zaterdag 31 oktober 2009

Do not open 'till December 25th !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 31, 2009 44 reacties
Hoi Dames
Eindelijk heb ik weer eens heerlijk zitten knutselen. Dit is de eerste kaart die ik gemaakt heb met mijn gloednieuwe stempels. Ik heb dit keer eens niet gekozen voor witte bontkraagjes maar groen. Ik moet zeggen dat ik het niet vind mistaan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden :-) Voor deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt : Design papier van Little yellow bicycle , Lint en brads van S.E.I Winter Song , Copic markers en Copic Fineliners , Spellbinders : Labels Seven , Snowflakes wonder , create a flake 1 , Double ended Tags. Cuttlebug embossing folder Polka dots. Stampin up real red inkt en dimensionals. De ge-emboste achtergrond heb ik voorzien van een heel licht tintje zodat het er iets meer uitspringt dat het behandeld is. Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden. :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 28 oktober 2009

Zomaar een snel kaartje

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 28, 2009 32 reacties
Hoi Dames
Ik had vanavond wel zin om te knutselen maar wilde eens een keer wat anders maken. Dus ik dacht ik ga eens een kerstkaartje maken voor een hele speciale vriendin van mij. Dit is het geworden. Simpel is hij wel maar ach ;-)
De border heb ik gemaakt met de Icicle pons van Martha Stewart en Liquid Applique.
Nu ga ik op mijn gemak eens zoeken naar mijn inspiratie want ik heb al dagen het gevoel dat ik hem flink kwijt ben :-( Ik zit echt even in een creatieve dip, sorry !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Bedankt !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 28, 2009 13 reacties
Hoi Dames
Na een aantal hele goede tips van jullie, heb ik de hanger toch zonder veel moeite afgekregen. Zo als jullie weten ga ik op 21 november een technieken workshop geven bij Joan Gevaert.( inschrijven kan nog ! mail voor meer info even naar Joan )
Ik heb met Joan afgesproken dat ik het meeste aandacht zal leggen bij het werken met de copic's en de airbrush. En als er tijd over is gaan we de door jullie ingekleurde afdrukjes verwerken tot een kerst ornament, zo iets als dus op de foto's.
Maris, speciaal op jou verzoek heb ik er even foto's van gemaakt ;-)
Helaas is de laatste foto niet helemaal recht van voor genomen maar ik moest de hanger in de ene hand houden en mijn camera in de andere ( zie je mij al stuntelen hihihi )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 27 oktober 2009

Merry Christmas

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 27, 2009 31 reacties
Hoi Dames

Gisteren avond heb ik de laatste hand gelegd aan deze kaart. Op de een of andere manier kon ik er niet helemaal mijn vinger opleggen maar er is iets aan de kaart dat ik minder mooi vind, maar ik wilde hem toch graag met jullie delen. Ik vind het papier wat te druk denk ik. Ik heb er net nog eens uitvoerig naar zitten kijken maar wat het nu echt is ? geen idee ! Misschien wel de combinatie van de 2 design papiertjes. Maar goed, genoeg gezeur. Ik kan beter vragen wat jullie er van vinden. schroom niet en geef gerust eerlijk je mening :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: wat gaaf dat jullie zo mee doen met de nieuwe blogcandy, ik heb net echt zitten genieten van al die foto's van hobbyplekkies, thanks lady's ! ;-)
handtekening

zaterdag 24 oktober 2009

You're so sweet as chocolate !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 24, 2009 39 reacties
Hi Lady's
Yesterday I was starting to make a new card with my new motivet stamps. I was not finished but Ben called from downstairs to go and see the Disney movie "UP" Ow my god what a nice one it was ! This morning I have finished my card and here it is :-) For this card I also used my new Martha Stewart punch called: Deco Fan ( I love it ! ) I collored Hilda in with my copic markers and a white gel pen. The designer paper is from My Minds Eye and the cardstock from Bazzill. I really like to know what you guys think of my new cards so please leave me your comment !
Hugs and Greetings
Nicole xoxoxo
--------------------------------------
Hoi Dames
Gisteren was ik begonnen aan een kaartje maar Ben riep van beneden om film te gaan kijken. Ik kan echt iedereen de nieuwe Disney film "UP" aanraden. Hij is echt heel leuk en ontroerend ! Vanmorgen was ik al vroeg op en ben toen snel verder gegaan met het inkleuren. De stempel is van Motivet en heet Hilda. Het design papier is van My Minds Eye en het cardstock van Bazzill. Gisteren kreeg ik wederom weer 1 van de nieuwste border en hoek pons binnen van Martha stewart en ik kon het dus niet laten hem meteen te gebruiken op deze kaart, hij heet Deco Fan. De bloemen komen van Wild Orchid Crafts en de blaadjes heb ik geponst met een Martha stewart pons genaamd : Frond. Ik ben benieuwd wat jullie reactie's :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 22 oktober 2009

You're Special

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, oktober 22, 2009 31 reacties
Hi Lady's
Yesterday I was not feeling like crafting so I did not do anything. But today I could not wait until I was home. I had this idea for my new card. The stamp is from C.C.Design and sentiment Inkadinkado "Personal Impressions" The designer paper is from S.E.I Christmas mint collection. For this card I used my new Martha stewart punch : Scallop three dot. And I used Labels Six to cut out the angels background. ( The background I stamped with silver ink and the big background stamps is from Hero Arts, see pictures below. Thanks so much for all your comments and have a great evening :-)
Hugs :
Nicole xoxoxo
Hoi Dames
Gisterenavond had ik geen zin in knutselen, ik heb heerlijk eens sinds een lange tijd op de bank gehangen hihihi. Vandaag kon ik niet wachten tot de werkdag voorbij was want ik bruiste van de Ideeen voor deze nieuwe kaart. De stempel is van C.C.Design en de tekst is van Inkadinkado. De achtergrond waar het engeltje op zit heb ik gestempelt met deze achtergrond stempel van Hero Arts. Daarna heb ik hem uitgeknipt en als mal heb ik labels 6 gebruikt, omdat deze zo op een wolk lijkt ;-) Het papier is van S.E.I Christmas Mint collectie. Voor deze kaart heb ik mijn nieuwe Martha stewart pons gebruikt, genaamd : Scallop three dots. Het lint is van Stampin up en komt uit de laatste nieuwe mini catalogus. Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden, en wil jullie nog enorm bedanken voor alle lieve felicitaties die ik gekregen heb voor het bereiken van 500 volgers.
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 20 oktober 2009

From me to you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 20, 2009 67 reacties
Hoi Dames
Nou hier is ie dan hoor ;-) * bloos * ik vind hem zelf super zoet en super schattig. Voor deze kaart heb ik mijn nieuwste spullen gebruikt. Een embossing folder van de Cuttlebug : Morrocan Screen, ik vind deze embosfolder geweldig ! De Martha Stewart pons genaamd : Double Loop. Roosjes van Wild orchid crafts. Blaadjes van Prima flowers ( wit ) Het papier is van Imaginisce. Het soort van gehaakte lint heb ik bij Doe@ding gekocht en opgebonden met een elastisch draadje. De metalen bloem is van Stampin up en de tekst is van All that scraps. Dit heb ik uitgestanst met een nestie en daarna ge-airbrushed. Dames ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
-------------------------------------------
Hi Lady's
This is my first card with an stamp from Motivet, she is called Hilda. For this card I used the following stuf : Embossing folder cuttlebug Morrocan screen, Imaginisce design papier , Martha stewart punch Double Loop , Rozes from wild orchid crafts, spellbinders die for the sentiment. The sentiment stamp is from all that scraps and the background I have airbrushed with copic markers. I hope you girls like the card ! Thanks so much for you're visit !!
Hugs
Nicole xoxoxo
handtekening

Martha Stewart nieuwste ponsen.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 20, 2009 27 reacties
Hoi Dames
Vandaag kreeg ik wederom 2 sets van de nieuwste Martha Stewart ponsen binnen. Zo als beloofd laat ik ze even aan jullie zien. De 2 sets links op de foto zijn de 4 die vandaag zijn binnen gekomen. Links boven heeft wel wat weg van de beroemde Doliy Lace pons. Zo als je ziet kan je ze als set kopen en ook appart van elkaar. Ik ben benieuwd welke jullie voorkeur heeft :-) Ik ga nu even heerlijk een bakkie thee drinken en daarna de laatste hand leggen aan mijn Hilde ( Motivet ) kaart. Maar voor ik ga wil ik jullie echt allemaal enorm bedanken voor alle geweldige lieve reacties die Ben en ik hebben mogen ontvangen. Zo veel lieve mensen die je steun betuigen is echt hart verwarmend , dankjewel allemaal !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 19 oktober 2009

I love the outdoors

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, oktober 19, 2009 28 reacties
Hi Girls
I made this time something diffrent then a card :-) I love this picture from Ben. We went to a flower and butterfly garden in the city called Utrecht ( Netherlands ) I made this Layout from basic grey papier. I did not use any cardstock this time.
The big ornament stamp is from Stampin up called : Medallion. I put in some pearls and flowers to dresse it up a little. Not to much because else I found it to girly ! The journaling I made on the computer and sponged the edges. I colored the chipboard with my airbrush and copic markers. I hope you like my lay-out and I wish you all an very nice evening ;-)
Hugs Nicole xoxoxox
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk weer eens een lay-out in plaats van een kaart. De foto is van Ben en is gemaakt in de vlindertuin in Utrecht. Het papier is van Basic grey en de ornament stempel is van Stampin up. Deze heb ik voorzien van wat plakparels en bloemen die ik met mijn airbrush heb behandeld. Ook het Chipboard heb ik gekleurd met de airbrush en de copic markers. ( zo zie je maar weer dat je nog veel meer kan met je airbrush en je copics, want ik heb gewoon kaal chipboard gekocht en daarna in de kleur gespoten die erbij paste ) Het verhaaltje wat ik erbij heb gezet, heb ik op de computer gemaakt, uitgesneden in strookjes en gesponst. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Schroom dus niet om je oprechte mening te geven !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

zondag 18 oktober 2009

Special Delivery

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 18, 2009 47 reacties
Hi Lady's
Today I have created a new card and a Lay-out from Ben. Only the lay-out is not ready yet so you will have to wait a bit longer for that one. This is my first see true card I made. I have used some designer paper from last years collection Deja Vieuws. The stamp is a new one from The greeting Farm. The background I made by hand an I think its nice for my first attempt hihihi.
I made it a bit snowy an slippery with Liquid applique and stickels. I used my copic's N0 N1 N3 to make the pavemend. For this card I used a few MS punches : Stars border & Branche.
I wish you all a nice evening and thanks so much for stoppin by :-)
------------------------------------------------
Hoi Dames
Hier is mijn allereerste doorzichtige kaart ( althans de basis is een doorzichtige sheet ) Ik ben ook nog bezig aan een Lay-out van Ben en hij word erg leuk, maar ik zit even in een creatieve dip, dus zodra die af is post ik hem meteen ;-) Deze kaart heb ik gemaakt met een stempel van The greeting farm. Er zijn weer een aantal leuke nieuwe uitgekomen dus die heb ik direct besteld ( waarom maken ze die stempels zo verslavend....zucht...) De sheet heb ik met witte stazon inkt gestempelt. Hiervoor heb ik de grote polka dot stempel van Stampin up gebruikt. Het design papier is van Deja vieuws en het cardstock van Bazzill. De achtergrond van het elfje heb ik zelf getekend aan de hand van een filmpje dat ik op youtube zag. Ik dacht, dat moet ik eens proberen. Ik moet zeggen dat ik hem voor mijn eerste poging goed gelukt vind ( mijn stoepje ) Ik heb de stoep voorzien van sneeuw en ijzel. Dit heb ik gedaan met Liquid applique en Stickels. Het lint is van Bazzill Basics. Ik ben benieuwd naar wat jullie mening is, want Ben vind deze kaart niet zo mooi :-( ( zal wel door zijn medicijnen komen hahahaha )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 17 oktober 2009

Witch Tilda with Pumpkin

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 17, 2009 44 reacties
Hi Girls
Today I was home to take care for Ben. He has arthrosis and his pain was so much yesterday that he had to go to the hospital. While I was home and Ben was sleeping I made this card with a stamp from Magnolia. I like Halloween stamps and this stamp is my favorite one from the new line. I use paper from My Minds Eye. The flowers I bought at wild orchids. I did not use any text on the card so I can use it for anyting. I also used a frame nestabilitie from spellbinders. I love this frame !! I hope you girls like my new card :-)
------------------------------------
Hoi Dames
Even een kleine Ben update. Hij is nog erg suf van de morfine maar hij zit heerlijk suf te zijn achter zijn pc. Hij wilde niet langer in zijn bed liggen ( maar tussen ons gesproken, hij is een beetje internet verslaafd hihihi ) Hij vond het geweldig om te lezen hoe jullie met hem begaan zijn en uit zijn naam wil ik jullie dan ook allemaal enorm bedanken voor alle lieve en steunende woorden ! Dankjewel dames !
Nu over mijn kaartje. Ik heb weer eens mijn favoriete frame gebruikt van spellbinders en mijn lievelings papier merk My Minds Eye. De roosjes heb ik gekocht bij wild orchids en eerst heb ik de boeketjes gemaakt en verlijmd en vervolgens met gleudots op de kaart bevestigd. Het frame heb ik met zwart ge-airbrushed om het zo toch een beetje een halloweeen look te geven. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening, dus dames brand los hihihi
Veel liefs en groetjes
Ben & Nicole
handtekening

donderdag 15 oktober 2009

You're just my style !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, oktober 15, 2009 32 reacties
Hoi Dames
Wat zijn jullie toch ook geweldig he ! Ik zat even mijn kaartje af te maken en toen zag ik al meteen zoveel reactie's. Ook kreeg ik van een 5 tal dames een hele mooie blog award. Dames vergeef me deze zal ik morgen even met eer op mijn blog zetten maar ik moet zo dadelijk eerst nog een hele hoop emails beantwoorden. ( soms zou een extra paar handen wel makkelijk zijn, of een paar uur meer in een dag ;-) Maar genoeg gekletst, hier is dan mijn nieuwe kaart :-) Hij is gemaakt met een stempel van The Greeting Farm en het papier is van My Minds Eye. Ik heb gebruik gemaakt van de doily lace pons en het lint is van Bazzill Basics. De tekst is uit een set van All That scraps genaamd : Wardrobe sentiments. Het afdrukje is ingekleurd met copics : N1 N3 N4 N6 N8 R32 R35 R37.
-------------------------------------------
Hi Lady's
First of all I like to thank you for all your sweet comments on my blog. I am so sorry I did not do english very much lately, but I will try to do better ;-) Here is my new card for today and I made this one with a stamp from The Greeting Farm. The phrase is from a stamp set from all that scraps and is called : Wardrobe sentiments. The paper is from My Minds Eye and the ribbon is from Bazzill Basics. The copics I used are : N1 N3 N4 N6 N8 R32 R35 R37. I hope you girls like it and I like to wish you all a great day ! Thanks so much for your visit to my blog !
Greetings & Hugs
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 13 oktober 2009

Koetie's Kaart 1

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 13, 2009 60 reacties
Hoi Dames
Ja hoor hij is af. Mijn allereerste Koetie's kaart. Deze stempel heb ik gekregen van Mevr de Baat van Hobbyplezier in Roosendaal. Ik vind ze echt enorm leuk en dat had ik niet zo verwacht. Zo zie je maar weer dat je toch dingen uit moet proberen voor je kan oordelen hihihi ;-) Ik heb papier gebruikt van Bo Bunny. Het lint is van Bazzill Basics en de knoopjes zijn van Stampin up uit de button Lace serie. De parels zijn van Basic Grey en heb ik bij scrapbookdepot vandaan. Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van mijn expiriment hihihi.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 11 oktober 2009

Het vastzetten van roosjes en blaadjes.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 11, 2009 17 reacties
Hoi Dames
En dan als laatste voor vandaag een filmpje op spciaal verzoek van Marianna. Ze vroeg mij hoe ik mijn bloemen vast maakte en of ik dat wilde laten zien via een filmpje. Dus U vraagt wij draaien hihihi.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Het snijden van een naam met de Cricut

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 11, 2009 6 reacties
Hoi Dames
Op verzoek van Marieke heb ik even een kort filmpje gemaakt over het snijden van een naam met de cricut expression. Dit kan ook op alle andere soorten cricut machines ;-)
Liefs en groetjes :
Nicole xoxoxo
handtekening

Live every moment

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 11, 2009 49 reacties
Goedemorgen dames
Gisterenavond heb ik heerlijk weer eens zitten knutselen. Ik had nieuw papier binnen van S.E.I de mistle toe collection. Ik vond het papier zo mooi en een beetje kerst achtig dat ik er een soort dinnerkaart van heb gemaakt. Want zeg nu zelf, met kerst is het belangrijkste toch het samen zijn en samen eten. Deze kaart ga ik dan ook gebruiken als uitnodiging voor een etentje :-) De stempel is van Magnolia en de bloemen heb ik gekocht bij wild orchid. De tekst heb ik uitgestanst met een nestabilitie stans genaamd : Tags 5 Ik moet zeggen dat hem zelf erg geslaagd vind, en zo als jullie weten ben ik niet altijd even tevreden over mijn kaarten, maar deze behoord toch tot 1 van mij favoerieten. Misschien komt het door de kleuren hihihi. Ik ben benieuwd naar jullie mening, dus als je zin hebt, laat dan even je mening achter :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 9 oktober 2009

Cricut Expression Winter woodland

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, oktober 09, 2009 8 reacties

Hoi Dames
Hier is dan eindelijk een nieuw filmpje gemaakt over de cricut expression. Ik laat in dit filmpje zien hoe je een schaduw snijbestand maakt. Op deze manier kan je dus je snijbestand voorzien van een schaduw figuur. Mochten jullie nu vragen hebben over iets wat met de cricut te maken heeft, laat het me dan weten, dan maak ik er een filmpje over ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s om de 1 of andere reden valt de helft van het beeld weg hier op mijn blog, je kan het hele beeld zien als je op het filmpje klikt want dan opend hij hem op youtube, dan krijg je volledig beeld ;-)
handtekening

donderdag 8 oktober 2009

You're a special guy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, oktober 08, 2009 37 reacties
Hoi Dames
hier is eens een Jongens kaart speciaal voor mijn lieve Petekind Eric. Hij is 13 jaar en echt zo'n schat ( en helemaal gek op zijn tante hihihi ) dus ik dacht ik maak eens een leuke kaart voor hem ;-) Het papier is Three bug in a rug , serie: The Giggles. De stempels is van The greeting farm en ik vind hem echt geweldig !! Dit soort gave jongens stempels zijn zo schaars dat ik hem echt moest hebben. De randjes heb ik gemaakt met de martha stewart pons genaamd : Loopy edge. Ook de fotohoekjes heb ik met de border pons gemaakt en om de hoekjes gevouwen. Zo krijgt de kaart toch wat aankleding, want zeg nu zelf, het aankleden van een jongens kaart is toch vrij lastig. Het word zo snel truttig als je bloemen of lint gebruikt. Dus ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 7 oktober 2009

Joy Craft en Spellbinders airbrushen met Copic's

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, oktober 07, 2009 23 reacties


Hoi Dames
Hier is weer eens een filmpje van mij. Ik heb een leuk filmpje getracht te maken waarin ik laat zien hoe je Joy Craft mallen airbrushed en een bloem kan maken met de spellbinders stanzen. Helaas word het filmpje op de helft even wat wazig, maar dat hersteld zich weer naar enkele seconde, sorry voor de beeld kwaliteit !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 6 oktober 2009

Merry Christmas....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, oktober 06, 2009 49 reacties
Hoi Dames
Hier is dan het 2 de kaartje met de nieuwste manga stempels die ik gekocht had bij funky kits. Het papier wat ik voor deze kaart gebruikt heb is van Basic Grey. De parel swirl is van Prima Flowers en de tekst is uit een stempelset van All that scraps. Trouwens ze hebben gisteren weer een nieuwe release gedaan, dus als je tijd hebt moet je echt even gaan kijken, er is een nieuwe Pixie stempel uit, echt heel schattig ! Het lint is van Stampin up en ik moet zeggen dat het op dit moment 1 van mijn favoriete is. Ik vind hem heel elegant ogen. De sneeuwvlokken zijn van Maya road en die heb ik geinkt met cats eye in de kleuren van het papier. De bont kraagjes op het afdrukje heb ik gemaakt met liquid applique, heel geinig spul is dat, als je het opbrengt lijkt het wel een soort verf, je moet dit even laten drogen en daarna embossen met een fohn, dan zwelt het op als echt sneeuw of bond. Erg leuk om mee te werken, ik heb dat ooit eens op ebay gekocht en nu met de kerst voor de deur ga ik het zeker vaker gebruiken op mijn kaartjes. Dan wil ik jullie nog even heeeeeel erg bedanken voor alle leuke reactie´s op mijn laatste kaartje, ik heb ze met heel veel plezier zitten lezen ! dank jullie wel !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 4 oktober 2009

Manga stempel, Fairy

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, oktober 04, 2009 46 reacties
Hoi Dames
Een week of 2 geleden zat ik te surfen en kwam erg leuke Manga stempels tegen. Ik had ze al eens eerder gezien maar die spraken me niet zo aan. Maar de nieuwste release vond ik wel erg leuk. Dus ik dagen wachten en je hoor, eindelijk stonden ze op de website bij funky kits. Dus ik bestellen, en dan maar afwachten wanneer ze binnen komen. Na ongeveer 2 weken had ik de 3 stempels binnen waar deze Fairy er 1 van is. Misschien wisten jullie het nog niet maar Copic Markers worden al jaren gebruikt door Manga tekenaars. Manga is een algemene naam voor een bepaald type pop ( zo wel mannelijk als vrouwelijk ) google maar eens op die naam en je snapt wat ik bedoel ;-) Ik vind het erg kunstig hoe ze die poppen inkleuren dus dat wilde ik ook wel eens proberen. Ik moet zeggen. ik ben best trots op het resultaat want het valt nog wel tegen om het tot een mooi geheel te krijgen. Op het moment dat ik design papier voor deze kaart aan het zoeken was, vroeg Elly de Bruin mij om eens een kaart te maken in 1 kleur. Nou dat was wel een uitdaging want zo als jullie weten hou ik erg van kleurrijk.
Na het inkleuren ben ik eens gaan snuffelen tussen mijn nestabilities en Joy Craft mallen, en vond een leuke combi van de 2 merken. De sterren border is van Joy Craft en zo ook de losse ster naast haar hoofd. De grote stans waarin deze fairy zit is van Spellbinders. Het papier is van Cosmo Cricut en dat heb ik gekocht bij hobby compleet de duif. De markers die ik voor deze kaart gebruikt heb zijn : BG93 BG96 BG99 & W0 W1 W3 Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 3 oktober 2009

Home sweet home ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, oktober 03, 2009 20 reacties
Hoi Dames
Na een paar lange en leuke dagen ben ik eindelijk weer home sweet home ;-) Zo als jullie weten zijn Ben en ik dit weekend in scheveningen geweest voor Ben zijn 50ste verjaardag. We hebben het heerlijk gehad en als afsluiting zijn we vandaag samen naar de Demodag van Doe@ding geweest. Ik heb er een demo gegeven over de copic's en Ben zat heel trouw aan mij zijde te genieten van al de leuke verhalen. Mijn 2 vriendinnen waren er ook ( Elly & Jeannette ) Vaak zit ik met Elly te skypen en dan zingen Ben en Elly vaak het liedje ( we dansen samen de bostella van de Jonnies ) Dus toen Ben en Elly elkaar zagen konden ze het niet laten om even de dans houding aan te nemen en uit volle borst het liedje te zingen op de parkeer plaats, wat hadden we een lol !
Jeannette had voor mij ( doorgewinterde thee leut ) een kadootje gemaakt. dit hele gave thee kistje met Bonbons !! Is hij niet geweldig ?! Jeannette dankjewel !!

Elly had voor mij een nieuw doosje gemaakt voor mijn visite kaartjes. Dit kwam omdat ze zag dat ik het eerste doosje waar een bordje brads op staat, ervoor gebruikte, dit vond ze niets, dus had ze als verrassing een nieuwe gemaakt voor mijn kaartjes. Elly je bent een topper !!

Daarnaast kreeg ik ook als totale verrassing deze hele gave doos met bonbons van Paula, een lieve blog volgster van mij. Ik was echt helemaal verbaasd, en ik vond het zo ontzettend lief. Paula, een hele dikke knuffel en nogmaals dankjewel voor dit geweldige kado !!

Als of ik nog niet genoeg verwend was kreeg ik tot slot de aller grootste verrassing toen ik thuis kwam. Er lag een berg post achter de deur en daar tussen lag een grote witte envelop. Met daarin een klein tasje, er hing een kaartje aan van mijn beste vriendin. Nicole , dit is alvast voor je verjaardag. dikke kus Jose. Ik wist niet hoe snel ik hem open moest maken ik was zo benieuwd ! Tot mijn MEGA grote verbazing zat er een roze pandora armbandje in !!! Mijn god de tranen rolde over mijn wangen en ik heb haar meteen gebeld. Ik had vorig jaar van Ben al een armbandje gehad in het bruin, en nu 1 van mijn beste vriendin in het roze. Jose is echt een vriendin die mij echt door dik en dun steunt, waar ik altijd mijn hart kan luchten en die nooit doekjes wind om wat ze vind. Een vriendin uit duizende, en voor de mensen die mij goed kennen . Ik heb nooit een echte vriendin gehad tot ik Jose ontmoete ! Ik kan het nog steeds niet bevatten dat iemand dit zomaar voor je koopt. Jose je bent echt een kanjer ! Tot slot ga ik zo dadelijk een leuke candy uitschrijven, dus dames tot zo !!
Veel liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates