maandag 29 juni 2009

2 way glue pennen/ Lijm pennen

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 29, 2009 26 reacties


Hoi Dames
Ik heb even een kort filmpje opgenomen over de 2 way glue pennen. Ik hoop dat jullie het een nuttig filmpje vinden, dus laat alsjeblieft even een reactie of opmerking achter ;-)
Groetjes Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 28 juni 2009

Thanks

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 28, 2009 35 reacties
Hoi Dames

Gisteren had ik eindelijk weer een kaart af. Het gaat wel met mijn arm maar als ik te veel doe word ik vanzelf gestraft. Gisteren hebben we een middeltje van VSM gehaald ( arniflore ) en dat moet het proces van de genezing versnellen, dus laten we het hopen !! Soms gaat het goed en soms verga ik van de pijn. maar als je ergens van moet genezen duurt het je altijd te lang ;-)


Maar zo eigenwijs als ik ben, heb ik het weer voor elkaar gekregen om in 2 dagen tijd een kaart te maken. Het afdrukje is afkomstig van http://www.stempelsenzo.nl/ . Miranda heeft mij gevraagd wat kaartjes voor haar te maken voor als ze naar de beurs gaat in het najaar, dus ik ben druk om voor haar wat leuke voorbeeldjes te maken. Het papier is van My minds eye, veruit 1 van mijn favoriete merken, maar dat hebben jullie alwel door denk ik ;-) Het randje van het afdrukje heb ik met de airbrush en copic marker Y21 gekleurd. De knoopjes zijn van stampin up en van dress it up. De bloemen zijn van mulberry. Het lintje is ook van stampin up. Dit is wat stugger lint maar laat zich erg mooi knopen. Voor vandaag zal dit even de laatste post zijn op mijn blog, want mijn petekindje viert vandaag zijn 13de verjaardag en natuurlijk moet je dan als peettante even je gezicht laten zien, het is echt een schat en ik ben trots om zijn peettante te mogen zijn. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag en heel erg bedankt voor jullie bezoekje !

Liefs en groetjes

Nicole xoxoxo

handtekening

vrijdag 26 juni 2009

Happy Birthday !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 26, 2009 39 reacties
Hoi Dames
Ik weet het, ik ben verslaafd !! Maar ik kon het gewoon niet hebben dat ik niet kon knutselen. Ik heb dus bijna een hele dag over deze kaart gedaan. Maar als ik eenmaal een doel voor gesteld heb dan moet ik dat van mezelf ook doen hihihi... Hier is dus de kaart die ik gemaakt heb met het afdrukje dat je in het filmpje kon zien. De stempel is van Ginger snaps uit de serie Celebrate ! Het papier is van My minds eye en het cardstock van Bazzill. Voor de schulp rand heb ik mijn border pons van Stampin up gebruikt. De tekst heb ik ook met SU ponzen gemaakt, en de teskt zelf is uit dezelfde celebrate set. Het kant heb ik bij een naaigaren winkeltje gekocht. Voor de stippen heb ik gebruik gemaakt van een witte gelpen. Kortom ik heb er echt bloed, zweet en tranen inzitten stoppen, maar ik wilde hoe dan ook een kaartje maken. Ik begon gewoon afkick verschijnselen te krijgen ;-) LOL !! Inmiddels heb ik ook een stapel hele lieve kaarten binnen gehad van een aantal lieve blogvolgers, wat zijn jullie toch begaan met mijn lot, dankjewel !! Vinden jullie het leuk als ik ze allemaal post op mijn blog ? dan maak ik er een foto van !! Ik hoor het graag.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Leuke tip voor het gebruik van je nestabilities

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 26, 2009 35 reacties


Hoi Dames
Ik kon het niet laten, vanmorgen werd ik wakker en wilde persee iets doen voor op mijn blog ( hoezo verslaafd hahaha ) Ik was eens wat bezoekjes aan jullie blogs aan het brengen en zag toen een tutorial over het gebruik van je nestabilities. Nu eens op een andere manier. Het idee is dus niet van mij, maar ik wilde hem wel delen met jullie. Ik heb geen idee of jullie deze techniek al kende, dus dat hoor ik graag ;-) Stukje bij beetje ben ik aan een kaartje begonnen. Het zal nog wel even duren voor hij af is want met 1 hand gaat het enorm traag. Mijn linker arm kan ik maar heel beperkt gebruiken, dus heb nog even geduld en ik hoop morgen het kaartje te kunnen posten. ( als ik een beetje warrig overkom in het filmpje dan is dat door de pijnstillers die ik gebruik, mijn excuus daarvoor ! )
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 23 juni 2009

Even uit de running :-(

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 23, 2009 75 reacties
Hoi lieve bloggers
Gisterenavond heb ik helaas een flinke val gemaakt in de badkamer. Ik was aan het douchen en wilde even de deur dicht doen omdat ik het koud vond. Toen ik terug liep ben ik gevallen maar weet alleen nog dat ik op de grond wakker werd. Ik heb werkelijk zoveel pijn dat alleen al het typen van dit bericht de tranen over mijn wangen doet rollen, maar ik wilde jullie toch even laten weten waarom ik de komende dagen minder zal posten. Kaarten maken gaat al helemaal niet en je wil niet weten hoe ik daar van baal !!!!!
Vanmorgen ben ik bij de dokter geweest en die vermoed dat ik mijn bovenarm gebroken heb. Als de pijn morgen nog zo hevig is moet ik naar het ziekenhuis voor foto's. Het probleem is dat ik hier geen familie heb wonen en dat ik dus even moet uitvogelen hoe ik in het ziekenhuis kom, maar dat komt hopelijk wel goed. Ik heb in iedersgeval 3 ribben en mijn schouderblad zwaar gekneust ( linker arm ) en van mijn rechter hand heb ik mijn ring en middel vinger gekneust. Dus jullie begrijpen wel dat ik enorm baal en veel pijn heb. Maar goed wat ik even wilde laten weten is, als ik even niet ergens op reageer dan lig ik op bed of op de bank, in de hoop dat met veel rusten ik weer zsm aan de slag kan. Allemaal heel erg bedankt voor jullie steunende woorden en lieve telefoontjes.
Liefs Nicole
xoxoxo
handtekening

maandag 22 juni 2009

Copic Airbrush Systeem !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 22, 2009 16 reacties


Hoi Dames
In dit filmpje laat ik mijn copic airbrus systeem zien. En een klein voorbeeld van een ge-airbrushed shapeabilities set : Shells. In het filmpje leg ik uit wat je nodig hebt en waar je op moet letten tijdens het airbrushen.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Grateful !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 22, 2009 33 reacties
Hoi Dames
Hier is weer eens een magnolia kaartje van mij. Ik heb voor deze kaart een stempel gebruikt van http://www.stempelsenzo.nl/ Ze hebben een groot aanbod aan magnolia stempels en zelfs leuke stempels met korting !! Neem er gerust eens een kijkje !!
Voor de kaart heb ik stampin up designer papier gebruikt, Het cardstock is van Bazzill, de basic en dotted variant. De tekst stempel heb ik gekocht bij : all that scraps. En ik vond de tekst erg mooi staan bij deze Tilda. Vaak is het lastig om wat grotere teksten kwijt te kunnen op een kaart, maar ik vond hem hier helemaal bijpassen, toch ?? Sommige randjes heb ik voorzien van rig rag lint van Bazzill. Op deze manier vond ik het wat meer sfeer geven aan de kaart. De bloemen zijn van Prima flowers en ook deze zijn verkrijgbaar bij stempelsenzo ! De blaadjes heb ik gemaakt met mijn Martha stewart frond pons, hij blijft gaaf vind ik !! Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden, en lees graag jullie reactie's !! Dus lieve blogvolgers, laat je horen ;-)
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 21 juni 2009

Stamp-a-ma-jig of Stempelhulp

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 21, 2009 16 reacties

Hoi Dames
Hier is een filpmje wat ik gemaakt heb over de stamp-a-ma-jig van Stampin up. Ik ben alleen vergeten te melden in het filmpje dat je de ruwe zijde van het stempel sheet moet gebruiken. Anders heb je kans dan je wegglijd met je stempel op het sheet. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze tip en het filmpje vinden.
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxoxo
handtekening

zaterdag 20 juni 2009

Thanks for all you do !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 20, 2009 25 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk eens geen gekwebbel van mij maar weer eens een kaartje. Dit maal heb ik het zusje van Gretel gebruikt, genaamd: Heidi !! Ze is ook van All that scraps en ik vind ook deze stempel geweldig !! Het papier dat ik gebruikt heb is van Graphic 45, dit heeft een beetje een "oude " en rustieke uitstraling en is weer eens wat anders als al die felle kleurtjes van de laatste tijd. De randjes van het papier heb ik gedistressed en voorzien van zowel dots als stik streekjes om het op die manier toch een beetje speels te houden. Voor de aankleding heb ik de creations flowers nogmaals gebruikt ( ik krijg er maar geen genoeg van, sorry !! ) en de flourisch stanzen heb ik ook tevoorschijngehaald en na het stanzen heb ik ze ge-airbrushed met R59 van de copic's. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden !!!
Heel veel liefs aan al jullie trouwe volgers en al die dames die altijd een berichtje achterlaten. Ik geniet er elke keer weer van !! Dankjewel !!
Nicole xoxoxoxo
handtekening

Wat een dag !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 20, 2009 13 reacties
Hoi Dames
Ik ben weer thuis !! Zo als jullie weten gaf mijn beste vriendin Jose een workshop van stampin up. Ze had een duitse demonstratrice bereid gevonden om een demo te komen geven. Er waren zo'n 20 dames gekomen, dus een hoop gekakel maar gezellig was het zeker ! We hebben wat kaartjes gemaakt en daarna hebben een aantal dames ( inclusief ik ) een bestelling gedaan !
----------------------------------------
Gisteren had mijn man zijn 25 jarig jubileum bij de zaak ! Knap he ? Toen hij thuis kwam had hij een paar grote dozen bij hem, maar ik had geen tijd om er in te kijken want we zouden met een man of 20 gaan uit wokken. Ook dat was heel gezellig, maar stiekum was ik toch wel heel benieuwd wat er in die dozen zat. Toen ik thuis kwam maakte ik de dozen open en tot mijn ZEER GROTE VERRASSING zat er de ALLERNIEUWSTE SU Katalogus in, die in Juli pas uitkomt !! Ik was helemaal door het dolle en ben direct foto's gaan maken om jullie ook een glimp te kunnen laten zien ;-)
In de nieuwe katalogus staan echt geweldige nieuwe stempelsets maar ook 3 nieuwe ponzen. Een vlinder pons, sneeuwvlok pons en een soort van nieuwe word window pons, echt heel gaaf !! Ook zijn er oude ponzen opnieuw terug ingezet. Zoals bijvoorbeeld de drie bloemen pons ( Trio Flower )

Ook staan er gloednieuwe en erg gave stempelsets in, ik heb maar even van 1 pagina een foto gemaakt, maar geloof me ze zijn zo leuk !!

Voor de dames die dus een bestelling hebben gedaan is het wachten beloond en ik ga jullie een email sturen zodat ik de spullen kan gaan uitzoeken van wie wat besteld heeft !! Mochten er nu dames zijn die ook graag de allernieuwste katalogus willen hebben, je kan hem bij mij bestellen. Hou er rekening mee dat hij uit Amerika moet komen en dat ik me best doe om hem zo goedkoop mogelijk te houden, maar ik moet er apparte enveloppen voor kopen om hem naar jullie te verzenden. Mocht je meer info willen hebben over de prijs, mail me dan op : mazzel36@gmail.com
Liefs en groetjes :
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 18 juni 2009

for being a fabulous host !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 18, 2009 23 reacties
Hoi Dames
Hier is dan eindelijk mijn nieuwe kaartje ;-) Hij is gemaakt met mijn allernieuwste stempel van all that scraps, is ie niet gaaf ??? !!!
Ik was meteen weg van : Gretel ( zo heet het meisje ) Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van Making Memories. De vleugels van Gretel heb ik behandeld met Stickels en haar truitje en schoentjes heb ik met een gelpen helemaal voorzien van kleine witte stipjes. De bloemen heb ik gemaakt met de spellbinders stanzen : Flower creations. De tekst stempel is ook van all that scraps en aangezien ik deze kaart graag aankomende zaterdag aan de demonstratrice wil geven van de stampin up workshop, vond ik hem helemaal erbij passen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden, dus dames laat je mening horen ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Even een update....

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, juni 18, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Zo als jullie weten was Pebbles ( mijn kat ) niet zo slim bezig geweest. Ze had namelijk een plastic draadje uit de rug van een restant vloerbedekking weten los te peuteren en die had ze voor bijna 2 meter op zitten eten. Na veel toestanden heb ik het er weten uit te krijgen, gelukkig ! Dat is dus ook de reden dat ik gisteren haast nergens aan ben toegekomen, als het mee zit heb ik dus vanavond pas een nieuw kaartje. Hij is wel al erg leuk aan het worden ( als zeg ik het zelf hihihihi )
Stampin up Party !
Aankomende zaterdag is het eindelijk zover, dan ga ik met een hoop blogvolgers een echte stampin up party meemaken. Mijn beste vriendin Jose heeft het voor elkaar dat er een duitse demonstratrice naar nederland komt, en ik heb er enorm zin in !! Waarschijnlijk houd dit wel in dat ik dus het weekend weinig online zal zijn. Als jullie het leuk vinden zal ik wat foto's maken en deze posten op mijn blog, oke ?
Lintjes Candy:
Inmiddels heb ik een hele hoop kleine stukjes lint binnen gehad. Hiervoor wil ik jullie die meegedaan hebben enorm bedanken. Morgen ben ik vrij en ga ik op mijn gemak even alles sorteren en een foto maken, en natuurlijk maak ik dan meteen de winnaar bekend ;-) Ook ga ik dan direct een nieuwe candy uitschrijven en deze candy bevat zo wie zo, super gaaf en origineel scrap papier van : The greeting farm ( zie afbeelding hierboven ! ) De rest van de candy maak ik nog niet bekend, maar neem van mij aan, het is zeer zeker de moeite om mee te doen !!!
Tot slot :
Via deze weg wil ik jullie vragen wat jullie favoriete webshop is, en niet geheel onbelangrijk : Waarom ?? Ik zou het leuk vinden als jullie bij jullie reactie's ook een link neerzetten zodat we er ook kunnen rondsnuffelen. Het liefste winkels in Nederland. Niet iedereen kan of durft namelijk in Amerika te bestellen, vandaar ;-) Natuurlijk geef ik voor de leukste reactie weer een kleine attentie op het gebied van kaarten maken, dus alle reden om gezellig mee te doen !! Zo nu ga ik snel naar mijn werk, de laatste dag van de week want morgen ben ik vrij !!! Yes !!!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

woensdag 17 juni 2009

You're Fairy Sweet !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, juni 17, 2009 23 reacties
Hoi Dames
Deze kaart heb ik gemaakt, speciaal voor Laura. Laura is binnekort jarig en ik wilde een leuke kaart voor haar maken omdat ze helemaal gek is op mijn kaarten. Ik ga hem morgen naar mijn tante versturen en die stuurt heb door naar spanje, dus ik ben heel benieuwd hoe ze hem gaat vinden ;-)
Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de volgende spullen : Imaginisce papier, Bazzill Cardstock, Labels four ( spellbinders ) Stampin up ponzen: oval & scalloped oval, Greeting farm stempel, Martha stewart valentine lace pons, Stickels: star dust, Copic markers, airbrush, Stampin up Lint en brad. Ik heb de kaart vrij rustig gehouden en niet te veel "aangekleed " anders zou je het achtergrond papier niet meer zien, en dat zou ik erg jammer vinden. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
----------------------------------
Via deze weg wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor de leuke reacties op de Layout van mijn ouders. Ik lijk inderdaad veel op mijn moeder en heb de ogen van mijn vader ( en de oren hahaha ) Ik heb echt zitten genieten van jullie reactie's !! Heel heel heel erg bedankt !!
Liefs Nicole ;-)
handtekening

dinsdag 16 juni 2009

True Love !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 16, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Vandaag eens iets heel anders dan anders. Namelijk een Scrap pagina van mijn ouders. Op de verjaardag van mijn oom ( die werd 60 ) vroeg ik mijn ouders of ik een leuke foto van hun 2 mocht maken. Heel spontaan begonnen ze elkaar te zoenen en dat ben ik niet gewend van ze ! Dus toen ik deze 2 foto's gemaakt had wist ik meteen dat ik ze wilde verwerken in een Lay-out.
Mijn ouders zijn al 37 jaar getrouwd en houden ziels veel van elkaar. Ze kibbelen ontzettend veel en vaak, maar ze kunnen geen dag zonder elkaar. Ze zijn echt dikke maatjes ! Lieve pap en mam Ik hoop dat jullie de lay-out leuk vinden, en ik hou ziels veel van jullie ! ( mijn moeder weet hier niets van dus ik ben heel benieuwd naar haar reactie als ze straks mijn blog bezoekt hihihi )
Het papier wat ik voor deze LO gebruikt heb is van My minds eye, en de letters heb ik gemaakt uit quickutz alfabets : Boutique en Chandelier.
Groetjes en liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 15 juni 2009

Fabulous friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 15, 2009 23 reacties
Hoi Dames
Gisteren kon ik maar niet stoppen met het maken van kaarten. Maar aangezien mijn ouders op visite waren kon ik het niet maken steeds in mijn hobbypaleis te zitten hihihihi. Dus vlak voordat ze hier waren heb ik nog deze kaart gemaakt met een stempel van www.stempelsenzo.nl ( Magnolia : Pet Collectie ) Het papier is van My minds eye, en aangezien ik het papier zo leuk vond, wilde ik persee een stuk zichtbaar laten, maar ik moet wel erg wennen, want dit is niet helemaal mijn stijl. toch ? De bloemen komen van Making memories Noteworthy jars. Ook heb ik de floral accents en de mega deckled rectangles van spellbinders. De tekst is van Stampin up uit het set : Oval All. Zo als ik al zei moet ik wennen aan het ontwerp, dus ik ben zeer benieuwd naar jullie mening ;-)
Groetjes en liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 14 juni 2009

Take time to hear the ocean

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 14, 2009 23 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen heb ik weer heerlijk zitten knutselen. Ik heb eindelijk mijn nieuwe gingersnap stempel kunnen gebruiken. Het papier is van my minds eye.
Ik was ook zo blij met mijn nieuwe flower creation stans, dat ik hem wederom graag op deze kaart wilde gaan gebruiken.Het lint is van Stampin up en Bazzill Basics. De swirls is van Bosskut en het label met de tags is wederom van spellbinders. De achtergrond heb ik gemaakt met de dotted wave pons van EK Success. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden, dus dames geef gerust je eerlijke mening ;-)
Groetjes en Liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 13 juni 2009

Op jullie verzoek ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 13, 2009 17 reacties

Hoi Dames
Ik zag in het reactie blok dat jullie graag een filmpje wilde over het maken van de bloemen met de shapeabilities van spellbinders. Zie hier.....Het filmpje ;-) Ik hoop dat jullie het een goede uitleg vinden, en ben heeeeel benieuwd naar jullie reactie's
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Fun in the Sun !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 13, 2009 16 reacties
Hoi Dames
Voor ik uitleg geef hoe ik deze kaart gemaakt heb, wil ik jullie even vragen om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Create4fun. Er komt namelijk zo een leuke nieuwsbrief waarin een hele leuke aanbieding staat met de stanzen die ik voor mijn laatste 2 kaarten heb gebruikt. De frameabilitie en shapeabilitie's ! Dus mis de nieuwsbrief niet !! Want de actie geld maar kort !!!
( klik op de gekleurde woorden om doorgestuurt te worden naar hun website)

Deze kaart heb ik gemaakt met de nieuwste lijn van Myminds eye: Pretty please Zo als jullie weten is dit mijn favoriete papier, vooral door de kleuren en designs die hun maken. Ik heb ook weer een van de nieuwste release stempels gebruikt van The greeting farm. Ik blijf ze geweldig vinden, en jullie ??? Na het snijden van alle laagjes heb ik alles bewerkt met een witte gelpen van signo. Vervolgens heb ik de bloemen uitgestanst en met de airbrush bewerkt ( maar dit kan je ook met een sponsje doen !! ) Toen de bloemen nog in de stans lagen en ge-airbrushed waren heb ik er witte stipjes opgezet, zo krijgt de bloem een leuk speels effect. Ik heb er een bijpassende brad doorheen gedaan en met een foamblokje op mijn kaart geplakt. De copics die gebruikt zijn : E50 E51 Y26 Y28 R35 R37 YR12 YR14 BG10 BG11 BG13. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie van deze creatie vinden, en mochten jullie vragen hebben, hoor ik het graag.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxox
handtekening

vrijdag 12 juni 2009

Nestabilitie frame card / The greeting farm

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 12, 2009 19 reacties
Hoi Dames
Eindelijk heb ik dan weer eens uitgebreid de tijd gehad om een kaart te maken. Ik heb deze kaart gemaakt met mijn allernieuwste Frame Classic Nestabilitie. Toen ik dit frame zag was ik er meteen weg van en kon niet wachten tot ik hem binnen had. Net zo als de polka dot frame, waarmee ik een aantal dagen geleden een kaart heb gemaakt. De stempel die ik gebruikt heb is een van de nieuwe release van de: The greeting farm en heet snuggle.

Ook heb ik gebruik gemaakt van de nestabilitie : Flower creations . Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey en heet :Blush, Devotion. Dit papier heb ik gekocht bij scrapware. Het cardstock is van Bazzill en van Stampin up. Ik heb expres geen tekst gemaakt op deze kaart want ik vond de stempel eigenlijk al genoeg zeggen, of te wel : Een dikke knuffel aan al jullie blogvolgers van mij. Voor al jullie lieve emails en reactie's !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Alles over copic markers en goede tips !!

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 12, 2009 8 reacties

Hoi Dames
Allereerst wil ik even mijn excuus maken voor het gebrek aan kaarten de laatste dagen. Ik word echt helemaal plat gemailt en gebeld met vragen over van alles en nog wat. Ik heb al 3 avonden willen beginnen aan een kaart en dan zat ik achter mijn pc en dan zag ik werkelijk mijn emailbox volstromen. Of de telefoon ging en aangezien ik een echte brabandse ben, is kletsen geen probleem voor mij hahaha. Maar vanmiddag ben ik eerder vrij en als ik dan uit Alkmaar terug kom ga ik heerlijk zitten knutselen. De laatste dagen krijg ik enorm veel emails met de vragen van dames waarmee ze bijvoorbeeld het "beste" kunnen beginnen als ze copic markers willen kopen of er word mij gevraagd wat de "beste "nummers zijn om te gebruiken voor het inkleuren van een gezicht of haar. Nu heb ik dus een blog gevonden waarin allemaal PDF bestandjes staan en als je die download op je computer en opent staan er zeer bruikbare en goede tips in wat kleur nummers betreft. In het filmpje zie je verschillende mogelijkheden voor het inkleuren van haren. en dan in diverse kleuren. Naar mijn mening erg goede tips. en ga vooral even naar deze vrouw haar blog ( als jullie haar nog niet kennen ) en download alle PDF files. ze staan aan de rechterkant, even goed zoeken hihihihi Ik keek er ook steeds overheen * bloos * Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie's en hoop dat dit een goede tip is voor jullie ?
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 9 juni 2009

Het vullen van je copic markers

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 09, 2009 18 reacties


Hoi Dames
Ik heb ook nog even snel een filmpje gemaakt waarin je kan zien hoe je alle soorten copics kan bijvullen. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben ??
Liefs en groetjes :
Nicole xoxoxo
handtekening

Hoe maak je een frame met je nestabilities

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 09, 2009 16 reacties

Hoi Dames
In dit filmpje geef ik antwoord op de vraag van Martine, die wilde weten hoe ik het frame gemaakt heb, dat op de "Sun-sational friend" kaart. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit idee vinden, en natuurlijk van het filmpje ;-)
Groetjes en liefs
Nicole xoxoxo
handtekening

Embossen met je nestabilities in de cuttlebug

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 09, 2009 10 reacties
Hoi Dames
De laatste paar dagen krijg ik veel vragen over, hoe te embossen met je nestabilities. Door deze techniek toe te passen krijg je dus een kader op je kaart in de vorm van de door jou gekozen stans. De volgorde van de platen is : Plaat A, Plaat B , Stans, je kaart, 3 stukjes cardstock, embossing mat en weer een plaat B. Plak wel even voorzicht met scotch tape je stans op je papier zodat hij niet verschuift ! Gebruik ook alleen maar scotch tape, want gewone plakband trek je papier kapot ! Ik ben heel benieuwd of jullie deze techniek al kende en of deze tip dus nuttig was....
Liefs en groetjes :
Nicole xoxoxo
handtekening

maandag 8 juni 2009

You're a SUN-sational friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 08, 2009 20 reacties
Hoi Dames
Even snel voordat ik naar mijn werk moet. Hier is de nieuwe kaart van mij. Het afdrukje is van : Ginger snaps: celebrate serie. Het cardstock is van stampin up en het designpapier is van: Senic route ( gekocht bij http://www.scrapcorner.nl/ )
De tekst stempel is van : all that scraps : beach sentiments. De bloemen die ik gebruikt heb zaten officieel als een soort lint aan elkaar vast, en heb ik los geknipt. Het afdrukje heb ik ingekleurt met de volgende copic markers : YG03 YG11 YG93 R27 R29 R39 Y21 E31 E33 E35 E40 E50 E51. Het frame waarin het meisje zit, was best een hoop werk, eerst heb ik 2 stanzen op het papier geplakt ( met scotch tape ) en daarna voorzichtig gestanst en daarna geembossed. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, en hoor zo als altijd jullie meningen graag !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zondag 7 juni 2009

Seas the day !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, juni 07, 2009 20 reacties
Hi Lady's
I am so sorry to post so little in english. But my english writing is not so good and I am a little affraid to make a lot of mistakes in my writing. Today I give it an other try, just for you who visit my blog so often ;-) This card I made with a stamp from the greeting farm. The paper I used is from basic grey and I love this paper, these colors are so nice !!
The back grond I did make with my nestabilities and before I airbrushed them I marked them with white gel pen and after the airbrush I cleaned it to so true the white gel stripes. The border punch I used is from fiskars. I hope you girl like this card and I like to thank you for you're visit !! Greetings Nicole xoxoxo

Hoi lieve bloggers ;-)
Vanmorgen kon ik niet wachten om mijn kaartje af te maken. Ik was zo trots op mijn uitvinding. Ik zal zo een beetje uitleggen wat ik bedoel. De kaart heb ik gemaakt met een nieuwe stempel van the greeting farm. ( Anja, heb je die van jou al uitgetest ? ) De achtergrond heb ik gemaakt met de Nestabilitie : Blossom. De achtergrond heb ik dus voor dat ik hem ge-airbrushed heb eerst bewerkt met een witte gelpen. Na het brushen heb ik er een keukenrolletje overheen gehaald en toen kwam het helemaal weer naar voren, gaaf he !!?? Voor de border heb ik gebruik gemaakt van de border pons van Fiskars. De tekst is van: All that scraps * beach sentiments * Het design papier is van Basic grey. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, en ik hoor jullie meningen graag !!
Liefs Nicole xoxoxo

handtekening

zaterdag 6 juni 2009

Shore do love you !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 06, 2009 32 reacties

Hoi Dames
Nou hier is dan eindelijk de kaart waar ik het over had in mijn filmpje. Ik heb hiervoor een afdrukjes gebruikt die ik gekregen heb van www.stempelsenzo.nl . Bij deze winkel hebben ze zeer veel verschillende magnolia's en als ik het goed begrepen heb is daar de nieuwste collectie al weer te bestellen, dus neem gerust een kijkje ;-) Voor deze kaart heb ik Bazzill cardstock gebruikt en het design papier weet ik ff niet omdat ik zo stom ben geweest om mijn strookje met de fabrikant erop, weg te gooien ( dom he !! ) Maar goed, de embellisments heb ik dus met mijn nieuwste nestabilities gemaakt en ge-airbrushed. Deze week krijg ik eindelijk na heel lang zoeken en wachten, mijn favoriete Martha stewart valentine lace pons binnen, is hij niet geweldig ?? De hartjes border vind ik er helemaal bijpassen, toch ? Het lint dat ik gebruikt heb , heb ik gekocht bij een naaigaren winkeltje, daar hebben ze vaak zulk leuk lint voor een zacht prijsje, dus misschien een leuke tip voor jullie !! Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over deze kaart, dus dames kom maar op met jullie berichtjes ;-) hihihihi...
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

Magneet matjes en je nestbilities + uitleg Xyron sticker maker

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 06, 2009 11 reacties
Hoi Dames
Hier is dan het filmpje, het duurde even met uploaden vandaar dat ik hem nu pas kan posten. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van dit filmpje dan kan je mij mailen op mazzel36@gmail.com of in het chatvenster op mijn blog.
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Spellbinders embellisments

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 06, 2009 9 reacties
Hoi Dames
Deze week kreeg ik tot mijn grote verrassing dit set toegestuurt van Create4fun. Het set kan je onder deze link vinden. Tot nu toe was ik alleen nog maar bezig met de nestabilities, maar deze impressabilities zijn zeker net zo gaaf als je ziet wat je er mee kan !!!
Na het stanzen en embossen heb ik de figuren in de stans laten liggen en met mijn airbrush en de kleuren copic's N1 en N3 ze voorzien van een grijs tint. Hierdoor kan je ( zo als je ziet ) hele leuke effecten creeeren !! Toen ik ze uit de stans haalde was ik erg verrast door het resultaat en ben direct een kaart gaan maken, met behulp van soort gelijke impressabilities. De kaart laat ik jullie straks zeker zien ;-) Eerst ben ik even een filmpje aan het uploaden over de magneet matjes want daar krijg ik nog veel vragen over. Ook laat ik in het filmpje zien hoe je na het bewerken van de impressabilities ze heel eenvoudig kan opplakken met behulp van de Xyron sticker maker ! Zodra het filmpje klaar is met uploaden zal ik een nieuwe post maken ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

Even een correctie

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, juni 06, 2009 3 reacties
Hoi Dames
Ik heb een klein foutje gemaakt in mijn email adres, vandaar dat ik vermoed dat meerdere mensen mij niet hebben kunnen bereiken. Het gaat om dit filmpje ! Hierin leg ik uit wat het voordeel is van de sets van 4. Deze sets kosten normaal gesproken tegen de 100 euro. Nu kan je de sets bij mij bestellen voor maar € 58,75 en dat is inclusief verzendkosten !! Je hebt de keuze uit, Rond, Vierkant, Rechthoekkig en Ovaal !! mijn email adres is: mazzel36@gmail.com. Ook kan ik alle andere artikelen die spellbinders verkoopt bestellen, dus heb je vragen mail mij dan ;-)
--------------------------
Voor de dames die 1,5 week geleden hun bestelling hebben doorgemailt, alles is binnen en ik heb iedereen een email gestuurt waarvan ik de envelop klaar heb liggen. Ze gaan vandaag de deur uit en ik wens jullie er super veel plezier van !!
Liefs en groetjes
Nicole :-)
handtekening

vrijdag 5 juni 2009

Owl be there

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, juni 05, 2009 22 reacties
Hoi Bloggers
Hier is hij dan eindelijk, de kaart met de uil uit het filmpje. Ik heb hem gemaakt uit papier van Basic Grey en de uil en tekst komen bij the greetings farm vandaan. Beide heb ik voorzien van een achtergrond met de airbrush en in de kleuren die ook in het papier zitten. De swirl heb ik bij create4fun gehaald en is van Bosskut, die is gaaf en heel multi functioneel want hier heb ik hem in drie stukken geknipt en op de kaart geplakt met behulp van de Xyron sticker maker. Deze sticker maker is ideaal voor het voorzien van een kleeflaagje op kleine stukje papier. De bloemen zijn van Petaloo en heten Dahlia Cream/Brown. De copics die ik voor deze kaart gebruikt heb zijn : E25 E27 E29 E40 B91 YG63 YG95. De tekst heb ik gestempelt met memento inkt en daarna in de stans ge-airbrushed met YG 63 en B91. Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie's want het is toch een iets andere kaart dan dat jullie van mij gewent zijn ( denk ik ? ) Voor de rest wil ik iedereen een heel fijn weekend wensen en danken voor alle gave reactie's en alle bezoekjes !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

dinsdag 2 juni 2009

My house is not a home without my cat !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 02, 2009 25 reacties
Hi Lady's
Today I finished this cute card with a stamp from The Greeting Farm. I just love these stamps because you can color them so great and do lots of nice things with them. For this card I used bazzill cardstock and design paper from my minds eye. The frase I got from my husband, because he and I just love Cats !! The flowers are from making memories. I hope you girl like the card !! Greetings and thanks for you're visit !!
Nicole xoxoxo
Hoi Dames
Hier is hij dan eindelijk ! Ik had hem al deels klaar maar wist even niet hoe ik hem af zou gaan werken. Ik heb voor deze kaart gebruik gemaakt van een stempel van The greeting farm en de tekst stempel heb ik van mijn schat gehad en is gekocht bij stampinback ( hier in nederland ! ) Het papier is van Bazzill en my minds eye. De bloemen zijn van making memories en de brads zijn van stampin up. De randen heb ik geheel gestippelt omdat ik de kaart zonder, zo saai vond. Het afdrukje heb ik gekleurt met de volgende copic's: R20 YR18 BG10 BG11 BG13 YG03E19 E25 E31 E35 E40 E50 E51. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden, maar geef gerust je eerlijke mening want smaken verschillen nu eenmaal ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo

handtekening

Even bijkletsen ;-)

Geplaatst door Nicole Verkooijen op dinsdag, juni 02, 2009 15 reacties
Hoi Dames
Ik ben zo blij, vandaag kreeg ik mijn nieuwe alfabetten binnen van Quickutz. Een paar dagen geleden heb ik na een lange tijd weer zitten scrappen en aangezien ik een aantal weken daarvoor bijna al mijn alfabetten had verkocht begon het toch weer te kriebelen. Ik kreeg een email binnen van http://www.scrappingcottage.com/ en die hadden een hele leuke aanbieding met alfabetten. Die lieve schat van mij was weer in een gulle bui en ik mocht er 3 uitkiezen van hem, dit zijn ze geworden !! ( zie foto ) En bij aankoop voor een X bedrag kreeg je zelfs een 2 x 2 stans gratis !! Ook heb ik vandaag mijn tang en charms binnen gehad van Create4fun, dus deze dame kan er weer flink tegen aan ;-) Ik ben bijna klaar met mijn kaart maar ik was even inspiratieloos, dus nog heel even geduld lieve bloggers , hij is bijna toonbaar hahahaha..... Ook wil ik jullie enorm bedanken voor de onwijs leuke reactie's die ik kreeg op de paarse kaart, zo zie je maar weer dat smaken verschillen, en ik ben dan ook blij dat jullie hem zo konden waarderen, dankjewel !! Naast dit alles wil ik jullie laten weten dat ik over 2 dagen een winnaar ga kiezen voor de spellbinders candy, dus heb je nog niet meegedaan, doe dan nog snel even het topic lezen, de link naar het topic vind je in de rechter zij kolom !! En dan tot slot heb ik nog iets heel leuks bedacht, Mocht ik de 250 volgers bereiken dan ga ik een hele gave blog candy weg geven ( wat er precies in gaat zitten weet ik nog niet helemaal, maar ik beloof jullie die zal niet mild zijn !! ) Ik zal er zeker een foto van maken, maar zo ver is het nog niet, maar het is al wel een belofte van mij naar jullie, omdat ik het zo onwijs op prijs stel dat jullie zoveel leuke reactie's achter laten en mijn blog zo trouw bezoeken !
Liefs en groetjes
Nicole
handtekening

maandag 1 juni 2009

You make me happy !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, juni 01, 2009 25 reacties
Hi girls.
Yesterday I had a great party over my uncles house. I meet there for the first time in my live my sweet family member : Laura. It was a great party and we had enoyed it very much ! This morning I was in a bit of purple mood. Normaly I do not work with purple because it is not so my kind of color, but I think the card is become quite nice, don't you think ?
Hoi Dames
Vanmorgen ben ik begonnen met het uitpakken van mijn member pakket dat ik mocht ontvangen van Create4fun. In dit pakket zaten leuke bloemen van Mulberry street :Petaloo Normaal ben ik niet zo weg van paars en dus had create4fun mij een goede uitdaging bezorgd. Er zaten namelijk deze paarse bloemetjes in en 5 leuke rolletjes paars lint. Ik ben eens gaan bladeren tussen al mijn nieuwe stempels, en kwam toen deze magnolia tegen. Aangezien ik geen accesoires heb van dit merk, heb ik een swirl stempel genomen deze gestempelt op my minds eye papier en vervolgens uitgestanst met de nestabilities. Zo kan ze toch ergens opzitten ;-) De randen van het papier het ik gedristressed en daarna met een sponsje , geinkt. Ik heb ook wederom de halve pareltjes gebruikt in de bloem kernen en tot slot heb ik een stempelset uit de kast gepakt die ik al heel lang had liggen en me nooit raad mee wist, tot ik er een soort van labeltje van gemaakt heb. Ik ben benieuwd naar jullie mening, dus dames gooi alle remmen los hahaha...
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates