maandag 31 augustus 2009

Make a splash !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 31, 2009 22 reacties
Hoi Dames
Eindelijk heb ik mijn kaartje klaar ! Het ligt hier bezaaid met magneetmatjes die ik nog moet inpakken , die arme arme postbode heeft zich echt een breuk moeten showen ! Maar dat terzijde... De kaart heb ik gemaakt met mijn nieuwe stempeltje van C.C. Design. Ik had ze vorige week al binnen gekregen maar had er nog niet echt een idee bij. Het papier is van Bo Bunny en het Cardstock van Bazzill. Het lint is ook van Bazzill uit de Bazzill Basics serie. De knoop van lint heb ik gemaakt met 3 verschillende kleuren, ik vond het wel een leuk effect geven...toch ?
Hierboven wederom de markers die ik gebruikt heb voor het inkleuren en airbrushen. De knoopjes zijn van Dress it up. En die heb ik bewerkt met een Gelpen van Signo. De waterdruppels in het kruiwagentje zijn van Kars en komen bij Annette's creafarm vandaan ! Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden en wens jullie allemaal een hele fijne avond toe !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Dubbel Feest !!!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 31, 2009 25 reacties
Hoi Dames
Vandaag is het dubbel feest ! Annette heeft mij namelijk gevraagd om voor vast in haar Design Team te komen. Natuurlijk heb ik daar vol uit JA tegen gezegt. Ik blijf het een eer vinden om voor een winkel designer te mogen zijn. Annette, dankjewel !!!
Daarnaast heeft Annette een wedstrijd uitgeschreven voor het laatse kwartaal van het jaar. Ik vond het wederom weer een hele uitdaging en toen ik dus de opdracht las, zat ik net met Elly de bruin aan de skype en die had een brilliant idee ( wat verklap ik nog niet want ze had haar inzending nog niet klaar. ) Haar idee bracht mij weer op een totaal ander idee, want feest vier je met slingers en...... een feest hoedje natuurlijk ! Ik heb toen een dik vel My Minds Eye papier gepakt en mijn lieve man had inmiddels een template voor mij gemaakt van het hoedje. ( Ik ben zelf niet zo goed in dit soort dingen, dus ik was maar wat blij met Ben zijn hulp ! ) Vervolgens heb ik het template overgetrokken op het MME papier en uitgeknipt. Voor ik hem dicht plakte heb ik bovenin wat stukjes lint geplakt want ik had geen grote watte bollen. Maar toen kwam mijn dillemma !!! Ik had geen mooi stukje boa of iets waarmee ik de rand kon versieren :-( Ik had zelfs zo dom gedaan om een border te ponzen maar ja die is recht en kan je niet om een hoek vouwen ( ook ik heb soms niet zo'n slimme momenten hahahaha ) Ineens kreeg ik het idee om het met lint te doen en dat in een glovende beweging langs het randje te plakken. Ben heeft toen op zijn PC voor mij en Elly een leuk soort zegel gemaakt en die heb ik vervolgens aan het hoedje gehangen met een stukje scrappers flos. Kortom ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 30 augustus 2009

Happy Birthday !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 30, 2009 32 reacties
Hoi Dames
Vanmiddag heb ik heerlijk zitten kleuren want ik miste enorm mijn copic's dus ik kon het niet langer weerstaan en ben toen gaan snuffelen tussen mijn Greeting Farm stempels en kwam deze Anya tegen. Is ze niet verschrikkelijk leuk ?? Het papier is van Bo Bunny en het Cardstock van DCWV. Na het maken van de kaart basis heb ik er een randje omheen gestikt met de naaimachine en vervolgens heb ik mijn lievelings stans van Sizzix weer eens gebruikt voor het maken van de takjes.
Hierboven zie je de copic's die ik gebruikt heb voor het inkleuren van de Anya en het airbrushen van de tekst. Ik heb voor deze kaart de blossom spellbinders stans gebruikt. Ik hoop dat jullie deze kaart wederom leuk vinden en hoor heel graag jullie mening :-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
P.s: Morgen vroeg maak ik de winnaar bekend van de blog candy, dus wil je nog mee doen, wees dan snel ;-) en laat een berichtje achter bij het candy topic !!
handtekening

zaterdag 29 augustus 2009

Thinking of you

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 29, 2009 36 reacties
Hi Lady's

Today I was chatting true Skype with a girlfriend of mine. We talked about making a card in white and pink. She thought it was a great idea and we both starting to make a card. Mine is finished and I am proud of it. I have used the following items :
Pink & white bazzill cardstock
Martha stewart punches : Doily Lace & Valentine Lace
Stampin up stamps : Gallery & Sincere Salutations
Spellbinders : Fancy Tags
Punches : Ek Success retro flowers large
Cuttlebug embossing folder : Morrocan screen
I hope you like the card and wish you all a very nice day !!
Hugs Nicole xoxoxox
------------------------------
Hoi Dames

Vandaag zat ik weer met Elly de bruin aan de skype. We hadden het over het maken van een wit en rose kaart. Er moest ook wat aan ge-embossed op zitten. Dus ik flink aan het brainstormen maar eerlijkgezegt had ik geen idee wat ik precies wilde maken. Ik ben eens door mijn stampin up stempels gaan ponzen en dat was uiteindelijk ook mijn bron van inspiratie. Voor de kaart heb ik de volgende materialen gebruikt :
Wit & Rose Bazzill cardstock
Martha stewart ponzen : Doily Lace & Valentine Lace
Stampin up stempels : Gallery & Sincere Salutations
Spellbinders stans : Fancy Tags
Pons : Ek Success retro flowers large
Cuttlebug embossing folder : Morrocan screen

Ik heb de fancy tag stans achter de bloem uit laten komen omdat je zo een beetje het idee krijgt dat je de tekst er achter vandaan kan trekken. Ik hoop dat jullie de kaart wederom leuk vinden, zo niet mag je het ook zeggen hoor :-) kan ik wel tegen ;-)

Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Kleine candy als dank !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 29, 2009 98 reacties
Hoi Dames
Zo als beloofd heb ik een kleine maar leuke candy hier liggen. Gewoon als dank voor alle leuke reacties en jullie enthousiasme in alle berichtjes ! Maar niet te vergeten voor alle mooie awards die ik heb mogen ontvangen ! Ik heb een leuke dikke envelop klaar liggen met diverse leuke items erin. Mocht je graag deze willen winnen. Laat dan even een berichtje achter en je maakt al kans. Morgen avond maak ik de winnaar bekend en doe het dan gelijk maandag op de post ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Hoe berg ik mijn Charms op ?!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 29, 2009 15 reacties
Hoi Dames
Ik kreeg deze week via de email een 2 tal keren de vraag of ik een idee had hoe je overzichtelijk je charms kon opbergen. Ik had dus een 3 tal weken geleden een doos van Making Memories besteld bij create4fun, maar helaas moest ik er op wachten dus kon ik niet eerder de foto's laten zien. Gisteren kwam hij dan eindelijk binnen en ik heb hem vanmorgen meteen ingeruimd.

Zo als jullie kunnen zien heeft hij bovenin een hele hoop kleine vakjes en nog 2 laatjes daaronder waarin je echt heeeeeel veel charms kwijt kan. Toen ik er mee bezig was merkte ik dat het materiaal waarmee deze opbergdoos gemaakt is, het zelfde is als van de dozen van Bare Elements. Dus met andere woorden, je kan hem helemaal pimpen zo als de boxen die ik gepimpt heb voor mijn stempels en spellbinder stanzen. Ik hoop dat het zo een duidelijker antwoord is op jullie vragen dames ;-)
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

VIP avond voor de Crazy meiden bij Doe@Ding

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 29, 2009 24 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie weten was gisteren mijn uitstapje naar Doe@Ding in Spijkenisse. Ik mocht met Diana uit Almere mee, nadat ik toestemmig gevraagd had aan Marlous. Het was namelijk een speciale avond alleen voor een club van Crazy meiden. Ik was dus erg blij dat Diana mij mee wilde nemen !!
Toen ik de winkel van Marlous binnen liep zag ik meteen deze kleine roosjes en blaadjes liggen en kon me niet beheersen ! Ook de grote bloemen op de foto hieronder moest meteen in mijn mandje ! Ik was al langer opzoek naar mooie en grote bloemen voor op scrap lay-outs en het liefste bloemen van Bazzil. Laten die er nu genoeg hangen, ik was dus meteen helemaal happy !! Ook waren er hele leuke charms. Ik zag de duimstokjes hangen en ook die "moesten" in mijn mandje. Diana vroeg of ik even mee naar beneden ging want er waren 2 demo's aan de gang.
In de kelder aangekomen zag ik een tafel met super veel houten stempels en Diana vloog meteen op de nieuwste stempels af van Marianne Design. Omdat Ik gek aan het doen was tegen diana ( ik pakte haar bij haar schouders en zei : rustig rustig er hangt nog genoeg ! ) Hoorde een aantal dames die ook beneden waren mijn stem. En toen zei 1 van de dames die mij aankeek : Jij moet Nicole zijn, ik herken je aan je stem ! Ik kreeg rode wangen en zei : Ja klopt ik ben Nicole :-) Ik voelde me echt een beroemdheid hihihi Daarna was ik nog geen 2 stappen verder en zonder dat ik er erg in had stond ik te kijken naar een demo van Sylvia die, vervolgens mij ook herkende en heel spontaan opstond en mij een hand gaf . Ze vertelde mij dat Marlous hun al had vertelt over mijn komst en daarom vond Sylvia het zo leuk dat ze mij herkende. ( je wil niet weten hoe rood ik werd ! ) Want om de tafel stonden dus nog meer dames die mij ineens herkende doordat sylvia en ik dus aan het kletsen waren. Ik voelde me wangen gewoon alweer gaan gloeien en zei : Ik ben maar gewoon Nicole hoor !! hihihihi Nadat ik even kort met wat lieve dames had gesproken ging ik weer naar boven, Ik kon de verleiding van al dat moois in die winkel niet weerstaan ! Want geloof me , het is niet zo'n grote winkel maar het assortiment wat Marlous in haar winkel heeft, daar kan menig winkel nog een groot voorbeeld aan nemen !!! Een wand vol martha stewart ponzen, alle spellbinder stanzen ( ook de nieuwe ! ) en een mega assortiment aan lint ( zie foto ) zo kan ik nog wel uren doorgaan ! Het is een winkel om eigenlijk alleen met dwangbuis aan naar binnen te gaan hahahaha


Ook boven stond ik te kletsen met Diana en werd ik wederom op mijn schouders getikt en gevraagd of ik Nicole was. Op dat moment drong het pas tot me door hoeveel dames mijn filmpjes bekijken en mijn stem daarvan herkennen. Want wat ik ook veel te horen krijg is dat de foto die ik op mijn blog had staan , helemaal een verkeerd beeld van mij gaf. Zelfs mijn familie had commentaar gegeven op mijn blog foto, dus vandaar dat ik hem maar heb veranderd :-) Na het zien van al dat lint, kwam ik bij een wand met Super gave stempels ( zie foto hier onder !! ) Deze postcard stempel was meteen een "eyecather" en verdween zonder twijfelen meteen in mijn mandje. Vervolgens viel mijn oog op een stuk wand daarnaast met allemaal ponzen. Ik stond echt vol verbazing want ik ben nog niet 1 winkel binnen geweest waar ze zoveel van de allernieuwste EK Success en Martha stewart ponzen hingen. Ook hingen er hele gave Mc Gill ponzen !! Geloof me, dan komt een goede curses beheersings techieken om de hoek kijken , want de verleiding is dan ZO groot om ze niet allemaal mee te nemen !!

Nadat ik mijn mandje had gevuld sloot ik achteraan in de rij om af te rekenen. Er stonden 2 dames naast mij en die waren aan het overdenken om de flower creation stans van spellbinders te kopen. De ene dame stond nog te twijfelen en ik zei toen tegen haar : mag ik U wat laten zien ? ( ik had namelijk een aantal kaarten bij voor Marlous zodat ze wat leuke voorbeeldjes kon uitkiezen voor in haar winkel en op de demo dag op 3 oktober ) Ik pakte een kaart waarop ik dus die stans had gebruikt en zonder 1 woord te zeggen riep die mevrouw : Wauw wat gaaf, jij moet Nicole zijn !! En meteen rukte ze de stans uit de handen van haar vriendin en zei : Die moet ik hebben !! Ik moest zo lachen en zei met rode wangen : Ja klopt ik ben Nicole ;-) Ow wat een gave kaarten maak je en ik kijk elke dag wel 3 keer op je blog. ( mijn god: toen ze dat zei werd ik zo rood als een tomaat hahaha ) Meteen dook ze mijn tasje met kaarten in en toen kwamen er nog meer " ooohhhs en aaaaahhhs " Je kaarten zijn in het echt nog veel mooier ( zei die mevrouw ) Ik begon me toen echt zo beroemd te voelen dat ik snel mijn spullen afgerekende en weer naar de kelder ging. ( ik werd er verlegen van ! ) In de kelder had ik namelijk een penny black stempel gezien die ik toch wel graag wilde hebben. Toen ik in de kelder was kwam ik weer ingesprek met een aantal andere dames en daarvan ontdekte ik dat het dames waren waarvan ik hun blog volg en hun weer die van mij. Inmiddels waren we nog met een select groepje dames in de kelder en hebben heel wat afgekletst en gelachen. Echt ik heb een GEWELDIGE avond gehad en dit was dubbel en dwars de reis naar spijkenisse waard ! Dus zoeken jullie nog een leuke en gave scrapwinkel in omgeving rotterdam ? Ga dan echt eens naar doe@ding !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

P.s: Op 3 oktober geef ik daar een demo met de copic markers en de airbrush !!
handtekening

vrijdag 28 augustus 2009

The beauty of nature !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 28, 2009 22 reacties
Hoi Dames
Nou hier is hij dan mijn nieuwe Lay-out. Gemaakt met 1 van de foto's die ik gemaakt heb in de vlindertuin in Utrecht. Het papier is van My Minds Eye : Ooh La la for him ! en de vlinder heb ik gemaakt met mijn nieuwe Hannah montana cartridge. Daarna heb ik hem voorzien van wat plakparels. De randen heb ik gemaakt met de doily lace pons van Martha Stewart.
De bloemen zijn van Prima flowers en van Annette's Creafarm. De tekst heb ik gemaakt met het Quickutz alfabet Chandelier 4 x 8. Dan nog wat leuks : Vanmorgen was Diana uit Almere hier om haar afdrukjes op te halen en die vertelde mij dat ze vandaag naar http://www.doeading.nl/ gaat in Spijkenisse. Ik heb haar toen gevraagd of ik mee mocht, en dat vond ze erg leuk. Dus ik eerst netjes Marlous gebeld om te vragen of ik ook welkom was op de VIP avond, en Marlous vond het helemaal geweldig dat ik mee kwam. Dus als jullie me vanavond zoeken, zit ik in spijkenisse ;-) Heb er nu al zin in !!!


Liefs en groetjes
Nicole :-)

handtekening

donderdag 27 augustus 2009

Thank You , Shaker Card

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, augustus 27, 2009 30 reacties
HI Lady's
Weeks I am saying to myself, I like to make a shaker card. But I still did not had the time to make one. So yesterday I was looking around the internet for some inspiration and I saw someone make a shakercard with here nestabilities and I thought, Nicole now is the time hihihi. This is my version of a classy shaker card. The stamps I used are from Inkadinkado and the paper is from My Minds Eye. I hope you girls like the card ?
Hugs and greetings : Nicole ;-)
Hoi Dames
Al weken liep ik met de gedachten om een shaker card te maken. Ik had zelf al micro fijne kraaltjes bij Annette's creafarm meegenomen. Ik zag ze namelijk liggen bij annette toen ik in haar workshop ruimte was. Ze had een grote krat met afgeprijste artikelen en daarin zaten een hoop doosjes met micro kraaltjes. Ik stelde alleen steeds het maken van een shaker card uit omdat ik de inspiratie miste. Maar toen ik het stempelsetje van Inkadinkado zag ( zie vorige foto's ) toen wist ik dat ik hem daarmee wilde maken. Ik pakte vol energie mijn acrylblok en stempel en mijn memento inkt, maar kreeg maar geen mooie laag inkt op mijn stempel, dus lang leven mijn versamark hihihi. Na het stempelen heb ik hem uitgesneden met de ronde nestabilities en hem ge-airbrushed in de kleuren van het design papier. Daarna heb ik het venster gemaakt. Toen heb ik met de takjes pons van Martha stewart de rand helemaal belegd met kleine takjes. Met de Icicle pons van MS heb ik de border gemaakt en afgewerkt met Bazzill Basics lint. De kern heb ik expres met wat meer kraaltjes gevuld , zodat de ontvanger echt moet shaken met de kaart om de tekst te kunnen lezen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Ons bezoekje aan de vlindertuin in Utrecht.

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, augustus 27, 2009 18 reacties


Hoi Lady's
Yesterday my husband and me had visit a butterfly garden. We have made some pictures of butterfly's and some beautyfull flower. Even my husband let me take some pictures of him and he is normally very shy. So I am proud of him hihihi. I hope you like the pictures and have a wonderful day ;-)
( click on the little folder to see the pictures )
------------------------------
Hoi Dames
Gisteren zijn Ben en ik naar de vlindertuin in Utrecht geweest. Wat was het mooi daar en wat heb ik mooie vlinders en bloemen gezien ! Ben heeft zelfs de foto's ge-upload van zichzelf ( hij is meestal erg verlegen en wil nooit op de voorgrond ) dus ik ben erg trots op hem dat hij het aangedurft heeft. De foto's heeft Ben extra groot geupload dat je ze eventueel op je pc kan zetten en er een lay out van maken kan,als je wil dan he hihihi ;-) Kijk en geniet !
( Klik op het foldertje onder de foto )
Liefs Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 26 augustus 2009

Na lang wachten ......

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 26, 2009 22 reacties
Hoi Dames
Na lang wachten was het dan eindelijk zover. Ik had bij diverse winkels in nederland en het buitenland spullen besteld. Maar om de 1 of andere vage reden kwam vandaag alles tegelijk binnen. Ik had 4 nieuwe cartridges bestelt : Life is a beach , Wedding Mariage , Joys of the Season , Hannah Montana. <-- die is GAAAAAF !!
Ik had ook een hele hoop bloemen besteld voor bij mijn nieuwe scrap pagina's. Petaloo's Mulberry Prima flowers.

Hier boven een deel van mijn bestelling bij two pease in a bucket ( ook zo lang op moeten wachten ! ) Maar het grootste gedeelte was allemaal voor de helft van de prijs hihihi.


De 2 stempelsets komen bij hobby compleet de duif vandaan en de andere 2 artikelen bij scrapbookdepot. Jullie snappen dus wel na het zien van deze foto's dat het hier net kerst leek :-) Nu zit ik nog met MEGA smart te wachten op 2 dozen met spullen van Stampin up, daarin zitten de Catalogussen die dames bij mij besteld hadden, en Stampin up artikelen. Soms lijkt het wel eeuwen te duren voor iets binnen is en soms is het er binnen 1 week. Hebben jullie daar ook al last van ??
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

dinsdag 25 augustus 2009

Memories

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 25, 2009 23 reacties
Hoi Dames
Vandaag zijn we toch maar thuis gebleven, Ik had wat computer problemen, en daardoor moest ik alle zeilen bijzetten om de enveloppen te kunnen klaar maken voor verzending. Want zonder adressen kom je niet ver !! En die stonden in mijn email box :-( Maar dankzij mijn lieve schat is het weer helemaal op orde en gaan morgen alles doosjes en enveloppen eindelijk naar het postkantoor ! Ook zit ik met smart te wachten op 2 dozen van Stampin up. Daarin moeten de katalogussen zitten en Stampin up spullen die de dames besteld hebben......Maar soms duurt wachten zo lang voor je gevoel pffff.....
Genoeg gezeur van mij. Ik heb ook weer een Lay-out gemaakt. Dit keer heb ik een foto gebruikt van mijn Moeder en haar Broer. Het was op het feestje van haar broer , die werd 60 !
Ik liep er rond met mijn camera en heb toen ontzettend veel foto's gemaakt. Ik vond deze foto zo leuk dat ik hem echt moest scrappen ! Ik heb papier gebruikt van Kaisercraft en bazzill cardstock. De bloemen zijn van zeer veel diverse merken o.a : Prima Flowers , Petaloo , Bazzill Basics en de kernen van Annette's creafarm. Voor het stempelen heb ik ook diverse stempelsets gebruikt : Making Memories, 7 Gypsies , Kaiser Craft. Ik heb met stickels wat waterdruppels op de bloemen gemaakt, maar helaas is dat niet zo goed zichtbaar op de foto. Ook heb ik de vlinders met stickels ingekleurd. De bloemen komen helaas heel anders blauw over als in het echt dat vind ik wel jammer. Maar ik denk wel dat jullie op deze manier een leuk beeld hebben van mijn Lay-out ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Het maken van een "matje" van je nestabilities

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, augustus 25, 2009 14 reacties
Hoi Dames
Er is mij gevraagd om eens te laten zien hoe ik de "matjes" of smalle randjes maak achter mijn nestabilites stansen. Met behulp van deze foto's tracht ik dit wat helder te krijgen.
Op de foto hier boven heb ik de eerst laag uitgestanst en ge-embosd.

Daarna leg je dezelfde stans op de laag die er onder moet komen, en tekent hem af met een potlood.

Daarna knip je hem uit langs de potlood lijntjes

en Volia ! Je "matje" is klaar. Ik hoop dat het voor jullie op deze manier duidelijk is hoe ik die smalle randjes maak achter de afdrukjes. Deze techniek kan je vrijwel bij alle Labels en overige nestabilities toepassen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 24 augustus 2009

Bringing you sunshine

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 24, 2009 30 reacties
Hi Lady's
First of all I like to thank you for all your nice comments ! Today I made a card with a stamp from the greeting farm. I have use paper from My Minds Eye : Ooh la la for him. From spellbinders I used : Labels eight & sunflower set 2. On the picture below you can see the color of markers I used to color and airbrush this card. For the border I used an Border punch from Martha stewart. I like to know what you think of this card, so please leave me a comment ;-)
Hugs Nicole xoxoxo
Hoi Dames
Allereerst wil ik jullie wederom bedanken voor alle leuke reactie's, echt super dat jullie elke dag weer de moeite nemen om een berichtje achter te laten !!! De kaart is gemaakt met een stempel van The Greeting Farm. Het papier is van My Minds Eye : Ooh La La for him. De spellbinders stanzen die ik gebruikt heb zijn : Labels eight & Sunflower set 2. De brads heb ik gemaakt met de I top Tool ( heel gaaf want zo kan je ze precies aanpassen aan je papier ! ) De border heb ik gemaakt met een Martha stewart pons. Het lint is van Bazzill Basics. Ik hoop dat jullie de kaart weer leuk vinden !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Zeer leuke tips en techieken !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 24, 2009 11 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen ben ik weer eens op zoek gegaan naar een website waar ik altijd graag naar keek. Helaas is deze om de een of andere rede niet meer online. Maar de filmpjes die je daar elke week te zien kreeg waren ontzettend informatief.
( als je deze regel aangeklikt hebt, kies dan voor the scrapbook lounge en daarna kom je op youtube, via deze link zie je dan alle filmpjes die ze gemaakt hebben )
Het heet " The Scrapbook Lounge " en hier vind je dus filmpjes van diverse technieken die je kan gebruiken bij het kaarten maken en scrapbooken. Ik vond het wel leuk dit met jullie te delen omdat ik er best leuke tips uit heb kunnen halen, toen ik begon met scrapbooken en kaarten maken. Veel plezier met kijken ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 23 augustus 2009

Het uitstansen van de Borderabilities van Spellbinders

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 23, 2009 16 reacties


Hoi Dames
Hier is weer eens een filmpje. Er werd gevraagd of ik een filmpje wilde opnemen over het uitstansen van de Borderabilities van Spellbinders. Ik heb toen meteen even van de gelegenheid gebruik gemaakt om jullie te laten zien, hoe je deze borders na het stansen ook leuk kan ponzen zonder de airbrush ! Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

You're Invited

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 23, 2009 25 reacties
Hi Lady's
Today I made a card with my new stamps and punches. The stamp is from Gorjuss girls and the punch I used for the scalloped edge and the leaves are from EK success. The DSP is from Bo Bunny , the cardstock is from Bazzill. The ribbon is from a local sewing supplies store. For this card I used also Ladels six of the nestabilities. And I used a set from making memories to make the holes for the ribbon. The sentiment is from a stampin up stamp set called : Sincere Salutations.
Hugs en greetings
Nicole xoxoxo
---------------------------------------------
Hoi Dames
Hier is dan weer een vertrouwd kaartje zo als jullie mijn stijl herkennen :-) Het kaartje is gemaakt met de volgende artikelen :
Stempel : Gorjuss Girls Spellbinders : Labels Six Design papier : Bo Bunny Cardstock : Bazzill, lint gleufjes : Making Memories pons set. Ponzen : EK Success border pons en Blad pons, Tekst stempel : Stampin up Sincere Salutations. De roosjes heb ik ooit in een klein webwinkeltje gekocht. Het is wederom een vrij simpel kaartje maar erg leuk om te maken. De achtergrond heb ik bewerkt met de airbrush. Langs de randjes heb ik met een fijnliner streepjes gezet en met een witte gelpen daartussen witte stipjes, zo krijg je toch een beetje een gestikt idee langs het randje.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 22 augustus 2009

Thank You

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 22, 2009 38 reacties
Hoi Dames
Nou ik zal jullie nu niet langer plagen en meteen mijn kaart even showen ;-) Dit is wat ik net even gemaakt heb toen ik thuis kwam. Ik kon het niet laten om de stempels en het papier uit te testen * bloos * Het is echt iets heel anders als wat jullie van mij gewent zijn, maar ik vind dit zo mooi matriaal dat ik het nu eens aan heb gedurft om het roer eens om te gooien. Ik ben super benieuw naar jullie mening !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Wat een gave winkel !!! Joan Gevaert in Ede

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 22, 2009 22 reacties
Hoi Dames
Vandaag zijn mijn schat en ik naar Ede geweest. Ik wilde namelijk al een tijdje een keertje langs Joan Gevaert in Ede. Ik had in haar webwinkel al verschillende dingen gezien die heeeeel hoog op mijn verlanglijstje stonden.
Maar de vorige keer stonden we voor een gesloten deur, dus vanmorgen eerst gebeld en Ja hoor ! Ze was open. Tegen een uur of 12 waren we er, en toen ik binnen kwam viel mijn mond echt open, wat een prachtige spullen en wat een sjieke winkel , zo mooi !!!

Ik had mijn hoekje al helemaal gevonden. Stempel , stempels en nog veel meer stempels. Ik wist werkelijk niet wat ik zag ! Ik heb toen aan Joan gevraagd of ik wat foto's mocht maken, en dat vond ze goed ( Yes ! ) Dus Dames, kijk en geniet !! ( Je kan alle foto's aanklikken en dan krijg je een vergroting ! )

Ze had bijvoorbeeld ook stempels van Judikins ( ze lijken een beetje op een deegroller ) er zitten aan 4 kanten een lange stempel en die vind ik zo geweldig !

Ik zal zo dadelijk even een foto uploaden, van het geen ik gekocht heb ;-)
Maar ik dacht ik laat jullie eerst even genieten van de mooie winkel !! Ik heb ook nog erg leuk nieuws, maar dat zal ik vertellen bij het posten van mijn aankopen !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Glamour Girl part 2

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, augustus 22, 2009 31 reacties
Hi Lady's
My mother made this picture from me on the beach. A few days ago the girls asked me to make it into a lay-out. So here it is... I hope you girl like it !!
------------------------------
Hoi Dames
Hier is dan de lay-out die ik gemaakt heb van de foto die ik jullie een paar dagen geleden toonde. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening, dus laat je gerust horen ;-) Het papier is van Making memories en de lieveheersbeest knopen komen uit het naaigaren winkeltje hier in Almere. Het meeste heb ik gesneden met mijn Cricut ( ook de tekst ! ) De bloemen zijn van Imaginisce : shimmer collection kleur: Taupe de witte bloemen zijn van prima flowers en bazzill basics. Om de foto zit een dun stripje glimmer van Stampendous.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 21 augustus 2009

De magneet matjes ....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 21, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Eindelijk is het dan zover dat ik jullie kan vertellen waar Ben nu mee bezig is geweest. Ik krijg de laatste dagen heel veel emails over het bestellen van Spellbinders stansen en Magneet matjes, dat ik een beter overzicht nodig had. Ook werd er gevraagd waar mijn kaarten en filmpjes in 1 oogopslag te zien zijn. Ben heeft dus voor mij een miniwebsite gemaakt waar je alles wat ik maak of aanbied kan zien. Hier is dus een link :
.
.
Sla deze link gerust op in je favorieten en neem af en toe eens een kijkje, want ook al mijn stempels die ik verkoop ( na gebruik ) zet ik daar voortaan te koop. Dus heb je vragen of wil je een bestelling doen, doe het dan voortaan via de website, dan zie ik je vraag of bestelling vanzelf binnen komen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

You made my day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, augustus 21, 2009 28 reacties
Hi Lady's
Yesterday we where at home, because of the weather. They told that thunder and lost of rain would come. So I was at my carftroom and made this card. For this card I used design paper from Bo Bunny and some Bazzill cardstock. The ribbon is also from bazzill and I used my new snowflake dies from spellbinders. ( create a flake 1 and snowflake wonder ) For the phrase I used a stamp from: All that scraps and a spellbinders die called: Tags trio. I airbrushed the snowflakes one by one and put a mirror snowflake true it. The Stamp image is from All that scraps and I layerd it with the inverted scalloped dies + scalloped circle dies large. I hope you girls like the card. And I like to wish you all a beautyfull day !
Hugs Nicole xoxoxo
----------------------------------------------
Hoi Dames
Gisteren zijn we thuis gebleven omdat we hoorde dat er flinke storm op komst was. We zijn alleen even naar het postkantoor geweest op onze nieuwe fietsen. Ik moest al langer een nieuwe fiets en omdat we een mooie aanbieding kregen hebben we meteen maar allebei dezelfde gekocht, ze fietsen heerlijk !! Bij thuiskomst ben ik meteen begonnen aan een nieuwe kaart. Het was enrom warm op mijn hobby kamer vandaar dat ik er de hele dag voor uitgetrokken had. Voor deze kaart het ik de volgende matrialen gebruikt :
Papier : Bo Bunny & Bazzill Cardstock
Copic's : E50 E51 E53 E42 E43 E44 G20 G21 YG63 B12 B14
Lint : Bazzill Basics
Spellbinder stanzen : Create a flake 1 , Snowflake wonder , Tags Trio, Inverted Scallops circles large , Scalloped circles Large.
Brads : Snow flake mirror ( ooit gekocht bij scrapbookdepot maar zijn nu uitverkocht )
Van niet alle artikelen heb ik een directe link in kunnen geven omdat de winkels de producten niet in hun winkel hebben geplaatst, sorry ! )
Dan als laatste wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor de leuke reactie op mijn foto. Inmiddels heb ik de foto groter uitgeprint en zal deze week eens kijken of ik er een leuke LO van kan maken ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 20 augustus 2009

Bare Elements Box

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, augustus 20, 2009 41 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk mijn gepimpte Bare Elements Box. Hiervoor heb ik papier gebruikt van Imaginisce.
De labels heb ik gemaakt mijn mijn cricut en de cartridges : Plantin schoolbook & Home Decor.

De bloemen zijn van Petaloo en de bloem kernen heb ik van Annette's creafarm gehad. Het lint heb ik gekocht bij een lokale naaigaren winkel, daar hebben ze dit lint in tig verschillende kleuren. In deze box ga ik wederom mijn stempels opslaan, en mijn box waarin de stempels zitten heeft net een ander model en daarin ga ik weer de magneetmatjes met spellbinder stanzen opslaan. Kortom hij krijgt weer een goede functie hihihi.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 19 augustus 2009

Glamour Girl !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 19, 2009 25 reacties
Hoi Dames
Nou hier is ze dan hoor, Glamour Girl Nicole hahahaha. Mijn moeder had een zonnebril op die ik zelf nooit zou kiezen, veels te veel bling bling. Maar mijn moeder wilde persee een foto van mij maken met die zonnebril op :-( Dus om haar een plezier te doen heb ik hem opgezet en begon mezelf als een of ander fotomodel op te stellen. ( mensen die mij goed kennen weten dat dat niets voor mij is ! ) maar ja, je moeder doe je graag een plezier. Dus ze maakte toen deze foto van mij. Ik had mijn grote bos krullen snel verstopt in een knotje want het was enorm warm op het strand. Ik ben zelfs nog een beetje bruin geworden gisteren ( yes ! ) Ik vond het wel een leuke foto om met jullie te delen omdat ik mezelf zo helemaal niet herken hihihihi. Ik ben meestal iemand die zegt: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Dressed for success

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, augustus 19, 2009 24 reacties
Hoi Dames
Gisteren zijn mijn hubbie en ik, samen met mijn ouders naar Hoek van Holland geweest en hebben heerlijk aan het strand gewandelt. Na afloop zijn we nog een heerlijk stuk vis gaan eten en als toetje een lekkere Dame Blance !! Kortom het was reuze gezellig ;-)
Maar genoeg over gisteren, vandaag heb ik naar aanleiding van een sketch voor Creat4fun een kaartje gemaakt. De sketch was vrij eenvoudig dus de kaart is dat ook geworden. Het papier wat ik gebruikt heb is van My Minds Eye en de bloemen zijn van Petaloo. Voor de tekst heb ik een spellbinders stans gebruikt, genaamd : Tags five ! Het geheel heb ik ingekleurt met de copic markers, alleen was ik zo dom geweest om te vergeten de nummers te noteren, sorry ! Ondanks de eenvoud hoop ik dat jullie de kaart toch leuk vinden ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 17 augustus 2009

Inspire !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, augustus 17, 2009 47 reacties
Hoi Dames
Hier is wederom een Lay-out in plaats van een kaartje ! Deze lay-out heb ik gemaakt naar aanleiding van mijn "schelpen-tik " Ik ben helemaal gek op schelpen, de zee en het zand ! Mijn huis is ook ingericht in deze kleuren en deze foto heeft mij daarin geinspireerd. Het is een vrij rustige lay-out, maar dat is eigenlijk wel een beetje mijn stijl. Niet te druk of te overheersend ;-) Ik wil jullie even heel erg bedanken voor alle onwijs leuke reactie's en complimenten op mijn vorige lay-out !! Ik ga nu weer een kaartje maken, want ik krijg afkick verschijselen hahaha
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 16 augustus 2009

Adore !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 16, 2009 43 reacties
Hoi Dames
Vandaag heb ik eens lekker zitten stoeien met mijn Cricut Expression. Ik had op youtube een filmpje gezien waarin een mevrouw een tekst had gemaakt en gemat ! Dit moest ik ook eens proberen , want wat geeft dat een mooi geheel ! Dus ik mijn cartridge : Home Decor erbij gepakt , 2 verschillende kleuren cardstock en snijden maar ! De tekst : " Adore " heb ik dus op dezelfde manier gesneden als in het filmpje ;-) Toen heb ik mijn nieuwe basic grey paper pack erbij gepakt en hieruit heb ik een design gekozen wat goed bij mij foto paste. De bloemen en swirls die ik gebruikt heb, had ik vorige week binnen gekregen en paste er perfect bij. De tekst heb ik geprint op een stuk vellum papier en deze heb ik vastgeplakt met vellum tape ! Deze zie je namelijk niet door het vellum heen !!! De knoopjes zijn van stampin up en heb ik voorzien van bruin scrappers floss. Ik ben benieuwd wat jullie van deze scrap lay-out vinden , dus als je het leuk vind laat dan even een reactie achter ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Hoezo een luie zondag ??

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, augustus 16, 2009 15 reacties
Hoi Dames
Ik kon het niet laten jullie even deze foto te laten zien, want ons Pebbles heeft wederom een luie zondag vandaag !! Dit is een oude buro stoel van Ben en die heeft ze omgedoopt tot haar mandje. Hierop ligt ze elke dag en nacht te slapen. Op deze manier kan ze mij toch in de gaten houden en slapen tegelijk ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates