zaterdag 28 november 2009

Pamper Yourself

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, november 28, 2009 46 reacties
Hoi Dames
Na een paar dagen rust wat betreft het maken van kaartjes had ik er gisteren weer helemaal zin in :-) Ik had weer nieuwe stempelsets binnen van the greeting farm en toen ik ze zag liggen zat ik vol inspiratie. Ik had een nieuwe Martha stewart punch set gekocht bij hobbycompleet de duif, de Crown set om precies te zijn. Hiermee heb ik het kader gemaakt. Daarboven op heb ik design papier gebruikt van Basic Grey uit de eskimo kisses lijn. De knoopjes zijn ook van Basic grey en paste perfect bij dit papier. De tekst heb ik uitgestanst met een nestabilitie labels trio en daarna ge-airbrushed met Copic kleur : RV32. Ook heb ik mijn flower creation weer eens te voorschijn gehaald, wat blijft dit toch een gave bloem, ik vind het geweldig om hem na het stanzen te airbrushen. Ik heb hem trouwens ook nog voorzien van witte stipjes met een gelpen van signo. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden !! :-)
Zow, nu ga ik me snel aankleden en boodschappen doen. Ben wil ook nog even langs het tuincentrum want die wil nog wat kerstversiersels inkopen. Als Ben aan het versieren gaat, ga ik een filmpje opnemen , en ik ga iets geweldigs weg geven via een Candy, dus hou mijn blog in de gaten !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 26 november 2009

Beauty awakes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, november 26, 2009 30 reacties
Hoi Dames
Vanavond heb ik met horden en stoten zitten scrappen. Ik heb wat hechtingen bij mijn oksel en die doen nog al zeer. Ik kon dus niet zo goed kleuren en dacht, dan maak ik wel een Layout. Deze foto's van Pebbles heb ik ooit eens gemaakt toen ik ziek op de bank lag. Zodra ik mijn dekbed er dan bij pak, ligt Pebbles binnen 3 seconden boven op mijn borstkas en valt heerlijk in slaap. Toen ze wakker werd, keek ze tegen de zon in.
Hier heb ik een charm verwerkt en die heb ik zo geplakt als of hij aan de "b" hangt en ook op Pebbles haar hoofd wil rusten. Het papier voor deze LO heb ik gekocht bij Joan gevaert in ede en het merk is Rayher. Echt super mooi en sjiek , past helemaal bij Pebbles ;-)
De bloemen heb ik met de airbrush zwart gespoten en voorzien van een sierlijke kern charm en een witte brad. De swirls zijn van prima flowers en deze heb ik gekocht bij hobby compleet de duif. De letter zijn van American craft : poolside. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo

handtekening

vrijdag 20 november 2009

Happy Birthday !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, november 20, 2009 35 reacties
Hoi Dames
Hier is eindelijk weer een kaartje van mij ;-) Ik had ook spullen besteld bij hobby compleet de duif en die waren gisteren bij de buren bezorgd, dus toen ik thuis kwam snel naar de buren gerent en mijn nieuwe aanwinsten bewonderd. Ik wilde deze magnolia stempel graag hebben want ik vind hem echt super schattig !! Ook het papier is van magnolia en de tekst is van inkadinkado : Personal Impressions. De stempel heb ik ingekleurd met de volgende copic markers : E51 E53 W1 W3 BV20 B93 V91 V93 V95 R20 R32. Nu ga ik snel aan mijn laatste kaart beginnen voor in de creatief met foto's en dinsdag ga ik alles langsbrengen in Heesch, best spannend dus hihihi. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en lieve groetjes !
Nicole xoxoxoxo
handtekening

Update & Upload je Cartridge en Cricut

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, november 20, 2009 11 reacties

Hoi Dames
Ik kreeg gisteren een aantal emails dat mijn filmpje blijft hangen. Ik heb het vermoede dat het probleem ergens in Youtube zit, maar hoe en wat , nog geen idee. Mocht dit volgende filmpje ook weer ergens vastlopen of stoppen, spoel hem dan met je muis ietsjes verder, laat hem even laden en spoel dan even terug. Het is wat omslachtig, maar het werkt wel. Ik zal zsm zoeken naar het "probleem".
---------------------------
Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan en heb heerlijk zitten spelen met mijn nieuwe gypsy. Ik wilde mijn cartridges gaan uploaden, maar wat ik ook deed het werkte niet. Toen kwam ik er achter dat ik eerst mijn gypsy moest aansluiten op mijn cricut. Vervolgens mijn cricut moest updaten en ja hoor ! toen wilde mijn gypsy de cartridges wel uploaden. In het filmpje zeg ik dat ik mijn gypsy aan en uit zet, maar dat is een verspreking, de cricut moet je tijdens het uploaden tussen stap 1 en 2 even aan en uitzetten, maar de gypsy geef je stap voor stap hulp ;-) Het is echt heel makkelijk !!
Veel kijk plezier, en zijn er vragen hoor ik het graag ;-)
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

Cricut Cartridges Candy !!!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, november 20, 2009 24 reacties
Hi Lady's
Today I am going to give away one brand new Cricut Cartridge Home Decor !! What doe you have to do for it ?
*
1 : Add yourself to my blog followers
2 : Make a picture of your own Cricut machine ! Put a picture of yourself beside your cricut, that way I know for sure you own the cricut !
3 : Leave me a comment and a link to your picture in this post.
4 : Everyone can join this candy, but when you live outside the Netherlands you have to pay for the shipping costs. ( you can pay me true paypal )
5 : Leave a link in your sidebar to my candy !
*
This candy will end on 05-12-2009
--------------------------------------------------
Hoi Dames
Vandaag geef ik een gloednieuwe cartridge weg via een candy !! t.w.v. € 45,=
Wat moet je hier voor doen ?
*
1 : Voeg jezelf toe aan mijn blog volgers
2 : Maak een foto van jou cricut en leg daarbij een foto van jezelf zodat ik zeker weet dat de cricut ook van jou is. Een watermerk op je foto is niet voldoende !
3 : Laat een reactie achter in dit topic en een link naar je foto
4 : Iedereen mag mee doen aan deze candy, maar woon je buiten Nederland dan moet je wel de verzendkosten betalen.
5 : Plaats deze candy in de zijbar van je blog, heb je geen blog dan mag je deze overslaan.
*
Deze Candy eindigd op 05-12-2009
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 19 november 2009

Cricut Gypsy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, november 19, 2009 12 reacties

Hoi Dames
Ontzettend bedankt voor jullie leuke reactie's op mijn nieuwe aanwinst. Ik ben als een kind zo blij en toen ik thuis was heb ik dus direct een mini filmpje gemaakt om hem even te showen. Het is ook voor mij nog een heel gepuzzel hoe hij precies werkt want in de filmpjes die ik gezien heb lijkt het allemaal erg makkelijk. Ik heb al een aantal dingen uitgetest en iedere keer opnieuw vind ik weer dingen uit die hij kan. Dus ik ga er eens op mijn gemak voor zitten en dan maar oefenen. Voor de dames die hem niet kennen, hier is een leuk introductie filmpje met wat meer uitleg als die ik nu gegeven heb in mijn eigen filmpje, klik hier <--
Heel veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 17 november 2009

Let us be grateful ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, november 17, 2009 41 reacties
Hoi Dames
Hier is weer een nieuw kaartje voor vandaag. Het stempeltje is van The Greeting Farm en ik vind hem zo ontzettend mooi ! Ik was helemaal verkocht toen ik dit meisje zag. Het papier dat ik gebruikt heb is van Magnolia en past er perfect bij qua sfeer !
Ik heb de hoekjes van het papier bewerkt met de corner chomper ( deco & Stud ) van : We R Memory Keepers. Het zijn enorm sterke hand ponsen en geven toch weer eens een andere "look" aan het kaartje. Het stempeltje heb ik ingekleurt met copic sketch markers en de randen van het papier heb ik gesponst met brilliance inkt. Ik ben Benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 15 november 2009

Its the most wonderful time of the year !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 15, 2009 46 reacties
Lieve Dames
Vandaag begin ik mijn berichtje even anders want wat zijn jullie toch ontzettend lief voor mij, zo veel emails zo veel kaarten en ook nog eens zo veel reactie's via blog. Echt allemaal heel heel erg bedankt voor alle lieve woorden en felicitatie's !!!
Vandaag kon ik er niet meer tegen, ik moest en zou een kaart maken voor op mijn blog, dus tussen alle bedrijven door heb ik het toch gedaan hihihi. Het papier dat ik gebruikt heb is van My Minds Eye en heet : The merry days of christmas. De stempel is van All that scraps en heet Pixie. De achtergrond heb ik ge-airbrushed met wolkjes en aarde. Ik was helemaal trots op het resultaat.
Hier kan je het wat beter zien ( de achtergrond. ) De bloemen heb ik gemaakt met een nieuwe stans die ik gekocht heb, hij is van Crealies nr. CL CF 07

Je kan de blaadjes wat dubbel vouwen en zo krijgt de bloem een nog mooier effect. Ook hier heb ik wederom gebruik gemaakt van de Martha stewart pons genaamd : Garden Trellis Deep edge punch. Het lint is van Bazzill basics. Ik wilde er nog een tekst opzetten, maar alles wat ik had liggen was te groot of te klein , dus ik heb de kaart maar "vrij"van tekst gemaakt, zo kan ik die later altijd nog invullen ;-) Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden......
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo
handtekening

woensdag 11 november 2009

Happy Holidays

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, november 11, 2009 38 reacties
Hoi Dames
Jullie hadden vast geen kaartje verwacht vandaag maaaaarrrr, ach jullie kennen mij onderhand ik kan het niet laten hihihi..... Ik had namelijk nog geen antwoord op bepaalde vragen die ik had over de opdracht die in de creatief met foto's gaat komen. Dus ik dacht, dan maak ik wel een kaartje voor op mijn blog ;-) Het stempeltje is van C.C.Design en zo ook de tekst. Het papier is van Basic grey, eskimo kisses de achtergrond waar het engeltje opstaat heb ik een wolk effect gegeven met de airbrush en wat betreft de spellbinders heb ik gebruik gemaakt van : Label Three , Labels Six , Snowflake wonder en Create a flake 1. Nu nog even heel wat anders dat ik gewoon even met jullie moet delen, ik heb zo in een deuk gelegen !! Gisteren zet Ben de vuilcontainer buiten en toen we thuis kwamen wilde hij hem weer voor de deur zetten, dus hij loopt naar de verzamelplaats toe en trek de bak naar zich toe..... Hij dacht waarom wil dat ding niet mee, dus hij kijkt en ziet tot zijn verbazing dat zijn wielen gepikt zijn, Ik kwam niet meer bij van het lachen !!! Eigenlijk triest maar het heeft ook wel weer iets grappigs. Want hij moest dus de gemeente vandaag bellen en melden dat zijn wielen gejat waren. Zie je dat gezicht al voor je van die vrouw die zijn telefoontje in behandeling moest nemen !! Maar goed, toen ze bijgekomen was van het lachen vertelde ze dat deze week ze nieuwe wielen aan de vuilcontainer komen plaatsen dus het is weer opgelost en Ben kan weer de container rollen in plaats van optillen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 10 november 2009

Let it snow, let it snow, let it snow !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, november 10, 2009 41 reacties
Hoi Dames
Hier is weer een kaartje dat ik gemaakt heb met een stempel uit de winterkit van : All that scraps. Ook de tekst is uit de winterkit afkomstig en vond ik wel erg toepasselijk bij deze jongeman die helemaal klaar is om een eindje te gaan skieen. Het papier is van Imaginisce en het cardstock van Bazzill. De parelswrils zijn van Prima Flowers en de Brads van Karin Foster. De sneeuwvlok achter de brads is gemaakt met een pons van Martha Stewart.
De border is gemaakt met de Icicle pons van Martha stewart en het lint is van Bazzill Basics. De tekst heb ik ge-airbrushed in de stans en zo krijg je een mooi wit randje er langs. De afbeelding heb ik ingekleurd met Copic Sketch markers en hier volgen de nummers : E51 E53 G82 G40 W0 W1 E42 E43 E44 E47 BG000 B01 B02. Op het randje van het deel waar de afdruk op staat heb ik nog wat Liquid applique gebruikt, net of er een sneeuw randje op ligt ;-) Ik vind de kaart zelf erg goed geslaagd en ik hoop jullie ook ?
---------------------------------------------------
Zo juist heb ik mijn pakket binnen gekregen van Marianne Design. Dus het feest kan beginnen. Als jullie me dus de komende dagen missen, ben ik heerlijk aan het knutselen met alle nieuwe materialen die gaan uitkomen in Januari. Ik doe mij best om tussendoor nog even wat nieuwtjes te posten. Dames heel erg bedankt voor alle leuke reactie's die jullie hebben gemailt en achtergelaten op de laatste kaarten, ik heb ze met heel veel plezier gelezen !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 9 november 2009

Just a simple card for christmas

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, november 09, 2009 24 reacties
Hoi Dames
Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een briljant idee in je hoofd hebt en dan ben je eenmaal aan je kaart aan het werken en dan word hij helemaal anders dan je je hebt voorgesteld ? Dat is dus mij overkomen met deze kaart. Ik wilde een leuke kaart maken voor bij een kerst kado maar helaas is hij niet helemaal geworden zo als ik gehoopt had. Maar hij kan er mee door :-) Voor deze kaart heb ik het volgende gebruikt : Copic Sketch markers , Cricut Expression voor het uitsnijden van een chipboard cirkel, kunstof bloemen, gekocht op ebay. Tekst stempel all that scraps. Magnolia stempel Tilda. Magnolia design papier en Jillibean. Een witte gelpen van Signo en lint van stampin up. Ik ga me nu maar eens beraden op een ander soort kaartje, misschien komt die beter uit de verf ( hoop ik ! ) hihihi
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 8 november 2009

Tilda with present

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 08, 2009 47 reacties
Hoi Dames
Nou hier is ze dan hoor, mijn nieuwe aanwinst, Tilda with present. Ook heb ik de nieuwe corners gebruikt die ik jullie gisteren heb laten zien. Het papier heb ik gisteren gekocht bij Marlous en is van Magnolia. Ow ik ben er helemaal verliefd op * bloos * De roosjes heb ik gekleurd met de airbrush en wat een geweldige tip, Diny Bedankt !! Willen jullie zien hoe dit gedaan is, kijk dan naar het filmpje van Diny Sprakel !!
Ik heb ook even wat close up foto's gemaakt dan zie je de details beter ;-) Het geschulpte vierkant waar Tilda op zit, heb ik gesneden met mijn Cricut Expression. ( Accent Essentials )

Het lint wat ik gebruikt heb is van Stampin up en ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers. De nummer die ik gebruikt heb zijn : G82 G94 W0 W1 BV20 BV23 BV 25 BV29 E42 E43 E44. De bloemen onder de roosjes zijn van Prima flowers. Ik ben benieuwd naar jullie reactie's dus als jullie zin hebben , laat dan even je reactie achter ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 6 november 2009

Enjoy every moment

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, november 06, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk weer een kaartje. Dit keer heb ik zelfs iets gedaan met de binnenkant van de kaart ;-) Het was eerlijk gezegt eigenlijk de bedoeling dat ik beide poppetjes op de voorzijde zou plakken, maar ik vond het toch te vol worden. Maar weggooien kreeg ik ook niet over mijn hart, dus dit was de ultieme oplossing ;-)
Voor het maken van deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt : Copic Markers, Airbrush, The greeting farm stempelset Mom & Dad , Martha stewart pons Garden Trellis, Design papier van Basic grey, cardstock van Bazzill, Rood satijn lint , een kanten lintje , en van de nestabilities de Labels Nine & Floral Accents.
De tekst heb ik gekozen vanwegen het feit dat de vrouw zwanger is en de kaart kan je dus sturen om zo de aanstaande ouders een fijne zwangerschaps tijd te wensen. Ik vond hem wel erg toepasselijk :-)
Nu ga ik me voorbereiden op mijn reisje naar spijkenisse. Ik moet alles nog inpakken, maar ik heb er reuze veel zin in, zelfs Ben gaat mee ! Die vind het stiekum wel gezellig tussen al die kakelende vrouwen, maar toegeven ho maar hahaha.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 5 november 2009

Martha stewart Garden trellis border pons

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, november 05, 2009 25 reacties
Hoi Dames
Gisteren bracht de postbode mij weer 1 van de nieuwste ponsen van Martha stewart. Ik schrok me rot want ook al zie je het niet zo op de foto, maar geloof me, deze pons is echt groot hihihi. Ik heb hem net al even getest en hij maakt echt geweldige borders.
Wat wel fijn is, is dat hij opklapbaar is ;-) Inmiddels is ook dit een grote verslaving van mij geworden, terwijl ik altijd heb geroepen, "wat moet iemand met zoveel ponsen " Toen ik net even mijn Martha stewart ponsen ging tellen kwam ik op 43 stuks , ik schaam me dood dat ik dit ooit heb durven zeggen hahaha.
-------------------------------------------
Vandaag ben ik vrij want ik heb een belangrijke afspraak op hobby gebied. Ook heb ik gisteren gesproken met Marianne Perlot ( wat een aardige vrouw ! ) Ik heb met haar besproken wat er van mij verwacht word. Het is de bedoeling dat ik 5 kaarten ga maken voor in een blad en daarbij moet ik dan een verslagje schrijven hoe ik de kaarten heb gemaakt en met wat voor materialen. Best spannend als je dat nog nooit gedaan hebt, maar ik heb er super veel zin in ! Dus als het de komende dagen wat rustig is op mijn blog, ben ik niet mijn hobby beu, maar druk bezig met de voorbereidingen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole oxoxoxo
handtekening

woensdag 4 november 2009

Leuke link over gebruik Martha stewart hoek ponsen

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, november 04, 2009 9 reacties
Hoi Dames
Hier laat de vrouw een leuk nieuw gebruik zien van je martha stewart ponsen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 3 november 2009

For a special friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, november 03, 2009 47 reacties
Hi Girls
This card I made for my special american friend Carole. So Carole if you see this , mail me your adres and I will sent it to you ;-) ( I only hope it survives the long trip to you ) I made this card with design paper from cosmo cricut and a stamp from Motivet. The flowers I bought at wild orchid crafts and I love to use them on my cards. The corner I made with my new we r memory keepers corner punches. I wish you girls a very nice day and thanks so much for your visit to my blog !
-----------------------------------------
Hoi Dames
Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor mijn amerikaanse vriendin Carole. Ze doet erg veel voor mij en dat mag wel eens beloond worden..toch ? Het design papier is van Cosmo Cricut en de bloemen van petaloo / mulberry en van wild orchid crafts. Ik vind het heerlijke de bloemen te gebruiken op de kaarten, vooral omdat je er van die leuke boektjes van kan maken. De hoekjes heb ik gemaakt met de nieuwe corner ponsen van we r memorie keepers. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en dames, heel erg bedankt voor al jullie leuke reactie's op mijn vorige kaart !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 2 november 2009

Wishing you ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, november 02, 2009 36 reacties
Hoi Dames
Dit is kaart nummer 3 die gemaakt is met een stempel uit de winter kit van All that scraps. Ik vind dit meisjes zo'n schatje hihihi. Ik wilde eens een kaart maken met veel wit en embossing. Dus eerst heb ik de ondergronf gerilt op mijn score-pal, daarna heb ik een andere laag ge-embossed met een snowflake embos folder voor de cuttlebug en de rand daarvan geponst met de star edge border. Voor deze kaart heb ik 2 nesties gecombineerd, namelijk Labels 4 en labels 5. Het Design papier is van Cherryarte en het cardstock van DCVW. Ow trouwens de tekst stempel komt ook uit de: all thats scraps winterkit.
LIefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 1 november 2009

Speciaal voor de Martha stewart Freaks !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 01, 2009 22 reacties


Hoi Dames
Zo als jullie weten ben ik zeer groot fan van Martha stewart ponsen. Heel toevallig zit ik net te kijken wanneer mijn ponsen binnen zouden komen die ik van Ben mocht bestellen voor mijn verjaardag. Zie ik tot mijn grote verbazing dat er begin december en januari nog 2 releases aankomen. Hierboven heb ik een hele kleine greep gedaan uit de nieuwe border en hoek ponsen. Wil je ze nu allemaal bekijken, klik dan op deze > Link < Je kan het beste helemaal naar onder scrollen want dan zie je de nieuwste als eerste. Ik wil nog wel even zeggen dat ik die winkel verder niet ken en er nog nooit iets besteld heb, ik heb de winkel link er alleen ingezet omdat je hier het beste overzicht had van wat er allemaal nieuw uit gaat komen ! Dus dames, doe net zo als ik... Dwangbuis aan !!! hahahaha
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Het maken van diverse strikken

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 01, 2009 18 reacties


Hoi Dames
Hier is dan eindelijk het filmpje over hoe ik mijn strikken maak. Helaas is de beeldkwaliteit wat donker, maar ik had hem al 4 keer opnieuw opgenomen en ik kreeg hem maar niet lichter. Ondanks dat hoop ik dat jullie er nu een beetje een idee van hebben hoe ik strikken maak ;-) ( op youtube kan je ook erg veel filmpjes vinden over het maken van strikken, je moet dan zoeken op " bow making " )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Season's Greetings

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 01, 2009 25 reacties
Hoi Dames
Hier is dan kaart nr 2 gemaakt met de nieuwe stempels van de winterkit. Het design papier Imaginisce Polar expressions. De border heb ik gemaakt met een martha stewart pons, 1 uit de nieuwste release genaamd : Double Loop. De brads zijn van Karen Foster, de charm heb ik met smooch een wit laagje gegeven zo kan je je charms dus heel goed bij je papier passen. De kerstboom heb ik na het inkleuren behandeld met de airbrush voor een mooie achtergrond. Daarna heb ik er liquid applique en stickels voor wat extra sfeer aan te geven. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe ! Ik ga nu een filmpje opnemen over het maken van strikjes, dus kom gerust vanmiddag nog even langs ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Merry Christmas !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, november 01, 2009 22 reacties

Hoi Dames
Gisteren kreeg ik visite van mijn oom , tante en petekind Eric. Mijn tante en ik zijn gek op maffe dingen en gisteren had ze dus weer iets voor mij meegebracht. Ze zei : Zet hem even aan..... Nou toen ik hem hoorde, kon ik niet meer stoppen met lachen ! Ik moest het gewoon even met jullie delen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
---------------------------------------------------
Hi Lady's
This funny dog was a present from my aunt for me. She knows I love funny stuff so I pressed on this dogs leg and he begins to sing ! everytime I hear the song, it make me smile hihihi
Greetings Nicole
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates