-) Het papier is van My Minds eye en dit zelfde papier heb ik gebruikt voor de opdracht van Marianne design voor in de creatief met foto's. Heel spannend allemaal , ik moet nog even wat dingen voorbereiden en opsturen zodat ze stap voor stap foto's kunnen maken over het airbrush werk wat ik in de kaarten heb verwerkt, maar dat doe ik morgen. De stempel is van The greeting farm en o.a. te koop bij hobby compleet de duif. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en ik lees heel graag jullie reactie's.
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates