dinsdag 29 september 2009

You're my Pumpkin

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 29, 2009 59 reacties
Hoi Dames
Hier is dan toch nog even snel een kaartje van mij. Dit stempeltje is van all that scraps en heet Pixies Pippi. Ik vind haar zo schattig met dat pompoen hoofdje ! Het design papier is van My Minds Eye genaamd Oh lala for him.
Net zo als de vorige keer heb ik delen van Pippi uitgevoerd in 3d. Ik vind het toch wel een erg leuk effect geven :-) Ik heb weer bloementjes gebruikt van Wild Orchid Crafts en de parel swirls zijn van Prima Flowers. ( gekocht bij hobby compleet )
Op dit laatste plaatje zie je heel goed dat ik de pony en haar armpje 3d heb gemaakt. Ik heb er onder ook gewoon gekleurt anders zie je van die lelijke witte delen als je het kaartje van de zijkant bekijkt. Ik ben benieuwd naar jullie mening ;-) Tot slot ga ik zaterdag avond nog een hele gave candy weg geven ! Dus kijk aankomende zaterdag zeker even op mijn blog !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 27 september 2009

Everything is better shared with a friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 27, 2009 29 reacties
Hi Lady's
Here is a totally diffrent card then you girls know from me. An great grilfriend from me has sent me some cute Stampin Up cups. The cups fit into large circle punch from stampin up ( 1¾ inch ) I have used DSP paper from Basic Grey eskimo kisses and cardstock from bazzill and stampin up whisper white. The buttons are from Making Memories. I am going to sent this card to a girlfriend of mine who loves all kinds of buttons. I really hope she likes them ;-)
Greetings Nicole xoxoxo
-----------------------------------
Hoi Dames
Ik heb van een Amerikaanse vriendin van mij hele gave Stampin up sweet treat cups gehad. Er zitten er 12 in een verpakking en passen precies in de 1¾ cirkel pons van Stampin up.Het randje om de cup is ook gemaakt met een stempel van stampin up, het set heet : Gallery. Het design papier is van Basic Grey Eskimo Kisses en het cardstock is van Bazzill. De border heb ik gemaakt met een pons van Fiskars en de knoopjes zijn van Making memories ( behalve de witte ) Het hulst ponsje komt bij Annette's Creafarm vandaan en de tekst stempel is van Whipper snapper. Deze kaart is voor een vriendin van mij die helemaal gek is op knoopjes, dus ik ben heel benieuwd wat ze er van vind als ze hem aankrijgt ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 26 september 2009

With love at X-mas

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, september 26, 2009 49 reacties
Hoi Dames
Nog snel even voor ik naar Ede afreis ;-) Mijn nieuwe kaart die ik gistereavond heb zitten maken. Het Stempeltje is van Wild Rose Studio en te koop bij Doe@Ding. Ook de tekst is van Wild Rose Studio. De kaart basis heb ik gemaakt met mijn cricut expression en in stappen van steeds 0,5 cm kleiner uit laten snijden. Daarna heb ik de afbeelding uitgestanst met de Spellbinders Peony. De achtergrond heb ik bewerkt met stickels en de kat heb ik ingekleurd met grijs tinten : T1 T2 T3 & R00 bij de oortjes. Ik heb het kaartje wederom erg simpel gehouden omdat de afbeelding en tekst het naar mijn idee al helemaal zegt. Ik hoor graag wat jullie er van vinden.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 25 september 2009

Joy Craft voorproefje ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 25, 2009 23 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk mijn kaartje. Gisteren wilde ik hem al posten maar helaas, geen internet snik snik. Dan merk je pas hoe verslaafd je aan internet bent als hij bijna 2 volle dagen er uit ligt. Het papier is van Eskimo Kisses van Basic Grey. Joke de Baat van Hobby plezier was zo lief om me deze toe te zenden. Hij paste ideaal bij 1 van de Joy Craft mallen. ( Het randje met de ruitjes )
Boven deze leuke stempel van The Greeting Farm, heb ik wederom mijn roosjes gebruikt die ik onlangs besteld had bij Wild Orchid Craft. Ik heb heel bewust nog geen tekst op deze kaart gemaakt want ik kwam steeds vaker het dilemma tegen dat ik een kaartje wilde sturen en niets had met een passende tekst. Vandaar dat ik hem blanco heb gelaten. :-)

Gisteren had ik eindelijk een heel klein doosje binnen van Stampin up. Ik heb dit gekregen van een goede amerikaanse vriendin van mij. Ik was helemaal weg van dit lint ! Dat had ik haar verteld en tot mijn grote verrassing kreeg ik zomaar 2 rolletjes toegestuurd. Maar het leukste aan deze kaart vind ik toch wel dat de Joy Craft mal zo goed bij dit papier paste. Hij zit in het setje met de hoekstans ( mocht iemand hem zoeken ).
---------------------------------
Tot slot nog even dit :
Volgende week zal ik erg weinig posten, zo als jullie weten word mijn lieve Ben dan 50 en dat gaan we samen vieren natuurlijk. Aangezien ik daar wat voorbereidingen voor moet doen zal ik weinig tijd hebben om te knutselen, sorry ! Daarnaast wil ik jullie nog even laten weten dat ik morgen ( 26-09-2009 ) een Demo ga geven bij Joan Geveart. Je kan als je wil je nog opgeven voor de workshop op : 17-10-2009 Je kan dit doen via de email > klik hier <
En als laatste wil ik jullie heel erg bedanken voor alle leuke berichtjes en reacties van de afgelopen dagen. Ik ga vanavond de winnaars bekend maken van de 2 candy's !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 23 september 2009

you make me smile

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, september 23, 2009 39 reacties
Hoi Dames
Gisteren na het maken van het filmpje heb ik deze kaart gemaakt. Het stempeltje is van Alota. en het papier is van Sasserfras. Van de spellbinder stanzen heb ik Labels Six gebruikt en Daisys Heads. De schoentjes en handschoentjes heb ik voorzien van Stickels. De achtergrond is bewerkt met de airbrush. Het is misschien een vrij simpel kaartje maar het heeft wel wat vind ik ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 22 september 2009

Inkten !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 22, 2009 19 reacties

Hoi Dames
Zoals beloofd is hier een filmpje waarin ik laat zien hoe ik de achtergrond van de dame met de krulspelden heb geinkt. Ook heb ik wat nieuwe artikelen binnen en heb even een kleine demo gegeven met de copic spons en klem. Veel plezier met kijken en ik hoop dat jullie er wat aan hebben.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 21 september 2009

Live every moment

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, september 21, 2009 47 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk de kaart waar ik gisteren aan het zitten werken. Ik heb me echt eens uitgeleefd in verschillende technieken en het was enorm leuk om te doen ! Ik ben begonnen om het afdrukje in te kleuren, daarna het ik nog een afdrukje gepakt en heb het kopje koffie en de haarspelden nogmaals gekleurt, uitgeknipt en over de afbeeldingen heen geplakt ( dus eigenlijk een soort 3D afbeelding gecreeerd. dit kan je heel goed zien op de laatste foto ) Daarna heb ik een cuttlebug embossing folder gepakt en een uitgestanst nestabilite geembossed, geinkt en die achter de afdruk geplaatst.
De bloemen heb ik met een marker voorzien van lijntjes om ze zo meer te btrekken bij het papier. De bloemen zijn van Petaloo en de brads zijn van Making memories. Achter de bloemen heb ik de takjes pons van Martha stewart gebruikt , dit is de takjes pons uit de halloween collectie. Ook heb ik wat prima flowers swirls verknipt en deze achter de bloemen geplakt, ik vond het effect wel erg leuk !

Hier zie je dus dat de krulspelden er echt op komen te liggen en ook het kopje koffie springt er uit. Het labeltje met de tekst heb ik voorzien van een sleuf gaatje en daardoorheen heb ik 2 lintjes gehaalt en met scrapper flos aan elkaar geknoopt. De charm heb ik gekocht bij Ria1961, die adverteerd veen op marktplaza met de leukste charms voor weinig geld. Ria plaats even de link naar je winkeltje in het reactie venster als je wil. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden !!
Nu ga ik snel mezelf in vorm kneden en naar mijn werk. Ik heb nog een hele rit voor de boeg ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: Dames nog heel erg bedankt voor al jullie geweldige reactie's over de workshop van afgelopen zaterdag ! Ik ben zo blij te lezen dat jullie het zo leerzaam vonden !!

handtekening

zondag 20 september 2009

Dear Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 20, 2009 25 reacties
Hoi Dames
Gisteren heb ik bij thuiskomst nog een kaartje zitten maken. Ik had namelijk een zeer gaaf stempel set binnen gekregen van Clear Art. Ik hou wel van kaarten met eens wat anders als een lief poppetje. Op dit set zitten enorm mooie teksten die je kan gebruiken voor die speciale persoon, vriendin of zomaar.
Voor deze kaart heb ik gebruikt : De vlinder is van Prima Flowers. Het lint komt bij een naaigaren winkeltje vandaan. Het papier is van Cosmo Cricut en heb ik gekocht bij hobby compleet de duif. Het Cardstock is van DCWV. De achtergrond van de tekst heb ik ge-airbrushed met copic Y23. Voor de borders heb ik 2 fiskars ponzen gebruikt. Ik was alleen niet zo blij met het gesponste resultaat. Het overheerst ietsjes en dat had wat minder gemogen. Maar de rest van de kaart vind ik zelf wel heel chique geworden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 18 september 2009

Love is in the air

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 18, 2009 35 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk weer eens een kaartje :-) De stempel is van Gillian Roberts en komt bij Doe@Ding vandaan. Mocht je hem ook graag willen hebben, mail dan gerust naar doe@ding en Marlous stuurt hem met liefde naar je op ! Het papier is van Bo Bunny en heb ik gekocht bij scrapbookdepot. De tekst heb ik zelf gemaakt op de computer en uitgeprint op fotopapier.
De roosjes komen bij Wild Orchid Craft vandaan en ze leveren echt mega snel ! Ze hebben zeer veel kleuren en soorten en maten, je kijkt je ogen uit !! De bloemen heb ik eerst gegroepeerd en daarna aan de achterzijde voorzien van dotjes lijm, dat heb ik laten drogen en vervolgens mijn gleudots op de kaart bevestigd. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening, dus dames brand los ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Zomaar wat vragen over de copic markers....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 18, 2009 53 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie weten ben ik een groot fan van de Copic Markers. Nu wilde ik eigenlijk eens weten hoe en wat jullie van deze markers vinden. Dus ik dacht ik ga eens een aantal vragen stellen om eens te zien waar jullie interesse naar uit gaat. Ik hoop dat jullie het lijstje met vragen voor mij willen beantwoorden ?
Vraag 1 :
Met welke vorm van copic's werk je het liefst ( Ciao,Sketch, Square ) ? en waarom ?
Vraag 2 :
Wat zijn je 6 favoriete kleur nummers ?
Vraag 3 :
Heb je wel eens ge-airbrushed met de copic's ?
Vraag 4 :
Hoe berg jij je copic markers op ? en hoeveel heb je er ?
Vraag 5 :
Wat was jou beweeg reden om copic markers te kopen ?

Voor alle dames die de moeite nemen om de vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden heb ik een kleinigheidje. Dus vul je de vragenlijst in dan ding je automatisch mee ! Daarnaast wilde ik jullie vragen of jullie al eens gehoord hebben van de copic multi liners ? Ik heb van Diny Sprakel een aantal weken geleden zo'n mooie setje mogen ontvangen en ik moet zeggen dat ik het al regelmatig gebruikt heb. Ik gebruik het setje vaak voor als gestempelde lijntjes niet helemaal helder zwart zijn of te vaag zijn gestempelt. Aangezien er in een set verschillende punt diktes zitten kan je dus precies de juiste pen bij je "herstel werk "zoeken ;-)
Liefs en groetjes Nicole
P.s: Ik maak de winnaar op 25-09-2009 bekend.
handtekening

dinsdag 15 september 2009

Best Wishes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 15, 2009 45 reacties

Hoi Dames
Zo als jullie weten heb ik vorig weekend een bezokje gebracht aan Doe@ding samen met Elly. Daar werd ik door Malous gewezen op de nieuwe stempels van For ever friends. Natuurlijk kon ik het weer niet weerstaan en verdwenen ze al snel in mijn mandje. Vandaag had ik even de tijd om het kaartje af te maken en dit is het resultaat. Het enigste wat ik er jammer aan vind is dat in 2 sneeuwvlokken mijn stickels wat te snel uit het flesje uitkwam en ik dus moest redden wat er te redden viel. :-( Voor het kaartje heb ik My Minds Eye papier gebruikt en de sneeuwvlokken zijn van 3 verschillende martha stewart ponzen. De tekst stempel is van Inkadinkado en heb ik gekocht bij Hobby Compleet De Duif. Het gewei heb ik ook van stickels voorzien, om zo de beer wat meer kerst sfeer te geven ;-) Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 13 september 2009

Everything is better when shared with a friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 13, 2009 44 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik een zitten expirimenteren met Crushed Velvet van doodlebug design. ( je kan het terug vinden in de muts van de beer en de sneeuw ondergrond waar de beer op zit ) Het is hele fijne fluweel achtige poeder en als je het opbrengt lijkt het wel op poedersuiker ( denk aan oliebollen hihihi ) Ik had gelezen dat je het op vele manieren kon aanbrengen. Dus ik heb wat vloeibare lijm gebruikt van Tombow en het daarna er op gestrooit als of het embossing poeder is. Het overtollige poeder heb ik er af geschud en klaar is kees....euh...Nicole hihihi Het is echt heel leuk materiaal om mee te werken en het geeft een leuk effect...toch ?
Voor de rest van de kaart heb ik de volgende materialen gebruikt : Papier : Basic Grey eskimo kisses. Spellbinders : Snowflakes wonder & Labels seven & Labels Trio. Copic markers. Tekst stempel : Whipper snapper. En tot slot heb ik wat glitter papier gestanst met dezelfde sneeuwvlok stanzen als bovengenoemd van spellbinders. Ik ben benieuwd naar jullie mening !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 12 september 2009

Made just for you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, september 12, 2009 40 reacties
Hoi Dames
Eindelijk is mijn kaartje klaar ;-) Ik was namelijk vanmiddag naar Strijen gereden om mijn skype vriendin op te halen. We zijn naar doe@ding geweest en het was echt super gezellig ! Ik heb weer heel veel nieuwe design papiertje gekocht en heel veel cardstock ( daar kan je nooit genoeg van hebben hihihi ) We hebben samen veel gelachen en nog gezongen in de auto ( zo vals als 2 kraaien maar ach dat mag de pret niet drukken hahaha ) Toen ik thuis kwam was ik erg moe van de hele rit, maar de drang om iets te creeren was zo groot dat ik meteen aan de slag gegaan ben en mijn Bo Bunny papier. Het stempeltje is van All that scraps. De swirls zijn van spellbinders genaamd : Floral accents. De kaart heb ik afgewerkt met wat lint en een shimmer brad. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 11 september 2009

Sweetheart

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 11, 2009 41 reacties
Hoi Dames

Gisterenavond was ik door mijn foto's aan het bladeren en kwam toen deze foto van Pebbles weer tegen. Deze foto heb ik zelf gemaakt toen ik eigenlijk bezig was om foto's te maken van beeldjes die ik ooit spaarde. Pebbles klom toen op de stoel waar een zwarte jas overheen lag en ik heb toen heel snel op de knop gedrukt. Het lijkt net een foto die bij een fotograaf is gemaakt, maar ik ben super trots dat ik zo'n mooie foto zelf van haar heb kunnen maken. Ze was hier overigens net 2 jaar oud :-)

Het papier is van Bo Bunny en My Minds Eye. De swirls en witte roosjes zijn van Prima flowers en de grote bloemen zijn van bazzill basics. Het hart heb ik met de cricut gesneden en vervolgens gemat op een zwarte achtergrond. De chipboard letters zijn van Basic Grey : White chocolate. Het enigste vreemde aan de chipboard letters was de letter " A " deze heb ik nog getracht te vervangen door een @ teken , maar dat vond ik helemaal niet mooi en niet passen bij Pebbles haar lay-out. Dus ik heb het maar zo gelaten. Voor de rest ben ik erg trots op het resultaat. Hoe vinden jullie hem ? Is weer eens wat anders als bruin tinten...toch ? hihihi

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 9 september 2009

Just sitting here ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, september 09, 2009 33 reacties
Hoi Dames
Voor ik begin wil ik even zeggen dat ik echt wel aan de Candy gedacht heb en dat ik morgen vroeg het bekend ga maken. Helaas kan ik niet alles tegelijk en ik wilde persee eerst even een nieuwe kaart maken. Ik zal vanavond alles even in orde maken en morgen vroeg krijgen jullie de uitslag :-)
Gisterenavond had ik dit lieve jongetje al ingekleurt maar ik werd plat gebeld en gemailt en de mensen zaten allemaal op antwoord te wachten. Voor ik het wist was de avond al voorbij en baalde ik dat ik niets had kunnen maken. Dus voor ik afkick verschijnselen ging krijgen ben ik na het eten meteen begonnen aan het verder afmaken van de kaart. De kaart heb ik gemaakt met My Minds Eye papier en het afdrukje is wederom uit het stempelset dat ik van scrapbookdepot heb gehad. ( Alota stamps ) De bloemen zijn van Prima Flowers en ik had afgelopen week diverse verschillende sets binnen gehad, en daarmee heb ik een combinatie gemaakt. Ook de bloem pluimpjes komen uit een Prima flower set. De tekst is van All that scraps. Het afdrukjes heb ik ingekleurt met copic markers en de randen heb ik met diverse inkt kleuren gesponst om zo een beetje het zelfde effect te krijgen als het achtergrond papier. Ik vind de kaart zelf wel erg leuk omdat het toch een beetje een mannelijke kaart is maar dan in combinatie met bloemen, en dat is vaak toch erg lastig. Kortom ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 6 september 2009

Everything is....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 06, 2009 43 reacties
Hoi Dames
Ik dacht ik krijg zoveel reactie's dat ik in een romantische bui zit. Ik doe er nog maar een schepje bovenop hihihi. Deze kaart heb ik gemaakt met wederom een stempeltje uit het stempelset dat scrapbookdepot mij geschonken heeft voor de aankomende demo dag. Het papier is volgens mij van Sasserfras ( als ik me niet vergis ! ) en het cardstock is van Bazzill. De tekst is van een stempelset van whipper snapper. De roosjes heb ik ook bij scrapbookdepot gekocht en voorzien van roosje er onder en die komen bij Annette's Creafarm vandaan ! De border heb ik gemaakt met de Valentine lace pons van Martha stewart. De afdruk heb ik in laagjes opgebouwd met 3 verschillende nestabilities. De tekst heb ik uitgestanst met de labels trio van spellbinders. Ik ben benieuwd naar jullie mening, dus als je het leuk vind laat dan even een berichtje achter ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Gewoon een grappig filmpje van Pebbles

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, september 06, 2009 23 reacties
Hoi dames
Hier gewoon even een grappig filmpje van Pebbles ;-) Dit had ik opgenomen net na de video over de airbrushes. Ik moest wel lachen toen ik het terug zag....dan hoor je pas hoe gek je zelf tegen je huisdier praat hahaha. Ik dacht ik laat jullie ook maar even lachen * BLOOOOOS *
Liefs Nicole
handtekening

zaterdag 5 september 2009

De verschillen tussen de airbrushes

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, september 05, 2009 9 reacties


Hoi Dames
Hier is dan het filmpje waarin je de 2 types airbrushes naast elkaar kan zien. Ook heb ik nog wat getracht duidelijk te maken over de airbrush in combinatie met de verschillende type copic markers. EN , mijn grootste fan laat ook nog haar snoetje zien hihihi ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 4 september 2009

Alvast een voorproefje ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, september 04, 2009 15 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik hoog bezoek gehad zo als jullie misschien hebben gelezen in het chat venster. Malous had voor mij de allernieuwste airbrush besteld en vanmorgen belde ze mij dat hij binnen was * smile ! * Ik rende als een gek van de trap af om aan Ben te vragen of we hem misschien konde gaan ophalen in Spijkenisse. Op dat moment zei Marlous : Ik moet toch naar Amsterdam, ik rij wel even bij je langs !! is dat geweldig of niet ?! Ik was helemaal weer happy en heb heerlijk met Marlous zitten kletsen ! Wat een leuke meid en wat super dat ze speciaal voor mij een stuk wilde omrijden terwijl ze het al zo druk heeft.
Op foto 1 zien jullie de kleine versie airbrush en op foto 2 mijn nieuwe aanwinst !!! Wat precies nu allemaal de verschillen zijn weet ik al een beetje , maar ik wil het eerst even uittesten voor ik valse informatie geef. Maar ik dacht ik maak alvast een foto dan hebben jullie alvast iets om te zien. Straks ga ik een filmpje opnemen. ( je kan op de foto's klikken dan worden ze groter )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxohandtekening

donderdag 3 september 2009

Back to the roots

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, september 03, 2009 21 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie misschien weten zijn mijn schat en ik naar de vlindertuin in utrecht geweest. Daarbij zit een hele grote tuin met onder andere heel veel geweldig mooie bloemen en planten. Ergens in het midden stond een wigwam en omdat ik altijd scrapfoto's te kort kom had ik Ben gevraagd om er naast te gaan zitten. Ik zei toen uit de gein tegen hem, doe eens net op je een vredespijp aan het roken bent. Daarop pakte hij een takje van de grond en hielt hem in zijn hand als een soort pijp. Ik vond de foto zo leuk dat ik hem wel moest verwerken in een lay-out. Toen ik er mee bezig was vroeg ik aan hem : welke tekst wil je erbij ? Toen zei hij : Back to the roots. Zo gezegt zo gedaan hihihi.....
Voor deze lay-out heb ik een grote quickutz border stans gebruikt en natuurlijk mijn cricut expression. Daarmee heb ik de tak uitgesneden en de letters, hiervoor heb ik Home decor en Plantin schoolbook gebruikt. De blaadjes heb ik geponst met de Martha stewart pons : Rose leaves. Op de letters : ROOTS heb ik plakpareltjes gebruikt en onder de letters heb ik met een clearstempel een aantal afdrukjes gemaakt. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden, dus dames geef gerust je mening als je het leuk vind ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 2 september 2009

Cricut expression, de basis ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, september 02, 2009 20 reacties


Hoi Dames
Vanavond vond ik eindelijk een momentje van rust, sterker nog ik wilde iets gaan knutselen maar wist niet goed wat !! Ik dacht , weet je wat ik ga eens een oefen filmpje opnemen met mijn nieuwe cricut expression. Nou dat ging niet helemaal goed hahaha ik maakte nog een mooie blunder ( ik haalde 2 dingen door elkaar en het licht is een beetje donker ) maar dat moeten jullie me maar vergeven :-)
Het is dus echt een filmpje om alleen maar een beeld te geven aan de mensen die helemaal niet weten wat het voor een machine is. Ik moet ook nog een betere manier zoeken op dit soort filmpjes op te nemen. En daarbij komt voor mij is het ook nog heel veel oefenen. Maar goed, zie het filmpje en laat me weten wat jullie er van vinden :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Don't worry about wrinkels.....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, september 02, 2009 25 reacties

Hoi Dames
Vandaag was echt een gekkenhuis hier. Ik had wat tijd vrijgemaakt om een filmpje op te nemen, maar helaas is het er door drukte niet van gekomen :-( Maar het is me tussen de bedrijven door wel gelukt om weer een kaartje te maken. Het stempeltje is Magnolia en het papier van My Minds Eye. De lintjes zijn uit een fornituren zaakje hier in Almere. Voor de border heb ik een pons gebruikt van Martha Stewart. De tekst is van Aud Design, deze had ik al een hele tijd maar was best fors, dus ik was echt blij dat hij hier paste hihihi. Ik ben benieuwd naar jullie mening want ook dit kaartje is weer heel anders dan anders ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 1 september 2009

Dear Friend !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, september 01, 2009 33 reacties
Hoi Dames
Vandaag was ik helemaal in een jubelstemming. Ooow, af en toe weet ik gewoon weg niet hoe ik jullie mijn waardering kan uitspreken voor al die lieve berichtjes, emails, telefoontjes en lieve kaartjes. Echt waar wat zijn jullie toch lief en attent !! Dames neem van mij aan ik vind het echt SUPER !!!! Om dus maar helemaal in de romantische sfeer te blijven van ons voorgenomen huwelijk heb ik eens een hele romantische kaart gemaakt. Wederom iets heeeeeel anders als wat jullie van mij kennen. Ik vind het uitdagen van mijzelf zo leuk om te doen, maar het is ook een beetje de schuld van Elly ( mijn skype vriendinnetje ) die maakt zulke mooie kaarten en telkens denk ik dan, ow wat mooi dat wil ik ook eens maken. Dus ik heb wederom een poging gedaan en dit is het resultaat ;-) Is hij romantisch of niet ??
Het papier is van My Minds Eye uit de Out & About serie. De randjes heb ik ge-dristressed en ge-inkt met bruin en licht blauw. De roosjes en het kant geven de kaart net dat beetjes extra romantiek in mijn ogen. Ik ben zo benieuwd wat jullie vinden van mijn expiriment. Dus ik zou het super vinden als jullie je eerlijke mening geven ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates