zondag 31 mei 2009

Voor Laura !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zondag, mei 31, 2009 16 reacties
Olla, Dames
Ik dacht ik begin maar in het spaans want vandaag krijg ik eindelijk mijn spaanse nichtje in het echt te zien. Steeds als ze in Nederland was dan was ze er te kort om haar te bezoeken bij mijn tante. Maar mijn oom viert een feestje vandaag en daar ga ik haar zien !!! Laura hoorde dat ik kaarten maak en wilde heel graag een kaartje van mij.
Dus dan doe je dat natuurlijk, dus ik vanmorgen heel hard aan de arbeid en dit is het resultaat geworden ;-) De stempel is van The Greeting Farm en het papier komt bij http://www.create4fun.nl/ vandaan. Het bloemen papier is zo als jullie weten van My minds eye, en dus het zelfde papier als wat ik gebruikt heb op de voorlaatste kaart. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen ( die vrolijke kleuren ) Helaas komen alleen de brads blauw over op de foto, maar neem van mij aan ze hebben in het echt precies dezelfde kleur als het papier, geen idee waarom dat zo anders overkomt, ik baal er wel een beetje van. Maar goed, ik ga me nu aankleden en op naar Tilburg Let's Party !!!
Liefs en Groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

zaterdag 30 mei 2009

Happy Summer !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 30, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Vanmorgen heb ik heerlijk zitten knutselen en toen ik aan deze kaart begon wilde ik persee dit papier gebruiken, maar ja...er zit alleen maar groen, blauw en creme in het papier, dus de uitdaging was wel om het zo in te kleuren dat ik het alleen bij groen, blauw en creme tinten kon houden. Ik heb voor deze kaart de volgende copic markers gebruik : E41 E43 E50 E51 YG03 YG63 G40 R20 BG10 BG11 BG72 en een witte gelpen. Het papier dat ik gebruikt heb is van My Minds Eye.
Het Magnolia stempeltje kom bij http://www.stempelsenzo.nl/ vandaan. Ze hebben daar echt geweldig ruime keuze in heel veel verschillende stempels, en het voordeel daarvan is, als je de stempel koopt kan je ook maskeren of andere leuke dingen, die je niet of minder kan als je alleen een afdrukje bezit. Neem gerust eens een kijkje tussen al de stempels, er zijn er zelfs een hele hoop sterk in prijs verlaagd ;-) en dat is altijd fijn voor de portemonee hihihi. Voor de kaart zelf heb ik colorcore cardstock gebruikt en de EK Success pons: Fleur de lis. Ik heb witte bloementjes ge-airbrushed met G40 copic marker en E43. Daarna heb ik mijn bloemen voorzien van een leuke kern bloem en de daar achter heb ik blaadjes geponst met de Frond pons van Martha stewart. Voor de tekst heb ik gebruik gemaakt van spellbinders set : Tags Trio ( weer een andere als bij de vorige kaart met zo'n labeltje ) Ik ben super verslaafd aan de nestabilities, wat een geweldige uitvinding !! Nou dames ik ga stoppen. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend, en nogmaals dank voor jullie bezoekje !
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

donderdag 28 mei 2009

Het airbrushen van een achtergrond

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 28, 2009 11 reacties

Hoi Dames
Wat een ontzettende lijdens weg is het iedere keer als ik een filmpje wil plaatsen of, hij is te lang of het duurt echt uren voordat Youtube hem volledig upload. Maar goed na heeeeel veel pogingen is het toch gelukt. Ik wilde dit stukje airbrush werk even laten zien ;-) Leuke tip voor naar het airbrushen, Ik maak mijn nestabilities schoon met Stazon cleaner en een stukje keukerol. Kijk wel uit want de nestabilities hebben scherpe randjes en ik heb me er al een keertje aan gesneden, dus niet op de snijkanten je stans vast pakken hihihihi
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo
handtekening

woensdag 27 mei 2009

Belle of the beach

Geplaatst door Nicole Verkooijen op woensdag, mei 27, 2009 33 reacties

Hoi Dames
He he eindelijk heb ik weer heerlijk zitten knutselen. Ik heb heerlijk mezelf kunnen uitleven op de nieuwe stempels die ik binnen heb gekregen van C.c.design Ik had ook de bijbehorende tekst stempels besteld en ik moet zeggen wat zijn ze gaaf !! Voor de tekst heb ik gebruik gemaakt van de set Tags 5 van spellbinders. De bloemen heb ik met de airbrush bewerkt en voorzien van dress it up knoopjes. Ook heb ik Bazzill Basics lint gebruikt en de copic's die ik gebruikt heb zijn : 0 BG11 E40 E51 R29 Y17 Y35 en Y 38. Voor de wave border heb ik de EK success pons, dotted wave gebruikt , en het papier is van My Minds Eye ! Ik ben heel benieuwd naar jullie meningen. En schroom niet je eerlijke mening te geven, ik kan het hebben ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxo

handtekening

maandag 25 mei 2009

So glad we're friends

Geplaatst door Nicole Verkooijen op maandag, mei 25, 2009 23 reacties

Hoi Dames
Gisteren heb ik ondanks mijn dipje toch een kaart weten te maken. Ik wil de kaart graag opdragen aan mijn moeder die altijd zo trouw mijn blog volgt. Mam, Ik vind het echt heel leuk om te zien dat je zo trouw mijn blog volgt. Lieve mam daarom is deze kaart speciaal voor jou ! De kaart heb ik gemaakt met een stempel van The Greeting Farm : mermaid Daarna heb ik de Nestabilitie Labels Three gebruikt en de circle large set. Beide heb ik voorzien met kleine witte stipje met behulp van een gelpen. Het lint is van Bazzill Basics en de tekst is van Stampin up : Best Yet. Dit set is helaas niet meer verkrijgbaar omdat het een hostess set is geweest uit de vorige katalogus. Hostess levelsets kan je herkennen aan het blauw/paarse rubber, de gewone sets hebben rood rubber. De bloemen en knoopjes zijn van Making Memories uit de Note Worthy Collectie, deze potjes kwam ik bij toeval tegen toen ik aan het zoeken was naar passende potjes voor in mijn nieuwe Making Memories Lint / opberg rek ( te zien in mijn filmpje van mijn scrapkamer ) Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaart vinden, zelf vind ik hem wel mooi geworden, ik ben vooral trots op mijn in-kleur werk. Ik krijg er naar mijn gevoel steeds meer handigheid in :-) Zow, nu ga ik snel mijn eigen fatsoeneren en naar mijn werk, vandaag moet ik naar vestiging Alkmaar dus ik heb een flink ritje voor de boeg :-) Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag met dit mooie weer en tot vanavond dames !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxox
handtekening

zaterdag 23 mei 2009

Happy Hippo !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op zaterdag, mei 23, 2009 23 reacties


Hoi Dames
Nou hier is hij dan hoor...... hihihihi...Sinds een hele lange tijd heb ik dus weer eens een Scrap Lay-out gemaakt. Gewoon eens voor de verandering. Zo als jullie weten zijn we naar Burgers Zoo geweest en daar stond deze ( haast schattige ) Nijlpaard. Aangezien ik een tijd terug bijna al mijn quickutz stanzen en alfabetten heb verkocht was het even puzzelen, maar zo als jullie weten is My minds eye mijn favoriete merk en bij dit papier zaten Die-cuts zo als dat heet.( voorgestanste bloemen, bladeren, borders enz enz ) Deze kon ik dus heel goed gebruiken, en heb dat dus ook vollop gedaan. Voor de tekst heb ik gebruik gemaakt van Quickutz alfabet : Storybook. De bloemen en bladeren waren allemaal bij het pakket geleverd en er zaten zelfs leuke borders bij. Kortom ik heb heerlijk even zitten scrappen, maar ik ga zo na het eten snel weer aan het stempelen, is toch meer mijn ding :-) Ik hoor heel graag jullie eerlijke mening, dus dames laat je horen hihihihi....
Liefs en groetjes Nicole xoxoxo
handtekening

vrijdag 22 mei 2009

Fabulous Friend

Geplaatst door Nicole Verkooijen op vrijdag, mei 22, 2009 18 reacties
Hoi Dames
Vandaag ben ik eerst naar mijn beste vriendin geweest, die had wat steun nodig. Daarna zijn mijn schat en ik samen naar de dierentuin geweest ( Burgers Zoo ) We hebben het heel gezellig gehad en een hoop mooie foto's gemaakt, dus ik voel weer eens wat scrap kriebels, misschien dat ik vandaag of morgen een Lay-out ga maken, gewoon voor de verandering ;-) Toen we thuis kwamen ben ik begonnen aan deze magnolia afdruk. Mocht je de stempel zoeken, je kan hem vinden op http://www.stempelsenzo.nl/ . Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic grey en het cardstock is van stampin up. Zo ook de tekst en de 2 ponzen waarmee ik de tekst heb uitgestanst. Het stempel set heet : Oval all en is dus van stampin up. Na het maken van de kaart heb ik wederom gebruik gemaakt van mijn swirl stans van bosskut, ik vind hem zo gaaf en hij gaat gewoon door de cuttlebug ! Ik heb de swirl afgewerkt met de nieuwe bloem kernen ( nu de andere variant ) Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie's en wil jullie allemaal heeeeeeeeel erg bedanken voor alle geweldige reactie's op mijn Peter Pan kaart !!
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo

handtekening

donderdag 21 mei 2009

Whatever you are be a GOOD one !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 21, 2009 28 reacties
Hoi Dames
Ik voelde me vandaag helaas niet zo lekker en wat kan je dan beter doen als knutselen ?? Niets dus hahahah.... Ik heb vanmiddag deze kaart zitten maken. De stempels die ik gebruikt heb is wederom van The Greeting Farm. wat een geweldige stempels hebben die toch !!
De tekst stempel is uit een set van Whipper snapper en ik vond hem heel geschikt bij deze Peter Pan ....toch ??
Het papier wat ik gebruikt heb is Bazzill en het design papier is ook van The Greeting Farm. Ze hadden daar namelijk papier pakjes die helemaal afgestemt zijn op hun eigen stempels. De kleuren die ik voor deze kaart gebruikt heb zijn er misschien meer als je zou denken, hier komen ze : 0 E95 E07 E25 E27 E51 E57 R14 YG03 YG13 YG17 Na het inkleuren heb ik de achtergrond wederom ge-airbrushed en gemat op rood cardstock. Daarna heb ik al het rode carstock voorzien van witte stippen met mijn gelpen ( wat een klus hahaha ) Toen heb ik met een flourish stans van Bosskut de flourishes gemaakt en die voorzien van mijn nieuwe bloemkernen. Ik had namelijk geen stansje waarmee ik extreem kleine bloemen kon maken. dus dit was een goed alternatief vond ik. Vervolgens heb ik 3 rode dew drops aangebracht en de tekst gestempelt en uitgestanst met spellbinders set : Labels Trio. Ik ben heel benieuwd of deze beter in de smaak valt als die van vanmorgen dus, dames....brand los ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo
handtekening

Where friends gather love grows !

Geplaatst door Nicole Verkooijen op donderdag, mei 21, 2009 16 reacties
Hi Lady
Today I made a card for a dutch shop. She asked me to make a card with a cardkit she has send me. Together with loads and loads of stamp impressions from Magnolia. I was having a hard time because this paper pack was not something I would normaly buy. But I found it a challenges for myself to make a card with it, so this is the final result. I hope you girl like it, but please give me you're honest opinion !! For the card I used a stamp from magnolia and the ribbon is from stampin up and bazzill basics.I also used 2 kinds of scalloped egde punches 1 from SU and 1 from EK Success. I wish all you girls a very nice day and thanks so much for stoppin by. Hugs Nicole xoxoxoxo
-----------------------------------------------------------------
Hoi Dames
Zo als jullie weten ben ik sinds kort ook designer voor stempelsenzo. Miranda had mij een hele berg afdrukjes gestuurd inclusief 3 pakken design papier van 15 x 15 cm. 1 van die drie pakketjes heet : Glitterati van memory box. Toen ik het papier bekeek had ik meteen zo iets van, hoe verwerk ik dit tot een kaart ?? ( de kaart pakketjes kosten maar € 2.95 en je krijgt er 10 vellen van 15 x 15 cm voor, dat is echt goedkoop naar mijn mening !! ) Aangezien jullie ook weten dat ik mezelf graag zo af en toe uitdaag ben ik aan de slag gegaan. Ik heb een leuk afdrukje van magnolia uitgezocht en vervolgens het design papier uitgekozen uit het stapeltje van 10 velletjes. Na het inkleuren heb ik de afbeelding uitgestanst en gemasked, vervolgens met diverse kleuren de achtergrond ge-airbrushed. Daarna heb ik met een gelpen stik steekjes aangebracht en de randen van het papier bewerkt met de scalloped edge pons van Stampin up. Het lint wat ik heb gebruikt is ook van SU en van Bazzill basics. De tekst is uit een stempelset van whipper snapper. Tot slot nog even dit : ga eens bij www.stempelsenzo.nl kijken, want ze heeft ook hele gave andere papier kits, ook die boekjes die ik vaak gebruik van Basic grey !! en zeer zeker niet duur !! Ik ben super benieuwd wat jullie van de kaart vinden, persoonlijk vind ik hem ( ondanks dat het niet helemaal mijn papier is ) leuk geworden, maar ben je dat niet met mij eens, zeg het gewoon ! No hard feelings ;-)
Liefs en groetjes
Nicole xoxoxoxo
handtekening
 

Nicole's stamp addiction Copyright © 2013 Nicole's Stamp Addiction is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates